Kapalı Maraş

Kapalı Maraş

Son dakika kapalı maraş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kapalı maraş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kapalı maraş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kapalı Maraş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kapalı maraş gelişmeleri de dahil olmak üzere 211 kapalı maraş haberi bulunmuştur. Tüm kapalı maraş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Soylu: Dünya Türkiye'nin seçimine odaklandı
Soylu: Dünya Türkiye'nin seçimine odaklandı İçişleri Bakanı ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa'da vatandaşlarla buluştu. Soylu, dünyanın gözünün Türkiye seçimlerinde olduğunu belirterek, "Bütün dünya şu anda evet karşımızdaki dünya Türkiye'nin seçimine odaklandı. Yanımızdaki dünya da,Türkiye'nin seçimine odaklandı. Bakalım el mi? Yaman, bey mi? Yaman?" diye konuştu.
10.05.2023 Gündem
Bakan Soylu, gençlerle sahurda buluştu! 'AK Parti devrimci bir siyasi partidir'
Bakan Soylu, gençlerle sahurda buluştu! 'AK Parti devrimci bir siyasi partidir' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fatih'te AK Parti Gençlik Kolları'nın sahur programına katıldı. Programda konuşan Soylu, "Doğru yoldayız, oradan gidiyoruz. Tayyip Erdoğan devrimci bir adamdır. AK Parti devrimci bir siyasi partidir" dedi. 
18.04.2023 Gündem
AK Partili Turan’dan Kılıçdaroğlu’na tepki
AK Partili Turan’dan Kılıçdaroğlu’na tepki AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Kılıçdaroğlu’nun S-400 açıklamalarına tepki gösterdi.
22.08.2022 Siyaset
AK Partili Turan: Bu ülkenin birlik ve beraberliğine hep beraber omuz vermek zorundayız
AK Partili Turan: Bu ülkenin birlik ve beraberliğine hep beraber omuz vermek zorundayız AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Bu ülkenin beraberliğine, birliğine, ekonomisine hep beraber omuz vermek zorundayız" dedi.
12.08.2022 Siyaset
Bakan Soylu: Tayyip Erdoğan olmasaydı Sivas'tan öteye geçemiyordu
Bakan Soylu: Tayyip Erdoğan olmasaydı Sivas'tan öteye geçemiyordu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ilk olarak Van'ın Edremit ilçesinde Evliya Çelebi Teknik Lisesi Uygulama Oteli konferans salonunda düzenlenen partisinin ‘İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. Soylu, “Kılıçdaroğlu sana söylüyorum. Öyle HDP'nin kalabalıklarıyla gelip de Doğu ve Güneydoğu’da gezmek olmaz, milletle gezmek olur. Tayyip Erdoğan olmasaydı Sivas'tan öteye geçemiyordu. Huzur geldi, kardeşlik geldi, şimdi Türkiye'nin her tarafına rahat rahat gidebiliyor. Adam teşekkür eder. Adam der ki Allah razı olsun AK Parti'den, Tayyip Erdoğan'dan” dedi.
26.03.2022 Siyaset
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan Rusya-Ukrayna krizinde arabulucuk yapan Türkiye'ye övgü
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan Rusya-Ukrayna krizinde arabulucuk yapan Türkiye'ye övgü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna arasında çok önemli bir toplantıya vesile olduğunu belirterek, “Mevlüt Çavuşoğlu, deneyimli ve en başarı dışişleri bakanlarından birisi. Bugün de burada çok önemli bir toplantıya vesile oldu. Antalya Diploması Formu gündemin 1 numaralı Rusya-Ukrayna meselesinde, Çavuşoğlu’nun Türk hükümeti adına yaptığı liderlik takdire şayandır” dedi.
10.03.2022 Gündem
Bakan Soylu’dan müzik yasağı açıklaması: Değerlendireceğiz
Bakan Soylu’dan müzik yasağı açıklaması: Değerlendireceğiz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, saat 24.00'ten sonra müzik yasağının kaldırılmasına ilişkin, “Bütün bunları Sağlık Bakanımız ve Kültür ve Turizm Bakanımız ile değerlendireceğiz” dedi.
