Hayri İnönü

Hayri İnönü

Son dakika hayri inönü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hayri inönü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hayri inönü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayri İnönü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayri inönü gelişmeleri de dahil olmak üzere 167 hayri inönü haberi bulunmuştur. Tüm hayri inönü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nazım Hikmet ölümünün 58. yılında anıldı!
Nazım Hikmet ölümünün 58. yılında anıldı! Şair Nazım Hikmet, ölümünün 58. yılında Rusya’nın başkenti Moskova’daki mezarı başında anıldı.
3.06.2021 Gündem
Nazım Hikmet'in vefatının 58. yılı! Nazım Hikmet kimdir? Nazım Hikmet'in mezarı nerede?
Nazım Hikmet'in vefatının 58. yılı! Nazım Hikmet kimdir? Nazım Hikmet'in mezarı nerede? Nazım Hikmet Ran'ın vefatının üzerinden 58 yıl geçti. Şair, oyun yazarı, romancı ve anı yazarı Nazım Hikmet Ran ölüm yıl dönümünde anılıyor. Kuvayi Milliye, 835 Satır, Benerci Kendini Niçin Öldürdü? ve Memleketimden İnsan Manzaraları'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda unutulmaz eseri kaleme aldı. İşte dünyaca ünlü şair Nazım Hikmet Ran'ın hayatı, şiirleri ve eserleri...
3.06.2021 Gündem
Hayri İnönü: Aday gösterilirsem hedefim oy oranımı yüzde 65'e çıkarmak
Hayri İnönü: Aday gösterilirsem hedefim oy oranımı yüzde 65'e çıkarmak ŞİŞLİ Belediye Başkanı Hayri İnönü, 31 Mart yerel seçimlerinde partisinin kendisini yeniden aday göstermesi halinde hedefinin 2014 seçimlerinde aldığı yüzde 61,60'lık oy oranını yüzde 65'e çıkarmak olduğunu söyledi. İnönü, Şişli Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Sarıgül'ün aday olduğunu belirten ve "48 aydır bir tek gün denize dahi girmedim. Şişli'nin her sokağında vardım" sözleri üzerine "Neden 48 ay? Pek onu anlamadım yani 4 sene ediyor. Demek ki belediye başkanıyken belli bir süre sonra çalışmaya başlamış" dedi.
11.01.2019 Siyaset
CHP'nin İstanbul adayları! Sarıgül ve Ercan Kesal...
CHP'nin İstanbul adayları! Sarıgül ve Ercan Kesal... 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için adaylarını belirlemeye çalışan CHP’de İstanbul adayları belli oldu. Seçimin en merak edilen bölgesi İstanbul ve ilçelerinde aday listesini hazırlayan Kılıçdaroğlu’nu kara kara düşündüren 4 isim için çözüm arayışları devam ediyor.
7.11.2018 Siyaset
Caz ile darbuka buluşması
Caz ile darbuka buluşması Şişli Belediyesi, Hollandalı Caz Grubu Koffie’nin, Roman çocuklar için gerçekleştirdiği perküsyon atölyesine ev sahipliği yaptı.
2.11.2018 Yaşam
CHP’de pazar randevusu
CHP’de pazar randevusu Ana muhalefet partisi CHP’de olağanüstü kurultay için yeterli imza toplayamayan muhalifler, pazar günü tüzük kurultayına gidip gitmemeyi tartışacak. Ankara Latanya Otel’deki toplantı için delegelere mesaj gitti
9.08.2018 Siyaset
Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün koruması tutuklandı
Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün koruması tutuklandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ağır hakarette bulunan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün yakın koruması Mehmet Ali Başkale, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
9.08.2018 Gündem
Türkiye'nin ilk 'Alerjik Çocuk Kreşi' açıldı
Türkiye'nin ilk 'Alerjik Çocuk Kreşi' açıldı Kartal Belediyesi eğitimde de öncü olmaya devam ediyor. Aynı zamanda doktor olan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Türkiyede ilk kez Alerjik Çocuklar için tasarlanan kreşi Mevhibe İnönü Çocuk Gelişim Merkezi adıyla hizmete açtı. Bu kreşle birlikte Kartal Belediyesinin hizmete soktuğu kreş sayısı 14'e yükseldi
19.05.2018 Gündem
Serdar Bilgili’den ‘Nişantaşı Portreleri’
Serdar Bilgili’den ‘Nişantaşı Portreleri’ İş adamı ve fotoğraf sanatçısı olan Serdar Bilgili’nin Nişantaşı ile özdeşleşen 35 kişiyi fotoğrafladığı ‘Nişantaşı Portreleri’ adlı sergisi Nişantaşı’nda açıldı
22.08.2017 Ekonomi
Şişli’yi kokutan eylem!
Şişli’yi kokutan eylem! Şişli’de belediyeye ait Kent-Yol şirketi, personel alım ihalesine sokulmayınca iş bırakan işçiler, çöp araçlarının çıkışına izin vermedi. Çöpler birikti vatandaş öfkeli...
25.07.2017 Yaşam
Şişli'yi kokutan eylem
Şişli'yi kokutan eylem İstanbul'da yıllar sonra bir işçi eyleminde çöp toplamama yöntemine başvuruldu. Yaz sıcağında vatandaşlar kötü kokular ve çöp yığınlarıyla karşı karşıya kaldı.
