Himmet

Himmet

Son dakika himmet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan himmet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını himmet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Himmet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan himmet gelişmeleri de dahil olmak üzere 973 himmet haberi bulunmuştur. Tüm himmet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı. Bahçeli, Belçika'daki saldırıya sert tepki göstererek '(Belçika'daki Türklere saldırılar) Ocağımızı ateşe verenlerin iki dünyası da cehennem ateşindedir ve sabrımızı test etmeye hiçbir bedhah, hiçbir Türkiye düşmanı cüret etmemelidir' dedi.
27.03.2024 Gündem
İnci Taneleri Havva Öğüt kimdir, nereli, kaç yaşında? İnci Taneleri Çalan şarkı Elmayı Nazik Soydum sözleri
İnci Taneleri Havva Öğüt kimdir, nereli, kaç yaşında? İnci Taneleri Çalan şarkı Elmayı Nazik Soydum sözleri İnci Taneleri’nin yeni bölümüne Havva Öğüt damgasını vurdu. Reyting rekortmeni dizi İnci Taneleri 6. Bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölümde Havva Öğüt Elmayı Nazik Soydum şarkısı ile ekranla gelecek. Peki, Havva Öğüt kimdir, nereli, kaç yaşında? Elmayı Nazik Soydum şarkı sözleri….
29.02.2024 Magazin
Elmayı Nazik Soydum sözleri! Elmayı Nazik Soydum türküsü kim ait? Havva Öğüt kimdir, nereli?
Elmayı Nazik Soydum sözleri! Elmayı Nazik Soydum türküsü kim ait? Havva Öğüt kimdir, nereli? Kanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı sevilen dizisi “İnci Taneleri” bu akşam 6’ncı bölümüyle ekrana geliyor. İzlenme rekorları kıran dizinin bu bölümüne Aksaray’ın ünlü ses sanatçısı Havva Öğüt konuk oluyor. İşte Elmayı Nazik Soydum sözleri ile Havva Öğüt kimdir, nereli sorusunun yanıtı…
29.02.2024 Gündem
Bahçeli açıkladı! MHP'de kurultay tarihi belli oldu
Bahçeli açıkladı! MHP'de kurultay tarihi belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP MYK toplantısında konuşma yapıyor. MHP'de kurultay tarihi belli oldu
19.09.2023 Gündem
FETÖ’nün CIA ile ilişkisinin izleri: Oturum izni alıp ABD'ye yerleşti
FETÖ’nün CIA ile ilişkisinin izleri: Oturum izni alıp ABD'ye yerleşti FETÖ, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) bağlantısıyla dikkat çekiyor. 1999’da ABD’ye kaçan Gülen, CIA ajanlarının da referansıyla oturma izni alarak Pensilvanya’ya yerleşti.
15.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisine 7 il başkanı atadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisine 7 il başkanı atadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisine 7 yeni il başkanı atadı. Açıklama AK Parti Teşkilat Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapıldı.
5.07.2023 Gündem
Tartıştığı damadını av tüfeğiyle öldürdü
Tartıştığı damadını av tüfeğiyle öldürdü Antalya'nın Serik ilçesinde çıkan tartışmada Mehmet A.'nın (62) av tüfeğiyle ateş ettiği damadı Himmet Keskin (29), hastanede yaşamını yitirdi. 
5.03.2023 Yaşam
İstanbul'da operasyon, düğmeye basıldı! 10 kişi gözaltına alındı
İstanbul'da operasyon, düğmeye basıldı! 10 kişi gözaltına alındı İstanbul'da yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında aralarında aktif kamu görevlilerinin de olduğu 10 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin örgüt, emniyet, askeri yapılanma ve bölge yapılanmaları içerisinde sorumlu düzeyde görev aldıkları belirtildi.
25.01.2023 Gündem
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi!
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi! Usta oyuncu Muhlis Asan, önceki gün 'Unutma Bizi' tiyatro galasına katıldı. Usta isim, galada kalp krizi geçirdi ancak bunu fark edemedi ve eve döndü. Eve dönünce de rahatsızlığı devam eden Muhsin Asan, hastaneye kaldırıldı. Muhlis Asan'ın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.
20.02.2023 Magazin
İnsan kaçakçısı, FETÖ'den ihraç edilen eski emniyet müdürü çıktı
İnsan kaçakçısı, FETÖ'den ihraç edilen eski emniyet müdürü çıktı FETÖ üyeliği nedeniyle meslekten ihraç edilen eski emniyet müdürü Hasan Mercan'ın, insan kaçakçılığı yaparak, kendisi gibi FETÖ firarilerini ücret karşılığında yurt dışına geçirip, para kazandığı ortaya çıktı.
