Hüseyin Sözlü

Hüseyin Sözlü

Son dakika hüseyin sözlü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hüseyin sözlü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hüseyin sözlü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hüseyin Sözlü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hüseyin sözlü gelişmeleri de dahil olmak üzere 413 hüseyin sözlü haberi bulunmuştur. Tüm hüseyin sözlü haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart 2024 Adana seçim sonuçları! (Yerel seçim sonuçları burada) Adana belediyesini hangi parti kazandı? CHP, AK Parti, İYİ Parti, MHP Adana belediye seçimleri
31 Mart 2024 Adana seçim sonuçları! (Yerel seçim sonuçları burada) Adana belediyesini hangi parti kazandı? CHP, AK Parti, İYİ Parti, MHP Adana belediye seçimleri Her 5 yılda bir yapılan Türkiye Yerel Seçimleri 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Milyonlarca kişi sandık başına gitti. Büyükşehir, il, ilçe ve beldelerde yeni belediye başkanları, köy ve mahallelerde yeni muhtarlar belirlendi. Adana’da 2024 yerel seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Adana belediyesini hangi parti kazandı? Son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Adana seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. İşte 31 Mart 2024 Adana seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
Trafiği yüzde 80 rahatlatacak! Türkiye'nin en büyük dördüncü köprüsü
Trafiği yüzde 80 rahatlatacak! Türkiye'nin en büyük dördüncü köprüsü Adana'da yapımı yüzde 56 oranında tamamlanan, 6 şerit ve raylı sistem ile Türkiye'nin en büyük 4'üncü büyük köprüsü olma özelliğini taşıyan ve Seyhan Nehri üzerinde yükselen 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün, hizmete açıldığında kuzey Adana trafiğini yüzde 80 oranında rahatlatacağı belirtildi. 
30.06.2022 Ekonomi
İşten çıkarılan belediye işçisi feryat etti
İşten çıkarılan belediye işçisi feryat etti Adana Büyükşehir Belediyesi bünyesinde mezarlık işçisi olarak çalışan ancak 30 Ekim 2019’da işten çıkarılan 3 çocuk babası Halil Özmen (27), “Bir çocuğum zihinsel engelli ve gözleri görmüyor. Diğer İki çocuğum da daha çok küçük. İşten çıkarıldığım günden beri onlara bakamıyor, evime ekmek götüremiyorum. Bir gün işime geri dönebilirim diye iş elbiselerimi hala saklıyorum” dedi.
7.07.2020 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den önemli açıklamalar
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den önemli açıklamalar Partisinin Antalya kampında konuşan MHP Genel Başkanı Bahçeli, "1389 belediyenin 987'si Cumhur İttifakı'nın siyasi sorumluluğuna teslim edilmiştir. Belediyelerin yüzde 72'si Cumhur İttifakı'na teslim edilmiştir. Samanlıkta iğne arayanlar, karanlıktan aydınlığa taş fırlatanlar bu gerçeği örtemezler, hakikatin ışığını perdeleyemezler." dedi.
20.04.2019 Siyaset
MHP Lideri Bahçeli: İmzası hükümsüzdür, hukuksuzdur
MHP Lideri Bahçeli: İmzası hükümsüzdür, hukuksuzdur MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Trump'ın Golan Tepelerini İsrail'e peşkeş çeken karanlık imzası hükümsüzdür, hukuksuzdur, hiçbir sonuç doğurmayacaktır." dedi.
27.03.2019 Siyaset
Bakan Soylu açıkladı: Son 2 yılda 3 bin 333...
Bakan Soylu açıkladı: Son 2 yılda 3 bin 333... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son 2 yılda 3 bin 333 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklayarak, "Tarihimizin en büyük operasyonlarını yapıyoruz. Bize itimat edin, güç verin. Öyle dağda sığınak, barınak yok artık" dedi.
15.03.2019 Siyaset
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Adana'da
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Adana'da Bakan Ziya Selçuk, AK Parti Seçim Bürosu'nun açılışını yaptı, ziyaret ve incelemelerde bulundu
28.02.2019 Eğitim
Aytaç Arman için Adana'da tören düzenlendi
Aytaç Arman için Adana'da tören düzenlendi İstanbul'da kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden usta oyuncu Aytaç Arman (70) için memleketi Adana'da uğurlama töreni düzenlendi.
28.02.2019 Magazin
MHP iki ildeki adayını geri çekti
MHP iki ildeki adayını geri çekti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 il belediye başkanı adayını açıklamasının ardından MHP ile yerelde ittifakın çerçevesi ortaya çıktı.
7.12.2018 Siyaset
Son dakika: Zeki Özpınar hayatını kaybetti
Son dakika: Zeki Özpınar hayatını kaybetti Söz yazarı, besteci ve ses sanatçısı Zeki Özpınar yaşamını yitirdi. Acı haberi Onur Akay duyurdu.
22.11.2018 Yaşam
Son dakika: MHP'de büyükşehir belediye başkan adayları belli oldu
Son dakika: MHP'de büyükşehir belediye başkan adayları belli oldu MHP, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mevcut Belediye Başkanı Cengiz Ergun, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Serdar Sevimli'yi aday gösterecek.
