Hawaii

Hawaii

Son dakika hawaii haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hawaii ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hawaii haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hawaii

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hawaii gelişmeleri de dahil olmak üzere 528 hawaii haberi bulunmuştur. Tüm hawaii haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gençlerin yeni belası: Metamfetamin! Türkiye’de hızla yayılıyor, kullananı zombiye çeviriyor
Gençlerin yeni belası: Metamfetamin! Türkiye’de hızla yayılıyor, kullananı zombiye çeviriyor Kağıthane’de bir polisin şehit olduğu, bir polisin de ağır yaralandığı operasyon son zamanlarda giderek yaygınlaşan metamfetamin adlı uyuşturucunun ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Tüm dünyanın başına bela olan bu zehir, ülkemizde de yayılmaya başladı. Kullananları adeta bir zombiye dönüştüren metamfetamin paranoya ve şizofreni gibi ruhsal çöküntünün yanı sıra dişleri çürütüp döküyor, kısa sürede ölüme götürüyor. İlk kez 1919’da Japon kimyacının ürettiği, Hitler’in askerlerini müptela ettiği uyuşturucu şimdi Türk polisinin bir numaralı hedefi.
27.08.2023 Gündem
Büyükşehirlerin suyu kritik seviyelere geldi! 'Kanun çıkmalı'
Büyükşehirlerin suyu kritik seviyelere geldi! 'Kanun çıkmalı' Dünyanın olduğu kadar Türkiye’nin de en önemli sorunu su sıkıntısı ve kuraklık. İstanbul ve diğer kentleri besleyen barajlardaki su seviyeleri endişe verici boyutta. İstanbul’un 68, Ankara’nın 225, İzmir’in ise 400 günlük suyu kaldı. Uzmanlar önlem çağrısı yaptı.
14.08.2023 Yaşam
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var'
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var' ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) son günlerde UFO tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Geçtiğimiz günlerde eski istihbarat ekiplerinin çıktıkları mahkemede UFO'ları gördüklerini iddia etmesi üzerine konu ABD kongresine taşındı. Harvard Üniversitesi'nden astrofizik profesörü Avi Loeb'da şaşartan bir açıklamada b ulunarak 28 gün sonra uzaylıların varlığı ile ilgili açıklama yapacaklarını söyledi.
6.08.2023 Dünya
Nicole Scherzinger bikinili pozları ile olay yarattı!
Nicole Scherzinger bikinili pozları ile olay yarattı! ABD'li şarkıcı ve söz yazarı Nicole Scherzinger, Hawaii'nin Honolulu kentinde tatiline devam ediyor. Deniz ve güneşin tadını çıkaran Scherzinger'ın bikinili pozlarına yorum ve beğeni yağdı.
14.07.2023 Magazin
Alarm kodu turuncudan kırmızıya yükseltildi
Alarm kodu turuncudan kırmızıya yükseltildi Dünyanın en aktif yanardağlarından biri, 3 aylık aranın ardından tekrardan faal hale geldi. Yanardağdaki hareketlilik nedeniyle bölgede alarm seviyesi kırmızıya yükseltildi.
8.06.2023 Dünya
Dünyanın en tehlikeli yanardağı harekete geçti! Alarm kırmızıya yükseltildi
Dünyanın en tehlikeli yanardağı harekete geçti! Alarm kırmızıya yükseltildi Dünyanın en aktif yanardağlarından biri, 3 aylık aranın ardından tekrardan faal hale geldi. Yanardağdaki hareketlilik nedeniyle bölgede alarm seviyesi kırmızıya yükseltildi.
8.06.2023 Dünya
Megan Fox ve Machine Gun Kelly'den flaş hamle!
Megan Fox ve Machine Gun Kelly'den flaş hamle! Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox ile şarkıcı Machine Gun Kelly, geçtiğimiz aylarda ilişkilerinde kriz yaşamaya başlamıştı. Çift terapisine giderken görüntülenen ikilinin ihanet yüzünden ayrıldığı iddiaları ortaya atılırken, çiftten güzel haber geldi.
