İdil Biret

İdil Biret

Son dakika idil biret haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan idil biret ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını idil biret haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İdil Biret

haberleri sayfasında son dakika yaşanan idil biret gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 idil biret haberi bulunmuştur. Tüm idil biret haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan hayatını kaybetti!
Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan hayatını kaybetti! Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi keman virtüözlerinden birisi olarak tanınan ve uzun yıllar Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nda solist ve başkemancı olarak görev yapan Suna Kan, 86 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi Suna Kan'ın yakın dostu bir başka devlet sanatçımız Gülsin Onay duyurdu...
11.06.2023 Kültür Sanat
Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2053 vizyonumuzun ana taşıyıcısı eğitim ve kültür olacak
Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2053 vizyonumuzun ana taşıyıcısı eğitim ve kültür olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri töreninde konuştu. Erdoğan, "Bugün ödül vereceğimiz isimler arasında Teoman Duralı hocamız da bulunuyordu. Malum kendisini iki hafta önce ebediyete uğurladık. Hocamızı bir kez daha rahmetle yad ediyoruz. Zonguldak Filyos bölgesinde, şu an gerçekleştirdiğimiz kavşak-tünel düzenlemesinin olduğu bölgeye de ismini vermek suretiyle yaşatacağız." dedi.
21.12.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı 2021 Kültür-Sanat Büyük Ödülü verilecek isimler belli oldu!
Cumhurbaşkanlığı 2021 Kültür-Sanat Büyük Ödülü verilecek isimler belli oldu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanlığı 2021 Kültür Sanat Büyük Ödülü verilecek sanatçıları açıkladı.
8.11.2021 Gündem
Kültür ve Turizm Bakanlığı'dan ramazan etkinlikleri
Kültür ve Turizm Bakanlığı'dan ramazan etkinlikleri Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenecek ramazan etkinlikleri, koronavirüs tedbirleri nedeniyle bu yıl televizyondan sanatseverlere ulaştırılacak.
15.04.2021 Kültür Sanat
Yaşar Kemal vefatının 6. yılında anıldı
Yaşar Kemal vefatının 6. yılında anıldı Sarıyer Belediyesi tarafından Türk edebiyatının çınarı olarak gösterilen Yaşar Kemal'in vefatının 6. yıl dönümünde anma programı düzenlendi.
28.02.2021 Kültür Sanat
Roza Sabah kaç yaşında, doğum tarihi ne? Coşkun Sabah’ın kıza Roza Sabah kimdir?
Roza Sabah kaç yaşında, doğum tarihi ne? Coşkun Sabah’ın kıza Roza Sabah kimdir? Roza Sabah, Instagram’da paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettiriyor. Bir süre önce ‘’geçinemiyorum’’ açıklaması ile gündem olan Coşkun Sabah, bu haberlerin ardından ‘’Ben hazıra dağ dayanmaz’’ diyerek kızı Roza Sabah'ı okutmak için çok para harcadığını, yurtdışında evinin kirasının 900 Euro olduğunu açıklamasıyla gözler Roza Sabah’a döndü. Açıklamaların ardından sosyal medya kullanıcıları Roza Sabah’ın paylaşımlarını takip etmeye başladı. Peki, Roza Sabah kimdir? Roza Sabah kaç yaşında, doğum tarihi ne?
15.07.2020 Gündem
23 Nisan'da İstanbul'dan dünyaya sevgi  konseri
23 Nisan'da İstanbul'dan dünyaya sevgi konseri Cumhurbaşkanlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla "7 tepenin şehrinden 7 kıtaya" düzenlenen konser, İletişim Başkanlığının YouTube kanalından yayınlandı.
23.04.2020 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanlığı tarafından İstanbul’dan dünyaya sevgi konseri
Cumhurbaşkanlığı tarafından İstanbul’dan dünyaya sevgi konseri Ayasofya, Topkapı, Galata Kulesi, Dolmabahçe, Kızkulesi, Pierre Loti ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden dünyaya... Yunus Emre, Mevlana, Pir Sultan Abdal, Hacı Bektaş-ı Veli ile ve İdil Biret’in piyanosundan İnsanlık Senfonisi ile sevgi ve birlik çağrısı.
19.04.2020 Kültür Sanat
İdil Biret'e doğum günü sürprizi
İdil Biret'e doğum günü sürprizi '20. Uluslararası Antalya Piyano Festivali' sahnesinde Türkiye’nin dünyaca ünlü piyanisti İdil Biret’i ağırladı. Usta sanatçıya, sahnede doğum günü sürprizi yapıldı.
24.11.2019 Magazin
Karadeniz müziği senfoniyle buluştu!
