Hayalet Şehir

Hayalet Şehir

Son dakika hayalet şehir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hayalet şehir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hayalet şehir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayalet Şehir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayalet şehir gelişmeleri de dahil olmak üzere 99 hayalet şehir haberi bulunmuştur. Tüm hayalet şehir haberleri aşağıda listelenmiştir.
TOKİ Başkanı Ömer Bulut: Betonun bir reçetesi var
TOKİ Başkanı Ömer Bulut: Betonun bir reçetesi var TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremlerde yıkılan binaların arasında TOKİ eliyle yapılan binaların olmamasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “TOKİ, insanların asgari ihtiyaçlarına kulak veriyor. Betonun bir reçetesi var. Betondan alınan numuneler çok önemli.” dedi.
11.03.2023 Ekonomi
Ucuz fiyatları ürünleri duyan koştu! 'Piyasa değerinden daha düşük'
Ucuz fiyatları ürünleri duyan koştu! 'Piyasa değerinden daha düşük' Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde unutulan veya sahipleri tarafından alınmayan, 2 bin 400 elektronik cihaz ve binlerce eşya Avcılar'da satışa çıkarıldı. Satış mağazasının önünde sabah erken saatlerde kuyruk oluştu.
11.03.2023 Yaşam
Baraj sularının dayandığı ilçe, dönüşümle 'hayalet şehir' oldu
Baraj sularının dayandığı ilçe, dönüşümle 'hayalet şehir' oldu Artvin’de Çoruh Nehri üzerine inşa edilen, 275 metreyle Türkiye'nin en yüksek, dünyanın ise 5'inci en yüksek barajı olup, 22 Kasım'da su tutmaya başlayan Yusufeli Barajı'nda su seviyesi, 78 metreye yükseldi. Ev, yol, köprü ve arazilerin suya gömüleceği ilçede baraj suları, dağlardaki karın erimesi sonrası Yusufeli sınırlarına dayandı. Yeni yerleşim alanlarına göçün büyük oranda tamamlandığı ilçe, boşaltılan binalarda geri dönüşüm yıkımlarının ardından 'hayalet kent'e döndü.
11.03.2023 Gündem
Malatya'da evi yıkılan depremzede: Çıktık, arkamızı döndük, ev yıkıldı
Malatya'da evi yıkılan depremzede: Çıktık, arkamızı döndük, ev yıkıldı Deprem nedeniyle Malatya'daki evlerinin enkazı altında kalmaktan son anda kurtulan Kuşçu ailesi Bornovalı hayırseverler sayesinde sıcak bir yuvaya kavuştu. Deprem sırasında iki kızıyla birlikte 3'üncü kattaki evlerinden çıktıklarını ve arkasına dönüp baktığında oturdukları apartmanın yan yatıp, yerle bir olduğunu söyleyen Gülseren Kuşçu (44), "Biz kapıdan adım atınca apartman eğildi, yerle bir oldu. Biraz daha kalsaydık hepimiz ölürdük" dedi.
13.02.2023 Gündem
Ukrayna'dan Ruslara ağır darbe! Kiev kapısında büyük taktik savaşı...
Ukrayna'dan Ruslara ağır darbe! Kiev kapısında büyük taktik savaşı... Ukrayna işgalinde Rusya'nın en büyük hedefi olan Kiev'de direniş sürüyor. Ukrayna tarafına göre, Ruslar Kiev’i çevrelemek için büyük konvoydan 30 motorize taktik taarruz tugayını devreye soktu. Kiev’in banliyölerinde ciddi çatışmalar yaşanıyor. Rus birliklerin Kiev yakınında devam eden pozisyon kapma savaşında en az 150 zırhlı araç ile 600’ün üzerinde asker kaybettiği ileri sürülüyor.
4.03.2022 Dünya
Zorlu 2020'de gerçek haberciliğin adresi yine DHA oldu!
Zorlu 2020'de gerçek haberciliğin adresi yine DHA oldu! Türkiye'nin en güçlü haber ağına sahip kuruluşlardan DHA, 2020 yılında da doğru, tarafsız ve objektif yayıncılık ilkesiyle gerçek haberciliğin adresi oldu. Türkiye'nin dört bir köşesindeki canlı yayın ekipleriyle televizyon kanallarına bağlantılar gerçekleştiren DHA, yaşanan sıcak olayları anbean kamuoyuna aktardı. DHA muhabirlerinin çektiği çarpıcı fotoğraflar, sadece Türkiye'de değil dünya basınında da geniş yer buldu.
