Hüseyin

Hüseyin

Son dakika hüseyin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hüseyin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hüseyin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hüseyin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hüseyin gelişmeleri de dahil olmak üzere 26.268 hüseyin haberi bulunmuştur. Tüm hüseyin haberleri aşağıda listelenmiştir.
İkinci Kadir Şeker davasında hapis cezaları onandı
İkinci Kadir Şeker davasında hapis cezaları onandı Eskişehir’de eşini ve kızını bıçakla yaralayan Afganistan uyruklu şahsı, kavgayı ayırdığı esnada bıçakladığı için yargılandığı davada verilen 5 yıl hapis cezası onanan Tolga Daşkıran ile arkadaşı Hüseyin Şahin Eskişehir Adliyesine gelerek teslim oldu.
26.04.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas'ta duygu dolu anlar...  Doktorun söyledikleri Umut'u yıktı
Taş Kağıt Makas'ta duygu dolu anlar... Doktorun söyledikleri Umut'u yıktı Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' sekizinci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
25.04.2024 Magazin
Bakan Göktaş, şehit ve gaziler için düzenlenen sergiyi ziyaret etti!
Bakan Göktaş, şehit ve gaziler için düzenlenen sergiyi ziyaret etti! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha Gül'ün Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası fuaye alanında düzenlenen sergiyi ziyaret etti.Bakan Göktaş, "Bizler de onların her türlü yanlarında olmak için gayret sarf ediyoruz" dedi.
24.04.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
24.04.2024 İddaa
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde heyecan dorukta! Kim galip olacak?
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde heyecan dorukta! Kim galip olacak? Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak olan 8’inci bölümünde, Umut’un Harun Yakar ve Kadri Palaz’ı köşeye sıkıştırdığı anlar izleyici ile buluşacak.
24.04.2024 Magazin
Trabzonspor kupa maçı ne zaman, Trabzonspor Karagümrük Ziraat Türkiye Kupası maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Trabzonspor kupa maçı ne zaman, Trabzonspor Karagümrük Ziraat Türkiye Kupası maçı hangi kanalda, saat kaçta? Trabzonspor kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Karagümrük kupa maçı ile ilgili detaylar araştırılıyor. Ziraat Türkiye Kupası’nda finale yükselmek isteyen Trabzonspor, Fatih Karagümrük’ü konuk ediyor. Trabzonspor çeyrek finalde Başakşehir’i mağlup ederek adını yarı finale yazdırmıştı. İşte, ZTK yarı final maçının detayları…
24.04.2024 Şampiy10
Ankaragücü - Beşiktaş maçında şok sakatlık! Aşil tendonu koptu
Ankaragücü - Beşiktaş maçında şok sakatlık! Aşil tendonu koptu Ankaragücü, Türkiye Kupası Yarı Final maçında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Kritik maçın 81. dakikasında Başkent ekibinin yıldız futbolcusu Olimpiu Morutan, talihsiz bir sakatlık yaşadı. Rumen futbolcu, sahayı sedyeyle terk etmek zorunda kaldı. Başkent ekibi, gece yarısı Morutan'ın son durumunu açıkladı.
24.04.2024 Beşiktaş
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Mersin Adana tren seferleri iptal mi? Açıklama geldi
Mersin Adana tren seferleri iptal mi? Açıklama geldi Mersin Adana tren seferleri iptal mi sorusu, açıklamalar sonrası merak konusu oldu. Mersin-Adana arasında 138 yıl önce hizmete giren demir yolunda yapılacak yüksek hızlı tren (YHT) çalışmaları nedeniyle tren seferlerinin akıbeti sorgulanıyor. Peki, Mersin Adana tren seferleri duracak mı, hızlı tren nedeniyle tren seferleri kapanacak mı?
20.04.2024 Gündem
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve Pınar'ın birliğiyle Ateşböceği Öğrenim Birimleri'ne eklediği Tasarım Mucitleri Ateşböceği TIR'ı, Adıyaman'daki ikinci durağında çocuklarla buluştu. Geçen sene Kasım ayından bu yana Adıyaman'da Altınşehir İlkokulu'nun bahçesinde konumlanan Tasarım Mucitleri Ateşböceği, nisan ayı itibarıyla Şehit Mehmet Kılıç İlkokulu'nda eğitime başladı. Bugüne kadar bin 500 çocuğa ulaşan program ile 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak hedefleniyor.
19.04.2024 Vitrin
Bakan Fidan İranlı mevkidaşı ile görüştü
Bakan Fidan İranlı mevkidaşı ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile karşı tarafın talebi üzerine bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
19.04.2024 Gündem
Hızlı tren hattı'ndan demir korkulukları çaldılar! O anlar saniye saniye kaydedildi
Hızlı tren hattı'ndan demir korkulukları çaldılar! O anlar saniye saniye kaydedildi Osmaniye'de Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) hızlı tren hattı inşaatındaki demir korkuluklar balyoz ve demir kesme makası kullanılarak çalındığı anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansırken olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındığı belirtildi.
18.04.2024 Gündem
Çocukluğunda izlediği müsabakalardan esinlenip boksa başladı, Avrupa 3.'sü oldu! Hayali olimpiyat
