Heyet Tahrir Şam

Heyet Tahrir Şam

Son dakika Heyet Tahrir Şam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Heyet Tahrir Şam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Heyet Tahrir Şam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Heyet Tahrir Şam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan heyet tahrir şam gelişmeleri de dahil olmak üzere 116 heyet tahrir şam haberi bulunmuştur. Tüm heyet tahrir şam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara'da El Nusra operasyonu: 11 şüpheli için gözaltı kararı
Ankara'da El Nusra operasyonu: 11 şüpheli için gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında; El Nusra/Heyet Tahrir Şam Cephesi silahlı terör örgütü içerisinde faaliyette bulundukları tespit edilen 11 şüphelinin eş zamanlı olarak gözaltına alınmalarına karar verildi.
24.10.2022 Gündem
El Nusra/Heyet Tahrir Şam Cephesi operasyonu! Yakalandılar
El Nusra/Heyet Tahrir Şam Cephesi operasyonu! Yakalandılar Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca terör örgütü El Nusra/Heyet Tahrir Şam Cephesi’ne yönelik yapılan soruşturma kapsamında gözaltı kararı verilen 11 şüpheliden 7’si gözaltına alındı.
26.05.2021 Gündem
MSB duyurdu! Türkiye sınırında yakalandılar
MSB duyurdu! Türkiye sınırında yakalandılar MSB, Hatay'ın Reyhanlı ve Narlıca sınırlarında, Türkiye'ye girmeye çalışan 2'si HTŞ, 2'si DEAŞ terör örgütü mensubu 16 kişinin yakalandığını bildirdi.
21.02.2021 Gündem
Türkiye, Rusya ve İran'dan ortak Suriye bildirisi
Türkiye, Rusya ve İran'dan ortak Suriye bildirisi İran İslam Cumhuriyeti, Rusya Federasyonu ve Türkiye Cumhuriyeti temsilcileri tarafından, 15'inci Astana formatındaki Suriye konulu yüksek düzeyli toplantının ardından ortak açıklama yapıldı.
17.02.2021 Siyaset
BM: Esed rejimi İdlib'de savaş suçu işledi
BM: Esed rejimi İdlib'de savaş suçu işledi BM Suriye Araştırma Komisyonu, Rusya'nın İdlib'de sivil unsurlara gelişigüzel saldırılar düzenleyerek savaş suçuna varan eylemler yaptığını bildirdi.
7.07.2020 Dünya
BM Suudi Arabistan'ı 'utanç listesinden' çıkardı
BM Suudi Arabistan'ı 'utanç listesinden' çıkardı BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'in silahlı çatışmalarda çocuk ihlalleri hakkındaki yıllık raporu yayımlandı. Birleşmiş Milletler (BM), Yemen'deki savaşta çocuk ölümlerinden sorumlu tutulan Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerini ''utanç listesinden'' çıkardı.
15.06.2020 Dünya
Türkiye, BMGK'da YPG/PKK'nın "meşrulaştırılmaması" çağrısı yaptı
Türkiye, BMGK'da YPG/PKK'nın "meşrulaştırılmaması" çağrısı yaptı Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilciliği Maslahatgüzarı Rauf Alp Denktaş,"Türkiye, PKK'nın işlediği suç ve ihlallerin belgelenmesini takdirle karşılıyor ancak teröristlerin (BM tarafından) tanınma ya da meşruiyet arayışlarına yönelik hiçbir hareketi onaylamayacaktır."dedi.
3.08.2019 Dünya
İstanbul'da büyük operasyon! Çok sayıda gözaltı var
İstanbul'da büyük operasyon! Çok sayıda gözaltı var İstanbul'da terör örgütü DEAŞ ve Heyet Tahrir Şam (HTŞ/FEC/ENC)’e yönelik operasyonlarda, bu örgütlere yardım ve yataklık ettikleri ileri sürülen 17 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon anı saniye saniye kameraya yansıdı.
18.07.2019 Gündem
Son dakika... Golan kararına ortak tepki!
Son dakika... Golan kararına ortak tepki! Türkiye, Rusya ve İran, Suriye konulu toplantının sonuç bildirisinde, ABD'nin Golan Tepeleri üzerinde İsrail işgalini tanıyan kararını şiddetle kınadı.
26.04.2019 Dünya
Soçi Zirvesi Ortak Açıklaması yayınlandı
Soçi Zirvesi Ortak Açıklaması yayınlandı Türkiye, Rusya ve İran liderleri, Soçi'de düzenlenen Suriye konulu zirvede imzaladıkları ortak açıklamada, Suriye'de terörle mücadele kisvesi altında sahada yeni gerçeklikler yaratılması, ülkenin egemenliği ve toprak bütünlüğü ile komşu ülkelerin milli güvenliğini zayıflatmayı amaçlayan ayrılıkçı gündemlere karşı durma kararlılıklarını yineledi.
14.02.2019 Gündem
Türkiye, Rusya ve İran liderleri 4. kez Suriye zirvesinde buluşacak
Türkiye, Rusya ve İran liderleri 4. kez Suriye zirvesinde buluşacak Rusya'nın Soçi kentinde, Astana sürecinin garantörleri Türkiye, Rusya ve İran'ın liderleri, Suriye konulu zirvelerin dördüncüsünde bir araya gelecek.
