Hesabı

Hesabı

Son dakika hesabı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hesabı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hesabı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hesabı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hesabı gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.429 hesabı haberi bulunmuştur. Tüm hesabı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Payfix çöktü mü? Payfix SMS gelmiyor, sorun mu var? Payfix para çekme sorunu
Payfix çöktü mü? Payfix SMS gelmiyor, sorun mu var? Payfix para çekme sorunu Yeni nesil ödeme platformu olan Payfix SMS sorunu birçok kullanıcı tarafından paylaşıyor. Söz konusu sorunun ardından vatandaşlar arama motorlarına yönelerek Payfix çöktü mü, Payfix’de sorun mu? Sorularına yanıt arıyor.
7.05.2024 Gündem
Trendyol anneler günü hediyesi doğru mu? Trendyol anneler günü hediyesi mesajı gerçek mi, Trendyol anneler günü hediyesi iphone linki gerçek mi?
Trendyol anneler günü hediyesi doğru mu? Trendyol anneler günü hediyesi mesajı gerçek mi, Trendyol anneler günü hediyesi iphone linki gerçek mi? Trendyol Anneler Günü Hediyesi kazandığına dair mesajların gelmeye başlamasıyla Trendyol iPhone Anneler Günü hediyesi gerçek mi, sorusuna yanıta aranmaya başlandı. WhatsApp ya da diğer mecralar üzerinden gelen Trendyol Anneler Günü hediyesi sonrası Trendyol Destek hesabı, sosyal medyadan gelen bir soru üzerine açıklamada bulundu. Peki, Trendyol Anneler Günü hediyesi Iphone doğru mu, Trendyol Anneler Günü hediyesi mesajı gerçek mi?
7.05.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Sinan Ateş davasına ilişkin iddialara tepki gösteren Bahçeli, "Sinan Ateş davası derhal başlamalı. Ne biliyorlarsa acilen mahkemeye yetiştirsinler. Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak hep beraber göreceğiz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesini değerlendiren Bahçeli "Siyasette duvar örersek yanlışa düşeriz. Sıkılı yumrukların açılması, yumuşamanın hakim olması halisane dileğimizdir. Kutuplaşmak yerine kucaklaşma lazımdır. Yumuşamanın hakim olması dileğimizdir. Siyaset kavga arenası değil konuşma sahasıdır." ifadelerini kullandı.
7.05.2024 Gündem
Mahallenin maskotu haline geldi! Kurulan kamera sayesinde saniye saniye izlenecek
Mahallenin maskotu haline geldi! Kurulan kamera sayesinde saniye saniye izlenecek Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Mahallesi'nin kırsal Naip Mahallesi'ndeki elektrik direğini 20 yıldır mesken tutan ve yapılan yuvaya yerleşen 'Gelendost' adı verilen leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü (DKMP) tarafından kurulan kamera sistemi ile 24 saat izlenmeye başlanacağı belirtildi.
3.05.2024 Gündem
1 Mayıs'ta polise saldırıp kaçan 29 kişi yakalandı! Aralarında fenomen de var
1 Mayıs'ta polise saldırıp kaçan 29 kişi yakalandı! Aralarında fenomen de var İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Mayıs günü Saraçhane'de polise saldıran ve fiziki müdahalede bulunan 29 şüphelinin kaçtıkları adreslerde yakalandığını duyurdu. Öte yandan polise saldıran grup arasında bulunan sosyal medya fenomeni 'Basel' de gözaltına alındı.
3.05.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Keskin bir şekilde düşmeye başlayacak
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Keskin bir şekilde düşmeye başlayacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, açıklanan enflasyon rakamları ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Bakan Şimşek, enflasyonun keskin bir şekilde düşmeye başlayacağını ifade etti.
3.05.2024 Ekonomi
DGS BAŞVURU TARİHİ VE 2024 ÜCRETİ > 2024 DGS başvuru tarihi ne zaman, DGS başvuru ücreti ne zaman? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ne zaman 2024?
DGS BAŞVURU TARİHİ VE 2024 ÜCRETİ > 2024 DGS başvuru tarihi ne zaman, DGS başvuru ücreti ne zaman? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ne zaman 2024? DGS başvuru tarihi yaklaştıkça, DGS konuları, puan hesabı ve sınav tarihine yönelik araştırmalarda yoğunluk arttı.   Dikey Geçiş Sınavı başvuru kılavuzu ile adaylar başvurularına başlayacak. Sınav ücreti de kılavuz ile beraber netlik kazanacak. ÖSYM'nin AİS ekranı üzerinden, aday T.C kimlik numarası ve şifresi ile gerçekleşecek başvurular, mayıs ayı içerisinde gerçekleşecek. Peki, DGS 2024 ne zaman, başvuru tarihi 2024 ne zaman? DGS puan hesaplama ve sıralama hesaplama nasıl yapılır? İşte DGS konuları ve DGS başvuru tarihi 2024…
2.05.2024 Gündem
YouTube'da çocuklara şok eden tuzak! 50 dolara üye oldu, hayatının şokunu yaşadı
YouTube'da çocuklara şok eden tuzak! 50 dolara üye oldu, hayatının şokunu yaşadı Sosyal paylaşım sitesi Youtube’ta gördüğü bir kripto para hesabına giren 17 yaşındaki genç annesinin kimlik bilgilerini kullanarak önce kendisine hesap oluşturdu. Sonrasında ise yine annesinin banka hesabını kullanarak dolandırıcı ‘uzmana’ daha fazla bilgi almak için para kaptırdı. Durumu fark eden anne soluğu savcılıkta aldı.
