Horon

Horon

Son dakika horon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan horon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını horon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Horon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan horon gelişmeleri de dahil olmak üzere 273 horon haberi bulunmuştur. Tüm horon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çelik Kanatlar semalarında gösteri yaptı! Görenler ilgiyle izledi
Çelik Kanatlar semalarında gösteri yaptı! Görenler ilgiyle izledi Rize'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Jandarma Genel Komutanlığı'nın Çelik Kanatlar Akrobasi Timi, 2 Sikorsky helikopterle gösteri uçuşu yaptı. Helikopter pilotlarının çalan horon müziği eşliğinde yaptığı uçuş ilgiyle izlendi.
23.04.2024 Gündem
Kadıköy'de mağaza açılışı indirim için yüzlerce kişi saatlerce bekledi: Sıramı 5 bin TL'ye veririm
Kadıköy'de mağaza açılışı indirim için yüzlerce kişi saatlerce bekledi: Sıramı 5 bin TL'ye veririm Kadıköy'de yeni şubesini açacak olan dünyaca ünlü kozmetik mağazası ilk 500 müşterisine hediye verileceğini duyurdu. Akşam saatlerinden itibaren yüzlerce kişi kuyrukta beklemeye başladı.
11.11.2023 Yaşam
Nez Demir kimdir? Dilan Polat’ın eski ortağı Nez Demir ne iş yapar, mesleği ne?
Nez Demir kimdir? Dilan Polat’ın eski ortağı Nez Demir ne iş yapar, mesleği ne? Dilan Polat'ın eski ortağı ve arkadaşı Nez Demir kimdir? Dilan Polat hakkında yürütülen dava eski ortağı ve arkadaşı Nez Demir'e kadar ulaştı. Mal varlığına el konan Nez Demir gözyaşlarıyla yetkililere seslendi. Peki, Dilan Polat'ın eski ortağı ve arkadaşı Nez Demir kimdir?
24.10.2023 Magazin
Hava ateş açan maganda kadının ölümüne sebep oldu! "Yer çekimi kanunundan haberin var mı?"
Hava ateş açan maganda kadının ölümüne sebep oldu! "Yer çekimi kanunundan haberin var mı?" Bursa'da yorgun mermi ile hayatını kaybeden Zekiye Demiralay'ı (47) öldürdüğü iddiasıyla yargılanan muhtar Ali Özkan (65), ilk duruşmada, yeğeninin düğününde bir anlık heyecanlandığını, birilerine zarar vermemek için etrafına bakındıktan sonra silahı havaya doğru ateşlediğini söyledi. Özkan'ın sözlerine, hakim, "Senin havaya sıktığın mermi uzaya gitmiyor. Yer çekimi kanunundan haberin var mı?" diyerek tepki gösterdi.
6.10.2023 Yaşam
Balıkçılar 'vira bismillah' dedi
Balıkçılar 'vira bismillah' dedi Türkiye genelinde denizlerdeki av yasağının sona ermesiyle balıkçılar ‘Vira Bismillah' diyerek denize açıldı. Samsun'da renkli görüntülere sahne olan sezon açılış töreninde Samsun Valisi Orhan Tavlı ve protokol üyeleri horon tepti.
31.08.2023 Gündem
Kayyum nasıl yazılır, TDK’ya göre kayyum mu kayyım mı? TDK kayyum yazımı
Kayyum nasıl yazılır, TDK’ya göre kayyum mu kayyım mı? TDK kayyum yazımı Kayyum mu Kayyım mı, TDK'ya göre Kayyum nasıl yazılır? Türk Dil Kurumu Güncel Türkçe Sözlüğün 12. baskısı ile 18 kelimede değişikliğe gidildi. Türk Dil Kurumu TDK, Türkçede yapılan bazı yazım hatalarını düzeltmek ve dil kullanımını daha doğru hale getirmek amacıyla yeni yazım kurallarını açıkladı.
