Hero

Hero

Son dakika hero haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hero ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hero haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hero

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hero gelişmeleri de dahil olmak üzere 164 hero haberi bulunmuştur. Tüm hero haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hamileler ve yeni anneler için ücretsiz ‘Beslenme Yolculuğu’ projesi
Hamileler ve yeni anneler için ücretsiz ‘Beslenme Yolculuğu’ projesi Hamileleri ve yeni anneleri desteklemek amacıyla beslenme webinar serisi projesinin yıl boyunca ücretsiz olarak Hero Baby tarafından hayata geçirildiği duyuruldu.
23.02.2024 Sağlık
Deprem bölgesindeki çocuklara “Masal Karavanı” projesi ile destek
Deprem bölgesindeki çocuklara “Masal Karavanı” projesi ile destek “Masal Karavanı” sosyal sorumluluk projesini İhtiyaç Haritası ile birlikte hayata geçiren Hero Baby, Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş’taki konteyner kentlerde yaşayan yüzlerce çocuk ve anneleri ile bir araya gelip psikososyal destekte bulundu.
8.11.2023 Vitrin
Ray Stevenson kimdir, neden öldü? Ray Stevenson filmleri ve TV dizileri!
Ray Stevenson kimdir, neden öldü? Ray Stevenson filmleri ve TV dizileri! Rome, Vikings ve Dexter gibi dizilerde rol alan aktör Ray Stevenson, 58 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncunun, ‘Cassino in Ischia’ adlı bir aksiyon filminin çekimleri için bulunduğu İtalyan adası Ischia’da hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Ray Stevenson, 4 gün sonra 59. doğum yaşına girecekti. Peki, Ray Stevenson kimdir, neden öldü?
23.05.2023 Magazin
Takvim Gazetesi Akbank çekiliş sonuçları 2023! 12 Ocak Akbank Mobil çekiliş sonuçları iPhone 13, Playstation 5, GoPro Hero 9, asil-yedek kazanan listesi!
Takvim Gazetesi Akbank çekiliş sonuçları 2023! 12 Ocak Akbank Mobil çekiliş sonuçları iPhone 13, Playstation 5, GoPro Hero 9, asil-yedek kazanan listesi! Takvim Gazetesi Akbank çekiliş sonuçları açıklandı. Çekiliş kapsamında başvuru yapanlar iPhone 13, Playstation 5, GoPro Hero 9 ve Apple Wach kazandı. Talihlilere taahhütlü posta yolu ile bildirim yapılacaktır. İkramiyeyi teslim alabilmek için kazanan asil talihlilerin en geç 27.01.2023 tarihine kadar geri dönüş yapması gerekiyor. İşte 12 Ocak Akbank Mobil çekiliş sonuçları asil-yedek kazanan isim listesi…
12.01.2023 Ekonomi
1 yıl önce evlendiği eşine böbreğini verdi
1 yıl önce evlendiği eşine böbreğini verdi Bolu'da, 23 yıldır böbrek yetmezliği yaşayan ve COVİD-19 geçirdikten sonra böbrekleri işlevini tamamen kaybeden Burakhan Erbay (30), eşinin verdiği böbrekle sağlığına kavuştu. Burakhan Erbay, "O benim kahramanım. 18 Eylül'de evliliğimizin 1'inci yılı dolacak. Süreç başladığında 9 aylık evliydik. Bundan sonra da inşallah sağlıklı günlerde ömür boyu devam edeceğiz" dedi.
16.09.2022 Yaşam
FIFA 23 ne zaman çıkacak? FIFA 23 Türkiye satış fiyatı belli oldu mu?
FIFA 23 ne zaman çıkacak? FIFA 23 Türkiye satış fiyatı belli oldu mu? FIFA 23 oyunu için heyecanlı bekleyiş sürüyor! Oyunseverlerin merakla beklediği futbol oyunu FIFA 23’ün Türkiye satış fiyatı da netlik kazandı. Peki, FIFA 23 ne zaman çıkacak? FIFA 23 Türkiye satış fiyatı ne kadar? İşte detaylar…
22.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Crysis 4 ne zaman çıkacak? Cysis 4 duyuruldu, Crysis 4 gelecek mi? Crysis 4 çıkış tarihi merak edilyor!
Crysis 4 ne zaman çıkacak? Cysis 4 duyuruldu, Crysis 4 gelecek mi? Crysis 4 çıkış tarihi merak edilyor! Crysis serisinin geliştiricisi Crytek, Twitter'dan gizemli bir fragman yayınladı. Yayınlanan fragman Crysis 4 geliyor, diye algılandı. "Yolculuğa katıl. Kahraman ol." ifadesinin geçtiği bu fragman üstü kapalı bir duyuru niteliği taşırken, beklenen açıklama Crytek'ten geldi. Peki, Crysis 4 ne zaman çıkacak? Cysis 4 neden çıkmıyor?