9.04.2023 Magazin
Gemiden atlayarak çıktığı Amerika'da gönüllere taht kuran Türk itfaiyeciye törenli uğurlama
Gemiden atlayarak çıktığı Amerika'da gönüllere taht kuran Türk itfaiyeciye törenli uğurlama Uzun yol yük gemisinde mühendis olarak çalışırken, 1997 yılında kaçak yollardan denize atlayarak gittiği Amerika'da yeni hayatına başlayan Nahit Atıf Oral, 2020 yılında itfaiye eri olarak çalışmaya başladı. Oral 9 Mart'ta acil müdahale eğitimi sonrasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Amerika'da 'şehit' ilan edilen Oral'ın cenazesi özel törenle gönderildiği Türkiye'de, çocukluğunun geçtiği camide son yolculuğuna uğurlandı.
17.03.2023 Gündem
Hapiste bile gizlendi! Onlarca kişiyi öldürdü, polis gerçek kimliğini bulamadı
Hapiste bile gizlendi! Onlarca kişiyi öldürdü, polis gerçek kimliğini bulamadı ABD'de şehir şehir gezip farklı kimlikler kullanarak dehşet saçtı. Polislerin bile yakalayıp hapse attıkları seri katilin gerçekte kim olduğu hakkında hiçbir fikri yoktu. 'Bukalemun Katili' hakkındaki gerçek yıllar sonra ortaya çıktı.
10.12.2022 Dünya
İstismara uğradı, kolları kesildikten sonra uçurumdan atıldı! Mahkemeden isyan ettiren karar
İstismara uğradı, kolları kesildikten sonra uçurumdan atıldı! Mahkemeden isyan ettiren karar ABD'de yaşayan 15 yaşındaki genç kızın başından geçenler ülkeyi dehşete düşürdü. Genç kızın kabusu evden kaçmasıyla başladı. Bilmediği bir şehirde tek başına kalan Mary Vincent, dedesine gitmek üzere tek başına yürürken, kendisine yardım etmek istediğini düşündüğü adamın aracına bindi. Daha sonra olanlar ise ülke tarihinde en çok konuşulan dehşetlerden biri haline geldi. Genç kıza tecavüz edip kollarını kesen adam intikam yeminleri etti. Daha sonra yaptıkları ise herkesin kanını dondurdu.
8.12.2022 Dünya
ABD başkonsolosu kimdir? Başkonsolos Jonathan Henick nereli, kaç dil biliyor?
ABD başkonsolosu kimdir? Başkonsolos Jonathan Henick nereli, kaç dil biliyor? ABD Başkonsolosu Jonathan Henick kimdir, kaç yaşında, nereli? ABD Başkonsolosu Jonathan Henick Masterchef programına konuk oldu. Hawaii Üniversitesi'nde siyaset bilimi alanında doktora almış, Columbia Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde yüksek lisans yapan Jonathan Henick’in hayatı merak konusu oldu. İşte ABD başkonsolosu Jonathan Henick hakkında merak edilenler…
25.08.2022 Gündem
Jason Momoa trafik kazası geçirdi
Jason Momoa trafik kazası geçirdi Amerikalı oyuncu Jason Momoa, Los Angeles’ta karşı yoldan gelen bir motorsikletliyle kaza yaptı.
26.07.2022 Magazin
Büşra Pekin deniz sezonunu açtı!
Büşra Pekin deniz sezonunu açtı! ‘Dilberay’ filmi için kilo alan Büşra Pekin aldığı kilolardan kurtuldu ve Hawaii'ye tatile gitti. Ünlü oyuncu Hawaii tatilinden karelerini de Instagram'dan takipçileriyle paylaştı.
26.05.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Emilio Delgado, hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Emilio Delgado, hayatını kaybetti Susam Sokağı'yla tanınan ünlü oyuncu Emilio Delgado, 81 yaşında hayatını kaybetti.
11.03.2022 Dünya
‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler!
‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler! Sevgililer Günü akşamını renklendirecek çok sayıda romantik film var. Bu özel günü evde geçirmeyi planlayanlar için en güzel aşk filmlerini araştırdık. Roman uyarlamalarından, klasik ve sanatsal filmlere kadar, zevkinize göre seçim yapabileceğiniz en güzel romantik filmleri derledik! İşte ‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler!
13.02.2022 Kültür Sanat
Britney Spears özgürlüğünün tadını çıkarıyor! Nişanlısıyla tatilde
Britney Spears özgürlüğünün tadını çıkarıyor! Nişanlısıyla tatilde Britney Spears, babasının 13 yıl süren vasiliğinin bitmesi için açtığı davayı kazandıktan sonra özgürlüğün tadını çıkarıyor. Nişanlısıyla Hawaii'ye tatile giden Britney Spears, objektiflere böyle takıldı.