20.07.2023 Gündem
TDK değişen kelimeler 2023! TDK yeni değişen kelimeler hangileri? Unvan, yeşil zeytin, çiğbörek nasıl yazılır? 18 kelimenin yazımı değişti: İşte TDK yazımı değişen kelimeler…
TDK değişen kelimeler 2023! TDK yeni değişen kelimeler hangileri? Unvan, yeşil zeytin, çiğbörek nasıl yazılır? 18 kelimenin yazımı değişti: İşte TDK yazımı değişen kelimeler… TDK yeni değişen kelimeler neler, TDK değişen kelimeler hangisi 2023? TDK yazımı değişen kelimeler vatandaşlar özellikle de dilbilgisi kurallarıyla yakından ilgilenenler tarafından sorgulanıyor. Türk Dil Kurumu (TDK) bazı kelimelerin yazılışını değiştirdi. TDK değişen Türkçe kelimeler Güncel Türkçe Sözlüğün 12. baskısı ile birlikte ortaya çıktı. Yeşilzeytin, Unvan, Çiğ börek, Doğubeyazıt ve Kayyum gibi kelimelerin yazılışı bu nedenle merak ediliyor. Peki, TDK değişen kelimeler 2023 hangileri? İşte TDK yazılışı değişen kelimeler…
20.07.2023 Gündem
Milli muharip uçak için tarih verildi! KAAN ilk testlerine başladı
Milli muharip uçak için tarih verildi! KAAN ilk testlerine başladı Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAS) Genel Müdür Yardımcısı Özkan Altay, imalat ve tasarımıyla milli muharip uçak KAAN'ın montajını kısa sürede tamamlayarak ilk yerli testlerine başladığı ve taksi operasyonu gerçekleştirdiğini ifade etti. Altay, “İnşallah yıl sonuna uçağımızı gökyüzü ile buluşturmayı planlıyoruz” diye konuştu.
11.07.2023 Ekonomi
Çaykur Rizespor, 1 yıl sonra yeniden Süper Lig'de
Çaykur Rizespor, 1 yıl sonra yeniden Süper Lig'de Spor Toto 1’inci Lig’in 38’inci haftasında oynanan Çaykur Rizespor-Altınordu müsabakası golsüz eşitlikle sona erdi. Bu skorla Karadeniz temsilcisi ligi 2’nci sırada bitirerek, 1 yıllık aranın ardından doğrudan Süper Lig’e yükseldi. Sezonu 16’ncı sırada tamamlayan Altınordu ise küme düştü.
21.05.2023 Süper Lig
MHP lideri Bahçeli: Kimse millet iradesine zincir vuramaz
MHP lideri Bahçeli: Kimse millet iradesine zincir vuramaz MHP lideri Bahçeli, Batı medyasının manşetlerine tepki göstererek, 'Batı 14 Mayıs seçimlerinde zillet ittifakından yana tarafını ortaya koymuştur. Hiç kimse milletimizin iradesine zincir vuramaz.' ifadelerini kullandı.
10.05.2023 Gündem
Kars'ta renkli görüntüler! Buz üstünde horon teptiler
Kars'ta renkli görüntüler! Buz üstünde horon teptiler Buz tutan Çıldır Gölü’nde atlı kızaklarla gezdiler, buz gibi soğuğa aldırış etmeden buz üzerinde horon teptiler.
16.01.2023 Yaşam
Rize'ye Güney Kore'den damat geldi! Müslüman olup adını değiştirdi
Rize'ye Güney Kore'den damat geldi! Müslüman olup adını değiştirdi Rizeli bedensel engelli Semanur Kutanis (21), 5 yıl önce dil geliştirmek için sosyal medyada tanışıp, arkadaşlık kurduğu Güney Koreli Koo Dongwan (25) ile hayatını birleştirmeye karar verdi. Ardeşen ilçesine 7 bin 300 kilometreden gelen ve Müslümanlığı seçip, Muhammet Ali adını alan Koreli genç, Kutanis ile nişanlandı.
