Hdp Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş

Hdp Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş

Son dakika HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hdp Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.064 hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş haberi bulunmuştur. Tüm hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücrete ara zam müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücrete ara zam müjdesi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu. TOGG ön siparişinin 177 bini geçtiğini duyuran Erdoğan, "Bu tablo milletimizin lisansı, tasarımı ve üretimiyle gerçek anlamda ilk yerli otomobile samimiyetle sahip çıktığını gösteriyor." ifadelerini kullandı. Erdoğan, elektrikte tüm abonelere yüzde 15, sanayide ise doğal gazda yüzde 20 indirime gidileceğini duyurdu. Öte yandan Erdoğan asgari ücretle ilgili açıklamalarda bulundu .Erdoğan, "Temmuz'da asgari ücrete ara zam var." dedi.
29.03.2023 Gündem
Demirtaş'tan Akşener'e mektup
Demirtaş'tan Akşener'e mektup Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e mektup yazdı. Demirtaş, "HDP'li bir seçmen olarak sizi daha iyi anlayabilmek için bazı konuların netleşmesinde büyük yarar görüyorum" diyerek Akşener'e çağrıda bulundu.
9.03.2023 Gündem
Cezası istinafta bozulan Selahattin Demirtaş'a yine 2,5 yıl hapis
Cezası istinafta bozulan Selahattin Demirtaş'a yine 2,5 yıl hapis Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a, dönemin Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman'ı hedef gösterdiği gerekçesiyle verilen 2,5 yıl hapis cezasının istinafta bozulması üzerine yeniden görülen davada karar çıktı. Demirtaş'a yine 2,5 yıl hapis cezası verildi.
14.10.2022 Siyaset
AK Parti’li Turan: Çanakkale sizin altılı masanıza yedinci ayağı monte etmenin aparatı değildir
AK Parti’li Turan: Çanakkale sizin altılı masanıza yedinci ayağı monte etmenin aparatı değildir AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın avukatları aracılığıyla yaptığı açıklamada Çanakkale Şehitliği'ni ziyaret ederek çiçek bırakmayı, dua etmek istediği sözlerine sert tepki gösterdi. Turan, “Dün Apo'nun heykelini dikeceğiz diyen, 6-7 Ekim olaylarının azmettiricisi, terörden mahkum olan bir eş genel başkan, tutmuş Çanakkale'ye gideceğim, şehitlikleri ziyaret edeceğim demiş. Günaydın, uyan da balığa gidelim. Çanakkale sizin altılı masanıza yedinci ayağı monte etmenin aparatı değildir” dedi.
21.07.2022 Siyaset
Hanefi Avcı kimdir, Hanefi Avcı’nın rütbeleri nelerdir? Hanefi Avcı Selahattin Demirtaş için ne dedi?
Hanefi Avcı kimdir, Hanefi Avcı’nın rütbeleri nelerdir? Hanefi Avcı Selahattin Demirtaş için ne dedi? Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi eski başkanı ve emekli emniyet müdürü Hanefi Avcı'nın rütbeleri geri alındı. Peki, Hanefi Avcı kimdir, Hanefi Avcı’nın rütbeleri nelerdir? Hanefi Avcı Selahattin Demirtaş için ne dedi?
23.06.2022 Gündem
CHP'li belediye başkanı ile HDP'li vekiller birbirine girdi! Mahkemelik oldular...
CHP'li belediye başkanı ile HDP'li vekiller birbirine girdi! Mahkemelik oldular... Bolu Belediye Başkanı CHP'li Tanju Özcan, kendisini kadın personeli Selahattin Demirtaş'ın fotoğrafını paylaştığı için işten çıkarmakla suçlayan HDP'li 2 vekil ve yönetici ile bazı gazeteciler hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Personelin defalarca uyarılmasına rağmen siyasi paylaşımlar yaptığını ve kendisinin istifa ettiğini belirten Özcan, "Bazı şehirlerde HDP desteğiyle seçim kazananlar olabilir ama ben HDP desteğiyle seçime girmedim" dedi.
14.03.2022 Siyaset
Selahattin Demirtaş'a, Davutoğlu'na hakaretten hapis cezası
Selahattin Demirtaş'a, Davutoğlu'na hakaretten hapis cezası Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a, dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu’na hakaret ettiği iddiasıyla 11 ay 20 gün hapis cezası verildi.
