Hermes

Hermes

Son dakika hermes haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hermes ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hermes haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hermes

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hermes gelişmeleri de dahil olmak üzere 208 hermes haberi bulunmuştur. Tüm hermes haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyaca ünlü Fransız lüks moda markası Hermes ile sahafın 'isim' mücadelesi
Dünyaca ünlü Fransız lüks moda markası Hermes ile sahafın 'isim' mücadelesi İzmir'de ikinci el kitapları 'Hermes Sahaf' adını verdiği iş yerinde satan 16 yıllık sahaf Ümit Nar'ın (51) tescil talebi, dünyaca ünlü Fransız lüks moda markası Hermes’in Türkiye’deki avukatlarının ‘ticari isim ihlali itirazı’ üzerine Türk Patent Kurumu tarafından reddedildi. Ret kararı sonrası Ankara Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nde Hermes'e karşı dava açan Nar, "Bana bu durum komik geliyor. İzmir'de şubesi olmayan, dünya çapında çok yüksek gelir kategorisindeki bir kesime hitap eden firmayla karıştırılma ihtimalim yok denecek kadar az. Bazı iletişim, çevre danışmanlığı, arkeoloji veya tercüme firmaları da aynı isme sahip. Ayrıca bunlar tescil edilmiş. Yani ya patent kurumu ya mahkeme bu firmaları haklı bulmuş. Ben de bu hukuki sürecin sonunda haklı bulunarak markamı tescil ettireceğime inanıyorum" dedi.
6.03.2024 Gündem
1 milyon kişinin yıllık enerji ihtiyacını karşılayacak 250 milyon Avro’luk yatırım
1 milyon kişinin yıllık enerji ihtiyacını karşılayacak 250 milyon Avro’luk yatırım Çanakkale Denizgöründü mevkiinde bulunan ve ilk fazı Mart 2020'de devreye alınan Gülpınar RES Projesi'nin 35 MW’lık proje kapsamında gerçekleştirilen ilave 159 MW ikinci faz yatırımı ile toplamda 194 MW kurulu güce erişilmesi hedefleniyor.
9.01.2024 Ekonomi
Dövizdeki hareketliliğe rağmen onlarca Türk sıraya girdi! Almak için paranızın olması yeterli değil...
Dövizdeki hareketliliğe rağmen onlarca Türk sıraya girdi! Almak için paranızın olması yeterli değil... Piyasalar ve dövizlerdeki hareketliliğe rağmen lüks tüketime olan ilgi artarak devam ediyor. Lüks saat, çanta, özel dikim kıyafetler ve otomobil için aylarca beklemeniz gerekiyor. Aynı durum restoranlara gitmek için de geçerli.
9.08.2023 Gündem
Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jane Birkin hayatını kaybetti!
Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jane Birkin hayatını kaybetti! Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı ve oyuncu Jane Birkin 76 yaşında hayatını kaybetti. Yıldız isim popüler kültürün en büyük efsanelerinden biriydi.
16.07.2023 Magazin
Nysa'da Milliyet Arkeoloji buluşması... Roma kentinde Anadolu tarihine yolculuk
Nysa'da Milliyet Arkeoloji buluşması... Roma kentinde Anadolu tarihine yolculuk Milliyet Arkeoloji ve İş Sanat Kültürel Miras Buluşmaları'nın son durağı Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde bulunan Nysa Antik Kenti oldu. Gezi, İş Sanat Antik Sahne kapsamında Nysa tiyatrosunda sahnelenen "Ben Anadolu" oyunu ile taçlandı.
14.07.2023 Kültür Sanat
'Seksi görünmek ve para kazanmak hiçbir zaman hedeflerimden biri olmadı'
'Seksi görünmek ve para kazanmak hiçbir zaman hedeflerimden biri olmadı' Çok Güzel Hareketler programı ile tanıdığımız ve birçok önemli projede yer alıp kendini kanıtlayan oyuncu Büşra Pekin, yüzündeki değişimiyle sık sık magazin gündeminde yer aldı. Cuma günü başlayacak olan 'Yıldız De Bana' yarışmasında jüri koltuğunda oturan Büşra Pekin değişimini, özel hayatını, aşkı ve ünlü olmayı anlattı. İşte samimi açıklamaları...