30.12.2020 Gündem
Devlet Bahçeli'den sert tepki: Yunanistan'dan izin mi alacaktık!
Devlet Bahçeli'den sert tepki: Yunanistan'dan izin mi alacaktık! Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Biz vatan toprağını ziyaret etmek için provokasyon çığlığı atan Yunanistan'dan mı izin alacaktık. Ne zamandan beri BMGK, Türk milletinin iradesinin üstüne çıkmıştır. Adada yaşayan halklar bellidir. Bize göre Türk'süz Kıbrıs, kanı çekilmiş damardır. Kıbrıs'ın mihenk taşı Türk Milleti'dir. Kıbrıs coğrafyasının mayası Türk'tür." dedi.
17.11.2020 Siyaset
46 yıl sonra tarihi ziyaret! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni süreç başlamıştır
46 yıl sonra tarihi ziyaret! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni süreç başlamıştır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC programı kapsamında 46 yıl sonra açılan kapalı Maraş ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Tatar, Maraş'ta yaptıkları ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Artık kendi göbeğimizi kendimizi kesmek zorundayız. Süratle burada yapılan çalışmalarla yeni bir süreç başlamıştır. Buranın gerçek sahipleri bellidir ve onlara kavuşacakları günü beklemektedir" ifadelerini kullandı.
15.11.2020 Gündem
Kapalı Maraş neden kapandı? Kapalı Maraş neresi? Kıbrıs Kapalı Maraş haritası!
Kapalı Maraş neden kapandı? Kapalı Maraş neresi? Kıbrıs Kapalı Maraş haritası! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 37. kuruluş yıl dönümü törenlerine katılmak ve Kapalı Maraş'ı ziyaret etmek için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gitti. Temaslarda bulunacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kapalı Maraş'ta incelemelerde bulunacak. Peki, Kapalı Maraş neresi? Kapalı Maraş neden kapatılmıştı? Kapalı Maraş ne zaman kapatıldı? Kapalı Maraş açıldı mı? İşte Kapalı Maraş ile ilgili merak edilenler...
15.11.2020 Gündem
Maraş neden kapatıldı? Kapalı Maraş hikayesi nedir? 46 yıldır kimsenin girmediği Kapalı Maraş açılıyor!
Maraş neden kapatıldı? Kapalı Maraş hikayesi nedir? 46 yıldır kimsenin girmediği Kapalı Maraş açılıyor! Kapalı Maraş bölgesi açılıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), 46 yıldır kimsenin girmediği, hayalet şehir Maraş sahillerini bugün yeniden halka açıyor. Koalisyon ortağı Halkın Partisi 'Maraş'ın açılması projesi bu değildir' diyerek hükümetten çekilirken, Yunanistan'dan Rusya'ya birçok ülke Birleşmiş Milletler kararlarına uyulması çağrıları yapıyor. Peki, Kapalı Maraş neden kapatıldı? Kıbrıs Maraş bölgesi hikayesi…
8.10.2020 Gündem
Rum medyasından Kapalı Maraş yorumu: Açılmasını engellemekte başarılı olamadık
Rum medyasından Kapalı Maraş yorumu: Açılmasını engellemekte başarılı olamadık Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) 'Hayelet Şehir' olarak da bilinen Kapalı Maraş'ın açılması kararı, Rum medyasında da geniş yer buldu. Bütün çabalara rağmen Maraş'ın açılmasının engellenemediği belirtildi.
7.10.2020 Dünya
KKTC Başbakanı Tatar'dan kapalı Maraş açıklaması
KKTC Başbakanı Tatar'dan kapalı Maraş açıklaması Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, 'Hayalet Şehir' kapalı Maraş'ın sahil bölümünün açılması yönünde aldıkları kararı, Kıbrıs Türk halkının yeni geleceğinin bir başlangıcı olarak niteledi. Başbakan Tatar, "Bizler, farelere ev sahipliği yapan bir şehri hayata döndürüyoruz" dedi.