27.01.2022 Bilim ve Teknoloji
2022 Altın Küre adayları açıklandı
2022 Altın Küre adayları açıklandı Önümüzdeki yıl 79'uncu kez verilecek olan Altın Küre (Golden Globes) Ödülleri için adaylar belli oldu. Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) açıkladığı sinema yapımları arasında The Power of the Dog ve Belfast filmleri yedi adaylıkla öne çıktı. Succession dizisi beş dalda aday gösterilirken, Ted Lasso ve The Morning Show dörder adaylık aldı. İşte Oscar'ın habercisi olarak görülen Altın Küre'nin 2022 adayları...
14.12.2021 Kültür Sanat
Nevzat Aydın ile Zeynep Zenel, Maldivler'de evlenecek!
Nevzat Aydın ile Zeynep Zenel, Maldivler'de evlenecek! Yemeksepeti’nin kurucusu Nevzat Aydın, modacı sevgilisi Zeynep Zenel ile 23-27 Şubat’ta dört gün sürecek bir eğlenceyle Maldivler’de evleniyor.
22.11.2021 Magazin
Nevzat Aydın köklü kulüp Sarıyer'in başkanı oluyor
Nevzat Aydın köklü kulüp Sarıyer'in başkanı oluyor Trabzonspor'un eski yöneticilerinden Nevzat Aydın Haziran ayında Sarıyer Kulübü'nün başkanı olarak yeni bir maceranın içine atılacak.
16.11.2021 Futbol
Yemeksepeti CEO'su Nevzat Aydın görevi bıraktı! İşte yerine gelen isim...
Yemeksepeti CEO'su Nevzat Aydın görevi bıraktı! İşte yerine gelen isim... Yemeksepeti'nin kurucularından ve CEO'su olan Nevzat Aydın görevini bıraktığını duyurdu. Nevzat Aydın, 'Yemeksepeti’ndeki CEO’luk görevimi artık genç ve farklı bir bakış açısına bırakmanın zamanı geldi. Hep elimden geldiğince hakkaniyetli, şeffaf ve inovatif bir yönetim göstermek istedim. Kusurlarım olmuşsa tek tek affola.' dedi ve CEO'luk görevini aynı şirkette görev alan Mert Baki'ye devretti.
1.11.2021 Ekonomi
Mert Baki kimdir? Yemeksepeti'nin yeni CEO’u Mert Baki hakkında merak edilenler...
Mert Baki kimdir? Yemeksepeti'nin yeni CEO’u Mert Baki hakkında merak edilenler... Yemeksepeti'nin kurucularından Nevzat Aydın, Twitter’dan yaptığı açıklama ile Yemeksepeti CEO’luk görevini bıraktığını duyurdu. Nevzat Aydın'ın yerine ise CEO olarak Mert Baki geçti. Peki, Mert Baki kimdir? Yemeksepeti'nin yeni CEO’u Mert Baki kaç yaşında, nereli, evli mi?
1.11.2021 Gündem
Ömer Faruk Yurtseven'den 8 ribaunt, 4 sayı, 1 asist
Ömer Faruk Yurtseven'den 8 ribaunt, 4 sayı, 1 asist NBA'de 2021-22 sezonu öncesinde oynanan 9 hazırlık maçında, iki Türk oyuncu mücadele etti. Toronto Raptors'ın ağırladığı Philadelphia 76ers'ı 123-107'lik skorla geçtiği maçta Furkan Korkmaz 13 sayı üretmesine rağmen mağlubiyeti önleyemedi.
5.10.2021 NBA
ATP halka arz tarihi belli oldu mu? ATP halka arz hisse fiyatı ne kadar? ATP halka arz talep toplama tarihi!
ATP halka arz tarihi belli oldu mu? ATP halka arz hisse fiyatı ne kadar? ATP halka arz talep toplama tarihi! 2021 halka arz takvimi dolu dolu geçiyor. Halka arz edilecek hisseler yatırımcı tarafından büyük ilgi görüyor. 2021 yılının ilk 5 ayında halka arz edilen hisseler büyük talep gördü. Yatırımcı bundan sonra halka arz edilecek hisseleri araştırıyor. Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapan firmalardan biri de ATP oldu. Halka arz başvurusu kabul edilen ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş (ATP)'nin talep toplama tarihleri ve hisse fiyatları yatırımcının takip ettiği konuların başında geliyor. Peki, ATP halka arz tarihi belli oldu mu? ATP halka arz hisse fiyatı ne kadar? ATP halka arz talep toplama tarihi ne zaman? ATP halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? ATP ne zaman borsada işlem görecek? İşte ATP bilgisayar halka arz tarihi ve merak edilenler...
