İdris Güllüce

İdris Güllüce

Son dakika İdris Güllüce haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İdris Güllüce ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İdris Güllüce haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İdris Güllüce

haberleri sayfasında son dakika yaşanan idris güllüce gelişmeleri de dahil olmak üzere 212 idris güllüce haberi bulunmuştur. Tüm idris güllüce haberleri aşağıda listelenmiştir.
İBB’ye ait kültür merkezleri neresi?  İBB yeni korona virüs tedbirleri…
İBB’ye ait kültür merkezleri neresi? İBB yeni korona virüs tedbirleri… İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Covid 19 salgınının en yoğun yaşandığı İstanbul’da, yaygınlığın artmasını önlemek amacıyla 19 Kasım Perşembe gününden itibaren uygulanacak tedbirleri açıkladı.İBB Bilimsel Danışma Kurulu'nun önerileri çerçevesinde, yüz yüze eğitime başlaması planlanan İSMEK kurslarının açılışı ileri bir tarihe ertelendi. İBB'ye ait kültür merkezlerinin kapalı kalmasına ve tüm müzelerin yanı sıra SPOR AŞ'nin işlettiği İBB spor tesislerin kapatılmasına karar verildi. Kapalı salonda izleyicisi olan sahne sanatları da online olarak icra edilecek. İBB’ye ait kültür merkezleri neresi? İBB yeni korona virüs tedbirleri…
17.11.2020 Gündem
AK Parti'de 'Ağır Abiler' devreye girdi! Davutoğlu ve Babacan için son hamle...
AK Parti'de 'Ağır Abiler' devreye girdi! Davutoğlu ve Babacan için son hamle... Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın parti çalışmaları devam ederken eski AK Partili 14 kişilik bir heyetin başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere Abdullah Gül, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'yla görüştüğü ortaya çıktı. Hürriyet yazarları Hande Fırat ve Abdulkadir Selvi, bugünkü yazılarında görüşmeye ilişkin detaylar aktardı.
13.12.2019 Siyaset
Binali Yıldırım: Tavşantepe'den Tuzla'ya metro gelecek
Binali Yıldırım: Tavşantepe'den Tuzla'ya metro gelecek AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Tavşantepe'den metro Tuzla'ya gelecek. Tuzla'da metroyla tanışmış olacak, hayırlı uğurlu olsun. Böylece Pendik Tavşantepe'ye 12 dakikada gideceksiniz." dedi.
5.03.2019 Siyaset
Başbakan Yıldırım: Alçak katillere verilmiş bir cevaptır
Başbakan Yıldırım: Alçak katillere verilmiş bir cevaptır AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, "Bugüne kadar kılını kıpırdatmayanların, kimyasal silah kullanıldıktan sonra harekete geçmeleri ne yazık ki geç kalmış bir harekettir. Ama yine de rejime, bölgede vahşete sebep olan alçak katillere verilmiş gecikmiş bir cevaptır. O bakımdan olumlu bir adım olarak görüyoruz." dedi.
15.04.2018 Siyaset
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na Bayram Şenocak atandı
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na Bayram Şenocak atandı AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci üç yıldır sürdürdüğü görevinden istifa etti. Temurci'nin yerine daha önce Avcılar Belediye Başkanlığına aday olan Bayram Şenocak getirildi.
9.02.2018 Siyaset
Eski bakanlarla referandum mesaisi
Eski bakanlarla referandum mesaisi Başbakan Yıldırım, AK Parti hükümetlerinde görev almış eski bakanlarla halk oylaması çalışmalarını masaya yatırdı
29.09.2021 Gündem
Mehmet Kırkıncı son yolculuğuna uğurlandı
Mehmet Kırkıncı son yolculuğuna uğurlandı Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde önceki gün akşam vefat eden Mehmet Kırkıncı Hocaefendi (88) için Narmanlı Camisi’nde cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazına İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altınok, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Ağrı Valisi Musa Işın, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, Erzurum milletvekilleri ve yaklaşık 20 bin kişi katıldı.
29.09.2021 Gündem
Yüzde 18 KDV düşürülmeli
Yüzde 18 KDV düşürülmeli İMSİAD Başkanı Mescioğlu kdv oranıyla ilgili açıklamada bulundu.
18.02.2016 Arşiv
Her şey tartışılır güvenlik asla!
Her şey tartışılır güvenlik asla! Milli Savunma Bakanlığı görevini İsmet Yılmaz’a devreden Vecdi Gönül, “Güvenlik tartışılmaz, o zaman devlet olunmaz” dedi.
29.09.2021 Gündem
Yeni kabinede yer almayan 8 isim
Yeni kabinede yer almayan 8 isim Başbakan Ahmet Davutoğlu 64...