7.10.2020 Dünya
Yarın açılacak 'hayalet şehir' Kapalı Maraş'ta temizlik çalışması
Yarın açılacak 'hayalet şehir' Kapalı Maraş'ta temizlik çalışması Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), yarın açılacak 'hayalet şehir' Kapalı Maraş'ın sahil ve kıyı bölümünde temizlik çalışması başlatıldı.
7.10.2020 Dünya
Kapalı Maraş açılıyor! Hayalet şehir Kapalı Maraş neden kapandı? KKTC Kapalı Maraş kimin Türklerin mi, hikayesi ve tarihi…
Kapalı Maraş açılıyor! Hayalet şehir Kapalı Maraş neden kapandı? KKTC Kapalı Maraş kimin Türklerin mi, hikayesi ve tarihi… KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), yarın açılacak 'hayalet şehir' Kapalı Maraş'ın sahil ve kıyı bölümünde temizlik çalışması başlatıldı. Peki, KKTC Kapalı Maraş bölgesi neden kapalı? Kapalı Maraş kimin? Hayalet Şehir Maraş’ın hikayesi ve tarihçesi…
7.10.2020 Gündem
Rum medyasından Kapalı Maraş yorumu: Açılması an meselesi
Rum medyasından Kapalı Maraş yorumu: Açılması an meselesi Doğu Akdeniz'de önemli gelişmelerin yaşandığı dönemde Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) 'Hayalet Şehir' olarak da bilinen Kapalı Maraş'ın açılmasına yönelik gelişmeyi Rum medyası, "Kapalı Maraş'ın açılması imzaya kaldı. Kıbrıs Rumları açısından da bir cazibe olarak kullanılabilir" başlıklarıyla duyurdu.
6.09.2020 Dünya
Kapalı Maraş ne zaman açılacak? Kapalı Maraş neden kapalı?
Kapalı Maraş ne zaman açılacak? Kapalı Maraş neden kapalı? KKTC'de geçen yıl 18 Haziran'daki Bakanlar Kurulu toplantısında 1974'ten bu yana kapalı olan Maraş'ın açılması konusunda adım atılarak uzman ekiple bilimsel envanter çalışması yapılması kararı alınmıştı. Corona virüs nedeniyle kapalı Maraş'ın açılması konusunda da duraksama olmuştu. Çalışmaların tekrar başlatılmasının gündemde olduğu bugünlerde Yunanistan Kapalı Maraş'ı açma yönündeki çalışmalarını engellemek amacıyla girişimde bulunma kararı aldı. KKTC Başbakanı Ersin Tatar geçtiğimiz aylarda Doğu Akdeniz'de Türk tarafının haklarının gasbı için yoğun çaba içine giren ve onlarla iş birliği yapanların bulunduğuna dikkat çekmişti. Peki, Kapalı Maraş ne zaman açılacak? Kapalı Maraş neden kapalı? Kapalı Maraş nerede? İşte kapalı Maraş hakkında bilgiler ve son gelişmeler...
1.09.2020 Gündem
Yunanistan'dan tehlikeli adım! Paniğe kapıldılar, Kapalı Maraş’ın açılmasını engellemek için...
Yunanistan'dan tehlikeli adım! Paniğe kapıldılar, Kapalı Maraş’ın açılmasını engellemek için... Yunanistan ve Kıbrıs Rum yönetimi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC), 'Hayalet Şehir' olarak bilinen Kapalı Maraş'ı açma yönündeki çalışmalarını engellemek amacıyla ABD ve Rusya nezdinde girişimde bulunma kararı aldı.
1.09.2020 Dünya
Kapalı Maraş neresi? Kapalı Maraş açılıyor mu? Maraş neden kapalı ve yasak?
