Hesap

Hesap

Son dakika hesap haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hesap ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hesap haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hesap

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hesap gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.752 hesap haberi bulunmuştur. Tüm hesap haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lokanta, restoran ve kafelere KDV denetimi
Lokanta, restoran ve kafelere KDV denetimi İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı, işletmelerde KDV denetimi gerçekleştirdi. Vergi Dairesi Başkanı Rıza Bilgiç'in de katıldığı denetimlerde işletmelerin pos cihazları, yazar kasaları ve ödeme aldıkları cihazlar kontrol edildi.
27.04.2024 Ekonomi
Her şey banka hesabı açmakla başlıyor! Bunu yapan yandı, artık kaçış yok
Her şey banka hesabı açmakla başlıyor! Bunu yapan yandı, artık kaçış yok Banka hesabı olan herkesi yakından ilgilendiriyor. ‘IBAN kiralama’ şeklinde dolandırıcılık yapanlar sıkı takipte. Ticaret Bakanlığı, konuyla ilgili harekete geçtiğini duyururken; vatandaşlara çağrı yaptı: Hesap işlemlerini kontrol edin, tüm sorumluluk hesap sahibine aittir.
27.04.2024 Ekonomi
Kredi çekmek isteyenler dikkat! Konut, ihtiyaç ve taşıt kredisinde hesap değişti
Kredi çekmek isteyenler dikkat! Konut, ihtiyaç ve taşıt kredisinde hesap değişti Kredi çekecek herkesi yakından ilgilendiriyor. TL mevduat faizi ile ticari, ihtiyaç ve konut kredisi faizleri frene, taşıt kredisi faizleri ise gaza bastı. Merkez Bankası (TCMB) verileri, tüm kredi faizleri ile TL mevduat faizindeki rekor yükselişin hız kestiğini; ancak bu kez de taşıt kredisi faizlerinin son 22 yılın zirvesine ulaştığını ortaya koydu.
27.04.2024 Ekonomi
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail Dışişleri Bakanlığının sosyal medya platform paylaşımına sert tepki
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail Dışişleri Bakanlığının sosyal medya platform paylaşımına sert tepki Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanlığının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan paylaşımına ilişkin, "Gerçekleri tüm çıplaklığıyla dile getiren Sayın Cumhurbaşkanımızın bu şekilde hedef alınması, İsrail Hükümetinin içinde bulunduğu ruh halinin göstergesidir" açıklamasını yaptı.
26.04.2024 Gündem
Parasını mevduat faizine yatıracaklara kritik uyarı! Yüksek kazancın püf noktası açıklandı
Parasını mevduat faizine yatıracaklara kritik uyarı! Yüksek kazancın püf noktası açıklandı Parasını mevduat faizine yatıracak olan vatandaşlara daha fazla kazanç getirecek uyarı yapıldı. Bankalar mevduat faizlerindeki oranları sık sık değiştiriyor. İnternet bankacılığı ile şubedeki faiz oranları arasında fark açılmaya başladı. Şubeye gidip pazarlık yapan müşteri internet bankacılığındaki orandan daha fazla faiz alabiliyor. Peki şu anda mevduat faiz oranları ne kadar oldu? Bir kişi 1 milyon TL’yi faize yatırdığında aylık ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...
25.04.2024 Ekonomi
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Yüksek kazanç vadedip kandırıyorlar
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Yüksek kazanç vadedip kandırıyorlar Bankada parası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Son dönemde sosyal medyada ‘Banka hesabınızı kiralayın, yüksek kazanç sağlayın' paylaşımları çoğalıyor. Yapılan bu işlemin yasa dışı kumar ve bahisten elde edilen kara paraların aklanması için dolandırıcılar tarafından tercih edildiğine dikkat çeken uzmanlar, bu yönteme bilerek veya bilmeyerek dahil olmanın hukuki açıdan ciddi sonuçlara neden olabileceği noktasında uyarılarda bulunuyor.
24.04.2024 Ekonomi
Bankada parası olanlar dikkat! Faiz oranları yüzde 70'e dayandı, süre bitiyor
Bankada parası olanlar dikkat! Faiz oranları yüzde 70'e dayandı, süre bitiyor Bankada parası olanları çok yakından ilgilendiriyor. Yatırım amacı ile ev ya da araba alanlar yönünü değiştirdi. Son dönemlerde banka mevduatlarına yönelen yatırımcılar kazancına kazanç katıyor. Mevduat faizleri en cazip yatırım araçlarından biri olma yolunda ilerliyor. Mevduat faizlerinde yükseliş hız kazandı, faiz oranları yüzde 70 seviyesine dayandı. 100 bin TL'ye 70 bin TL faiz geliyor. Ancak süre 30 Nisan'da doluyor. İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Sosyal medyada sahte hesapla cinsel tacize dava!
Sosyal medyada sahte hesapla cinsel tacize dava! Ankara'nın Sincan İlçesinde asansör firmasında çalışan kişinin sosyal medya platformunda 'gulsun4399' kullanıcı adıyla açılan hesap üzerinden, cinsel içerikli taciz mesajları göndererek tacizde bulunduğu suçlamasıyla 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldığı belirtildi.
23.04.2024 Gündem
Emekli ve memura zam geliyor! Oran verildi 3 düzenleme yapılacak
Emekli ve memura zam geliyor! Oran verildi 3 düzenleme yapılacak Emekli ve memur maaşlarında yeni zam oranı netleşiyor. Emekli ve memura yapılacak olan yeni zam oranı meslek meslek açıklandı. Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaşı artışı olmak üzere Temmuz ayında 3 düzenleme yapılacak. Merkez Bankası ekonomistlerle gerçekleştirdiği son anketin sonuçlarını yayımladı. 6 aylık enflasyon beklentisi netleşti. Temmuz zammı sonrası en düşük memur maaşı 39 bin TL'yi, en düşük memur emeklisi maaşı ise 17 bin 500 TL'yi aşacak. Mevcut durumda 37 bin 220 TL olan ortalama memur maaşı da yaklaşık 45 bin TL olacak.
