Hüseyin Avni Coş

Hüseyin Avni Coş

Son dakika hüseyin avni coş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hüseyin avni coş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hüseyin avni coş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hüseyin Avni Coş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hüseyin avni coş gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 hüseyin avni coş haberi bulunmuştur. Tüm hüseyin avni coş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hüseyin Avni Coş, son yolculuğuna uğurlandı
Hüseyin Avni Coş, son yolculuğuna uğurlandı Eski Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, son yolculuğuna uğurlandı.
31.07.2021 Gündem
Hüseyin Avni Coş öldü mü? Hüseyin Avni Coş kimdir, nereli, neden öldü?
Hüseyin Avni Coş öldü mü? Hüseyin Avni Coş kimdir, nereli, neden öldü? Hüseyin Avni Coş öldü mü, neden? Aksaray, Kırklareli, Aydın, Adana ve Sakarya Valiliği görevlerinde bulunan Hüseyin Avni Coş, evine giderken geçirdiği kalp krizi sonucu 62 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Hüseyin Avni Coş kimdir, nereli?
31.07.2021 Gündem
Hüseyin Avni Coş hayatını kaybetti
Hüseyin Avni Coş hayatını kaybetti 2015-2017 yılları arasında Sakarya Valiliği görevinde bulunan Hüseyin Avni Coş, evine giderken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
30.07.2021 Gündem
Sakarya Valisi Coş’un eşi avukat oldu
Sakarya Valisi Coş’un eşi avukat oldu Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'un eşi Aylin Özer Coş avukatlık ruhsatnamesini törenle aldı
29.09.2021 Gündem
Sakarya Valisi Coş’un darbe gecesindeki telsiz konuşmaları yayınlandı
Sakarya Valisi Coş’un darbe gecesindeki telsiz konuşmaları yayınlandı DARBE girişimi gecesi Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babadağı’nın telsiz görüşmeleri yayınlandı...
29.09.2021 Gündem
Yıkıma gelen ekipleri taşladılar
Yıkıma gelen ekipleri taşladılar ADAPAZARI’nda belediyenin kaçak binalara yönelik yıkım çalışması sürerken, Evren Mahallesi’nde kaçak olduğu gerekçesiyle yıkım kararı bulunan 3 katlı bir binanın yıkımına gelen belediye ekiplerine mahalleli saldırdı...
18.08.2016 Yaşam
Vali korumaları TIR’a ateş açtı
Vali korumaları TIR’a ateş açtı Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’un koruma polisleri TEM’de koruma görevleri olmadan otoyolda İstanbul yönünde ilerlerken TIR sürücüsü Mustafa K...
29.09.2021 Gündem
Zaytung haberi paylaşana hapis cezası!
Zaytung haberi paylaşana hapis cezası! Hüseyin Avni Coş'un Adana Valisi olduğu dönemde yapılan bir 'Zaytung haberi'ni paylaşan üniversite öğrencisine bir yıl hapis cezası verildi.
29.09.2021 Gündem
Feride Teyze’yi ‘Coş’turan eylem
Feride Teyze’yi ‘Coş’turan eylem Adana Valisi olduğu sırada hükümeti protesto eden bir vatandaşa ‘g...t’ demesiyle gündeme gelen Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’un annesi Feride Coş, ‘Mahallelinin o ağaçlara ihtiyacı yok mu?” dedi
4.02.2015 Magazin
Sakarya'da IŞİD var değil!
Sakarya'da IŞİD var değil! SAKARYA Valisi Hüseyin Avni Coş paralel yapı ile mücadele edeceğini söyledi...
29.09.2021 Gündem
'Gavat' sözü için karar çıktı!
'Gavat' sözü için karar çıktı! ADANA Valisi H. Avni Coş’un geçen 10 Kasım töreninde hükümet aleyhine protestolar sırasında bir kişiye ’Gavat’ demesi ile ilgili şikayette, savcılık takipsizlik kararı verdi. Aynı konuda Kamu Etik Kurulu ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı ile İçişleri Bakanlığı’na bir avukat tarafından yapılan şikayetler de gösterilen çeşitli gerekçelerle işleme konulmadı.
