Hızlı Ve Öfkeli

Hızlı Ve Öfkeli

Son dakika hızlı ve öfkeli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hızlı ve öfkeli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hızlı ve öfkeli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hızlı Ve Öfkeli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hızlı ve öfkeli gelişmeleri de dahil olmak üzere 148 hızlı ve öfkeli haberi bulunmuştur. Tüm hızlı ve öfkeli haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 Ocak reyting sonuçları: Pazartesi kim birinci oldu? Ömer, Safir, Kudüs Fatihi... Dün reytinglerde kim birinci oldu?
15 Ocak reyting sonuçları: Pazartesi kim birinci oldu? Ömer, Safir, Kudüs Fatihi... Dün reytinglerde kim birinci oldu? 15 Ocak Pazartesi reyting sonuçları ile dün akşam yayınlanan yapımlarının sıralaması ölçülüyor. Dün gece Safir, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi (tekrar), Ömer, Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw, Kara dizisi (tekrar) ve Survivor All Star seyircisi ile buluştu. Dün reytinglerde kim birinci oldu?
16.01.2024 Televizyon
Van Damme'dan itiraf! Hızlı ve Öfkeli'de neden yer almadı?
Van Damme'dan itiraf! Hızlı ve Öfkeli'de neden yer almadı? Aksiyon filmleriyle tanınan Belçikalı eski dövüş sanatçısı ve oyuncu Jean-Claude Van Damme kariyeriyle ilgili bir itirafta bulundu. Jean-Claude Van Damme, Hızlı ve Öfkeli serisinde rol almasına engel olan kişiyi açıkladı.
25.10.2023 Magazin
Sadakatsiz neden yok 27 Nisan, bitti mi, bu akşam var mı? 27 Nisan Kanal D yayın akışı: Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman?
Sadakatsiz neden yok 27 Nisan, bitti mi, bu akşam var mı? 27 Nisan Kanal D yayın akışı: Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? Sadakatsiz hayranları dizinin yeni bölümün bu akşam ekrana gelip gelmeyeceğini sorguluyor. Kanal D’de her hafta çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkan, Sadakatsiz’in yeni bölüm fragmanının yayınlanmayınca “Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, Sadakatsiz bugün var mı?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, Bu akşam Sadakatsiz yok mu?
27.04.2022 Televizyon
Normalleşme sonrası en çok izlenen filmler belli oldu
Normalleşme sonrası en çok izlenen filmler belli oldu 2020 yılından itibaren Kovıd-19 tedbirleri kapsamında sinema salonları faaliyetlerine de ara verilirken, Türkiye’de normalleşme sürecinin başlamasıyla 773 bin 392 seyirci ile en çok izlenen film Hızlı ve Öfkeli 9 oldu.
4.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Yönetmene şok cinsel saldırı suçlaması! Çıplak uyandım...
Yönetmene şok cinsel saldırı suçlaması! Çıplak uyandım... İtalyan oyuncu Asia Argento, 2002 yapımı “xXx” filminde rol aldığı sırada, yönetmen Rob Cohen’in kendisine otel odasında uyuşturucu verdikten sonra tecavüz ettiğini öne sürdü.
26.01.2021 Magazin
Dünyaca ünlü oyuncunun corona testi pozitif çıktı
Dünyaca ünlü oyuncunun corona testi pozitif çıktı Dünyaca ünlü oyuncu Idris Elba, Twitter'dan yaptığı açıklamada corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Twitter'dan açıklama yapan Idris Elba, 'Panik yapmayın' dedi. Öte yandan Tom Hanks ve eşi de pozitif çıkmıştı.
17.03.2020 Magazin
İşte gişenin yeni lideri!
İşte gişenin yeni lideri! Tarantino'nun yeni filmi Once Upon a Time In Hollywood, gişenin yeni lideri oldu.
27.08.2019 Televizyon
Film setinde korkunç kaza! 10 metreden başının üstüne düştü
Film setinde korkunç kaza! 10 metreden başının üstüne düştü Fenomen seri 'Fast and Furious'ın (Hızlı ve Öfkeli) 9'uncu filminde Vin Diesel'in dublörlüğünü üstlenen ve ismi henüz açıklanmayan bir kişi, yaklaşık 10 metrelik yükseklikten başının üstüne düşüp ağır yaralandı.
23.07.2019 Magazin
Ünlü Hollywood yıldızı Bodrum'da
Ünlü Hollywood yıldızı Bodrum'da Hızlı ve Öfkeli Tokyo filminin yıldız oyuncusu Nathalie Kelley ve eşi Jordan Burrows tatil için Bodrum'a geldi
6.07.2019 Magazin
Hızlı ve Öfkeli çekimleri başladı
Hızlı ve Öfkeli çekimleri başladı Tüm dünyada beş milyar doların üstünde gişe hasılatı elde eden ‘Hızlı ve Öfkeli’ serisinin spin-off filmi ‘Hobbs and Shaw’ için kollar sıvandı.
11.09.2018 Magazin
Şok itiraf! 2500 kadınla birlikte olduğunu açıkladı
Şok itiraf! 2500 kadınla birlikte olduğunu açıkladı Cinsiyetçi açıklamalarıyla tanınan İngiltere'nin en ünlü playboylarından 29 yaşındaki Daniel Wagster, 2500 kadınla cinsel ilişkiye girdiğini açıkladı.