Kapalı Maraş neresi? Kapalı Maraş açılıyor mu? Maraş neden kapalı ve yasak? Güney Kıbrıs ‘sözde’ Maraş Belediye Başkanı' Simos Yoannu, "Hayelet Şehir" olarak bilinen Kapalı Maraş ile ilgili açıklama yaptı. Maraş'ın açılmasının kendileri için mezar taşı olacağını ifade eden Yoannu, "Türkler blöf yapmıyor. Maraş'ın yerleşime açılmasını engellemek için belediye olarak elimizden geleni yapacağız, bütün karar merkezlerine başvuracağız. Maraş'ın tamamen yerleşime açılması kararı aslında Kıbrıs sorununa mezar taşı olur, uzlaşılmış çözüm çerçevesi içerisindeki çabaların sonu olur. Kapalı Maraş yalnız Maraş'ı ve Maraşlıları ilgilendiren bir konu değildir. Yerleşime açılmasını engellemek için derhal ve acilen harekete geçilmelidir" dedi. Peki, Kapalı Maraş neden kapatıldı? Kapalı Maraş neden yasak? Kapalı Maraş neresi?
17.08.2020 Gündem
Büyük paniklediler, ABD'nin kapısını çaldılar! 'Türkler blöf yapmıyor'
Büyük paniklediler, ABD'nin kapısını çaldılar! 'Türkler blöf yapmıyor' Güney Kıbrıs'ta 'sözde' Maraş Belediye Başkanı' Simos Yoannu, 'Hayelet Şehir' olarak bilinen Kapalı Maraş'ın açılacağını, Türklerin blöf yapmadığını söyledi.
16.08.2020 Dünya
46 yıl sonra statüsü değişiyor! Kapalı Maraş yıl sonu açılıyor
46 yıl sonra statüsü değişiyor! Kapalı Maraş yıl sonu açılıyor Kıbrıs'ta 1974'ten beri kapalı 'Hayalet Şehir' olarak bilinen Kapalı Maraş'ın sivil yaşama açılması için düğmeye basıldı. Ankara ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) yönetimi, 'askeri statüde' bulunan Maraş'ın statüsünün değiştirilmesi kararı aldığı bildirildi.
7.08.2020 Dünya
Rum yetkili açıkladı: Maraş açılma safhasına geldi, engel olunmadı
Rum yetkili açıkladı: Maraş açılma safhasına geldi, engel olunmadı Rum Müzakereci ve Birleşmiş Milletler’deki (BM) Rum daimi temsilci Andreas Mavroyannis, 'Hayalet Şehir' olarak bilinen Kapalı Maraş'ın Türkler tarafından açılma safhasına getirildiğini ve engel olunmadığını söyledi.
26.07.2020 Dünya
Kapalı Maraş için yol haritası açıklandı
Kapalı Maraş için yol haritası açıklandı Ankara ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) yönetimi, corona virüs (Covid-19) ile birlikte 1974'ten beridir kapalı olan Maraş'ın açılmasıyla ilgili çalışmaları hız verdi. 46 yıldır kapalı olan "Hayalet Şehir"in yeniden faaliyete geçmesi için yol haritası açıklandı.
6.06.2020 Gündem
Kıbrıs Maraş bölgesi neden kapalı? (Kapalı Maraş açılacak mı?)
Kıbrıs Maraş bölgesi neden kapalı? (Kapalı Maraş açılacak mı?) Kapalı Maraş'ın yeniden yerleşime açılması için bugün önemli bir adım atıldı. 46 yıl aradan sonra hayalet kentte tarihi bir toplantı düzenlendi. KKTC hükümetinin Kapalı Maraş açılımı, hukuki, siyasi ve ekonomik yönleriyle masaya yatırılacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, özel uçakla KKTC'ye geldi. KKTC Gazimağusa şehrinde bulunan Kapalı Maraş bölgesi gündeme gelirken, vatandaşlar da Kıbrıs Maraş bölgesi neden kapalı? Sorularına yanıt arama başladı.
15.02.2020 Gündem
Türkiye harekete geçti Rumlar panikledi!
Türkiye harekete geçti Rumlar panikledi! Doğu Akdeniz'de önemli gelişmelerin yaşandığı bir dönemde Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) 'Hayalet Şehir' olarak da bilinen Kapalı Maraş'ın açılmasına yönelik yeni bir süreci başlatma kararı alması Rumları endişelendirdi. Rum yönetimi ile Dışişleri Bakanlığı, Kapalı Maraş ile ilgili bir adım atılmaması için diplomatik girişim başlattı. Rumların Maraş Belediyesi de, konuyu BM'ye taşımaya karar verdi.
13.02.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hayalet Şehir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayalet şehir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.