Hilvan

Hilvan

Son dakika Hilvan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hilvan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hilvan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hilvan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hilvan gelişmeleri de dahil olmak üzere 171 hilvan haberi bulunmuştur. Tüm hilvan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şanlıurfa Hilvan'da 'seçimin yenilenmesi kararı' sonrası gerginlik
Şanlıurfa Hilvan'da 'seçimin yenilenmesi kararı' sonrası gerginlik Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde, İlçe Seçim Kurulu’nun seçimin yenilenmesi kararına tepki gösteren DEM Partililer ile polis arasında gerginlik yaşandı. Parti yöneticilerinin de araya girmesiyle gerginlik sona erdi.
3.04.2024 Gündem
Hilvan'da seçimler yenilenecek!
Hilvan'da seçimler yenilenecek! Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde, 31 Mart Yerel Seçimlerini DEM Parti kazandı, AK Parti'nin 15 sandığa itirazda bulundu. İtiraz dilekçesinde bazı sandıkların bulunduğu alanın basılıp, oy çuvalları ve seçim tutanakların yakıldığı belirtilerek seçimlerin yenilenmesi istendiği belirtildi.
2.04.2024 Gündem
Vatandaşı 750 bin lira dolandırdılar! Operasyonla kıs kıvrak yakalandılar
Vatandaşı 750 bin lira dolandırdılar! Operasyonla kıs kıvrak yakalandılar Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından kendilerini polis olarak tanıtıp bir kişiyi 750 bin lira dolandıran 2 kişi, polis ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı.
13.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP'yi eleştiren Erdoğan, "Şu anda CHP kendi bünyesinde adeta bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin bir taraftan yenisinin bir taraftan birbirine kılıç salladığı bu savaşın ne zaman biteceğini kimse bilmiyor." dedi. Dünkü Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısına değinen Erdoğan "Bu saldırıyı yapan teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden bu örgütün cezaevindeki elebaşına bizzat selam gönderdi." ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
Mardin ve Şanlıurfa’da elektrik dağıtım şirketi personeline saldırı
Mardin ve Şanlıurfa’da elektrik dağıtım şirketi personeline saldırı Mardin’in Mazıdağı ilçesinde mahkeme kararıyla 6 abonenin borcunu tahsil etmeye giden Dicle Elektrik ekipleri saldırıya uğradı. Şüpheliler, jandarmaların da aralarında yer aldığı görevlilere aldırmadan tarlada yangın çıkardı.
2.08.2023 Gündem
Mersin'deki çifte cinayetin planlayıcısı Şanlıurfa'da sığınakta yakalandı
Mersin'deki çifte cinayetin planlayıcısı Şanlıurfa'da sığınakta yakalandı Mersin'in Tarsus ilçesinde Mustafa Kırgın (58) ile Orhan Yıldız'ın (52) öldürülmesine ilişkin soruşturmada, saldırının planlayıcı olduğu iddia edilen A.K., Şanlıurfa'da bir evin bahçesindeki sığınakta yakalanıp, tutuklandı.
9.04.2023 Gündem
Sel suları Hilvan - Bozova yolunu yuttu
Sel suları Hilvan - Bozova yolunu yuttu Şanlıurfa’da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Siverek, Hilvan, Suruç ve Viranşehir ilçeleri ile kent merkezinde sağanak yağış sele dönüştü. Yağış dolayısıyla birçok ev ve işyeri su altında kaldı. Ev ve işyerlerine giren sular vatandaşlar ve belediye ekiplerince tahliye edildi.
15.03.2023 Vatan TV
Şanlıurfa'da sel suları köprüyü bir anda yıktı!
Şanlıurfa'da sel suları köprüyü bir anda yıktı! Selin vurduğu Şanlıurfa'da sel sularının adeta yuttuğu Hilvan - Bozova yolu, cep telefonu ile görüntülendi.
15.03.2023 Yaşam
Aksaraylı Gülşen ve Raziye öğretmenler, depremde yaşamını yitirdi
Aksaraylı Gülşen ve Raziye öğretmenler, depremde yaşamını yitirdi Aksaray’ın Eskil ilçesi nüfusuna kayıtlı öğretmenlerden Gülşen Köylü (25) Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde depremde yıkılan evde, Raziye Sanlav (23) ise Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde sarsıntıyla birlikte evinden çıktığında devrilen minarenin altında kalıp, hayatını kaybetti.
7.02.2023 Gündem
Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı!  Şanlurfa TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? Şanlıurfa TOKİ, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi!
Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı! Şanlurfa TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? Şanlıurfa TOKİ, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde kuralar Şanlıurfa’da çekildi. TOKİ tarafından açıklanan kura takvimine göre bugün Şanlıurfa ve Van’da TOKİ kurası heyecanı yaşandı. Canlı yayında yapılan kura çekilişleri sonrasında isim listeleri de belli oldu. Peki, Şanlurfa TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? Şanlıurfa TOKİ, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi!
13.11.2022 Ekonomi
Bakan Nebati: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yazmaya devam ediyoruz
Bakan Nebati: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yazmaya devam ediyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir dizi ziyarette bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.
18.10.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Gazeteci Tufan Türenç hayatını kaybetti...
Gazeteci Tufan Türenç hayatını kaybetti... Gazeteci Tufan Türenç hayatını kaybetti. 77 yaşındaki Türenç bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Bu sabah hayatını kaybettiği öğrenildi.
23.04.2022 Gündem
Firari hırsız kız arkadaşının evinde yakalandı
Firari hırsız kız arkadaşının evinde yakalandı Şanlıurfa’da cezaevinden kaçan hırsız, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından kız arkadaşının evinde yakalandı.
11.03.2022 Yaşam
Kar yağmayan ilçeye kamyon kamyon kar taşındı
Kar yağmayan ilçeye kamyon kamyon kar taşındı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kar yağışının yaşanmadığı Akçakale ilçesine kamyonlarla kar taşıdı.
21.01.2022 Yaşam
Halk süpürme tekniğiyle aşılanıyor
Halk süpürme tekniğiyle aşılanıyor Türkiye’nin korona virüs aşılanma oranı düşük illeri arasında yer alan Şanlıurfa’da 102 ekipten oluşan 300 sağlık çalışanı, süpürme tekniğiyle aşılama çalışmaları yapıyor.
5.12.2021 Sağlık
Uzman çavuşların uyuşturucu sevkiyatı ellerinde patladı!
Uzman çavuşların uyuşturucu sevkiyatı ellerinde patladı! Şanlıurfa'da uzman çavuş Hanifi N.'nin otomobilde 42 kilo 100 gram esrarla yakalanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 3 uzman çavuş daha gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 uzman çavuş ile 1 sivil tutuklandı.
4.11.2021 Yaşam
Suruç'taki canlı bomba saldırısının sanığına 34 kez müebbet hapis  cezası
Suruç'taki canlı bomba saldırısının sanığına 34 kez müebbet hapis cezası Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 6 yıl önce 34 kişinin öldüğü canlı bomba saldırısına ilişkin davada yargılanan sanığa, 34 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
22.10.2021 Gündem
Şanlıurfa'da 2 kardeşten acı haber!
Şanlıurfa'da 2 kardeşten acı haber! Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde, ailesiyle piknik yapmak amacıyla Atatürk Barajı Gölü'ne serinlemek için giren Hale Nur Mece (22) ve Emirhan Mece (11) boğuldu.
23.07.2021 Yaşam
Yurda yasa dışı yollardan giren 82 kişi yakalandı
Yurda yasa dışı yollardan giren 82 kişi yakalandı Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde yurda yasa dışı yollardan giren 82 Afganistan uyruklu yakalandı.
19.03.2021 Gündem
Meral Akşener, Şanlıurfa'da esnafı ziyaret etti
Meral Akşener, Şanlıurfa'da esnafı ziyaret etti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Şanlıurfa'da esnafı ziyaret etti. Kendisine ikram edilen baklava ve fıstıktan yiyen Akşener, esnafın sorunlarını Meclis gündemine taşıyacağını dile getirdi.
11.03.2021 Siyaset
Terhis olan asker kazada öldü; 4 yaralı
Terhis olan asker kazada öldü; 4 yaralı Erzincan'da vatani görevini tamamlayarak terhis olan Ömer Faruk Keser (21), Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybetti. Otomobilde sürücü ile birlikte 4 kişi de yaralandı.
25.02.2021 Yaşam
Göbeklitepe nerede? Göbeklitepe hangi ilde? 2020 KPSS Ortaöğretim sorusu
Göbeklitepe nerede? Göbeklitepe hangi ilde? 2020 KPSS Ortaöğretim sorusu ÖSYM tarafından gerçekleştiren KPSS Ortaöğretim sınavı sona erdi. Sınavdan çıkan adaylar sınav sorularını sosyal medyadan değerlendirmeye başladı. 2020 KPSS ortaöğretim sınavında adaylara Göbeklitepe sorusu soruldu. Peki, Göbeklitepe nerede? Göbeklitepe hangi ilde? 2020 KPSS Ortaöğretim soruları...
22.11.2020 Eğitim
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.

Benzer Haber Etiketleri

Hilvan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hilvan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.