26.10.2022 Gündem
Ankara'da FETÖ operasyonu: 16 gözaltı kararı
Ankara'da FETÖ operasyonu: 16 gözaltı kararı Ankara'da yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 16 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.
4.10.2022 Gündem
İstanbul ve Ankara'da FETÖ yapılanmasına operasyon! Çok sayıda gözaltı
İstanbul ve Ankara'da FETÖ yapılanmasına operasyon! Çok sayıda gözaltı Üskadar’da, FETÖ/PDY terör örgütünün eğitim yapılanmasını yeniden kurmaya çalıştığı ve örgütle bağlantısı olmayan bir kişinin adına açılan ancak tüm çalışanlarının örgüt mensubu olduğu dershaneye operasyon düzenlendi. Operasyonda 35 kişi gözaltına alındı. Ankara'da  ise yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 16 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.
4.10.2022 Gündem
FETÖ'nün mahrem yapılanmasına darbe! Çok sayıda gözaltı var
FETÖ'nün mahrem yapılanmasına darbe! Çok sayıda gözaltı var Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ/PDY) yönelik İstanbul merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda, aralarında örgütün gizli haberleşme programı Bylock kullanıcıları ile yine örgüt adına “himmet” adı altında para toplayan, polis okullarına öğrenci yönlendiren ve askeri personel ile örgütsel olarak ilgilenen “mahrem imam”ların da bulunduğu 12 şüpheli yakalandı.
13.09.2022 Gündem
Rize'de SOLOTÜRK heyecanı
Rize'de SOLOTÜRK heyecanı Türk Hava Kuvvetleri'nin gösteri ekibi SOLOTÜRK, Rize'de uçuş gerçekleştirdi. İzleyiciler, gösteriyi ilgiyle takip etti. 
4.08.2022 Gündem
Bahçeli'den Ramazan Bayramı mesajı: Türk milletini incitenleri unutmayacağız
Bahçeli'den Ramazan Bayramı mesajı: Türk milletini incitenleri unutmayacağız Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
30.04.2022 Siyaset
'Öncesi ve sonrasıyla 31 Mart 1918 Bakü Soykırımı'
'Öncesi ve sonrasıyla 31 Mart 1918 Bakü Soykırımı' Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurul Üyesi, Türkiye Azerbaycan Dostluk, İşbirliği ve Dayanışma Vakfı Başkanı ve Dünya Azerbaycanlıları Koordinasyon Şurası Üyesi Prof. Dr. Aygün Attar, 'Öncesi ve Sonrasıyla 31 Mart 1918 Bakü Soykırımı' adlı makale kaleme aldı. Attar, "Ermenistan ve hamilerinin yaklaşık 200 yıl boyunca Türklere karşı giriştikleri acımasız siyaset ve neticesinde Azerbaycan'da '31 Mart Azerbaycanlıların Soykırımı Günü' ilan edilmesine neden olan bu kara günün kökenleri 19. yüzyıla kadar uzanır. 31 Mart 1918 yılında Ermeniler başta Bakü olmak üzere Şamahı, Guba, Kürdemir, Salyan ve Lenkeran şehirlerinde büyük soykırımlar yapmıştır. Sadece bir gün içerisinde Bakü'de 12 bin Türk öldürülmüştür. Bazı dış kaynaklara göre bu sayı 25 bin civarındadır. 31 Mart 1918’i doğuran olaylar için ise biraz daha öncesine bakmak gerekir"
1.04.2022 Dünya
FETÖ'nün yeniden yapılanma metotları deşifre oldu! Balya balya para ve altın çıktı
FETÖ'nün yeniden yapılanma metotları deşifre oldu! Balya balya para ve altın çıktı İstanbul ve Bursa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen operasyonlarda örgütün “yeniden yapılanma” metotları ve şifreleri deşifre oldu. 2 milyon 300 bin lirayı bulan para ve altın varlığının ele geçirildiği baskınlarda, örgüt içi haberleşmeyi sanal ortamda şifreli uygulamalar üzerinden yürüten FETÖ mensuplarının, gizli toplantıları ve haberleşmeyi ise yurt dışı kaynaklı hatlar üzerinden değişik isim altında şifreli kodlarla sağladıkları ortaya çıktı. Balya balya paranın bir kısmı elektrikli süpürgeden çıkarken, büyük bölümü ise yatak bazaları ve dolap çekmecelerine gizlenmiş halde bulundu.
31.03.2022 Yaşam
THY Çanakkale reklamı! Çanakkale şehitlerinin yazdığı mektuplar…
THY Çanakkale reklamı! Çanakkale şehitlerinin yazdığı mektuplar… 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümü nedeniyle Türk Hava Yolları'ndan anlamlı bir reklam geldi. Çanakkale destanında şehit olan kahramanların gerçek mektuplarına yer verilen reklam izleyenlere duygusal anlar yaşattı. İşte Çanakkale şehitlerinin yazdığı mektuplar ve THY Çanakkale reklamı...