5.02.2022 Magazin
Ünlü oyuncu evlat acısıyla yıkıldı!
Ünlü oyuncu evlat acısıyla yıkıldı! Quentin Tarantino'nun yönettiği Rezervuar Köpekleri filmiyle parlayan ünlü oyuncu Michael Madsen'n oğlu Hudson Madsen, yaşadığı Hawaii'de hayatını kaybetti.
25.01.2022 Magazin
Dünyada insan kaynaklı 6’ncı kitlesel nesil tükenme krizi yaşanıyor
Dünyada insan kaynaklı 6’ncı kitlesel nesil tükenme krizi yaşanıyor Dünyanın çeşitli bilim kurumlarından biyologlar, dünya yaşam tarihinde aşırı doğa olayları sebebiyle 5 kez kitlesel nesil tükenme krizi yaşandığını belirterek, hali hazırda 6. krizin devam ettiğini ama bu sefer tüm sorumlusunun insan faaliyetleri olduğunu vurguladı. 
17.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Tonga’daki yanardağ patlamasının ardından alarma geçildi! Birçok ülkede acil durum...
Tonga’daki yanardağ patlamasının ardından alarma geçildi! Birçok ülkede acil durum... Dünya şokta. Ajanslar son dakika duyurdu. ABD Ulusal Tsunami Uyarı Merkezi, Tonga’daki yanardağ patlamasının ardından ABD’nin Kaliforniya'dan Alaska'ya kadar olan batı kıyısı ile Kanada'daki Britanya Kolumbiyası eyaleti için tsunami uyarısında bulundu.
15.01.2022 Dünya
Yarış heyecanı Bolu Dağları'nda!
Yarış heyecanı Bolu Dağları'nda! Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen 2021 Baja Kupası'nın üçüncü yarışı, 3-5 Aralık tarihlerinde Bolu'da gerçekleştirilecek.
30.11.2021 Otomobil
Türkiye ile ABD arasındaki saat farkı 1 saat artıyor
Türkiye ile ABD arasındaki saat farkı 1 saat artıyor ABD'de 7 Kasım'da yerel saatle 02.00'de saatlerin bir saat geri alınmasıyla Türkiye ile ABD arasındaki saat farkı bir saat daha artacak.
6.11.2021 Dünya
Hawaii'deki Kilauea Yanardağı faaliyete geçti
Hawaii'deki Kilauea Yanardağı faaliyete geçti ABD'nin Hawaii eyaletindeki Kilauea Yanardağı'nın yeniden faaliyete geçtiği bildirildi.
30.09.2021 Dünya
Tedirgin eden açıklama: Yeryüzünden tamamen yok oldu
Tedirgin eden açıklama: Yeryüzünden tamamen yok oldu ABD'de, ülkenin değişik bölgelerinde yaşayan 23 canlı türünün soyunun tükendiği bildirildi.
29.09.2021 Dünya
Son dakika uyarısı! Haftalarca sürecek, durum gittikçe kötüleşecek
Son dakika uyarısı! Haftalarca sürecek, durum gittikçe kötüleşecek Milyonlarca insanı ilgilendiriyor. Durum vahim. Yapılan açıklamalar endişe yarattı. Tehlike dönemi başlıyor. Daha önce de yaşandı fakat bu kez farklı. Bilim insanları insanlığı tehdit eden felaketlerle ilgili uyarılarına her gün bir yenisini ekliyor. Dün de NASA uzmanları endişelendiren açıklamalar yaptı. Anlaşılan o ki oldukça yakın bir süreçte kıyı şehirlerini zor günler bekliyor...
15.07.2021 Gündem
Yeni saadet zinciri vurgunu! Kokoreççi 2 milyon lira kaptırdı
Yeni saadet zinciri vurgunu! Kokoreççi 2 milyon lira kaptırdı Aylık yüzde 30 kazanç vaadi ile on binlerce kişiden para toplayan bir saadet zinciri çöktü. Eskişehir’de ofisi bulunan Smart Trade Coin isimli zincir üzerinden toplanan paraların aktığı yer ise Türkiye’ye 13 bin kilometre uzaklıktaki Marshall Adaları. Eskişehirli bir kokoreççinin de sisteme kaptırdığı paranın 2 milyon TL olduğu ileri sürüldü.
25.06.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hawaii ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hawaii haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.