Hizmetçi

Hizmetçi

Son dakika hizmetçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hizmetçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hizmetçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hizmetçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hizmetçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 263 hizmetçi haberi bulunmuştur. Tüm hizmetçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hizmetçilik yaptığı iş adamı babası çıktı, milyarlık servete ortak oldu!
Hizmetçilik yaptığı iş adamı babası çıktı, milyarlık servete ortak oldu! Türk filmlerini aratmayan olay Manisa'da yaşandı. Yıllarca hizmetçilik yaptığı iş adamı Niyazi Üzmez'in babası olduğunu 71 yıl sonra öğrenen Kalbiye Sağlam, bunu DNA testiyle kanıtlayıp 1 milyarlık servete ortak oldu. Kalbiye Sağlam, babalığın benimsenmemesi nedeniyle de dava açtı.
15.01.2024 Gündem
Sakla Beni ilk sahneden mideleri bulandırdı! Evin dedesiyle hizmetçi gizli ilişkide, çocuklar...
Sakla Beni ilk sahneden mideleri bulandırdı! Evin dedesiyle hizmetçi gizli ilişkide, çocuklar... Sakla Beni dizisi 1 bölümüyle ekrana geldi. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asuman Kelebek'in yer aldığı dizi daha ilk sahneden sosyal medyadan tepki gördü. Naz ve İncila'nın çocukluklarında yaşadığı travmaları konu alan Sakla Beni'ye gelen ilk tepkiler dizinin uzun ömürlü olmayacağının işareti oldu.
2.11.2023 Televizyon
Devlet Bahçeli'den Kıbrıs Türk'tür videosu! Körüklü çizmeler ve Zeki Müren şarkısının şifreleri...
Devlet Bahçeli'den Kıbrıs Türk'tür videosu! Körüklü çizmeler ve Zeki Müren şarkısının şifreleri... Kıbrıs'ta yol yapım projesine BM askerlerinin araçlarla engel olmaya çalışması tansiyonu yükseltmiş, tepkileri çekmişti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yol inşaatına BM Barış Gücü askerlerinin müdahalesine körüklü çizmeyle yürüdüğü bir videoyla tepki göstermişti. Arka fonda çalan Zeki Müren şarkının hikâyesi ise 1963 yılına dayanıyordu.
21.08.2023 Gündem
Yıllarca hizmetçi olarak çalıştığı evin kızı olduğunu öğrendi: Dünyası başına yıkıldı
Yıllarca hizmetçi olarak çalıştığı evin kızı olduğunu öğrendi: Dünyası başına yıkıldı Kalbiye Sağlam, bir buçuk yıl önce iş insanı Niyazi Sağlam'ın kızı olduğunu öğrendi. Evinde yıllarca hizmetçilik yaptığını ve olayları öğrenince büyük bir şok yaşadığını anlatan Kadriye Sağlam, yıllarca çektiği eziyetlerin sorumlusu olarak onları görüyor...
20.08.2023 Yaşam
Arnold Schwarzenegger'in torunuyla ilk pozu!
Arnold Schwarzenegger'in torunuyla ilk pozu! 80’li ve 90’lı yıllara damga vuran Arnold Schwarzenegger, Terminatör filmiyle adını hafızalarımıza kazıdı. Sinema kariyerinin bitmesiyle birlikte siyasete atılarak herkesi şaşırtan efsane oyuncu şimdilerde geniş ailesiyle keyifli günler yaşıyor.
29.11.2022 Magazin
Terör örgütü PKK'dan iğrenç taktik!
Terör örgütü PKK'dan iğrenç taktik! Birleşmiş Milletler, "2021 Çocuklar ve Silahlı Çatışmalar" raporuna göre geçen yıl 250'ye yakın çocuğu silah altına aldı. Bu resmi olarak da kayıtlara geçti. Peki terör örgütü çocukları neden kaçırıyor? Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar önemli değerlendirmelerde bulundu.
12.07.2022 Gündem
Tatil kabusa döndü! 23 bin liralık hayal kırıklığı
Tatil kabusa döndü! 23 bin liralık hayal kırıklığı Pandemi sonrası stres atıp güzel vakit geçirmek için ev kiralayan ailenin tatili ilk günden kabusa döndü. Yaşadıklarını Facebook sayfasında paylaşan talihsiz kadının anlattıkları, 'bu kadar da olmaz' dedirtti.
23.06.2022 Dünya
Korkunç cinayet sonrası kahreden sözler! ‘Bunu nasıl söylerim: Anneni baban öldürdü yavrum'
Korkunç cinayet sonrası kahreden sözler! ‘Bunu nasıl söylerim: Anneni baban öldürdü yavrum' Geçen yıl yaşanan cinayet dünya gündemine damga vurmuştu! Babis Anagnostopulos 20 yaşındaki eşi Caroline Crouch'u bebeğinin yanında uyurken boğarak öldürdü. Korkunç cinayetle ilgili yeni detaylar ortaya çıkarken, Crouch'un babası ilk kez konuştu. Kızı ve torunu için söyledikleri ise kahretti...
