Hicran

Hicran

Son dakika hicran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hicran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hicran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hicran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hicran gelişmeleri de dahil olmak üzere 207 hicran haberi bulunmuştur. Tüm hicran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakkal görünümlü depoda kanser ilacı satan çift serbest kaldı! "Çok önce almıştım"
Bakkal görünümlü depoda kanser ilacı satan çift serbest kaldı! "Çok önce almıştım" Adana'da temin ettikleri kanser ilaçlarını bakkal görünümlü depoda satan karı koca, polis tarafından gözaltına alındı. 2 şüpheli, sevk edildikleri adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
29.02.2024 Adana
Pembe İncili Kaftan Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Pembe İncili Kaftan Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Pembe İncili Kaftan Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Pembe İncili Kaftan Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Pembe incili kaftan Ömer Seyfettin tarafından yazılmış roman türünde bir eserdir. Kitabın ana teması insanların kendi çabaları ile sorunları çözmesi ve devlete karşı fedakar olunmasıdır. 
19.12.2023 Eğitim
Türkiye için toz alarmı yapıldı! Dışarı çıkmayın uyarısı geldi
Türkiye için toz alarmı yapıldı! Dışarı çıkmayın uyarısı geldi Türkiye’nin Karadeniz dışındaki tüm bölgelerinin İsrail ve Suudi Arabistan’dan gelen yoğun ‘toz bulutu’ etkisi altında olduğunu belirten uzmanlar, özellikle yaşlı, hamile ve solunum yolu rahatsızlığı olanları maskesiz dışarı çıkmamaları konusunda uyardı.
19.08.2023 Gündem
İstanbul için Naci Görür'den 100 bin bina uyarısı
İstanbul için Naci Görür'den 100 bin bina uyarısı Prof. Dr. Naci Görür, geçmiş hükümetleri depreme “Deprem olsun, biz sonra çizmeleri giyer gideriz, kimseyi aç susuz bırakmayız” stratejisiyle bakmakla eleştirdi. Prof. Dr. Görür, “İstanbul’da 100 bin binada insanların ölümü beklediğini biliyoruz. Gelin önce o insanların işini halledelim” çağrısı yaptı.
19.08.2023 Yaşam
Direğe çarpan otomobil takla attı! Çok sayıda yaralı var
Direğe çarpan otomobil takla attı! Çok sayıda yaralı var Üsküdar'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce kaldırımdaki aydınlatma direğine çarptı, ardından takla attı. Kazada 1'i ağır 5 kişi yaralandı.
19.08.2023 Yaşam
Mit'ten nokta operasyon! Vejin Jiyan' kod adlı Hicran İcuz öldürüldü
Mit'ten nokta operasyon! Vejin Jiyan' kod adlı Hicran İcuz öldürüldü Terör örgütü PKK/YPJ'nin sözde sorumlusu "Vejin Jiyan" kod adlı Hicran İcuz, MİT'in Suriye'nin Haseke kentinde düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirildi.
19.08.2023 Gündem
Tekstil fabrikalarında üç vardiya 'battaniye' mesaisi
Tekstil fabrikalarında üç vardiya 'battaniye' mesaisi Sanayiciler, deprem bölgesine yardım etmek amacıyla ilk andan itibaren kolları sıvadı. Depremzedelerin acil ısınma ihtiyacını karşılayabilmek için günlerdir hummalı çalışma yürüten yerlerden biri de Uşak. Battaniye üretimiyle de tanınan Uşak’taki tekstil fabrikaları, üç vardiyalı sisteme geçerek üretim kapasitelerini artırdı. Battaniye üreticileri, iki haftada yaklaşık 1,5 milyon battaniye üreterek deprem bölgesine ‘sıcacık’ bir yardım eli uzattı.
20.02.2023 Gündem
Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? 3 Şubat Arka Sokaklar neden yayınlanmıyor? Kanal D yayın akışı
Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? 3 Şubat Arka Sokaklar neden yayınlanmıyor? Kanal D yayın akışı Uzun süredir ekrana gelmeyen Arka Sokaklar dizisiyle ilgili gelişmeler merak ediliyor. Dizinin takipçilerinin her Cuma, "Arka Sokaklar bu akşam var mı, Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman" araştırmaları da devam ediyor.
3.02.2023 Televizyon
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi!
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi! Usta oyuncu Muhlis Asan, önceki gün 'Unutma Bizi' tiyatro galasına katıldı. Usta isim, galada kalp krizi geçirdi ancak bunu fark edemedi ve eve döndü. Eve dönünce de rahatsızlığı devam eden Muhsin Asan, hastaneye kaldırıldı. Muhlis Asan'ın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.
20.02.2023 Magazin
ŞIRNAK TOKİ kura sonuçları 2022! TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler!