14.12.2022 Yaşam
'Avrupa Kızlar Bilgisayar Olimpiyatı'nda Türkiye ilk kez altın madalyanın sahibi oldu
'Avrupa Kızlar Bilgisayar Olimpiyatı'nda Türkiye ilk kez altın madalyanın sahibi oldu İlk kez yüz yüze formatta Türkiye’de düzenlenen Avrupa Kızlar Bilgisayar Olimpiyatı, büyük bir zaferle taçlandı. Türk milli takımında yer alan 11’nci sınıf öğrencisi Duru Özer, olimpiyatta en yüksek puanı alarak birinciliğe ulaştı ve altın madalyanın sahibi oldu. TÜBİTAK ev sahipliğinde Antalya’da düzenlenen olimpiyat Avrupa’nın sınırlarını aştı. Japonya’dan ABD’ye 45 ülkeden 164 kız öğrenci madalya için mücadele etti.
23.10.2022 Bilim ve Teknoloji
Öykü Gürman doğum gününde sahne aldı!
Öykü Gürman doğum gününde sahne aldı! Şarkıcı Öykü Gürman, dün akşam 'Turkcell Yıldızlı Geceler’ konserleri kapsamında sahneye çıktı. Doğum gününün ilk defa bir konsere denk geldiğini söyleyen Gürman, neşeli tavırları ve danslarıyla da dikkat çekti.
5.08.2022 Magazin
Trabzonspor kutlamaları ne zaman? Trabzonspor kutlamaları canlı yayınlanacak mı? İşte Trabzonspor kutlama programı!
Trabzonspor kutlamaları ne zaman? Trabzonspor kutlamaları canlı yayınlanacak mı? İşte Trabzonspor kutlama programı! Süper Lig'de 2021-2022 sezonu şampiyonu Trabzonspor’un kupa töreni taraftarın gündeminde yer alıyor. Trabzonspor şampiyonluğu planlanan büyük bir etkinlikle kutlanacak. Pek çok ünlü sanatçı sahne alacağı ve gösterilerin yapılacağı Trabzonspor şampiyonluk kutlamalarının detayları araştırılıyor. Peki, Trabzonspor kutlamaları ne zaman? Trabzonspor kupa töreni ne zaman? Trabzonspor maçı ne zaman? Trabzonspor kutlamaları canlı yayınlanacak mı? Trabzonspor kutlamaları hangi kanalda? İşte Trabzonspor kutlama programı!
14.05.2022 Futbol
Ekin Uzunlar'dan Trabzonspor mesajı: Tüm camiamıza selam olsun!
Ekin Uzunlar'dan Trabzonspor mesajı: Tüm camiamıza selam olsun! Müzisyen Ekin Uzunlar, önceki gün Ramazan Etkinlikleri kapsamında Yenikapı Sahili'nde düzenlenen organizasyonda sahne performansı sergiledi. Trabzonspor taraftarı olan Uzunlar, takımın şampiyonluğunu dinleyicileriyle birlikte sahnede kutladı.
3.05.2022 Magazin
3 yıl hapsi istenen Fındıklı Belediye Başkanı için beraat kararı
3 yıl hapsi istenen Fındıklı Belediye Başkanı için beraat kararı -RİZE'nin Fındıklı ilçesinde 3 yıl önce düzenlenen festivalde çıkan olaylarla ilgili görülen davada, 'kamu görevlisine karşı görevini yapmasını engellemek amacıyla cebir veya tehdit kullanma' suçlamasıyla yargılanan ve savcının mütalaasında 'hak yoksunluğu' ile 3 yıl hapis cezası talep ettiği Belediye Başkanı CHP'li Ercüment Çervatoğlu beraat etti.
25.04.2022 Siyaset
BBP Genel Başkanı Destici: HDP kapatılmalıdır
BBP Genel Başkanı Destici: HDP kapatılmalıdır BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, PKK'nın sözcüsü olan HDP'nin Anayasaya göre yüzde yüz kapatılması gerektiğini söyledi. Destici, "Kemal Kılıçdaroğlu, HDP eş başkanlarıyla görüştüğünde bir sorsa Semra Güzel nerede diye. Gelsin yargıya teslim olsun ama biliyoruz ki o soluğu Kandil'de aldı" dedi.