23.05.2021 Ekonomi
ATP halka arz ne zaman, ATP halka arz eşit mi oransal mı? ATP halka arz borsada ne zaman işlem görecek?
ATP halka arz ne zaman, ATP halka arz eşit mi oransal mı? ATP halka arz borsada ne zaman işlem görecek? ATP halka arz ne zaman? ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş (ATP) tarafından Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan halka arz başvurusu onaylandı. 27-28 Mayıs 2021 tarihlerinde iki gün süreyle talep toplayacak olan ATP’nin yüzde 20’si halka arz edilecek. Peki, ATP halka arz eşit mi oransal mı? ATP halka arz borsada ne zaman işlem görecek?
22.05.2021 Gündem
Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2021? GS başkan adayları kimler?
Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2021? GS başkan adayları kimler? Galatasaray'da merakla beklenen başkanlık seçiminin ne zaman yapılacağı belli oldu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın mayıs ayında yapılacağı duyuruldu. Toplantıda seçilen yeni başkan üyelerin kulübün idaresini devralacak. Peki, Galatasaray başkan adayları kimlerdir? Galatasaray’da başkanlık seçimi ne zaman?
15.04.2021 Gündem
Burak Kut kimdir, kaç yaşındadır? Benimle Oynama şarkısıyla tanınan Burak Kut nereli, evli mi, biyografisi…
Burak Kut kimdir, kaç yaşındadır? Benimle Oynama şarkısıyla tanınan Burak Kut nereli, evli mi, biyografisi… İbo Show’da bu hafta nostajı dolu saatler ile seyirci müziğe doyacak. Cumartesi akşamlarının en sevilen programlarından biri olan İbo Show’da 90’lar rüzgârı esecek. Birbirinden kıymetli sanatçıların ağırlandığı programda Burak Kut da yerini aldı. Burak Kut kimdir, kaç yaşındadır? Benimle Oynama şarkısıyla tanınan Burak Kut nereli, biyografisi…
13.02.2021 Gündem
Epic Games'in ücretsiz oyunları belli oldu
Epic Games'in ücretsiz oyunları belli oldu Dünyanın önde gelen dijital oyun platformlarından Epic Games, her hafta olduğu gibi bu hafta da iki oyunu ücretsiz hale getirdi.
27.07.2020 Bilim ve Teknoloji
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
Firari FETÖ’cüler için Almanya’da ihanet kampları
Firari FETÖ’cüler için Almanya’da ihanet kampları Almanya FETÖ’cülerin Avrupa’daki merkez üssü konumunda. Türkiye’den kaçarak Yunanistan üzerinden bu ülkeye ulaşan örgüt mensupları, Alman devletinin gözetimindeki modern kamplarda VIP koşullarda ağırlanıyor. Siyasi iltica için bekleme sürecinde FETÖ’cülerin günlük 30 euroluk barınma bedeli ve 20 euroluk iaşesi örgüt tarafından karşılanıyor.
14.05.2019 Gündem
Kısa süreliğine bedava oldular
Kısa süreliğine bedava oldular Google Play Store üzerinden ücretli satışı yapılırken kısa süreliğine bedava olan bu oyunlara mutlaka bir şans verin.
18.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Sepeti evle  doldurdu
Sepeti evle doldurdu Yemeksepeti’ni 589 milyon dolara Alman Delivery Hero’ya satan Nevzat Aydın, ‘Kopernik’ adında bir şirket kurarak, gayrimenkul sektörüne adım attı. Aydın, bu alandaki fırsatları değerlendirecek.
21.08.2018 Ekonomi
İngilizler Boğaz’ı geçmeye geliyor
İngilizler Boğaz’ı geçmeye geliyor 30 Ağustos’ta Çanakkale Boğazı’ndaki yüzme yarışına katılmak için 100’den fazla İngiliz ülkemize gelecek. Beş günlük tur kapsamında kişi başı 490 sterlin (3 bin 800 TL) ödeyecek İngilizler, Hellespontos rotasında kulaç atacak. Yarış öncesi İngiliz gazeteciler boğazı geçti ve izlenimlerini kaleme aldı.
18.08.2018 Arşiv
21 oyun ücretsiz oldu
21 oyun ücretsiz oldu Twitch Prime kullanıcılarına bu ay sırayla 21 adet ücretsiz oyun sunulacak. Kullanıcılar hesaplarına aldıkları oyunları diledikleri zaman kurup oynayabilecek
5.07.2018 Bilim ve Teknoloji
Karşınızda Google'ı kıskandıracak ofis
Karşınızda Google'ı kıskandıracak ofis Yemeksepeti'nin yeni ofisine ait kareler geldi. ABD merkezli teknoloji devi Google'ın çalışan dostu merkezine rakip olabilecek özelliklere sahip olan ofis çalışan dostu yanı ile dikkat çekiyor.
16.02.2018 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Hero ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hero haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.