29.09.2021 Gündem
Yeni kabine ilkler yaşanıyor
Yeni kabine ilkler yaşanıyor Başbakan Ahmet Davutoğlu 64...
29.09.2021 Gündem
Meclis Başkanı seçildi
Meclis Başkanı seçildi TBMM yeni başkanını seçti. AK Parti İstanbul Milletvekili olan İsmail Kahraman üçüncü turda başkan seçilebilmesi için gerekli olan salt çoğunluğu (276) yakalayarak 316 oy ile TBMM'nin 27. başkanı oldu.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'nin Meclis Başkan adayı belli oldu
AK Parti'nin Meclis Başkan adayı belli oldu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partilerinin TBMM Başkanı adayının İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman olduğunu açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Seçim hükümetine veda
Seçim hükümetine veda Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin 1 Kasım seçimlerinden yüzde 49...
29.09.2021 Gündem
Meclis’in 34 saatlik vekilleri
Meclis’in 34 saatlik vekilleri 7 Haziran seçimlerinde meclise giren 134 milletvekili, yeni mecliste yer almayacak. 7 Haziran’dan bu yana TBMM, milletvekillerinin yemini, Meclis Başkanı seçimi, Irak-Suriye Tezkeresi gibi gündemlerle toplanan mecliste görev yapan 134 milletvekili sadece 34 saat 23 dakika mesai yapmış oldu.
29.09.2021 Gündem
3 dönemliklerden seçilemeyen tek isim
3 dönemliklerden seçilemeyen tek isim AK Parti'de 3 dönem kuralına takıldığı için 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimi'nde aday gösterilmeyen 70 AK Partili'den 23'ü, 1 Kasım Genel Seçimi'nde milletvekili oldu...
29.09.2021 Gündem
1 Kasım'da 7 Haziran’ın galibi 36 vekil seçilemedi
1 Kasım'da 7 Haziran’ın galibi 36 vekil seçilemedi Dört partili yeni Meclis’e Ak Parti 118, CHP ise 7 vekil sokabildi. 7 Haziran seçimlerinde milletvekili olan 36 isim yeni Meclis’te yer alamazken 98 olan kadın vekil sayısı da 76’ya düştü...
29.09.2021 Gündem
Üç dönemlikler yeniden mecliste!
Üç dönemlikler yeniden mecliste! AK Parti'nin 12 Eylül'de gerçekleştirdiği kongrede, 3 dönem kuralıyla ilgili yapılan tüzük değişikliğinin ardından, 7 Haziran'daki genel seçimde aday gösterilmeyen 70 isimden 24'ü yeniden aday listelerine alınmıştı. Bunlardan 23'ü yeniden milletvekili seçildi.
29.09.2021 Gündem
‘İstanbul sallanırsa egemenlik sallanır’
‘İstanbul sallanırsa egemenlik sallanır’ ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda, Muharrem ayının Müslümanlar için önemine değindi...
29.09.2021 Gündem
Tek kuruş harcamadan 26 milyar euro kazanç
Tek kuruş harcamadan 26 milyar euro kazanç Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımı olan üçüncü havalimanını ‘çılgın proje’ye benzeten Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Devletin kasasından bir kuruş çıkmadan hayata geçirilecek projeyle 26 milyar Euro'nun üzerinde kazanç sağlayacağız” dedi.
19.10.2015 Ekonomi
Bakanlıktan Volkswagen açıklaması
Bakanlıktan Volkswagen açıklaması Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Volkswagen skandalına ilişkin önemli açıklamalar yaptı...
30.09.2015 Ekonomi
AK Parti'de Ali Babacan sürprizi
AK Parti'de Ali Babacan sürprizi Ak Parti, 1 Kasım 2015 seçimlerinde yarışacak milletvekili listesini YSK’ya sundu...
29.09.2021 Gündem
AK Parti’de revizyon
AK Parti’de revizyon 13 vekil seçilemeyecek yere konuldu. Üç dönemlik oldukları için 7 Haziran’da dışarıda kalan 70 isimden 24’ü listeye girdi. Ali Babacan ve Tuğrul Türkeş sürpriz isimler oldu
29.09.2021 Gündem
4 partide seçim sürprizleri!
4 partide seçim sürprizleri! Başbakan Davutoğlu, partisinin aday listelerini tamamladı, partideki kurmaylarını ve bakanları üst sıralara yerleştirdi. 3 dönemlik 20 isim listelerde yer aldı. AK Parti, HDP’nin milletvekili çıkardığı büyükşehirlerde Mehdi Eker, Orhan Miroğlu ve Galip Ensarioğlu gibi bazı isimleri aday gösterecek
29.09.2021 Gündem
Erdoğan’a yakın isimler MKYK’da
Erdoğan’a yakın isimler MKYK’da Ak Parti’nin bugün Ankara Arena’da gerçekleştirilecek kongrenin ana temasının, ‘2001 ruhu’ ve ‘kuruluş felsefesine dönüş’ olması bekleniyor...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İdris Güllüce ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki idris güllüce haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.