24.01.2022 Siyaset
Selahattin Demirtaş ile ilgili son dakika kararı! Hapis cezası...
Selahattin Demirtaş ile ilgili son dakika kararı! Hapis cezası... HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Eski Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman'a yönelik sözlerinden dolayı 'terörle mücadelede görev almış kişileri hedef göstermek' suçundan yargılandığı davada 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
28.05.2021 Gündem
Selahattin Demirtaş ile ilgili kritik gelişme! Bugün başlıyor
Selahattin Demirtaş ile ilgili kritik gelişme! Bugün başlıyor Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan ve kamuoyunda 'Kobani olayları' olarak bilinen 6-8 Ekim eylemlerine ilişkin aralarında eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ, Altan Tan, Ahmet Türk gibi HDP'li isimlerin de yer aldığı 108 sanıklı dava, Ankara 22. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülmeye başlıyor.
26.04.2021 Gündem
CHP lideri Kılıçdaroğlu: AYM'nin kararlarını eleştirebiliriz ama korunması önemli
CHP lideri Kılıçdaroğlu: AYM'nin kararlarını eleştirebiliriz ama korunması önemli CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Anayasa Mahkemesini ve kararlarını eleştirebiliriz. Anayasa Mahkemesine yapılan atamaları eleştirebiliriz; ama kurum olarak Anayasa Mahkemesinin korunması önemlidir" dedi.
2.04.2021 Siyaset
Demirtaş'a Cumhurbaşkanı'na hakaret suçundan hapis cezası
Demirtaş'a Cumhurbaşkanı'na hakaret suçundan hapis cezası Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 2015 yılında Atatürk Havalimanı'nda yaptığı bir açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada, "Cumhurbaşkanı'na hakaret" suçundan 3 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
22.03.2021 Gündem
PKK'dan 'Boğaziçi' eylemlerine destek!
PKK'dan 'Boğaziçi' eylemlerine destek! Terör örgütünün sözde üst düzey yöneticisi Duran Kalkan, Boğaziçi Üniversitesi eylemlerinin “Bir üniversitedeki gençlik hareketi ya da bir kayyum meselesi olmayı aştığını” ifade ederek, hükümetin devrilmesi için yapıldığını söyledi.
14.02.2021 Gündem
Selahattin Demirtaş’ın 8 yıla kadar hapis cezası istendi
Selahattin Demirtaş’ın 8 yıla kadar hapis cezası istendi Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürüttüğü döneminde Yüksel Kocaman’a yönelik ‘Terörle mücadelede görev alan kişileri hedef göstermek’ ve ‘Tehdit’ suçlamasıyla yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Demirtaş’a Kocaman’a yönelik ifadeleri nedeniyle 8 yıla kadar hapis cezası talep edildi.
5.02.2021 Gündem
HDP deşifre oldu! Gizli tanık her şeyi ortaya döktü!
HDP deşifre oldu! Gizli tanık her şeyi ortaya döktü! Kobani bahanesiyle 6-8 Ekim 2014'te düzenlenen eylemlere ilişkin aralarında eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da olduğu 108 sanıklı davanın iddianamesinde tanıklar, HDP'li bazı isimlerin terör örgütü PKK/KCK ile bağlarını ortaya koydu. Ayhan Bilgen'in 2011 ile 2015 yılları arasında legal yollardan Kandil'e giderek PKK/KCK'nın sözde eş başkanlığı ile görüşmeler yaptığını söyleyen gizli tanık Ulaş, "Ayhan Bilgen'in en son yine Kandil KCK eş başkanlığının talimatı ve KCK Türkiye sözcülüğünün önerisi ile Kars Belediye Başkanı olarak aday gösterilerek seçilmesi sağlandı." ifadelerini kullandı. Ulaş, BDP Eş Başkanlığını yapan Gültan Kışanak'ın, PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın talimatıyla belediye başkanı seçildiğini bildirdi.
8.01.2021 Gündem
Çarpıcı itiraf: Demirtaş'ın çağrısı olmasaydı ölümler yaşanmayabilirdi
Çarpıcı itiraf: Demirtaş'ın çağrısı olmasaydı ölümler yaşanmayabilirdi Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da aralarında olduğu 108 sanıklı Kobani iddianamesinde tanık olarak yer alan eski PKK/KCK mensubu K.G, Demirtaş ve diğer HDP'lilerin, Kobani bahanesiyle sokağa çıkma çağrıları yapmasalardı olaylarda insanların ölmeyeceğini ifade etti.