11.06.2018 Magazin
Playboy Daniel Wagster: 2500 kadınla birlikte oldum!
Playboy Daniel Wagster: 2500 kadınla birlikte oldum! Cinsiyetçi açıklamalarıyla tanınan İngiltere'nin en ünlü playboylarından 29 yaşındaki Daniel Wagster, 2500 kadınla cinsel ilişkiye girdiğini açıkladı.
11.06.2018 Dünya
Hızlı ve öfkeli
Hızlı ve öfkeli Cem Yılmaz önceki gece Ozan Güven’le Emirgan La Boom’da sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.
28.03.2018 Magazin
Tüm zamanların  gişe rekoru kırıldı
Tüm zamanların gişe rekoru kırıldı Türk sinema sektöründe, 2017’de hem vizyona giren film hem seyirci hem de gişe hasılatında tüm zamanların rekoru kırıldı. 2017’de sinemaya giden toplam izleyici sayısı, geçen yıla kıyasla, yüzde 22 artarak 71 milyon 188 bin 594’e ulaştı
31.12.2017 Yaşam
Sinemada tüm zamanların rekoru kırıldı!
Sinemada tüm zamanların rekoru kırıldı! Türk sinema sektöründe 2017'de, vizyona giren film, yerli ve yabancı film izleyici sayısı ile toplam gişe hasılatında tüm zamanların rekoru kırıldı.
31.12.2017 Kültür Sanat
Bu yıl en çok komedi izledik
Bu yıl en çok komedi izledik Yeni yıla sayılı günler kala 2017’nin ‘en’leri açıklanmaya devam ediyor. Türkiye’de bu yıl en çok izlenen 10 filmden 6’sı yerli komedi. Listenin ilk 4 sırasında da yerli filmler yer alıyor
26.12.2017 Magazin
Çekici olmak işimin parçası
Çekici olmak işimin parçası “Fancy” ve “Problem” parçalarıyla tüm dünyayı kasıp kavuran dünyaca ünlü rap şarkıcısı Avustralyalı Iggy Azalea, ilk kez konser vermek için İstanbul’da.
20.10.2017 Arşiv
Narcos'a Meksika'da çekim lokasyonu araştıran görevli öldürüldü
Narcos'a Meksika'da çekim lokasyonu araştıran görevli öldürüldü Narcos dizisinin 4. sezonu için Meksika'da çekim lokasyonu araştıran prodüksiyon çalışanı Carlos Muoz Portal, vurularak öldürüldü
16.09.2017 Dünya
Seni çok özlüyorum!
Seni çok özlüyorum! Vin Diesel, ‘Hızlı ve Öfkeli’ filminin setinde tanıştığı ve yakın dostu olduğu Paul Walker’ın doğum gününü unutmadı.
13.09.2017 Magazin
En çok kazanan aktör! Tam 68 milyon dolar...
En çok kazanan aktör! Tam 68 milyon dolar... Son olarak 'Transformers 5' filminde rol alan ABD'li yıldız Mark Wahlberg, "2017 yılının en çok kazanan aktörü" oldu.
24.08.2017 Kültür Sanat
Ligin çok bilinmezli transfer denklemi
Ligin çok bilinmezli transfer denklemi Türk futbolu öyle bir transfer dönemi geçirdi ki sıkı taraftarlar bile hangi oyuncunun hangi takıma geldiğini takip edemedi. Beşiktaş yıldız yağmurunu Pepe ile başlatırken, G.Saray Gomis, F.Bahçe de Valbuena ile cevap verdi. Ligde bu sezon yıldız savaşlarını izleyeceğiz.
11.08.2017 Arşiv
Gangnam Style’ın tahtı sallandı
Gangnam Style’ın tahtı sallandı ‘Gangnam Style’ isimli şarkısıyla uzun süredir Youtube tıklanma rekorunu elinde tutan Güney Koreli şarkıcı PSY, birincilik koltuğunu devretmek zorunda kaldı.
12.07.2017 Magazin
Salon arttı seyirci azaldı
Salon arttı seyirci azaldı Sinema salonlarının sayısı, yeni alışveriş merkezleri sayesinde 2016’da yüzde 5.4 artarak 2 bin 483’e çıktı. Koltuktaki artışa rağmen seyirci sayısı yüzde 3.3 azaldı, bu yıl yeniden yükseliş başladı
28.06.2017 Ekonomi
‘Hollanda krizi işimizi bozdu’
‘Hollanda krizi işimizi bozdu’ Fenerbahçeli ünlü futbolcu Van der Wiel’i 4,5 milyon dolar dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan Ümit Akbulut, Hollanda ile yaşanan kriz nedeniyle işlerin bozulduğunu söyledi. Savcı tutuklama istedi, mahkeme bıraktı
29.09.2021 Gündem
Hızlı ve zirvede
Hızlı ve zirvede Türkiye gişe verilerine göre, geçtiğimiz hafta sonu box office listesinde zirve değişikliği olmadı.
9.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hızlı Ve Öfkeli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hızlı ve öfkeli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.