Hilton

Hilton

Son dakika hilton haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hilton ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hilton haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hilton

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hilton gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.765 hilton haberi bulunmuştur. Tüm hilton haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
Sosyetik güzel boşanma haberleriyle gündemde! Trilyonluk imparatorluğun varisi olarak doğmuştu
Sosyetik güzel boşanma haberleriyle gündemde! Trilyonluk imparatorluğun varisi olarak doğmuştu Sosyetik güzel ya da ünlü varis dendiğinde çoğu kişinin aklına Paris Hilton ismi geliyor. Oysa en az onun kadar sosyetik ve ondan çok daha zengin bir varis var ve bu isim son günlerde boşanma haberiyle gündemde.
16.04.2024 Magazin
Wanda Nara’dan Paris Hilton'a: Beni taklit etmeyi seviyorsun aşkım
Wanda Nara’dan Paris Hilton'a: Beni taklit etmeyi seviyorsun aşkım Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, dünyaca ünlü isim Paris Hilton'a laf attı. Paris Hilton'un paylaşımının altına yaptığı yorum binlerce beğeni aldı.
29.03.2024 Magazin
Paris Hilton'un bebeğine yapılan acımasız yorumlara kardeşinden yanıt
Paris Hilton'un bebeğine yapılan acımasız yorumlara kardeşinden yanıt Paris Hilton, taşıyıcı anne yoluyla dünyaya gelen oğlunun fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmasıyla yorumlar da gecikmedi. Phoenix'in kafasının büyük görünmesi bazı sosyal medya kullanıcılarının olumsuz yorumlarına neden oldu. Paris Hilton'un kardeşi Nicky Hilton Rothschild'dan yanıt geldi.
11.11.2023 Magazin
Paris Hilton oğluyla fotoğraflarını paylaştı, ortalık karıştı! 'Bebeğini doktora götürmek zorundasın'
Paris Hilton oğluyla fotoğraflarını paylaştı, ortalık karıştı! 'Bebeğini doktora götürmek zorundasın' Şubat 2021'de Carter Reum ile dünyaevine giren Paris Hilton, 2023'ün başlarında taşıyıcı anne yoluyla dünyaya gelen oğlunu kucağına almıştı. Minik Phoneix ile çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlayan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.
21.10.2023 Magazin
Lindsay Lohan’dan bebek müjdesi geldi!
Lindsay Lohan’dan bebek müjdesi geldi! Dünya çapındaki şöhreti yüzünden zor yıllar geçiren Lindsay Lohan, sonunda aşkı bulmuş ve geçen yıl evlenmişti. Ünlü oyuncu son aylarda büyüyen karnı ve hamilelik sürecini anlattığı röportajlarıyla gündemdeydi. Başta hayranları olmak üzere kimse bir zamanların asi kızının durulup aile kuracağını beklemiyordu ama Lohan herkesi şaşırttı.
18.07.2023 Magazin
İstanbul'da çılgın tarife: Havuza girmek 295 euro
İstanbul'da çılgın tarife: Havuza girmek 295 euro Kurban Bayramı ile birlikte yaz sezonu resmen açıldı. Birçok kişi Ege ve Akdeniz sahillerinin yolunu tuttu. Tatili İstanbul’da geçirmek isteyenler ise her sezon olduğu gibi özel plajlar ve otellerin havuzlarını tercih ediyor. Yeni sezonda otellerin havuz tarifesi yüksek. Boğaz kenarındaki Çırağan Palace Kempinski havuz için kişi başı 295 Euro ücret isterken, Four Seasons’ta 2 bin 850 TL, Hilton’da 2 bin 200 TL tarife uygulanıyor. Anadolu Yakası’nda fiyatlar 400 TL’den başlıyor.
29.06.2023 Ekonomi
Farklı bir ödül töreni deneyimi: “Brandverse Awards”
Farklı bir ödül töreni deneyimi: “Brandverse Awards” Marketing Türkiye – BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen ve Deloitte Türkiye’nin jüri değerlendirme sürecine adil ve şeffaf bir rekabet ortamı yaratmak adına uzmanlığıyla katkı sağladığı Brandverse Awards’da ödül töreni bugün gerçekleşiyor. Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de gerçekleşecek ödül töreninde sektörün tüm paydaşları gün boyu başarının tadını çıkarırken, yeni iletişim ağları yaratma fırsatını da yakalayacaklar…
16.06.2023 Magazin
Sosyetik güzel sahnelere döndü, eşi onu kucağında minik oğuluyla izledi!
Sosyetik güzel sahnelere döndü, eşi onu kucağında minik oğuluyla izledi! Dünyanın sayılı zenginlerinden olan Paris Hilton uzun yıllar boyunca lüks yaşamın, skandalların, bitmeyen eğlencelerin ve çalkantılarla dolu bir özel hayatın kahramanı oldu. Zengin ve şımarık “sosyetik” güzel damgası yiyen, attığı her adım olay olan Paris Hilton bir süre önce bambaşka bir yolculuğa çıkmıştı.