3.03.2022 Gündem
KKTC’den BM’ye sert tepki: Kabul edilemez
KKTC’den BM’ye sert tepki: Kabul edilemez Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanlığı, Kıbrıs’ta konuşlu Birleşmiş Milletler Barış Gücü’nün (BMBG) görev süresinin uzatılmasına ilişkin kararın BM Güvenlik Konseyi’nde kabul edilmesine tepki göstererek, “BM Güvenlik Konseyi’nin Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ne sözde ‘tüm adanın temsilcisi’ gibi davranmaktan vazgeçmesi gerekmektedir” ifadelerini kullandı.
27.01.2022 Dünya
Yeni yasama yılı başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimize en güzel 2023 hediyesi olacak
Yeni yasama yılı başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimize en güzel 2023 hediyesi olacak Türkiye Büyük Millet Meclisi 76 günlük aranın ardından 27. Dönem 5. Yasama dönem mesaisine başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'nin 27'nci dönem 5'inci yasama yılı açılış programında konuştu. Erdoğan, "Bir süre önce gündeme getirdiğimiz ülkemize yeni anayasa kazandırma teklifinin de Meclisimiz tarafından başarıyla hayata geçirileceğini ümit ediyorum. Yeni bir anayasa milletimize vereceğimiz en güzel 2023 hediyesi olacaktır." dedi.
1.10.2021 Siyaset
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan Rum yönetimine tepki
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan Rum yönetimine tepki Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) Bakanlar Kurulunun, Kapalı Maraş'a ilişkin açılımda öne çıkan ve Bakanlar Kurulu'nda bulunan bazı siyasi isimlerin, sözde "Kıbrıs Cumhuriyeti pasaportları"nı iptal etme kararına ilişkin, "Bu kararı alan Rum yönetimini kınıyorum. Bu bir çağdışılıktır, bu bir ırkçılıktır, insan hakları bakımından yanlıştır ve hukuki bir zemini yoktur." dedi.
23.08.2021 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den Kıbrıs açıklaması
MHP lideri Bahçeli'den Kıbrıs açıklaması Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "1974 Kıbrıs Barış Harekatı’nın siyasi ve stratejik sonucu 47 yıl sonra vasat bulmuş, Kıbrıs Türk devleti ufukta görünmüştür. Ok yaydan çıkmış, artık geriye dönüş yolu kapanmıştır" açıklamasını yaptı.
26.07.2021 Siyaset
Rum Kesimi'nden 'Maraş' misillemesi! Türkiye ve KKTC'nin kararı şok etmişti...
Rum Kesimi'nden 'Maraş' misillemesi! Türkiye ve KKTC'nin kararı şok etmişti... Son dakika haberine göre; Rum yönetimi, Türkiye ve KKTC’nin ilan ettiği ikinci Maraş açılımına Kıbrıs Türklerine verilen AB pasaportlarının iptali ile misillemeyi planlıyor.
26.07.2021 Dünya
KKTC Cumhurbaşkanlığı, BMGK'nin Kapalı Maraş açıklamasını kınadı
KKTC Cumhurbaşkanlığı, BMGK'nin Kapalı Maraş açıklamasını kınadı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanlığı, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) Dönem Başkanlığı'nın dün Kapalı Maraş'a ilişkin yaptığı "ilkesiz" açıklamayı kınadı.
24.07.2021 Gündem
Kapalı Maraş'ta 47 yıl sonra ilk kez cuma namazı kılındı
Kapalı Maraş'ta 47 yıl sonra ilk kez cuma namazı kılındı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Kapalı Maraş bölgesinde yer alan ve 20 Temmuz'da 47 yılın ardından yeniden ibadete açılan Bilal Ağa Mescidinde ilk cuma namazı kılındı.
23.07.2021 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Türklerin, Rumların azınlığı olarak yaşamasını istiyorlar
Bakan Çavuşoğlu: Türklerin, Rumların azınlığı olarak yaşamasını istiyorlar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kıbrıs meselesi hakkında, "Bunların esas derdi, sadece Rum tarafı, Yunanistan değil. Uluslararası toplumda egemen bir Türk devletinin orada olmasını istemiyorlar. Oradaki Türklerin, Rumların bir azınlığı olarak yaşamasını istiyorlar. Biz artık buna müsaade etmeyeceğiz, müsaade etmediğimizi gördükleri için son günlerde seslerini çıkarmaya başladılar" dedi.