Çocukluğunda izlediği müsabakalardan esinlenip boksa başladı, Avrupa 3.'sü oldu! Hayali olimpiyat Adana'da çocukken izlediği boks müsabakalarından esinlenerek boksa başlayan 18 yaşındaki milli boksör Hüseyin Ege Tekdemir, Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa 3.'sü oldu. Adana'dan dünya şampiyonu olarak çıkmayı hedefleyen Tekdemir, Olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil etmenin hayalini kuruyor.
18.04.2024 Adana
Taş Kağıt Makas'ta ortalık karıştı! Umut köşeye sıkıştı... 'Katil babanın katil oğlu'
Taş Kağıt Makas'ta ortalık karıştı! Umut köşeye sıkıştı... 'Katil babanın katil oğlu' Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” izleyici ile buluştu. Dizinin ekrana gelen 7. bölümü izleyenleri ekrana kilitledi.
18.04.2024 Magazin
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür Uluslararası Yapay Zeka Zirvesi'nde Birleşmiş Milletler (BM) AI Danışmanı Neil Sahota, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından BAU Future Kampüs'te düzenlenen Future AI Summit 24 Yapay Zeka Zirvesi'nde konuştu. Sahota,"Yapay zekanın olmazsa olmazı veridir, veri yeni petroldür" dedi.
16.04.2024 Gündem
Lüks otomobil otobüs durağına çarptı
Lüks otomobil otobüs durağına çarptı Adana'da kontrolden çıkan lüks otomobil otobüs durağına çarptı. Kazada 2'si ağır 7 kişi yaralandı.
16.04.2024 Adana
Atıklar sanatın gücüyle geri dönüyor
Atıklar sanatın gücüyle geri dönüyor Ressam Hüseyin Sönmez’in bilbordlardan sökülen kağıtları kullanarak şablon baskı tekniği uyguladığı Retrospektif sergisi 19 Nisan’da Mersin’de sanat severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Sergi Mersin Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan sanatçının mezuniyetinden bugüne sanatsal üretimindeki seçkilerden oluşuyor.
16.04.2024 Adana
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor Kanal D’nin iddialı dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ile ekrana dönen ünlü oyuncu Yüsra Geyik, hayat verdiği “Rüya Emirkıran” karakteri ve dizideki rol arkadaşı “Umut” ile ilgili ilk kez konuştu. Geyik, “İkisi arasındaki ilişkiyi çok yüzeyde görüyorum. Çünkü Rüya, bir hukukçu olarak Umut’u beğeniyor ve iletişim halindeler. Ama henüz çok iç gıdıklayacak bir yerde değiller.” dedi.
16.04.2024 Magazin
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni bölümüne ünlü isim Ece Sükan konuk oluyor.
15.04.2024 Magazin
Dışişleri Bakanı Fidan İranlı mevkidaşı Abdullahiyan ile görüştü
Dışişleri Bakanı Fidan İranlı mevkidaşı Abdullahiyan ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
14.04.2024 Gündem
Bugün Gönül Dağı’nın yeni bölümü var mı, Gönül Dağı bu akşam yayınlanacak mı?
Bugün Gönül Dağı’nın yeni bölümü var mı, Gönül Dağı bu akşam yayınlanacak mı? Gönül Dağı yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek mi? Ramazan Bayramı'nın ardından dizi severlerin merakla beklediği soru bu. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez yapımlarından olan "Gönül Dağı", 9 günlük bayram tatili nedeniyle bir süre ara vermişti.
13.04.2024 Magazin
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın uçuş saati ile ilgili sosyal medyadan önemli bir mesaj paylaştı.
9.04.2024 Gündem
Adana'dan Antalya'ya gittiler! Eğlence mekanı film sahnelerini aratmadı
Adana'dan Antalya'ya gittiler! Eğlence mekanı film sahnelerini aratmadı Antalya'nın Muratpaşa ilçesi'nde Eski Lara Caddesi'ndeki eğlence mekanında atılan Ozan ve Mustafa P. kardeşler, iş yerini kurşunlatmak için 25 suç kaydı bulunan Hüseyin A. ve 27 suç kaydı olan Fırat S. ile anlaştı. Adana'dan Antalya'ya giden ikili, motosiklet ile geldikleri mekanı kurşunladı. Saldırı güvenlik kamerasına yansırken, mekan önündeki midyeci yaralandı. Şüpheliler, 'Paket' adlı operasyon ile yakalanan 10 kişi adliyeye sevk edildiği açıklandı.
9.04.2024 Gündem
6 bin 600 nüfuslu turistik ilçede rezervasyonlar yüzde 90'a dayandı! İnsanlar akın etti
6 bin 600 nüfuslu turistik ilçede rezervasyonlar yüzde 90'a dayandı! İnsanlar akın etti Bartın'ın 6 bin 600 nüfuslu turistik ilçesi Amasra'da 9 günlük Ramazan Bayramı tatili öncesi tüm konaklama tesislerinde rezervasyonlar yüzde 90'a ulaştı. Amasra Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hüseyin Boran, "Bayram süresince yaklaşık 500 bin kişinin ziyaret etmesini bekliyoruz. Bu yönde bütün tedbirlerimizi aldık” dedi.
6.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Topkapı Sarayı’nı ziyaret etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Topkapı Sarayı’nı ziyaret etti! Cuma namazı için Kısıklı’daki konutundan çıkarak Ayasofya Camii'ne giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,ardından Topkapı Sarayı Kutsal Emanetler Dairesini ziyaret etti.
5.04.2024 Vatan TV

Benzer Haber Etiketleri

Hüseyin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hüseyin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.