ŞIRNAK TOKİ kura sonuçları 2022! TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler! Şırnak TOKİ kura sonuçları belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ilk kuraların 7 Kasım günü Şırnak ve Ardahan için olacağını açıklamıştı. Proje kapsamında Şırnak merkezde bin 100, İdil’de 301, Karalar’da 49 konut yapılacak. Noter huzurundaki kura çekimi ile Şırnak'ta toplam 1450 konut sahibini buldu. Peki TOKİ Şırnak kura sonuçları nereden öğrenilir? İşte TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler…
7.11.2022 Gündem
'Hicran’ın küçük meleği Nisa Sofiya Aksongur
'Hicran’ın küçük meleği Nisa Sofiya Aksongur Kanal D’nin; hafta içi her gün ekrana gelecek olan, yapımını Filmevi Yapım, yapımcılığını ise Dilek Yorulmaz ve Erol Demir’in üstlendiği, yeni günlük dizisi 'Hicran', 7 Kasım Pazartesi ilk bölümü ile ekrana geliyor.
5.11.2022 Televizyon
Elçin Zehra İrem ve Berk Bakioğlu’ndan Hicran üzerine samimi açıklamalar!
Elçin Zehra İrem ve Berk Bakioğlu’ndan Hicran üzerine samimi açıklamalar! Kanal D’nin, hafta içi her gün ekrana gelecek olan, yapımını Filmevi Yapım, yapımcılığını ise Dilek Yorulmaz ve Erol Demir’in üstlendiği, yeni günlük dizisi Hicran ekrana gelmek için gün sayıyor. Hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği dizi, 07 Kasım Pazartesi ilk bölümü ile ekrana geliyor.  
2.11.2022 Televizyon
Hicran’ın yeni tanıtımı yayınlandı! Merakla beklenen dizi 7 Kasım Pazartesi başlıyor…
Hicran’ın yeni tanıtımı yayınlandı! Merakla beklenen dizi 7 Kasım Pazartesi başlıyor…  Kanal D’nin, hafta içi her gün ekrana gelecek olan, yapımını Filmevi Yapım, yapımcılığını ise Dilek Yorulmaz ve Erol Demir’in üstlendiği, yeni günlük dizisi Hicran’ın yeni tanıtımı yayınlandı. Hikayesi ile daha şimdiden izleyicinin dikkatini çeken dizi 07 Kasım Pazartesi günü ilk bölümü ile ekrana gelecek.
1.11.2022 Televizyon
Kanal D’nin yeni günlük dizisi Hicran 07 Kasım Pazartesi başlıyor!
Kanal D’nin yeni günlük dizisi Hicran 07 Kasım Pazartesi başlıyor! Kanal D’nin, hafta içi her gün ekrana gelecek olan, yapımını Filmevi Yapım, yapımcılığını ise Dilek Yorulmaz ve Erol Demir’in üstlendiği, yeni günlük dizisi Hicran’ın ilk tanıtımı yayınlandı. Duygu dolu bir tanıtımı ile izleyicinin dikkatini çeken dizi 07 Kasım Pazartesi günü ilk bölümü ile ekrana gelecek.
31.10.2022 Magazin
Konya'da okul servisi ile otomobil çarpıştı! Çok sayıda öğrenci yaralı
Konya'da okul servisi ile otomobil çarpıştı! Çok sayıda öğrenci yaralı Konya’da okul servisi ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 14’ü öğrenci olmak üzere 17 kişi yaralandı.
26.10.2022 Yaşam
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği…
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği… Ali Güney hayatını kaybetti. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Yeşilçam oyuncularından Ali Güney’in vefat ettiğini duyurdu. Yeşilçam'da kötü adam rolleriyle karşımıza çıkan Ali Güney, Yılmaz Güney’in bakışları ve ses tonundan çok etkilenerek sinemaya atıldı. Oyunculuğu dışında yapımcı ve senarist kimliğiyle de karşımıza çıkan Güney 3 gün önce hastaneye kaldırılmıştı. Peki, Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney oynadığı filmler, diziler, hastalığı ve gençliği…
24.08.2022 Magazin
Seda Sayan'ın paylaşımına olumsuz yanıtlar: Kadın daha genç ve güzel!
Seda Sayan'ın paylaşımına olumsuz yanıtlar: Kadın daha genç ve güzel! Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten’i sahne aldığı mekanda kayınvalidesi ve kayınpederiyle beraber izledi. ‘Hicom’ diye hitap ettiği kayınvalidesiyle karşılıklı oynayan Seda Sayan kayınvalidesine neden anne demediğini de açıkladı. Seda Sayan'ın paylaşımı sosyal medyada yine olumsuz yanıtlar aldı.
31.07.2022 Magazin
Bakan Soylu Cudi Festivali'nde konuştu: Tezgahları siz bozdunuz
Bakan Soylu Cudi Festivali'nde konuştu: Tezgahları siz bozdunuz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Dilinizle, Kürtlüğünüzle ve Müslümanlığınızla gurur duyun. Bu büyük medeniyetle gurur duyun. Buradan şuradaki oturuşunuzla han dilinizle öyle şeyler anlatıyor ve söylüyorsunuz ki: geleceğe büyük bir miras bırakıyorsunuz. Kural oyununu ve tezgahları siz bozdunuz. Huzur yolculuğunuz, hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.