2.04.2023 Magazin
Ünlü markalar Rusya'dan çekiliyor
Ünlü markalar Rusya'dan çekiliyor Geçtiğimiz günlerde teknolojiden perakendeye birçok Avrupalı ve ABD'li marka, Rusya'da satışlarını askıya aldıklarını açıklamıştı. Fransız moda devleri de Rusya'dan çekilen markalara eklendi.
5.03.2022 Dünya
Kütahya Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Endüstri 4,0 Atölyesi kuruldu
Kütahya Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Endüstri 4,0 Atölyesi kuruldu Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı (MEGDEP) kapsamında Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Endüstri 4,0 ve Mesleki Eğitime Katkısı (EMEK) projesi ile Kütahya Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine "Endüstri 4,0 Atölyesi" kurulduğu bildirildi.
19.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Merkür Retrosu nedir? Merkür Retrosu ne zaman? Merkür Retrosu ne zaman bitecek?
Merkür Retrosu nedir? Merkür Retrosu ne zaman? Merkür Retrosu ne zaman bitecek? Merkür'ün 2021'deki geri hareket dönemi başladı. Asırlık astroloji bilgilerine göre, hepimiz Merkür'ün retro etkisinden etkileniyoruz. Yılda üç kez, Merkür gezegeni gökyüzünde geriye doğru seyahat ediyor. Merkür'ün geri hareket halinde olduğu bu dönemlere, 'Merkür Retrosu' adı veriliyor. Peki, bu ne anlama geliyor? Merkür Retrosu nedir? Merkür Retrosu ne zaman? Merkür Retrosu ne zaman bitecek? Merkür Retrosu etkileri neler? İşte Merkür Retrosu hakkında merak edilenler...
1.06.2021 Gündem
Forbes'tan SİHA itirafı! Düşmanlarını zor günler bekliyor
Forbes'tan SİHA itirafı! Düşmanlarını zor günler bekliyor Amerikan Forbes dergisi, yakın gelecekte envantere girecek Akıncı, Aksungur ve Alpagu ile ilgili olarak “Türkiye’nin düşmanlarının zor günler yaşayacağını” yazdı. Dergi, son olarak Azerbaycan’ın Karabağ’daki başarısına da büyük katkı sağlayan Türk İHA ve SİHA’ların çatışmaların seyrinde belirleyici hale geldiği yorumu yaptı.
10.10.2020 Gündem
Sibel Can, Miami'deki evini satıyor mu?
Sibel Can, Miami'deki evini satıyor mu? Sibel Can, Kurban Bayramı’nı çalışarak geçirdi. Antalya uçağına binmeden önce İstanbul Havalimanı’nda görüntülenen ünlü sanatçı, maskesi ve Hermes çantasıyla dikkat çekti.
4.08.2020 Magazin
Şirin Pancaroğlu kimdir? Harpist Şirin Pancaroğlu'nun biyografisi ve eserleri
Şirin Pancaroğlu kimdir? Harpist Şirin Pancaroğlu'nun biyografisi ve eserleri Türkiye'nin önde gelen arp sanatçıları arasında yer alan ve uluslararası birçok çalışmaya öncülük eden Harpist Şirin Pancaroğlu, müziği, albümleri ve konserleri ile gündeme geliyor. Peki, Şirin Pancaroğlu kimdir? Harpist Şirin Pancaroğlu'nun biyografisi ve eserleri...
19.05.2020 Gündem
Global küçülme kapıda
Global küçülme kapıda Otomotiv, ulaştırma, elektronik ve gıda dışı perakende sektörleri salgından en çok etkilenen sektörler olurken enerji, metal, makine ve inşaat sektörlerinde de risk artışı gözlemleniyor.
18.04.2020 Otomobil
Dünyaya göktaşı çarpacak mı? İşte Nasa'dan göktaşı açıklaması
Dünyaya göktaşı çarpacak mı? İşte Nasa'dan göktaşı açıklaması NASA, 29 ve 89 metre genişliğinde iki meteorun dünya yörüngesine gireceğini aktardı. Peki, Meteorların dünyaya çarpma olasılığı var mı? Dünyaya göktaşı çarpacak mı? İşte NASA'nın merak edilen açıklaması...
14.04.2020 Gündem
Rum lider, tatil için Suudi Şeyhinin özel jetini kullanmış
Rum lider, tatil için Suudi Şeyhinin özel jetini kullanmış Şeyseller tatilinde Suudi Şeyhi Mahfuz'un jetine binen Anastasiadis, özür dilemek zorunda kaldı. Ancak bazı parlamenterler skandalın peşini bırakacak gibi görünmüyor. Uçaktaki yolcuların listesi istendi.