1.05.2024 Gündem
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü' Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düştü ve tahliye edildi. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024 Magazin
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, "Polemik üretenler boşa heveslenmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız. Bir şeyi söylemek istersem doğrudan söylerim." ifadelerini kullandı. Bahçeli, 'Açıkça ifade etmek isterim ki İsrail'in Gazze'de işlediği soykırımın takipçisi bizzat Türkiye'dir. 35 bine yakın Filistinli kardeşimiz terör devleti İsrail'in saldırılarında hayatını kaybetmiştir. Dökülen kanları inşallah yerde kalmayacaktır. ' dedi.
30.04.2024 Gündem
Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti
Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi işçileri arasında yaşanan kavgadan sonra olay yerine gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanındaki bir kişi omzundan ittirince kendini yere atan AK Parti Meclis Üyesi İbrahim Efe, meclis üyeliği ve görevinden istifa ettiğini açıkladı. İbrahim Efe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Her zaman olduğu gibi vatandaşımıza hizmet adına gelişen bir olayda anlık öfke kontrolüne yenik düştüm. Düşürüldüm. Sonrasında gelişen olaylar şahsıma özellikle ailemi hakikaten çok etkiledi" dedi.
27.04.2024 Gündem
Düğünde kim ne taktı derdine son! Yeni uygulamayla altın ve paralar böyle takip edilecek
Düğünde kim ne taktı derdine son! Yeni uygulamayla altın ve paralar böyle takip edilecek Düğünlerde takılan altınlar, paralar için yakın takip uygulaması geliyor. Yazılım mühendisi genç tanıttığı yeni uygulamayla düğünlerde 'kim, ne taktı' derdine son verecek. İşte genç mühendisin "Takı Takip" uygulamasının detayları...
27.04.2024 Ekonomi
Mevduat hesabında 32 gün detayı! Kazanç artıyor, faiz kararı sonrası oran değişti
Mevduat hesabında 32 gün detayı! Kazanç artıyor, faiz kararı sonrası oran değişti Merkez Bankası politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit bıraktı. Karar sonrasında ise Merkez Bankası tarafından yapılan açıklamada Türk lirası mevduat payının artırılması ve Kur Korumalı Mevduat'tan (KKM) TL mevduata geçişin desteklenmesi amacıyla TL zorunlu karşılıklara uygulanacak faiz oranının yükseltildiği belirtildi. Peki Merkez Bankası’nın faiz kararı ve atılan yeni adım sonrasında bankalarda mevduat faizleri daha da yükselir mi?
27.04.2024 Ekonomi
Her şey banka hesabı açmakla başlıyor! Bunu yapan yandı, artık kaçış yok
Her şey banka hesabı açmakla başlıyor! Bunu yapan yandı, artık kaçış yok Banka hesabı olan herkesi yakından ilgilendiriyor. ‘IBAN kiralama’ şeklinde dolandırıcılık yapanlar sıkı takipte. Ticaret Bakanlığı, konuyla ilgili harekete geçtiğini duyururken; vatandaşlara çağrı yaptı: Hesap işlemlerini kontrol edin, tüm sorumluluk hesap sahibine aittir.
27.04.2024 Ekonomi
Promosyon alacaklara kötü haber! Kredi engeli çıktı
Promosyon alacaklara kötü haber! Kredi engeli çıktı Özel bankalar promosyonu 18 bin liraya kadar çıkardı. Bu yüksek promosyonlar için maaşı taşımak gerekiyor. Fakat emeklilerin daha yüksek promosyon alabilmek için hesaplarını başka bir bankaya taşıma isteği, kredi engeline takıldı. Çünkü bankalar, maaş hesabı olan emeklinin, var olan kredisini kapatmadan başka bir bankaya geçmesini kabul etmiyor. Bazı bankalar promosyonu kredi taksitine sayıyor, bazıları da ödedikleri promosyon için faiz istiyor...
25.04.2024 Ekonomi
İncila'nın bebeğini Naz sahiplenecek! Sakla Beni dizisinin son sahnesi bile hazır: Kadir'in babalığı, Mete'nin hesabı tutmadı!
İncila'nın bebeğini Naz sahiplenecek! Sakla Beni dizisinin son sahnesi bile hazır: Kadir'in babalığı, Mete'nin hesabı tutmadı! Star Tv'nin Perşembe akşamları ekrana getirdiği Sakla Beni dizisinde Mete'nin İncila'ya olan aşkını herkese açması sürpriz oldu herkes için. Mete artık bu konuda pişmanlık duymaz ancak İncila bu konuda kararsızdır. Bambaşka bir hikayeye doğru evrilen Sakla Beni 25. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Ancak gelen son iddia finale yaklaşan dizinin son bölümüne dair oldu. Öyle ki Sakla Beni final sahnesi bile hazırda tutuluyor.
