Hobbit

Hobbit

Son dakika hobbit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hobbit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hobbit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hobbit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hobbit gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 hobbit haberi bulunmuştur. Tüm hobbit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüzüklerin Efendisi Filmleri İzleme Sırası… Yüzüklerin Efendisi Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Yüzüklerin Efendisi Filmleri İzleme Sırası… Yüzüklerin Efendisi Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? En başarılı film serileri denildiğinde çoğu kişinin aklına Yüzüklerin Efendisi gelir. Oyunu, dizisi, kitabı ve filmi olan bu yapım muhteşem sahneleri ile akıllara kazınmıştır. Filmin elde ettiği başarı dünya çapında oldukça önemli bir konumda yer alıyor. Özellikle gişe hasılatı yönünden tatmin edici sonuçlar ortaya koymuştur. 2001 yılında vizyondaki yerini alan Yüzüklerin Efendisi, seri şekilde devam etmiştir. 
5.02.2024 Gündem
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey!
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren Ayhan Kahya'nın 57 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Peki, Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya neden öldü?
10.10.2022 Magazin
J. R. R. Tolkien’in müthiş eseri efsanevi film serisi Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit hangi sırayla izlenir?
J. R. R. Tolkien’in müthiş eseri efsanevi film serisi Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit hangi sırayla izlenir? Yüzüklerin Efendisi ve Silmarillion gibi fantastik kurgu eserleriyle tüm dünyada tanınan J. R. R. Tolkien’in müthiş kitaplarını beyazperdeye uyarlayan Peter Jackson, tekrar tekrar izlemeye doyulmayan harika yapımlara imza attı. Öyle ki, Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit serisi sinema sektörünün en çok beğenilen filmleri arasında yer aldı.
7.08.2022 Kültür Sanat
Pasha Lee Rus ordusu ile girdiği çatışmada öldü!
Pasha Lee Rus ordusu ile girdiği çatışmada öldü! Gönüllü olarak Ukrayna ordusuna katılan 33 yaşındaki Ukraynalı aktör Pasha Lee, Rus ordusu ile girdiği çatışmada hayatını kaybetti. Lee ülkesinde Hobbit ve Aslan Kral gibi Hollywood filmleri için yaptığı dublajlarla tanınıyordu.
7.03.2022 Dünya
Yüzüklerin Efendisi yıldızı Sir Ian Holm 83 yaşında hayatını kaybetti
Yüzüklerin Efendisi yıldızı Sir Ian Holm 83 yaşında hayatını kaybetti Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit filmlerinde Bilbo Baggins karakterinin yaşlı halini canlandıran 83 yaşındaki Sir Ian Holm, Parkinson hastalığına yenik düştü.
19.06.2020 Dünya
Evangeline Lilly'nin corona virüs paylaşımı hayranlarını kızdırdı
Evangeline Lilly'nin corona virüs paylaşımı hayranlarını kızdırdı Yenilmezler (Avengers) serisinin Hope Van Dyne'ı (Wasp) Evangeline Lilly, corona virüsle ilgili "Bazıları özgürlüklerine hayatlarından daha çok değer verir" sözleriyle Marvel hayranlarının tepkisini çekti.
21.03.2020 Magazin
"Filipinler'de bulunan fosiller yeni bir insan türüne ait"
"Filipinler'de bulunan fosiller yeni bir insan türüne ait" Filipinler'de bulunan fosil kemik ve dişlerin şimdiye kadar bilinmeyen bir insan türüne ait olduğu belirtildi.
12.04.2019 Dünya
‘Hobbit köyü’ hazır
‘Hobbit köyü’ hazır 'Yüzüklerin Efendisi’ ve ‘Hobbit’ serisi filmlerindeki ‘Hobbit’ karakterlerinin evlerine benzeyen yeni Yamaç Evleri projesi tamamlandı.
4.08.2018 Yaşam
Bilinen en eski insan kalıntısı bulundu
Bilinen en eski insan kalıntısı bulundu Çin'de keşfedilen taş aletlerin ilk insanlar tarafından yaklaşık 2 milyon 120 bin yıl önce yapıldığı bildiriliyor.
12.07.2018 Dünya
Cengiz Ünder'e Hobbit benzetmesi!
Cengiz Ünder'e Hobbit benzetmesi! Cengiz Ünder için İtalyanlar’ın yaptığı övgüler Yüzüklerin Efendisi’ne kadar uzandı, genç futbolcuya ‘Sihirli yüzüklü Hobbit’ yakıştırması yapıldı.
13.04.2018 Şampiyonlar Ligi
Sivas’a 17 ‘Hobbit Evi’
Sivas’a 17 ‘Hobbit Evi’ Sivas Belediyesince, Paşabahçe Mesire Alanı’na inşa ettirilen ve “Hobbit Evleri” olarak da adlandırılan yamaç evlerine, yoğun ilgi görmeleri dolayısıyla 17 tane daha eklenecek.