17.03.2022 Televizyon
Babasının vasiyetini yerine getirdi, Afrika'dan 3'üncü gelin geldi
Babasının vasiyetini yerine getirdi, Afrika'dan 3'üncü gelin geldi Denizlili iş insanı Himmet Kara'nın hayatını kaybetmesi üzerine Denizlili genç esnaf Murat Kara, babasının vasiyetini yerine getirerek Afrikalı Zeynep Vanessa Koudiao ile evlendi. Daha sonra da Zeynep Vanessa Koudiao kardeşi ve arkadaşı Denizli'ye gelin olarak geldi. Ağabey, arkadaş ve son olarak kardeşle evlenen Afrikalı gelinler, renkli görüntüler oluşan nikahta "Biz çok mutluyuz" mesajını verdi.
20.02.2022 Yaşam
Rütbesini FETÖ elebaşı takmıştı! WhatsApp mesajları ortaya çıktı
Rütbesini FETÖ elebaşı takmıştı! WhatsApp mesajları ortaya çıktı Teğmen rütbesini Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in taktığını itiraf eden eski tuğgeneral Serdar Atasoy'un yargılanmasına başlandı. Darbe girişimi sırasında eski tuğamiral Sinan Sürer "Ataşeler" WhatsApp grubuna "Arkadaşlar TSK yönetime el koymuştur. Bunu tüm muhataplarına derhal iletin" şeklindeki mesajına "Emredersiniz komutanım" karşılığını verdiği aktaran Atasoy "Bu mesaj darbeyi kabul ettiğim anlamına gelmez" dedi.
30.09.2021 Gündem
Ordu'da FETÖ operasyonu: 43 gözaltı
Ordu'da FETÖ operasyonu: 43 gözaltı Ordu'da FETÖ/PDY'nin 'yeni il yapılanması'na yönelik düzenlenen operasyonda, 43 şüpheli gözaltına alındı.
24.09.2021 Gündem
İşte 'Futbolda Şike Kumpası' davasında gerekçeli karar
İşte 'Futbolda Şike Kumpası' davasında gerekçeli karar 'Futbolda şike kumpası' davasında mahkeme 88 sanığa verdiği hükmün gerekçesini açıkladı.
7.09.2021 Fenerbahçe
Taliban lideri kimdir? Taliban lideri Molla Muhammed Ömer ve Taliban'ın şu an ki lideri Mevlevi Hibetullah Ahundzade!
Taliban lideri kimdir? Taliban lideri Molla Muhammed Ömer ve Taliban'ın şu an ki lideri Mevlevi Hibetullah Ahundzade! Afganistan’ın büyük bir bölümünü kontrol altına alan son olarak da Kabil’i ele geçiren Taliban’ın lideri merak konusu oldu. 1996-2001 yıllarında olduğu gibi tekrar iktidara dönme hazırlığı yapan Taliban örgütünün liderleri araştırılıyor. Taliban lideri kimdir? sorusunun yanıtı…
16.08.2021 Gündem
Çocuklarının gözü önünde eşini tabancayla vurdu!
Çocuklarının gözü önünde eşini tabancayla vurdu! Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde, iş yerinde tartıştığı eşi Kadriye Aydemir'i (23) 2 çocuğunun gözü önünde tabancayla yaralayıp, kaçan Himmet Aydemir (25), polis ekiplerince saklandığı ormanlık alanda yakalandı. Emniyetteki ifadesinde suçunu kabul eden Aydemir, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.
28.07.2021 Gündem
Vatikan’ın arşivinde bulundu! İlk kez ortaya çıktı! Yunus Emre’ye ait...
Vatikan’ın arşivinde bulundu! İlk kez ortaya çıktı! Yunus Emre’ye ait... Vatikan'ın internet üzerinden paylaştığı dijital yazıtlarda büyük Türk mutasavvıfı ve halk ozanı Yunus Emre'nin daha önce gün yüzüne çıkmamış, içinde 200'e yakın şiir bulunan yeni divanı ortaya çıktı. Divanı bulan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Yeni Türk Edebiyatı Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Himmet Büke, "Akademik çalışmalarıma bağlı olarak yaptığım arşiv taramalarım sırasında Vatikan arşivinde yeni bir Yunus Emre Divanı nüshası tarafımızdan tespit edildi. Çalışma 2 kitap halinde TDK yayınları arasından 1-2 ay içinde çıkacak ve okuyucusuyla buluşacaktır" dedi.
9.05.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Himmet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki himmet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.