8.06.2023 Magazin
İstanbul ve İzmir’de gönüllüler koştu, depremzede Down sendromlu çocuklar burs kazandı
İstanbul ve İzmir’de gönüllüler koştu, depremzede Down sendromlu çocuklar burs kazandı N KOLAY 18. İstanbul Yarı Maratonu ve 4. Maraton İzmir bu yıl da anlamlı çalışmalara sahne oldu. Down sendromlu bireylerin bağımsız ve üretken yaşamlar kurması için 2011 yılından bu yana çalışmalar yürüten Türkiye Down Sendromu Derneği adına İstanbul ve İzmir’de maratona katılan sporcular koştukça deprem bölgesinde yaşayan 32 çocuk burs kazandı.
10.05.2023 Yaşam
Demirören Medya'ya ödül yağmuru!
Demirören Medya'ya ödül yağmuru! 02 Mayıs Salı akşamı DoubleTree By Hilton’da gerçekleşen, sunuculuğunu Özge Ulusoy ve Erman Çekiç’in üstlendiği, ‘2023 Uluslararası Marka ve Prestij Ödülleri’nde Demirören Medya çok sayıda ödüle layık görüldü.
3.05.2023 Televizyon
Paris Hilton'dan çarpıcı açıklama: 20'li yaşlarımda bebeğimi aldırdım
Paris Hilton'dan çarpıcı açıklama: 20'li yaşlarımda bebeğimi aldırdım Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Paris Hilton dünyanın en zengin ailelerinden birinin kızıydı aynı zamanda varlığı dillere destan o servetin mirasçılarındandı. Bir de gerçekten çılgın bir hayat sürdürüyordu. Sık sık sevgili değiştiriyordu, ünlü gece kulüplerinin müdavimlerinden biriydi. Bu arada bir de yakın arkadaşıyla birlikte görev aldığı bir reality şov programının yıldızıydı.
1.03.2023 Magazin
Fenomen Dilan Polat'a aylık geliri sorunca bakın ne yanıt verdi
Fenomen Dilan Polat'a aylık geliri sorunca bakın ne yanıt verdi Lüks yaşantısıyla ve paylaşımlarıyla tepki çeken sosyal medya fenomeni Dilan Polat son günlerde sık sık gündeme geliyor. Taha Duymaz hakkında yaptığı yorumlarla dikkat çeken Polat'a aylık geliri sorulunca fenomen bakın ne dedi.
24.02.2023 Magazin
Paris Hilton bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi
Paris Hilton bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi 2021'de iş insanı Carter Reum ile nikah masasına oturan sosteyik güzel Paris Hilton, geçtiğimiz ay anne olduğunu duyurmuştu. Taşıyıcı bir anne aracılığıyla bebeğine kavuşan Hilton, Instagram'dan yaptığı bir paylaşımla ilk kez oğlunun yüzünü gösterdi ve ismini açıkladı.
24.02.2023 Magazin
Paris Hilton anne oldu! Haberi sosyal medyadan duyurdu
Paris Hilton anne oldu! Haberi sosyal medyadan duyurdu Özel hayatıyla ve en büyük otel zincirinin varisi olan Paris Hilton magazin gündeminden düşmüyor. Paris Hilton, 2021 yılının Şubat ayında sevgilisi Carter Reum ile dünyaevine girmişti. Evliliklerinde bir yılı geride bırakan çiftten Hilton'ın annesi, geçtiğimiz aylarda kızının hamile kalmakta zorlandığını söyleyerek, sosyetik güzeli konu hakkında açıklama yapmak zorunda bırakmıştı. Ünlü isim, tüm bunların ardından ilk bebeğini kucağına aldığını duyurdu.
25.01.2023 Magazin
Lisa Marie Presley'in ölümünde dikkat çeken detay! Trajedilerle dolu
Lisa Marie Presley'in ölümünde dikkat çeken detay! Trajedilerle dolu Dünyanın büyük müzik efsanesi Elvis Presley'in tek çocuğu olan Lisa Marie Presley'den, hayranlarını ve sevenlerini üzen haber geldi. Kendi hayatı da büyük trajedilerle dolu. Lisa Marie'nin doğumundan ölümüne kadar gözler önünde geçen hayatında en dikkat çeken detaylar birisi ise babasının ve eski eşi Michael Jackson'ın ölümleri. Hayatındaki en önemli iki insanı da aynı şekilde kaybeden Lisa'nın ölümünde şoke eden gerçek ortaya çıktı.
14.01.2023 Magazin
80. Altın Küre'de kazananların tam listesi
80. Altın Küre'de kazananların tam listesi 80. Altın Küre Ödülleri (Golden Globes Awards) sahiplerini buldu. Beverly Hilton Oteli'nden yapılan ve üç saati aşan yayın maratonunda törenin sunuculuğunu Jerrod Carmichael üstlendi.
