Helen Doron

Helen Doron

Son dakika helen doron haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan helen doron ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını helen doron haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Helen Doron

haberleri sayfasında son dakika yaşanan helen doron gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 helen doron haberi bulunmuştur. Tüm helen doron haberleri aşağıda listelenmiştir.
Helen Doron Etiler Yaz Okulu'nda  çocuklar eğlenirken İngilizce öğrenecek
Helen Doron Etiler Yaz Okulu'nda çocuklar eğlenirken İngilizce öğrenecek Helen Doron Etiler alışılmış yaz okullarından farklı birçok etkinliği içinde barındıran bir program uyguluyor.
19.05.2017 Arşiv
Kitap sevgisi aşıladı
Kitap sevgisi aşıladı Helen Doron Etiler, 14-21 Kasım Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nı kutladı...
15.11.2016 Magazin
Çocuğunuz güle oynaya İngilizce öğrensin
Çocuğunuz güle oynaya İngilizce öğrensin HelenDoron alışılmış yaz okullarından çok farklı,her türlü etkinliği içinde barındıran bir program uyguluyor.
22.06.2015 Eğitim
Helen Doron'dan bir okul daha!
Helen Doron'dan bir okul daha! 5 Kıtada erken yaşta İngilizce Eğitiminin dev kurumu olarak bilinen Helen Doron, ülkemizde de ulaştığı 45 okul bölgesinden biri olan Etiler’deki okulunun yeni bina açılışı için aileleri keyifli bir hafta sonu etkinliğinde ağırlıyor.
12.06.2015 Eğitim
Çocuğunuzun hobilerine kulak verin
Çocuğunuzun hobilerine kulak verin Eğer çocuğunuz basketbol oynamaktan hoşlanıyorsa, yaz boyunca onu yüzme eğitimi veren bir yaz okuluna göndermek hata olacaktır.
23.06.2015 Eğitim
Kavram MYO öğrencilerine iş imkanı
Kavram MYO öğrencilerine iş imkanı Kavram Meslek Yüksekokulu ile İngilizce eğitim veren dünyaca ünlü anaokulları Helen Doron Anaokulları arasında çözüm ortaklığı anlaşması gerçekleşti.
23.02.2015 Eğitim
Helen Doron’dan ailelere mini festival!
Helen Doron’dan ailelere mini festival! Uzman Psikolog Buket Tibet ve Marmara Üniversitesi Doçent Yardımcısı Özgül Polat’ın katılımıyla aileleri aydınlatacak Çocuk Psikolojisi ve Pedagoji söyleşileri, “Bebeğimin Beslenme Kitabı” ile ün yapmış Sibel Güngör’den minikler için özel sağlıklı yemek atölyesi ve aileleri bilgilendirici soru-cevap seansları, Helen Doron’un özel İngilizce dersleri, Fitness aktiviteleri, eğlenceli oyunlar ve sürpriz ikramların olduğu dolu dolu özel bir gün için aileler 31 Ocak Cumartesi günü saat 13:00-16:00 arası Zorlu Center’da buluşuyor...
29.01.2015 Magazin
Helen Doron'dan ailelere mini festival
Helen Doron'dan ailelere mini festival Aileler Özel Helen Doron Etkinlikleri için Zorlu Center’da buluşuyor
20.01.2015 Eğitim
Helen Doron Türkiye Ailesi biraraya geldi
Helen Doron Türkiye Ailesi biraraya geldi 34 ülkede iki Milyondan fazla öğrenci yetiştirmeyi başarmış okul öncesi eğitimin dev kurumu olarak bilinen Helen Doron’un Türkiye ailesi, ülke çapındaki konferanslarından sonra İzzet Çapa’nın popüler mekanlarından Arabesque’de keyifli bir yemek ve eğlence gecesi için buluştu.
17.12.2014 Eğitim
Helen Doron, eğlenceye davet ediyor
Helen Doron, eğlenceye davet ediyor Üç kıtada 2 milyondan fazla öğrencisiyle dünya çapında tanınmış çocuk eğitim kurumlarından Helen Doron, 14 Aralık Pazar günü saat 14...
10.12.2014 Sağlık
Helen Doron'dan ailece eğlence
Helen Doron'dan ailece eğlence Üç kıtada 2 milyondan fazla öğrencisiyle dünya çapında tanınmış çocuk eğitim kurumlarından Helen Doron, 14 Aralık Pazar günü tüm ailelerin katılabileceği bir etkinliğe imza atacak.
4.12.2014 Eğitim
Dörde kadar yolu var!
Dörde kadar yolu var! Uygun bir yaşta başlayan doğru eğitimle çocuklarınız birden fazla dil öğrenebilir. Helen Doron Ana Okulları Öğretmen Eğitmeni Justyna Frankiewicz, ‘ilk 6 yıla dikkat’ diyor
6.08.2014 Magazin
Şarkılar ve oyunlarla İngilizce öğreten anaokulu
Şarkılar ve oyunlarla İngilizce öğreten anaokulu 1985’den beri dünya genelinde faaliyette olan Helen Doron Early English, kendi geliştirdiği çok özel metodolojisiyle çocuklara müzikle, oyunlarla ve çeşitli aktivitelerle çok eğlenceli bir şekilde İngilizce öğretiyor.
26.08.2013 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Helen Doron ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki helen doron haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.