30.07.2022 Siyaset
Korku filminde kullanılan numara yüzünden telefonu yıllardır susmadı! 'Hicran sen misin?'
Korku filminde kullanılan numara yüzünden telefonu yıllardır susmadı! 'Hicran sen misin?' Ankara'da yaşayan İ.İ., 7 yıl önce vizyona giren korku filminde kullanılan cep telefonu numarası nedeniyle, bugüne kadar çok sayıda telefon ve mesaj aldığını, mağdur olduğunu belirterek, filmin yönetmen ve yapımcısı hakkında suç duyurusunda bulundu. Filmin yapımcı şirketinin açıklamasında, "Bu tür durumlarda, her zaman set ekibinden birisinin telefon numarası kullanılır. Söz konusu numara sanat yönetmenimize aittir ve kendisi hala aktif olarak kullanmaktadır. Belki göz yanılması sonucunda söz konusu vatandaşı arayan kişiler olabilir" denildi.
29.06.2022 Yaşam
Hasret ile ilgili sözler... Özlem ve hasret içeren güzel sözler
Hasret ile ilgili sözler... Özlem ve hasret içeren güzel sözler Yokluğa hissedilen birine ya da bir şeye karşı duyulan yoğun isteğe özlem denir. Özlem, Türkiye'de kullanılan en popüler 50 isimden biridir.
25.05.2022 Gündem
19 yaşındaki genç kızı kaçırıp istismar eden 60 yaşındaki sapık yakalandı
19 yaşındaki genç kızı kaçırıp istismar eden 60 yaşındaki sapık yakalandı Bir televizyon programına katılan ailesi, kızlarının bir kişi tarafından zorla kaçırıldıktan sonra alıkonulduğunu söyledi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, şüphelinin evine baskın yaptı. Baskında evde bulunun genç kızı kurtarılırken şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheli, sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
23.04.2022 Yaşam
Mehmet Dinçerler'in borçlu olduğunu söyledi! 'Hadise'ye aldığı yüzüğe el konulabilir'
Mehmet Dinçerler'in borçlu olduğunu söyledi! 'Hadise'ye aldığı yüzüğe el konulabilir' Aile şirketine ait borçları nedeniyle sıkıntılı günler yaşadığı konuşulan Hadise'nin iş insanı nişanlısı Mehmet Dinçerler, kendisinin borcu olmadığını, kefil olduğunu açıklamıştı. Dinçerler’in amcasının avukatı Hicran Akkaya Şenoğlu ise katıldığı canlı yayında Dinçerler’in borçlu olduğunu söyledi. İşte detaylar...
5.02.2022 Magazin
Hadise'nin 40 bin dolarlık yüzüğü davaya konu oldu
Hadise'nin 40 bin dolarlık yüzüğü davaya konu oldu Hadise'nin 40 bin dolarlık yüzüğü davaya girdi. Şarkıcı Hadise’ye, sevgilisi Mehmet Dinçerler tarafından hediye edilen 40 bin dolarlık yüzük, Dinçerler ailesine ait üç şirketin konkordato davasına damga vurdu. Şirketin kurucu ortağı amca Mehmet Dinçerler’in avukatı “40 bin dolarlık yüzük alacağına borcunu ödesin. Alacaklılar zarara uğratılıyor” dedi. Üç şirketin yönetim ve denetim yetkisi, mahkemenin atadığı kayyumda olacak.
29.01.2022 Ekonomi
Spor kulübünde rezalet! Aylar sonra ortaya çıktı... Antrenör hakkında flaş karar
Spor kulübünde rezalet! Aylar sonra ortaya çıktı... Antrenör hakkında flaş karar Antalya'da Hicran Soyubelli (45), kızına şiddet uyguladığını öne sürdüğü jimnastik antrenörü Sara Staykova'dan şikayetçi oldu. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, antrenörün 12 yaşındaki sporcusuna vurduğu kurdele sopasını 'silahtan sayılacak cisim' sayıp 'kasten yaralama' suçunu işlediğine hükmetti. Savcılık, Sara Staykova hakkında kamu davası açılmasını 5 yıl erteledi.
23.09.2021 Gündem
Oyuncu İncilay Şahin hayatını kaybetti
Oyuncu İncilay Şahin hayatını kaybetti En son Yasak Elma dizisinde seyirciyle buluşan ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu İncilay Şahin hayatını kaybetti. Kariyeri boyunca pek çok dizi ve filmde rol alan İncilay Şahin'in oynadığı diziler arasında Adını Feriha Koydum, Umutsuz Ev Kadınları gibi yapımlar yer alıyordu.
7.09.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hicran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hicran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.