25.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde heyecan dorukta! Kim galip olacak?
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde heyecan dorukta! Kim galip olacak? Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak olan 8’inci bölümünde, Umut’un Harun Yakar ve Kadri Palaz’ı köşeye sıkıştırdığı anlar izleyici ile buluşacak.
24.04.2024 Magazin
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Yüksek kazanç vadedip kandırıyorlar
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Yüksek kazanç vadedip kandırıyorlar Bankada parası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Son dönemde sosyal medyada ‘Banka hesabınızı kiralayın, yüksek kazanç sağlayın' paylaşımları çoğalıyor. Yapılan bu işlemin yasa dışı kumar ve bahisten elde edilen kara paraların aklanması için dolandırıcılar tarafından tercih edildiğine dikkat çeken uzmanlar, bu yönteme bilerek veya bilmeyerek dahil olmanın hukuki açıdan ciddi sonuçlara neden olabileceği noktasında uyarılarda bulunuyor.
24.04.2024 Ekonomi
Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı! İşte Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki pozisyonun kaydı
Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı! İşte Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki pozisyonun kaydı Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının VAR kayıtlarını yayınladı. Fenerbahçe'nin Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı maçta sarı lacivertli takımın aleyhine verilen tartışma yaratırken hakem Cihan Aydın ile VAR hakemi Benjamin Brand arasındaki konuşma da yayınlandı.
23.04.2024 Şampiy10
Sosyal medyada sahte hesapla cinsel tacize dava!
Sosyal medyada sahte hesapla cinsel tacize dava! Ankara'nın Sincan İlçesinde asansör firmasında çalışan kişinin sosyal medya platformunda 'gulsun4399' kullanıcı adıyla açılan hesap üzerinden, cinsel içerikli taciz mesajları göndererek tacizde bulunduğu suçlamasıyla 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldığı belirtildi.
23.04.2024 Gündem
Ünlü oyuncu karnavala geldi: Nehir üzerinde voleybol oynadı
Ünlü oyuncu karnavala geldi: Nehir üzerinde voleybol oynadı Ülkemizin dünya çapında tanınan ve sevilen başarılı oyuncularından Melis Sezen, karnaval dolayısıyla geldiği Adana'da Seyhan nehri üzerinde voleybol oynadı.
21.04.2024 Adana
'Bozdoğan-27' operasyonu: 36 DEAŞ şüphelisi yakalandı!
'Bozdoğan-27' operasyonu: 36 DEAŞ şüphelisi yakalandı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, Eskişehir, İzmir ve Kayseri'de DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen 'Bozdoğan-27' operasyonlarında 36 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
21.04.2024 Gündem
Bankaların faiz yarışı kızıştı! 100 bin liranın aylık getirisi rekor kırdı!
Bankaların faiz yarışı kızıştı! 100 bin liranın aylık getirisi rekor kırdı! Mevduat faizleri rekor seviyeye ulaştı. 100 bin lirasını mevduat faizine yatıran büyük kazanç sağlıyor. Merkez Bankası yaptığı son hamle ile politika faizini yüzde 50'ye yükseltti. Bankalar da politika faiz oranıyla birlikte daha yüksek faizler vermeyi taahhüt etmeye başladı. Müşteri yarışına giren bankalar üç aylık mevduatta faizi yüzde 67.48'e kadar yükseltti. Bankalarda mevduat hesabı açarken Merkez Bankası'nın kamuya açıkladığı oranları talep edebilir ve yüksek faiz getirisi elde edebilirsiniz. İşte mevduat faizleriyle ilgili tüm detaylar...
19.04.2024 Ekonomi
Mevduat banka hesabı kararı! BDDK açıkladı, 1.000 TL oldu
Mevduat banka hesabı kararı! BDDK açıkladı, 1.000 TL oldu Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), mevduat ve katılım fonunun kabulüne, çekilmesine ve zaman aşımına uğrayan mevduat, katılım fonu, emanet ve alacaklara ilişkin usul ve esaslar belirleyen yönetmeliğinde değişikliğe gitti.
19.04.2024 Ekonomi
Mevduat faiz oranlarına dikkat! Yükseliş ne zamana kadar devam edeceğini uzman isim açıkladı
Mevduat faiz oranlarına dikkat! Yükseliş ne zamana kadar devam edeceğini uzman isim açıkladı Mevduat faizlerinin bir yılda ikiye katladığını, yüzde 110’dan fazla arttığını ifade eden Hesapkurdu Bankacılık İş Geliştirme Yöneticisi Orhun Çağlar Atilla, bazı bankaların üç aylık vadeli güncel mevduat faiz oranının yüzde 58’e dayandığını açıkladı.
18.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hesabı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hesabı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.