9.04.2022 Siyaset
Bakan Soylu: PKK'nın arkasındakilerin defterini düreceğiz
Bakan Soylu: PKK'nın arkasındakilerin defterini düreceğiz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Esenyurt'ta bu yıl 5'incisi düzenlenen Hamsi ve Horon Festivaline katıldı. Burada festivale katılanlara seslenen Bakan Soylu, "Esenyurt'ta uyuşturucu satanların bacaklarını kırmak boynumuzun borcu. PKK'yı bitirdik, onun arkasındakilerin defterlerini düreceğiz" dedi. Bakan Soylu konuşmasının ardından hamsi dağıttı.
27.03.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE ile iş birliği vurgusu: Memnuniyet duyuyoruz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE ile iş birliği vurgusu: Memnuniyet duyuyoruz! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri ziyaretiyle ilgili açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "İş birliğimizde son dönemde sağlanan ivmeyi muhafaza etmek ve ileriye taşımak konusundaki iradenin karşılıklı olmasından ayrıca memnuniyet duyuyoruz." dedi.
15.02.2022 Siyaset
Hamsi Festivali! Metrelerce kuyruk oluştu, 3 ton hamsi dağıtıldı
Hamsi Festivali! Metrelerce kuyruk oluştu, 3 ton hamsi dağıtıldı İstanbul Bahçelievler’de Hamsi Festivali düzenlendi. Soğuk hava ve kara rağmen ekmek arası hamsi yemek isteyen vatandaşlar stantların önünde metrelerce kuyruk oluşturdu. Festivalde yaklaşık 3 ton hamsi dağıtıldı.
23.01.2022 Yaşam
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan taraftara transfer müjdesi! '3 tane daha oyuncu alıp'
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan taraftara transfer müjdesi! '3 tane daha oyuncu alıp' Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Ceplerimiz dolu. Harika bir 13 ay bitti. Trabzonspor, tarihi güzel anlar yaşıyor. Pozitif olarak destek olalım. Bu kadar puan farkını kimse tahmin edemezdi. Öyle hedefim olmadı, her hafta maç maç baktım" dedi.
25.12.2021 Trabzonspor
İçişleri Bakanı Soylu, Göçmenler Günü etkinliğine katıldı
İçişleri Bakanı Soylu, Göçmenler Günü etkinliğine katıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Uluslararası Göçmenler Günü sebebiyle, Başakşehir'de Türkiye'de yaşayan göçmenler tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı. Soylu törende göçmenlere hitap ederek, Hep birlikte bir sınavdan geçiyoruz ve bu sınavda Allah'ın tebligatlarına uyan bir liderimiz var. Herkes bir şey söylüyor ama o Allah'ın sözlerine onun cümlelerine talip" dedi.
18.12.2021 Gündem
Rize’de 'yaşlı nüfus' etkisi
Rize’de 'yaşlı nüfus' etkisi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaştığı koronavirüs vaka haritasında nüfusa oranla en fazla vakanın görüldüğü il, yine Rize oldu. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ), Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Tahsin Gökhan Telatar, kentte vakaların yüksek oluşunda yaşlı nüfusun fazla olmasının da etkisi olduğunu belirterek, “Türkiye’de yüzde 7-8 civarında olan yaşlı nüfus oranı Rize’de yüzde 10’larda. Vakalar da belli bir yaşın üzerinde daha sık görülüyor. Mevcut hastaların büyük bir çoğunluğu 40-50 yaşın üzerindeki insanlar. Şehirde bu nüfus fazla olduğu için bir nebze de olsa vaka sayılarının yüksekliğinin sebeplerinden birisi bu” dedi.
6.09.2021 Sağlık
Meral Akşener’in İkizdere ziyaretinde gerginlik
Meral Akşener’in İkizdere ziyaretinde gerginlik İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Rize'nin İkizdere ilçesinde esnaf ziyareti yaptığı sırada, bir grubun tepkisi ile karşılaştı. Tepki gösteren grupla partililer birbirlerinin üzerine yürüyünce gerginlik yaşandı. Esnaf ziyaretini iptal eden Akşener ilçe merkezinden ayrıldı.
20.05.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Horon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki horon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.