29.09.2021 Gündem
Suç duyurusunda bulunacak!
Suç duyurusunda bulunacak! Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, valilik ve çok sayıda kamu kurumunun yasal olmayan yollardan dinlendiğini belirterek, "Avukatımıza Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunma talimatı verdik, sorumluların gerekli cezayı almasını istiyoruz" dedi.
29.09.2021 Gündem
'Gavat' davası başladı!
'Gavat' davası başladı! ADANA’da geçen yıl 10 Kasım töreninde Vali Hüseyin Avni Coş’un sinirlenerek ’Alın o gavatı’ dediği olaylar sırasında kendisine hakaret edildiği ve tehditte bulunulduğu iddiasıyla şikayetçi olduğu stajyer avukat 23 yaşındaki Mustafa Onur K. ile üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Sezer Z.’nin, 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılamasına başlandı.
29.09.2021 Gündem
‘Gavat’ diyen Vali’ye soruşturma!
‘Gavat’ diyen Vali’ye soruşturma! Adana’da geçen yılki 10 Kasım töreni sırasında protesto gösterisi yapan iki kişi hakkında açılan davanın ardından, göstericilere ’gavat’ diyen Vali Hüseyin Avni Coş hakkında da soruşturma yürütüldüğü ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
'Gavat' olayında şaşırtıcı gelişme
'Gavat' olayında şaşırtıcı gelişme Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un 'gavat' diyerek tepki gösterdiği vatandaşlar arasında bulunan bir kişiye hakaret suçundan 2 yıl, bir kişiye hem hakaret ve hem tehdit suçundan 4 yıl hapis istemiyle dava açıldı.
29.09.2021 Gündem
Şoke eden iddia!
Şoke eden iddia! 'Elinde kasetler var'
29.09.2021 Gündem
MİT TIR’ları neden durduruldu?
MİT TIR’ları neden durduruldu? Milli İstihbarat Teşkilatı’nın Suriye’ye yardım sevkıyatında kullandığı TIR’lara 19 Ocak 2014 günü yapılan ve gizli bir operasyon olması gerekirken anında medyaya servis edilen baskınla ilgili sır perdeleri aralanıyor.
29.09.2021 Gündem
RTÜK'ten Vali Coş'a 'yasak aşk' sürprizi!
RTÜK'ten Vali Coş'a 'yasak aşk' sürprizi! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), birçok olayla kamuoyunun gündemine gelen Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'a "yasak aşk" şikayeti için mahkeme yolunu gösterdi...
6.01.2014 Televizyon
Bir tepki de AKP'nin içinden!
Bir tepki de AKP'nin içinden! Bakın bu sefer neye kızdılar?
30.11.2013 Siyaset
'Bu arkadaş, evlere şenlik!'
'Bu arkadaş, evlere şenlik!' BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan'dan Vali Coş'a ilginç tepki
29.11.2013 Siyaset
Valiler yarışıyor!
Valiler yarışıyor! Siyaset Dergisi, protesto eden vatandaşa, 'Gavat' diyen Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'u 'Yılın valisi' ödülüne aday gösterdi...
29.09.2021 Gündem
“Vali Coş’u görevden al” çağrısı
“Vali Coş’u görevden al” çağrısı Kılıçdaroğlu'ndan Adana Valisi'ne tepki
29.09.2021 Gündem
Hem hakaret hem para cezası!
Hem hakaret hem para cezası! Kabahatler Kanun’ndan 182 lira para cezası kesildi
29.09.2021 Gündem
Vali 'gavat' dedi, Türkiye...
Vali 'gavat' dedi, Türkiye... Bir çok insan, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un kullanımıyla giren “gavat”ı merak etti
29.09.2021 Gündem
'Gavat değil marjinaller'
'Gavat değil marjinaller' Adana Valisi konuştu
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hüseyin Avni Coş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hüseyin avni coş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.