21.05.2022 Dünya
Bakan Karaismailoğu: Havacılığın altın devrini yaşadığımızı gururla söyleyebilirim
Bakan Karaismailoğu: Havacılığın altın devrini yaşadığımızı gururla söyleyebilirim Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yarın yeni Tokat Havalimanı'nın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacağını belirterek, "Avrupa havalimanları yolcu sayısı ve uçak trafiği sıralamasında, İstanbul Havalimanı ve Türk Hava Yolları birinciliği kimseye bırakmadı. Havalimanlarımız dünya devletlerini geride bıraktı. Havacılığın altın devrini yaşadığımızı gururla söyleyebilirim" dedi.
24.03.2022 Siyaset
Fatma Girik’in çocuğu var mı? Fatma Girik hiç evlendi mi, eşi Memduh Ün mü, manevi kızı kim, mirasını kime bıraktı?
Fatma Girik’in çocuğu var mı? Fatma Girik hiç evlendi mi, eşi Memduh Ün mü, manevi kızı kim, mirasını kime bıraktı? Türk sinemasının usta oyuncularından Fatma Girik hayatını kaybetti. Fatma Girik'in ölüm haberini Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin duyurdu. Yeşilçam'ın dev oyuncusu Fatma Girik 79 yaşında hayata gözlerini yumdu. Fatma Girik uzun süredir hastalıkla mücadele ediyordu. Peki, Fatma Girik kimdir, kaç yaşındaydı ve nereli? Fatma Girik evli mi, çocuğu var mı, eşi kim?
29.01.2022 Gündem
Afganistanlı 9 yaşındaki kız çocuğu yaşlı adama satılmıştı! Parwana’nın günahı ne?
Afganistanlı 9 yaşındaki kız çocuğu yaşlı adama satılmıştı! Parwana’nın günahı ne? Dünya, babası tarafından 55 yaşındaki bir adama satılan 9 yaşındaki Afganistanlı Parwana'yı günlerce konuşmuştu. ABD merkezli bir STK tarafından kurtarılan küçük kız, "Beni kurtardılar, yeni bir hayat verdiler. Teşekkür ederim." demişti.
7.12.2021 Dünya
Uyuşturucuya alıştırıp istismar etti! Genç kızdan kan donduran iddialar
Uyuşturucuya alıştırıp istismar etti! Genç kızdan kan donduran iddialar Sultangazi'de 18 yaşındaki Melike Y., eski erkek arkadaşı Kenan D. tarafından alıkonularak, 3 gün boyuncu şiddet gördüğünü iddia etti. Melike Y., eski erkek arkadaşının kendisini uyuşturucuya alıştırdığını, 1,5 yıl kendisini şiddet uyguladığını söyleyerek, en büyük cezanın verilmesini istediğini söyledi. Gözaltına alınan Kenan D. de ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
16.08.2021 Yaşam
Cemalettin Sarar ile eşi Zehra Sarar çiftine saldıranların cezası belli oldu
Cemalettin Sarar ile eşi Zehra Sarar çiftine saldıranların cezası belli oldu Gelen son dakika haberine göre; Eskişehir'de, Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar (75) ve eşi Zehra Sarar (65) çiftini bağladıktan sonra dövüp, evdeki kasayı soyan Moldova uyruklu eski hizmetçi Lulia Dragusan (34) ile sevgilisi Alexandr Aricov'a (33) yargılandıkları mahkemece nitelikli yağma, mala zarar verme ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından toplam 27’şer yıl hapis cezası verildi.
15.12.2020 Gündem
Şener Şen hastaneye kaldırıldı
Şener Şen hastaneye kaldırıldı Yeni tip korona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkan Şener Şen'in 3 gün hastanede gözlem altında kalacağı öğrenildi. 78 yaşındaki Şener Şen'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
11.11.2020 Gündem
İş insanının lüks villasında şüpheli ölüm
İş insanının lüks villasında şüpheli ölüm Gaziantep'te, iş insanı Ahmet Ş.’ye ait lüks villada çalışan yabancı uyruklu hizmetçi Monna Rai, iple tavana asılı halde ölü bulundu.