11.01.2023 Kültür Sanat
Kim Kardashian kıyafetiyle alay konusu oldu! 'Kıyafet yönetmeliği notunu gitmedi mi?'
Kim Kardashian kıyafetiyle alay konusu oldu! 'Kıyafet yönetmeliği notunu gitmedi mi?' Reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın Noel Partisi sırasında giydiği kıyafeti sosyal medyada dalga konusu oldu. Paris Hilton ve ailesiyle bir araya gelen Kim'e yorum yağdı. Yıldızı görenler "Sanırım Kim, Cadılar Bayramı için giyinirken, diğer herkes Noel partisi için şık giyinmiş" dedi.
19.12.2022 Magazin
Bella Hadid hastanelik oldu! Sırtını görenler şoke oldu
Bella Hadid hastanelik oldu! Sırtını görenler şoke oldu Dünyaca ünlü model Bella Hadid'in, gün içerisinde bir şey yemeyip sadece iki paket sigara ve iki adet enerji içeceği tükettiği iddia edilmişti. Ünlü model son olarak Lyme hastalığı yüzünden hastanelik oldu. Yoğun tempoda çalışan Hadid'in durumunun risk derecesi şimdilik bilinmiyor. Yatakta paylaşım yapıp sırtını gösteren modelin son hali hayranlarını üzdü.
8.11.2022 Magazin
Rap şarkıcısı Aaron Carter küvette ölü bulundu!
Rap şarkıcısı Aaron Carter küvette ölü bulundu! 90'lı yılların ünlü grubu Backstreet Boys'un üyelerinden Nick Carter'ın kardeşi, rap şarkıcısı Aaron Carter, Los Angeles yakınlarında evinde ölü bulundu. LA County Şerif Departmanı'nın yaptığı açıklamaya göre saat 11:00 civarlarında bir yardım çağrısı alındı. Carter, 1997 yılında henüz 9 yaşındayken "çocuk yıldız" olarak şöhrete kavuşmuştu.
6.11.2022 Magazin
Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu hamile mi? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir?
Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu hamile mi? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir? Geçtiğimiz aylarda Almanya’da Ceyhun Ergün ile evlendiğini duyuran Leyla Lydia Tuğutlu, hamile olduğunu açıkladı. 6 aylık hamile olan Leyla Lydia Tuğutlu bebeğinin adını açıkladı. Peki, Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir? İşte detaylar…
25.10.2022 Ünlüler Dünyası
Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş en iyi dizi ödülünü aldı!
Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş en iyi dizi ödülünü aldı! Strong Medya tarafından 3. Kez düzenlenen Lider Marka Ödülleri önceki akşam İstanbul Hilton Bomonti Hotel'de gerçekleşti. Sunuculuğunu oyuncu Ceren Benderlioğlu ve Hakan Bilgin’in üstlendiği geceye birçok ünlü isim katıldı. Şevval Sam’ın sahneye çıktı gecede katılımcılar keyifli dakikalar yaşadı.
16.08.2022 Televizyon
Afara film oluyor!
Afara film oluyor! Kanal D'de ekrana gelen "Yargı"nın oyuncusu Uğur Aslan, senaristi Sema Ergenekon ve yönetmeni Ali Bilgin, Emir Hepoğlu’nun sunduğu her cumartesi akşamı Dreamtürk TV’de yayınlanan çekimleri Hilton Dalaman’da gerçekleşen “Emir Hepoğlu ile Sahil Sohbetleri”ne konuk oldu.
8.06.2022 Televizyon
Demirören Medya'ya ödül yağdı!
Demirören Medya'ya ödül yağdı! Ratel Medya ve Luna Medya ortak organizatörlüğünde bu yıl ikincisi düzenlenen 2. Uluslararası Elmas Ödül Töreni; iş, sanat, medya ve cemiyet dünyasını muhteşem bir geceyle bir araya getirdi. Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de düzenlenen törenin sunuculuğunu Burcu Esmersoy ve Yavuz Seçkin yaptı.
7.06.2022 Televizyon
Down sendromlu bireylerin haklarına dikkat çekilecek!
Down sendromlu bireylerin haklarına dikkat çekilecek! Down sendromlu bireylerin toplumdaki yerlerini güçlendirmek için çalışan Türkiye Down Sendromu Derneği (Down Türkiye), onların vazgeçilmez hakları için dört yıldır sürdürdüğü #rengimizbelliolsun kampanyasına bu yıl da devam ediyor. 15 Mart’ta gerçekleştirilen basın toplantısı ile başlatılan ve tüm ay boyunca devam edecek kampanya ile dernek; toplumda Down sendromlu bireylerin var olduğuna, haklarını eşit şekilde kullanarak yaşamaları gerektiğine vurgu yapacak.
15.03.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Hilton ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hilton haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.