Karadeniz müziği senfoniyle buluştu! Karadeniz müziğinin önemli temsilcilerinden Selim Bölükbaşı, 20. Uluslararası Antalya Piyano Festivali’nde sevenleriyle buluştu. Şef Oğuzhan Kavruk yönetimindeki Symphonic Project ile verdiği konserinde, Karadeniz türkülerini senfoniyle harmanlayan Bölükbaşı, dinleyenlerden tam not aldı.
20.11.2019 Kültür Sanat
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ilk halk plajı Bodrum’da açıldı
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ilk halk plajı Bodrum’da açıldı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy “Türkiye'nin tüm sahil şeritlerine halk plajları açacağız” dedi.
4.06.2019 Gündem
Rahmaninov’u çalarken delirdi
Rahmaninov’u çalarken delirdi Klasik müziği milyonlara sevdirdi, 12 yıllık tedavi sürecinden sonra azmi sayesinde yaşama tutundu. Dahi piyanist David Helfgott konser için Türkiye’ye geliyor!
3.11.2017 Arşiv
Atatürk'ü anma konseri!
Atatürk'ü anma konseri! Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Harika Çocuğu' olarak yıllarca dünyanın en iyi orkestralarıyla konserler veren piyano virtüözü İdil Biret, Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ile vereceği 'Atatürk'ü Anma Konseri'nde iki yıl aradan sonra Eskişehirli sanatseverlerle buluşacak.
1.11.2017 Kültür Sanat
Muğla'da İdil Biret konseri!
Muğla'da İdil Biret konseri! Dünyaca ünlü piyanist İdil Biret, Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası ile birlikte 31 Temmuz’da Muğla'da konser verecek.
26.07.2017 Kültür Sanat
Fransız piyanist Horvath İstanbul'a aşık!
Fransız piyanist Horvath İstanbul'a aşık! Fransız piyanist Horvath, "İstanbul adeta her şeyin bir arada olduğu bir şehir gibi" dedi.
11.05.2017 Kültür Sanat
70 yıl sonra İngiliz Okulları’nın açılması için toplandılar
70 yıl sonra İngiliz Okulları’nın açılması için toplandılar Beyoğlu İngiliz Kız Ortaokulu ve İngiliz Erkek lisesi eski öğrencileri, okullarının yeniden hayata geçmesi için 70, 80 yıl sonra yeniden bir araya geldi
10.04.2017 Yaşam
Çocuklar sömestrda eğlenceye doyacak
Çocuklar sömestrda eğlenceye doyacak Çocukların merakla beklediği sömestr tatili nihayet başladı. Şehirde tiyatrodan eğlenceye, öğretici programlardan atölyelere kadar pek çok etkinlik mevcut.
20.01.2017 Arşiv
ÇDSO'nun 25. yıl konseri iptal edildi
ÇDSO'nun 25. yıl konseri iptal edildi Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası'nın (ÇDSO) kuruluşunun 25'inci yıl dönümü dolayısıyla bugün vereceği konser iptal edildi.
5.01.2017 Kültür Sanat
İdil Biret ile 25'inci yıl konseri!
İdil Biret ile 25'inci yıl konseri! Adana'da Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO) kuruluşunun 25'inci yılını kentin kurtuluş günü 5 Ocak'ta vereceği özel bir konserle kutlayacak. Konsere dünyaca ünlü piyanist İdil Biret de katılacak.
2.01.2017 Kültür Sanat
İstanbul Bienali yine çok konuşulacak
İstanbul Bienali yine çok konuşulacak İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Koç Holding sponsorluğunda düzenlenen 15. İstanbul Bienali’nin başlığı ve kavramsal çerçevesi açıklandı... Bienal kapsamında “iyi bir komşu” olmayı irdeleyeceğiz.
24.12.2016 Magazin
Müzik ile dolu bir hafta!
Müzik ile dolu bir hafta! 20-27 Ağustos tarihleri arasında Bodrum yarımadasında gerçekleşecek, 12...
13.08.2016 Magazin
Deniz kokan konserler
Deniz kokan konserler Doğuş Grubu’nun kurucu destekçisi olduğu 12. Uluslararası D-Marin Klasik Müzik Festivali bu yıl 20-27 Ağustos tarihleri arasında Bodrum’da. Festivalin açılışı ise İdil Biret ile yapılacak...
11.06.2016 Magazin
İdil Biret, Bela Bartok için Adana’da çalacak
İdil Biret, Bela Bartok için Adana’da çalacak Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası dünyaca ünlü besteci ve halk müziği araştırmacısı Bela Bartok’u, ölümünün 70’inci yılında konserle anacak...
9.11.2015 Kültür Sanat
Tontiş ne ayıp şey...
Tontiş ne ayıp şey... İlber Ortaylı'dan caps hazırlayanlara mesaj var!
29.09.2021 Gündem
‘Bu müzik bizim değil’ diyene hayret ederim
‘Bu müzik bizim değil’ diyene hayret ederim İdil Biret, sıra dışı bir piyanist...
4.10.2013 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

İdil Biret ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki idil biret haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.