14.02.2020 Dünya
Parmak izi ile çalışacak yeni akıllı araçlar geliyor
Parmak izi ile çalışacak yeni akıllı araçlar geliyor ODTÜ Teknokent Bilişim İnovasyon Merkezi'nde faaliyet gösteren Ar-Ge mühendisleri, otomobillerin sürücülerin parmak iziyle çalışmalarını sağlayacak teknoloji tasarlıyor.
7.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Çinli yatırımcının gözü Dolapdere'de!
Çinli yatırımcının gözü Dolapdere'de! 2018’de Türkiye’ye Çin’den gelen turist sayısı yüzde 100 artarak 500 bine çıktı. Bu nedenle Çinli yatırımcı da gözünü Türkiye'ye çevirdi. Dolapdere'ye Çinli yatırımcı tarafından iki otel açıldı.
23.12.2018 Ekonomi
Siemens Irak’la 13 milyar euroluk enerji anlaşması imzalayacak
Siemens Irak’la 13 milyar euroluk enerji anlaşması imzalayacak Irak ile Alman teknoloji şirketi Siemens’in bugün 13 milyar euroluk enerji anlaşması imzalayacağı ileri sürüldü. Anlaşmanın gerçekleşmesi durumunda şirket, tarihinin en büyük siparişlerinden birine de imza atmış olacak.
23.09.2018 Ekonomi
Ticaret savaşı bize yaradı
Ticaret savaşı bize yaradı Çin ve ABD arasında yaşanan ticaret savaşı Türk giyim sanayicilerine yaradı. ABD’li alım heyetlerinin ilgisinden hayli memnun olan sanayiciler, “Akın akın geliyorlar. Şimdiden Amerika pazarıyla ticaret yüzde 30’lara varan oranda gelişti” diyorlar.
20.09.2018 Ekonomi
Hermès hem ev alıyor hem mağaza açıyor
Hermès hem ev alıyor hem mağaza açıyor Dünyanın en değerli markalarından Hermès’in patronu Xavier Hermès, yatırımını Türkiye’ye yapıyor. “İstanbul’un lüks perakende merkezi olacağına inancım tam” diyen Hermès, hem Beyoğlu’ndan ev alacak hem de burada yeni Hermès mağazası açacak.
3.09.2018 Ekonomi
Lüks tutkunu
Lüks tutkunu Demet Akalın önceki gün İstanbul Anadolu Yakası’ndaki Emaar AVM’de alışveriş yaparken görüntülendi.
27.08.2018 Magazin
Almanya'dan flaş Türkiye kararı! Yaptırımları kaldırıyor...
Almanya'dan flaş Türkiye kararı! Yaptırımları kaldırıyor... Almanya, Türkiye'deki Alman şirketlerine sağlanan Hermes kredi ve yatırım garantilerine getirdiği 1,5 milyar euroluk üst sınırın süresini uzatmayacak. Berlin yönetimi, Türkiye'ye karşı seyahat uyarısnı da hafifletti.
21.07.2018 Dünya
Milli füze SOM-B1 Azerbaycan Ordusu’nun geçit töreninde
Milli füze SOM-B1 Azerbaycan Ordusu’nun geçit töreninde Azerbaycan ordusunun 100. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Bakü'de askeri geçit töreni düzenlendi. Törende Türkiye'yi Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar temsil etti Türk savunma sanayiinin önde gelen şirketlerinden ROKETSAN’ın ürettiği SOM-B1, Azerbaycan Ordusu’nun 100. yıldönümü kutlamaları sebebiyle düzenlenen geçit töreninde sergilendi.
26.06.2018 Dünya
İkinci el çanta 1 milyon lira!
İkinci el çanta 1 milyon lira! Londra'daki ünlü Christie's müzayede evinde, 10 yıllık bir Hermes çanta 217 bin dolara alıcı buldu.
13.06.2018 Dünya
Transparan kıyafeti ilgi odağı oldu
Transparan kıyafeti ilgi odağı oldu Deniz Akkaya, önceki gün Hermes’in Emaar Square Mall’daki yeni mağazasının açılışına katıldı
11.05.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hermes ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hermes haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.