22.07.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macron ve Miçotakis'e net mesaj: Üzerlerine gidiyoruz, gitmeye de devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macron ve Miçotakis'e net mesaj: Üzerlerine gidiyoruz, gitmeye de devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs konusunda yürütülen müzakerelerin iki toplum arasında değil iki devlet arasında yürütülmesinin zamanının geldiğini belirterek Kıbrıs Türkü'nün müktesep hakları garanti altına alınmadan başlayacak bir müzakere sürecinin başarısızlığa mahkum olacağını kaydetti.
21.07.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net 'Kıbrıs' mesajı: Taviz vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net 'Kıbrıs' mesajı: Taviz vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kıbrıs Barış Harekatı'nın 47. yılı töreninde konuştu. Erdoğan, "Hiç kimse Kıbrıs Türkü'nden eşit statüsü ve egemenliğinden vazgeçmesini, Rumların iradesi altında azınlık olarak yaşamayı kabul etmesini beklemesin. Hiç kusura bakmasınlar, değil 47, 147 yıl da 247 yıl da geçse Kıbrıs Türk halkı bağımsızlığından ve özgürlüğünden taviz vermeyecektir." dedi.
20.07.2021 Siyaset
Numan Kurtulmuş: 15 Temmuz zaferi Türkiye'nin önünü açmıştır
Numan Kurtulmuş: 15 Temmuz zaferi Türkiye'nin önünü açmıştır AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "15 Temmuz, devlet ve milletin bütünleştiği, devletin başındaki Cumhurbaşkanı'nın 'Çıkın meydanlara, bu hainlere dersini verin.' dediği zaman, Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında milletin bütünleştiği bir tarihtir. 15 Temmuz, bu memlekette gaza ruhunun dirildiği gündür. 15 Temmuz, şehadet duygusunun şahlandığı bir gündür." dedi.
15.07.2021 Gündem
Dünya tarihi açıklamaya kilitlendi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'üç sürpriz'
Dünya tarihi açıklamaya kilitlendi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'üç sürpriz' Dünya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kıbrıs Barış Harekatı yıldönümü kutlamaları için Kıbrıs'a yapacağı ziyareti merakla takip ediyor. Özellikle; Avrupa, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ve Yunanistan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı açıklamaya kilitlenmiş durumda. İngiliz BBC; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'üç sürpriz' açıklama yapabileceğini belirtti. İşte detaylar...
14.07.2021 Gündem
Yüzde 50'sini devlet karşılayacak! Bakan Pakdemirli müjdeyi verdi
Yüzde 50'sini devlet karşılayacak! Bakan Pakdemirli müjdeyi verdi Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Kanola tohumunun bundan sonra yüzde 50'sini Bakanlık olarak biz karşılayacağız." dedi.
10.07.2021 Ekonomi
Bakan Çavuşoğlu'ndan KKTC açıklaması: Bu zihniyeti biz de artık yok sayıyoruz
Bakan Çavuşoğlu'ndan KKTC açıklaması: Bu zihniyeti biz de artık yok sayıyoruz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin Kıbrıs'ta çözümsüzlüğü çözüm arayışı gibi takdim etmesinin kabul edilmediğini belirterek "Kıbrıs Türk halkını azınlık olarak gören bu zihniyeti biz de artık yok sayıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
1.07.2021 Siyaset
AB liderlerinden son dakika Türkiye talebi
AB liderlerinden son dakika Türkiye talebi Avrupa Birliği (AB) Liderler Zirvesi'nde, AB ülkelerinin devlet ve hükümet başkanları, AB Komisyonundan, Türkiye'deki Suriyeliler için sağlanacak finansmanla ilgili resmi teklifi gecikmeksizin sunmasını istedi.
24.06.2021 Dünya
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş'tan sert tepki! 'Büyük saçmalık'
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş'tan sert tepki! 'Büyük saçmalık' AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Sözcü'nün Ayasofya haberi hakkında ise "Büyük saçmalık!" ifadesini kullandı.
2.01.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2020'de yoğun mesai
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2020'de yoğun mesai Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yüz yüze ve çevrim içi programlarla yoğun bir mesai dönemini geride bıraktı. Bu yıl yurt dışına 13 ziyaret gerçekleştiren Erdoğan, ilk yurt dışı seyahatini Almanya'ya, sonuncusunu Azerbaycan'a yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yurt içinde Ankara ve İstanbul dışında 16 şehre 19 ziyaret gerçekleştirirken, pek çok programa da çevrim içi bağlantıyla katıldı.
30.12.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Kapalı Maraş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kapalı maraş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.