15.08.2017 Yaşam
Warner Bros, Tolkien'in varislerine 80 milyon dolar ödeyecek
Warner Bros, Tolkien'in varislerine 80 milyon dolar ödeyecek Amerikan film şirketi Warner Bros'un (WB), "Yüzüklerin Efendisi" ve "Hobbit" romanlarının yazarı J.R.R. Tolkein'in varislerinin, ticari ürün haklarının kullanımıyla ilgili açtığı davada, 80 milyon dolar tazminat ödemeyi kabul etttiği bildirildi.
4.07.2017 Dünya
Romanı 100 yıl sonra yayınlandı
Romanı 100 yıl sonra yayınlandı Türkiye’de de büyük bir hayran kitlesine sahip olan İngiliz yazar J.R.R. Tolkien’in yeni kitabı ‘Beren ve Luthien’, tasarlandıktan 100 yıl sonra basıldı.
4.06.2017 Kültür Sanat
Türkleri tanımak için geldim
Türkleri tanımak için geldim Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit filminin ikonik karakterlerinden biri olan Gandalf’a hayat veren dünyaca ünlü oyuncu Sir Ian McKellen, İstanbul’da. Oyuncu, “Türk insanını ve yaşamını daha iyi tanımak için buradayım” dedi
4.04.2017 Magazin
Eksi 10 derecede yürekleri ısıtan melekler
Eksi 10 derecede yürekleri ısıtan melekler İstanbul geceleri artık karton üstünde uyunamayacak kadar soğuk; parklarda, bankların üstünde sabahlayamayacak kadar uzun... Ama her şeye rağmen bir grup gönüllü evsizlere, çocuklara ve ihtiyaç sahiplerine ulaşıp dertlerine derman oluyor.
14.01.2017 Arşiv
"DEAŞ aslında küçük, medya devleştiriyor"
"DEAŞ aslında küçük, medya devleştiriyor" Hollywood senaristlerinin "el kitabı"nın yazarı Robert McKee, terör örgütü DEAŞ'ın herkes için sorun olduğunu belirterek, "Ama küçük bir tehdit. Fakat ne görüyoruz, medya bunu alıyor ve dev, uluslararası bir soruna dönüştürüyor. Dünyanın sonu her an gelebilecekmiş, gökler üzerimize yıkılacakmış gibi bir paranoya yaratılıyor." dedi.
17.06.2021 Dünya
Müjdeyi verdi! Yeni film geliyor...
Müjdeyi verdi! Yeni film geliyor... Oscar ödülleri tarihine damga vuran, dünyanın en çok izlenen filmlerinden 'Yüzüklerin Efendisi' serisi ve 'Hobbit' filmlerinin yönetmeni Peter Jackson, yeni filminin müjdesini verdi...
27.10.2016 Magazin
Kediseverler yalnız köpekseverler popüler
Kediseverler yalnız köpekseverler popüler Araştırmacılar Facebook üzerinden kedi ve köpeksever 160 bin kullanıcıyı karşılaştırdı. Köpekseverler sosyal ve tipler, kediseverler ise sofistike zevkleri olan cool insanlar..
12.08.2016 Arşiv
“Hobbit“lerin ataları bulundu
“Hobbit“lerin ataları bulundu Hobbit olarak da adlandırılan cüce insan Homo floresiensis’in atalarının Endonezya’daki bir adada yaşadığı tespit edildi.
10.06.2016 Dünya
Sivaslıyız hepimiz Hobbit’iz!
Sivaslıyız hepimiz Hobbit’iz! Sivas Belediyesi, ’Yüzüklerin Efendisi’ ve ’Hobbit’ serisi filmlerinden esinlenerek yamaç evleri yaptı...
11.07.2015 Yaşam
Sivas'a Hobbit köyü kuruluyor
Sivas'a Hobbit köyü kuruluyor Sivas Belediyesi, dünya çapında gişe rekoru kıran 'Yüzüklerin Efendisi' ve 'Hobbit' serisi filmlerdeki 'Hobbit' karakterlerinin yaşadığı evlerden esinlenerek Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı'na yamaç evleri yaptı.
11.07.2015 Yaşam
Erdoğan’ı  ‘Gollum’a  benzeten doktora ihraç istemi
Erdoğan’ı ‘Gollum’a benzeten doktora ihraç istemi Sosyal medya üzerinden Yüzüklerin Efendisi filminin karakteri Gollum (Smeagol) ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yan yana konulduğu fotoğrafı paylaşan Doktor Bilgin Çiftçi hakkında Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından soruşturma açıldı...
29.09.2021 Gündem
Sinema yazarları yılın en iyi yabancı filmlerini seçti
Sinema yazarları yılın en iyi yabancı filmlerini seçti Sinema Yazarları Derneği (SİYAD), üyelerinin oylarıyla belirlenen, 2014'ün En İyi Yabancı Filmi, Jean-Pierre Dardenne ve Luc Dardenne'in yönettiği İki Gün ve Bir Gece (Deux Jours, Une Nuit) oldu...
27.01.2015 Kültür Sanat
2015 Oscar adayları açıklandı
2015 Oscar adayları açıklandı Oscar Ödülleri'nin adayları açıklanırken, Büyük Budapeşte Oteli ve Birdman filmleri 9'ar dalda Oscar'a aday gösterildi
15.01.2015 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Hobbit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hobbit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.