7.01.2021 Gündem
Selahattin Demirtaş'ın da olduğu 108 kişi hakkında Kobani iddianamesi
Selahattin Demirtaş'ın da olduğu 108 kişi hakkında Kobani iddianamesi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Kobani bahanesiyle 6-8 Ekim 2014'te düzenlenen eylemlere ilişkin soruşturma kapsamında, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da aralarında bulunduğu 108 şüpheli hakkında iddianame hazırladı.
30.12.2020 Gündem
Selahattin Demirtaş'ın tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi
Selahattin Demirtaş'ın tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının Kobani bahanesiyle 6-8 Ekim 2014'te düzenlenen eylemlere ilişkin soruşturması kapsamında tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın tutukluluğuna yapılan itiraz sulh ceza hakimliğince reddedildi.
26.12.2020 Gündem
Devlet Bahçeli'den çok sert tepki: Aklın var ise hesabını buna göre yap!
Devlet Bahçeli'den çok sert tepki: Aklın var ise hesabını buna göre yap! Milliyetçi Hareket Partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli MHP İl Başkanları toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Cumhur İttifakı tekrar 2023'te iktidar olacak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'da tekrar cumhurbaşkanı olacak. Aklın var ise hesabını buna göre yap." dedi.
24.12.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücret açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücret açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Azerbaycan ziyareti öncesi açıklamalarda bulundu. Erdoğan asgari ücret görüşmeleri için, "Temennimiz odur ki isabetli, hayırlı bir karar çıkar ve yola devam ederiz." derken AB'ye de olası yaptırımlar için net mesaj verdi, "Avrupa Birliği'nin nasıl bir adım atacağı bizim derdimiz değil. Türkiye'ye yönelik yapılacak herhangi bir yaptırım kararı Türkiye'yi çok fazla da ırgalamaz."
9.12.2020 Siyaset
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı kim olacak?
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı kim olacak? 25 Haziran 2023'te yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimine daha çok süre varken muhalefet partilerinde daha şimdiden kimin aday olacağının belirlenmesi için süreç başladı. Masada bir çok isim yer alıyor.
13.10.2020 Siyaset
İYİ Parti lideri Akşener'den Kürt ve Zazalara mesaj
İYİ Parti lideri Akşener'den Kürt ve Zazalara mesaj İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kurultay konuşmasında Kürtlere ve Zazalara yönelik mesajları dikkat çekti. Akşener daha öncede eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın kahvaltı çıkışa verdiği cevap ile çok konuşulmuştu.
22.09.2020 Siyaset
Meral Akşener'den Selahattin Demirtaş'a 'kahvaltı' yanıtı
Meral Akşener'den Selahattin Demirtaş'a 'kahvaltı' yanıtı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Selahattin Demirtaş'ın 'Başak ile birlikte Meral Hanım'ın kapısını çalar, kahvaltıya geldik' ifadelerine yanıt verdi. Akşener, 'Güneydoğu'da şöyle bir gelenek var: Kan davalınız bile olsa kapınızı çaldığı zaman içeri alırsınız' dedi.
7.09.2020 Siyaset
Demirtaş'ın "ailesiyle görüştürülmediği" iddialarına yalanlama
Demirtaş'ın "ailesiyle görüştürülmediği" iddialarına yalanlama Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı, Edirne F Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın telefon görüşmesi yapmasına izin verilmediği ve çocukları ile görüştürülmediği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
1.09.2020 Gündem
Bahçeli'nin Türköne çıkışının şifreleri
Bahçeli'nin Türköne çıkışının şifreleri MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Anayasa Mahkemesi’nin (AYM), eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a yönelik hak ihlali kararı ile FETÖ davasında 10 yıl 6 ay ceza alan Ülkücü şehit Mustafa Türköne’nin kardeşi eski Zaman gazetesi Yazarı Mümtaz’er Türköne’ye yönelik çıkışı kamuoyunda merak uyandırdı.
25.06.2020 Siyaset
Başak Demirtaş'a çirkin paylaşıma gözaltı
Başak Demirtaş'a çirkin paylaşıma gözaltı HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş ilgili sosyal medya sitesinde çirkin paylaşımlar yapan V.M., Sakarya’da gözaltına alındı. 'Çirkin' paylaşımla ilgili Ak Parti'den art arda sert tepkiler geldi.
14.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hdp Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.