15.11.2018 Siyaset
Son dakika: Bakan Soylu'dan uyuşturucu ölümleriyle ilgili flaş açıklama
Son dakika: Bakan Soylu'dan uyuşturucu ölümleriyle ilgili flaş açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Uyuşturucu ölümlerini 2017'deki 941 seviyesinden şu ana kadar 228'e düşürmeyi başardık." dedi.
8.11.2018 Gündem
Eski milletvekili son yolculuğuna uğurlandı
Eski milletvekili son yolculuğuna uğurlandı Adana'da, tedavi gördüğü hastanede 73 yaşında hayatını kaybeden eski AK Parti Adana Milletvekili Ziyaeddin Yağcı, son yolculuğuna uğurlandı.
6.11.2018 Gündem
Adana'da "Mangal Park" açıldı
Adana'da "Mangal Park" açıldı Adana'da, Seyhan Baraj Gölü kıyısında vatandaşların kebap keyfi yapabilecekleri "Mangal Park" piknik alanının açılışı gerçekleşildi.
4.11.2018 Gündem
Siyasi parti kulislerinde yerel seçim hareketliliği
Siyasi parti kulislerinde yerel seçim hareketliliği Siyasi partiler 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarını hızlandırdı. Parti kulislerinde aday hareketliliği yaşanıyor.
31.10.2018 Siyaset
TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu Adana'da
TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu Adana'da Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü makamlarında ziyaret etti.
10.10.2018 TBL
Ömer Onan: "Çok güzel bir maç olacağına inanıyorum"
Ömer Onan: "Çok güzel bir maç olacağına inanıyorum" Türkiye Basketbol Federasyonu Üst Yöneticisi Ömer Onan, yarın Fenerbahçe ile Hatay Büyükşehir Belediyespor arasında oynanacak maçla 26. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın yeni tasarımıyla ilk defa sahibini bulacağını söyledi.
9.10.2018 Basketbol
Sinemanın emekçileri ödüllendirildi
Sinemanın emekçileri ödüllendirildi 25'inci Uluslararası Adana Film Festivali'nin galasında 25'inci Yıl Emek Ödülleri dağıtıldı.
26.09.2018 Kültür Sanat
MHP için kritik günler! Yol haritası burada belli olacak
MHP için kritik günler! Yol haritası burada belli olacak MHP, yerel seçime yönelik yol haritasını belirlemek için 28-30 Eylül tarihleri arasında Kızılcahamam'da kamp düzenleyecek.
26.09.2018 Siyaset
Adana Film Festivali Onur Ödülleri sahiplerini buldu
Adana Film Festivali Onur Ödülleri sahiplerini buldu 25’inci Uluslararası Adana Film Festivali’nde Yaşam Boyu Başarı ve Onur Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
25.09.2018 Kültür Sanat
Bahçeli'den en çok merak edilen konuya yanıt: İstanbul'da aday çıkarmayacağız
Bahçeli'den en çok merak edilen konuya yanıt: İstanbul'da aday çıkarmayacağız MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimde İstanbul'da aday çıkarmayacaklarını belirterek şöyle konuştu: "MHP İstanbul’da bir aday çıkartarak kendi kendini kandırarak Türk siyasetinde varlığını devam ettiremez" dedi.
20.09.2018 Siyaset
25’inci Uluslararası Adana Film Festivali heyecanı başlıyor
25’inci Uluslararası Adana Film Festivali heyecanı başlıyor Adana'da bu yıl 25'incisi düzenlenecek olan, 900 bin lira ödülün dağıtılacağı Uluslararası Adana Film Festivali öncesi lansmanı gerçekleştirildi. Tuba Büyüküstün, Ahmet Mümtaz Taylan gibi oyuncuların katıldığı lansmanda Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması ile Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması’nda finale kalan isimler de açıklandı.
14.09.2018 Kültür Sanat
MHP'nin ilk büyükşehir belediye başkan adayı belli oldu
MHP'nin ilk büyükşehir belediye başkan adayı belli oldu MHP, yerel seçimlerde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü yeniden aday gösterecek.
5.09.2018 Siyaset
İki ilde şehitler uğurlandı!
İki ilde şehitler uğurlandı! Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, sınırın sıfır noktasında yol güvenliğini sağlayan hudut birliğine, Irak'ın kuzeyindeki Basyan Khala Dağı bölgesinden PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Muhammet Koç ve Sözleşmeli Piyade Er Süleyman Sevim memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı.
4.06.2018 Gündem
F-16 köye düşmesin diye kendini feda etti
F-16 köye düşmesin diye kendini feda etti Nevşehir’de Ovaören köyü yakınlarındaki dağlık alana düşen F-16 tipi savaş uçağında şehit olan Hava Pilot Üsteğmen Yasin Boy’un köylüleri kurtarmak için kendi canını feda ettiği ortaya çıktı
23.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hüseyin Sözlü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hüseyin sözlü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.