13.02.2019 Dünya
"Rusya Türkiye ile birlikte İdlib'de çalışıyor"
"Rusya Türkiye ile birlikte İdlib'de çalışıyor" Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türkiye'nin Rusya ile İdlib'deki sorunların üstesinden gelmek için muhtemel yollar üzerinde çalıştığını söyledi.
28.01.2019 Dünya
Son dakika... Rusya'dan flaş açıklama! ABD...
Son dakika... Rusya'dan flaş açıklama! ABD... Rus Dışişleri Bakanlığı ABD'nin Suriye'den çekilme kararıyla ilgili açıklamalar yaptı.
23.01.2019 Dünya
Adana'da terör operasyonu
Adana'da terör operasyonu Adana merkezli Ankara ve İstanbul'da terör örgütü Heyet Tahrir Şam'a yönelik operasyonda aralarında bir dernek başkanının da bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı.
13.01.2019 Gündem
Suriyeli askeri muhalifler arasında ateşkes sağlandı
Suriyeli askeri muhalifler arasında ateşkes sağlandı Suriye'nin İdlib, Halep ve Hama illerindeki askeri muhalifler ve rejim karşıtı silahlı gruplar arasındaki çatışmalar sona erdi.
10.01.2019 Dünya
Reina saldırganının ev arkadaşı eylem hazırlığındayken yakalandı
Reina saldırganının ev arkadaşı eylem hazırlığındayken yakalandı Adana'da yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, terör örgütü El-Kaide’nin Suriye’deki yapılanması olarak faaliyet gösteren “Heyet Tahrir Şam” terör örgütüne üye olduğu değerlendirilen Çeçenistan asıllı Rusya vatandaşı A.G. yakalandı.
24.12.2018 Gündem
ABD, Esad rejimi ve Rusya'nın "kimyasal silah" iddiasını yalanladı
ABD, Esad rejimi ve Rusya'nın "kimyasal silah" iddiasını yalanladı ABD Dışişleri Bakanlığı, Beşşar Esad rejimi ve Rusya'nın "Suriye'deki muhalif grupların kimyasal saldırı yaptığı" iddiasının yalanlayarak, Moskova'yı sahte kimyasal saldırı iddiaları uydurarak gerçekleri saklamaya çalışmakla suçladı
7.12.2018 Dünya
Suriye'de geçen ay 231 sivil daha öldürüldü
Suriye'de geçen ay 231 sivil daha öldürüldü Suriye İnsan Hakları Ağı, geçen ay 89'u çocuk 31'i kadın 231 sivilin çatışan taraflarca öldürüldüğünü açıkladı.
1.12.2018 Dünya
Rus uçakları Halep'i vurdu!
Rus uçakları Halep'i vurdu! Suriye'deki Beşşar Esed rejimi ve destekçisi Rusya, Heyet Tahrir Şam’ın İdlib’den Halep’e kimyasal silah saldırısı düzenlediğini iddia etti. İddianın ardından Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) hattını vuran Rusya’nın yaptığı açıklamanın aksine, havan topları kimyasal sıvıyı gaza çevirmeye imkan vermiyor.
25.11.2018 Dünya
ABD'den skandal açıklama: YPG'yi terör örgütü olarak tanımlamıyoruz
ABD'den skandal açıklama: YPG'yi terör örgütü olarak tanımlamıyoruz ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, YPG'yi PKK'nın aksine terör örgütü olarak tanımlamadıklarını ancak Türkiye'nin ikisi arasındaki bağa ilişkin güvenlik endişelerini anladıklarını söyledi. Jeffrey, telekonferans yoluyla düzenlediği basın toplantısında, ABD'nin Suriye politikasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
7.11.2018 Dünya
Rejim geri dönenleri de alıkoyuyor
Rejim geri dönenleri de alıkoyuyor Suriye'de geçen ay 306'sı Beşşar Esed rejimi tarafından olmak üzere 488 kişi daha keyfi şekilde alıkonuldu.
6.11.2018 Dünya
Ağır silahlar İdlib’den çekildi
Ağır silahlar İdlib’den çekildi İdlib’deki askeri gruplar, Esad rejimi ile sınır durumundaki alanlardan havan, top, tank ve füze rampalarını Soçi’de ilan edilen silahsızlanma bölgesinden çıkarttı
8.10.2018 Dünya
Son dakika... İşlem tamam! Çekildiler
Son dakika... İşlem tamam! Çekildiler İdlib'deki askeri muhalifler ve rejim karşıtı güçler, Türkiye-Rusya mutabakatı çerçevesinde, ağır silahları cephe hattından çekme işlemini tamamladı.
8.10.2018 Dünya
Son dakika... Bugün tamamlanıyor! Silahlar...
Son dakika... Bugün tamamlanıyor! Silahlar... İdlib'deki muhalif ve rejim karşıtı güçler, Türkiye-Rusya mutabakatı çerçevesinde, ağır silahları cephe hattından çekme işlemini bugün tamamlayacak.
8.10.2018 Dünya
İdlib'de flaş gelişme! Çekilmeye başladılar
İdlib'de flaş gelişme! Çekilmeye başladılar İdlib'deki askeri muhalifler, Türkiye ile Rusya arasındaki mutabakat çerçevesinde, cephe hattındaki ağır silahlarını çekmeye başladıklarını açıkladı.
6.10.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Heyet Tahrir Şam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki heyet tahrir şam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.