22.08.2020 Yaşam
Mavi Boncuk ne zaman, nerede çekildi? Mavi Bocuk oyuncuları ve konusu
Mavi Boncuk ne zaman, nerede çekildi? Mavi Bocuk oyuncuları ve konusu Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Mavi Boncuk filminin başrollerinde Emel Sayın ve Tarık Akan yer alıyor. Türk sinemasının unutulmaz filmleri arasında yer alan Mavi Boncuk filmi usta oyunculardan oluşan kalabalık oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Peki, Mavi Boncuk ne zaman, nerede çekildi? Mavi Bocuk oyuncuları kim? İşte Mavi Boncuk filmi konusu ve oyuncuları...
26.07.2020 Gündem
Türkiye'de en çok izlenen pembe diziler
Türkiye'de en çok izlenen pembe diziler 90'lı yılların fırtına gibi esen yabancı pembe dizileri üzerinden yıllar geçmesine rağmen hâlâ dizilerdeki karakterleriyle adından söz ettiriyor. Marimar, Vahşi Güzel, Manuela, Yalan Rüzgarı ve Köle Isaura ve daha niceleri... İşte Türkiye'de en çok izlenen pembe diziler ve oyuncuları hakkında merak edilenler...
13.06.2020 Gündem
Yöntemleri polisi bile şaşırttı! 5 milyon liralık vurgunun sırrı çözüldü
Yöntemleri polisi bile şaşırttı! 5 milyon liralık vurgunun sırrı çözüldü İstanbul'da 3'ü kadın 5 kişilik hırsızlık çetesi, bir iş adamının evine girerek içinde 5 milyon liralık ziynet eşyası ve para bulunan kasayı çaldı. Hırsızlığı yapan iki kadının, ev sahibinin yanında hizmetçi olarak çalıştıkları belirlendi.
8.04.2020 Gündem
“Burada hiçbir şey göründüğü gibi değil
“Burada hiçbir şey göründüğü gibi değil “Burada hiçbir şey göründüğü gibi değil” sloganıyla büyük bir merak uyandıran dizinin çok konuşulacak karakterleri!
7.03.2020 Magazin
4 hizmetçi 4 farklı hayat
4 hizmetçi 4 farklı hayat Kanal D’nin yeni dizisi “Hizmetçiler” yakında başlayacak. Deniz Baysal, Algı Eke, Selen Domaç ve Aleyna Solaker’in rol aldığı dizi, dört hizmetçinin hikayesini ekrana taşıyacak.
25.02.2020 Televizyon
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 39 bin 224 personel alınacak! İşte açık ilanların listesi
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 39 bin 224 personel alınacak! İşte açık ilanların listesi Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 93 bin 224 personel alımı yapılacak. Yayınlanan personel alım ilanlarında en az ilköğretim mezunu işçi alınacak. Peki, personel alımı başvuru şartları nelerdir?
15.01.2020 Personel Alımı
Oya Başar kimdir? | Oya Başar kaç yaşındadır?
Oya Başar kimdir? | Oya Başar kaç yaşındadır? Başarılı oyuncu Oya Başar 6 yıl sonra yeniden sahnelere dönüyor. Begüm Birgören ile ‘Plastik Aşklar’ oyunuyla seyirci karşısına çıkacak Oya Başar’ın hayatı yeniden merak konusu oldu. Bugün de Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının konuğu olan Başar hakkında merak edilenler iyice arttı. Peki, Oya Başar kimdir? Oya Başar kaç yaşındadır? İşte Oya Başar hakkında merak edilenler..
18.12.2019 Gündem
Sarar soygunu sanıklarına 47’şer yıl hapis istemi
Sarar soygunu sanıklarına 47’şer yıl hapis istemi Eskişehir'de Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar (75) ve eşi Zehra Sarar (65) çiftini bağladıktan sonra dövüp, evdeki kasayı soyan Moldova uyruklu eski hizmetçileri Lulia Dragusan (34) ve sevgilisi Alexandr Aricov (33) ile firari 4 sanık hakkındaki iddianame tamamlandı.
17.10.2019 Gündem
Pavyonda çalışmaya zorlayan eski eşinden 4 yıldır kaçıyor
Pavyonda çalışmaya zorlayan eski eşinden 4 yıldır kaçıyor Eski eşi tarafından sürekli darp edilen ve eşi cezaevine girdiği sırada 4 kız çocuğu ile Adana'daki evini terk eden Ayşe Özkaya isimli kadın 4 yıldır eşinden köşe bucak kaçıyor.
14.10.2019 Yaşam
Moldovalı 4 kadın şüpheli sınır dışı ediliyor
Moldovalı 4 kadın şüpheli sınır dışı ediliyor Eskişehir'de Sarar şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin ve eşi Zehra Sarar çiftinin elleri ve ayaklarını bağlayıp kasadaki ziynet eşyaları ve yüksek miktardaki dövizin çalınması ile ilgili gözaltına alınan ancak serbest bırakılan 4 kadın sınır dışı ediliyor.
6.07.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hizmetçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hizmetçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.