29.09.2021 Gündem
Gözyaşlarıyla  uğurlandı
Gözyaşlarıyla uğurlandı Ünlü sanatçı Harun Kolçak, dün Teşvikiye Camii’nde gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Kolçak’ın 26 yıllık dostu Sibel Benekli, “Can dostumu kaybettim” diyerek hıçkırıklara boğuldu.
21.07.2017 Magazin
Albayrak: Bunlar gelip geçici
Albayrak: Bunlar gelip geçici 1903 Karakartallar derneği tarafından Nişantaşı'nda organize edilen iftara Beşiktaş Kulübü yöneticilerinden Metin Albayrak, Hüseyin Mican, Hakan Özköse ve Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü katıldı. İftara çok sayıda Beşiktaşlı taraftarda yer aldı.
20.06.2017 Beşiktaş
Şişli Belediye Başkanı İnönü: Sarıgül, istifa mektubu yazdırdı
Şişli Belediye Başkanı İnönü: Sarıgül, istifa mektubu yazdırdı Mahkemede ifade veren Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Mustafa Sarıgül'ün kendisini ABD'de yaşayan çocukları ile tehdit ettiğini ve istifa mektubu yazdırdığını anlattı.
29.09.2021 Gündem
New York’a örnek oldu...
New York’a örnek oldu... Şişli’deki Gönüllü Test Danışma Merkezi, New York’ta bulunan Global Sağlık ve İnsan Hakları Enstitüsü’ne model oldu...
13.01.2017 Arşiv
İstanbul susmayacak!
İstanbul susmayacak! İstanbul Ortaköy’de bulunan eğlence merkezi Reina’ya yılbaşı gecesi yapılan terör saldırısı, önceki gün TURYİD’in düzenlediği yürüyüş ile lanetlendi. “İstanbul markası sessizliğe bürünmeyecek” mesajı verildi
3.01.2017 Magazin
Turizmciler teröre karşı yürüdü
Turizmciler teröre karşı yürüdü YILBAŞI gecesi yaşana terör saldırısının ardından, Reina hayatını kaybedenleri anmak için ve terörü lanetlemek için Turizm Restaurant Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği (TURYİD) yürüyüş düzenledi.
29.09.2021 Gündem
Nişantaşı Anadolu Lisesi mezunları okulun yeni binasında buluştu
Nişantaşı Anadolu Lisesi mezunları okulun yeni binasında buluştu Kuruluşu 1905’e uzanan, İstanbul’un en köklü liselerinden Nişantaşı Anadolu Lisesi, nam-ı diğer “English High School for Boys” okul aile birliği, okul idaresi ve mezunlarının gayretiyle iki yıllık zorlu restorasyon sürecinin ardından eğitime devam ediyor...
26.11.2016 Arşiv
Mustafa Sarıgül hakim karşısında
Mustafa Sarıgül hakim karşısında Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve oğlu Emir Sarıgül'ün, "birden fazla kişi ile tehdit" ve "kamu görevlisine hakaret" suçlarından yargılanmasına başlandı...
29.09.2021 Gündem
Şişli Belediyesinin tekne gezisinde kaza
Şişli Belediyesinin tekne gezisinde kaza Şişli Belediyesi, bugün saat 11.00'de Beşiktaş İskelesi'nden 120 kişiyle hareket eden gezi teknesinin henüz bilinmeyen bir nedenle Ortaköy İskelesi'nde kazaya karıştığını bildirdi.
20.09.2016 Yaşam
Hayri İnönü'nün eski danışmanı gözaltına alındı
Hayri İnönü'nün eski danışmanı gözaltına alındı Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesi soruşturmasında Hayri İnönü'nün eski danışmanı Ali Adnan Aslan gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
Şişli Belediyesi’nde imar kurşunları
Şişli Belediyesi’nde imar kurşunları Şişli Belediyesi’ni basan biri müteahhit silahlı dört kişi başkan yardımcısı Cemil Candaş’ı başından vurdu. Candaş, kurtarılamadı, saldırganlar gözaltında.
29.09.2021 Gündem
Mustafa Sarıgül'ün hapsi isteniyor
Mustafa Sarıgül'ün hapsi isteniyor Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve oğlu Emir Sarıgül hakkında, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve eşi Nazlı İnönü’nün suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma tamamlandı...
29.09.2021 Gündem
Lions Kısa Film Yarışması sonuçlandı
Lions Kısa Film Yarışması sonuçlandı Gençlerin imkanlarının artırılması amacıyla düzenlenen 7’nci Uluslararası Lions Kısa Film Yarışması ödülleri verildi.
22.04.2016 Arşiv
İnönü, Sarıgül'ün izlerini siliyor
İnönü, Sarıgül'ün izlerini siliyor Türkiye’nin en borçlu belediyelerinden olan Şişli Belediyesi’nde gereksiz bir israfa daha imza atılıyor. 2011’de Sarıgül’ün döneminde değiştirilen logo, Başkan İnönü’nün isteğiyle yenileniyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hayri İnönü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayri inönü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.