22.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Tablo değişti, işte yeni hesaplama
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Tablo değişti, işte yeni hesaplama Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaş zammı olmak üzere Temmuz döneminde 3 düzenleme yapılacak. Merkez Bankası ekonomistlerle gerçekleştirdiği son anketin sonuçlarını yayımladı. 6 aylık enflasyon beklentisi netleşti. Emekliye zam oranı ve memur enflasyon farkı ne kadar olacak? SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı kaç TL olacak? İşte tek tabloda tüm hesaplar...
22.04.2024 Çalışma Hayatı
Seçim paraları hangi tarihte, ne zaman yatacak? Seçim görevli ücretleri 2024 sorgulama
Seçim paraları hangi tarihte, ne zaman yatacak? Seçim görevli ücretleri 2024 sorgulama Seçim paraları yattı mı, ne zaman yatacak? Seçim görevli ücretlerinin ne zaman yatacağına yönelik araştırmalar devam edecek. 31 Mart belediye seçimlerinde bulunan sandık kurullarında görev alan vatandaşlar, seçim görevli ücretlerinin hesaplara yatırılmasını bekliyor.
20.04.2024 Gündem
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız”
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız” G7 Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın ardından yayınlanan ortak bildiride, İran hükümetinin kötü niyetli ve istikrarsızlaştırıcı eylemlerinden sorumlu tutulacağı belirtilerek, “Artan istikrarsızlaştırıcı girişimlere karşılık daha fazla yaptırım uygulamaya veya başka önlemler almaya hazırız” ifadeleri kullanıldı. İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, İsrail'in İran'a yönelik saldırısında ABD'nin "son dakikada bilgilendirildiğini" söyledi.
19.04.2024 Dünya
Mevduat banka hesabı kararı! BDDK açıkladı, 1.000 TL oldu
Mevduat banka hesabı kararı! BDDK açıkladı, 1.000 TL oldu Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), mevduat ve katılım fonunun kabulüne, çekilmesine ve zaman aşımına uğrayan mevduat, katılım fonu, emanet ve alacaklara ilişkin usul ve esaslar belirleyen yönetmeliğinde değişikliğe gitti.
19.04.2024 Ekonomi
Kamuda ‘tasarrufa’ sıkı tedbir başlıyor! Uygulamayana yaptırım
Kamuda ‘tasarrufa’ sıkı tedbir başlıyor! Uygulamayana yaptırım Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısında söylediği kamuda alınacak yeni tasarruf tedbirlerinin ayrıntıları ortaya çıktı.
19.04.2024 Ekonomi
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Yeni tablo belli oldu: 44 bin TL'yi aştı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Yeni tablo belli oldu: 44 bin TL'yi aştı Memur maaşlarına ve emekli ayılıklarına yapılacak zam oranları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Temmuz zammı için tablo değişti. Her yıl 6 ayda bir, memur maaşları enflasyon farkı ve toplu sözleşme zammı ile güncelleniyor. Ocak 2024'te, %29,78 enflasyon farkına ek olarak %15 toplu sözleşme zammıyla memur maaşları %49,25 artırıldı. Bu güncellemeyle en düşük memur maaşı 32.860 TL'ye yükseldi. Temmuz ayında ise tüm maaşlar yeniden artacak.
18.04.2024 Çalışma Hayatı
Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı!
Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı! UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
17.04.2024 Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapıyor.
16.04.2024 Gündem
Bakan Fidan: İsrail'e yönelik bir dizi yeni tedbir almayı kararlaştırdık
Bakan Fidan: İsrail'e yönelik bir dizi yeni tedbir almayı kararlaştırdık Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "İsrail’in, Gazzelilere yardım ulaştırma girişimimizi engellemesinin bahanesi olamaz. Bu durum karşısında İsrail’e yönelik bir dizi yeni tedbir almayı kararlaştırdık" dedi.
8.04.2024 Gündem
Ödeme tarihi öne çekildi! 5 bin 330 TL hesaplara yatırıldı
Ödeme tarihi öne çekildi! 5 bin 330 TL hesaplara yatırıldı Binlerce kişinin beklediği ödemeler yapılmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Ramazan Bayramı dolayısıyla Nisan ayı Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerini öne çekerek bugün hesaplara yatırıyoruz” dedi.
8.04.2024 Ekonomi
Seyhan Belediye'sinin ilk kadın başkanı mazbatayı alıp göreve başladı
Seyhan Belediye'sinin ilk kadın başkanı mazbatayı alıp göreve başladı Seyhan’ın seçilmiş ilk kadın belediye başkanı Oya Tekin’in mazbatasını alıp göreve başladı.
8.04.2024 Adana
Ödeme tarihi öne çekildi! Paralar banka hesaplarına aktarılıyor
Ödeme tarihi öne çekildi! Paralar banka hesaplarına aktarılıyor Binlerce kişi bekliyordu. Ödemeler başlıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla her ay yatırılan Evde Bakım Yardımı ödemelerini Ramazan Bayramı dolayısıyla öne çekerek yarın toplam 4,2 milyar TL ödeme yapacaklarını bildirdi.
7.04.2024 Ekonomi
Döviz dönüşümlü KKM'de tarih uzatıldı
Döviz dönüşümlü KKM'de tarih uzatıldı Merkez Bankası’nın (TCMB) Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ ve Altın Hesaplarından Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ’de yaptığı değişiklikleri içeren tebliğler Resmi Gazete’de yayımlandı.
7.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hesap ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hesap haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.