Havai Fişek

Havai Fişek

Son dakika havai fişek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan havai fişek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını havai fişek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Havai Fişek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan havai fişek gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.291 havai fişek haberi bulunmuştur. Tüm havai fişek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana’da kaçak havai fişek imalathanesine operasyon!
Adana’da kaçak havai fişek imalathanesine operasyon! Adana’da kaçak havai fişek imalathanesine düzenlenen operasyonda 2 kişi yakalandı.
29.03.2024 Adana
UEFA'dan Fenerbahçe'ye 3 maç deplasman yasağı
UEFA'dan Fenerbahçe'ye 3 maç deplasman yasağı UEFA, Fenerbahçe'ye 3 maç deplasmana taraftar götürmeme cezası verdi. Sarı-lacivertliler buna göre; çeyrek final ve yarı finaldeki muhtemel eşleşmesinde deplasmana taraftar götüremeyecek. Fenerbahçe finale yükselmesi halinde ise ceza bu maçta geçerli olmayacak ve son 1 maçlık cezasını gelecek sezonun ilk Avrupa maçında çekecek.
15.03.2024 Fenerbahçe
Magnezyum Kullanım Alanları Nelerdir? Magnezyumun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Magnezyum Kullanım Alanları Nelerdir? Magnezyumun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Rengi gümüşümsü bir beyaz olan magnezyum tek başına kullanılabildiği gibi diğer metallerle alaşım şeklinde de tercih edilmektedir. Hafif bir metal olmasıyla beraber kolayca da alev alabilen bir maden olarak dikkat çekmektedir. Sembolü '' Mg '' olan magnezyumun atom numarası ise 12'dir. Alkalinler grubunda yer alan bu maden katımsı bir halde çıkarılmaktadır. Oksijenli bir ortamda az da olsa kararma yapabilmektedir.
31.01.2024 Yaşam
100. yıl coşkuyla kutlandı! Boğaz'da görsel şölen
100. yıl coşkuyla kutlandı! Boğaz'da görsel şölen Cumhuriyet’in 100’üncü yılı İstanbul Boğazı'nda coşkuyla kutlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 100. yıl hitabından sonra Boğaz'da dron ve havai fişek gösterisi yapıldı. Görsel şölene sahne olan o anlar büyük beğeni topladı.
29.10.2023 Gündem
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı!
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı! İsrail'in Gazze'de sivilleri öldürmesine ABD ve Avrupa sessiz kalırken, İsrail savaş uçaklarının bir hastaneyi bombalaması dünyayı şok etti. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar, İsrail'in Gazze'de hastaneye düzenlediği ve 500'den fazla kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı lanetledi. ABD'nin Kürecik Radar Üssü önünde de toplanan vatandaşlar saldırıya tepki gösterdi. İstanbul Valiliği dün akşam İsrail Başkonsolosluğu önünde yapılan protesto eylemleri ile ilgili basın açıklaması yaptı. Yazılı olarak yapılan açıklamada protesto eylemleri sırasında kalp krizi geçiren bir kişinin hayatını kaybettiği, olaylarda taşkınlık çıkaran 5 kişinin ise gözaltına alındığı ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca 43'ü polis 63 kişinin de yaralandığı belirtildi.
18.10.2023 Gündem
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim'
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim' 7 Temmuz 2023 tarihinde Şarkıcı Göksel'in konserine giden 33 yaşındaki spor eğitmeni Selin Gül'ün kafasına, konser sırasında ateşlenen havai fişekler sebebiyle demir parçası düştü. Kaza sonrası sol kulağında yüzde 65 engel oluştuğunu ifade eden Selin Gül, 400 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Gül, "Bu süreçte hiçbir şekilde, İBB Kültür A.Ş.'den, organizasyonu yapan şirketin sahibinden, Göksel Hanım'ın ekibinden hiç kimseden hiçbir şekilde yardım görmedim. Üstüne ilk olarak götürüldüğümüz hastanede yapılan işlemlerden dolayı evime icra kağıdı geldi" diye konuştu. Organizasyon şirketi iddialarla ilgili açıklama yapmazken, İBB Kültüe A.Ş. konser alanındaki sorumluluğun, alanın kiralandığı organizasyon şirketlerinde bulunduğunu belirtti.
5.10.2023 Gündem
Irak'ta yangın faciası: 115 kişi öldü, 200 kişi de yaralandı
Irak'ta yangın faciası: 115 kişi öldü, 200 kişi de yaralandı Irak’ın Musul kentinde bir düğün salonunda çıkan yangında 115 kişi hayatını kaybederken, en az 200 kişi de yaralandı.
27.09.2023 Dünya
Göksel'in konserinde talihsiz anlar yaşandı! 2 kişi yaralandı
Göksel'in konserinde talihsiz anlar yaşandı! 2 kişi yaralandı Ünlü şarkıcı Göksel, geçtiğimiz akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleri ile buluştu. Konser alanını dolduran dinleyiciler Göksel’in şarkıları ile eğlenirlerken konserin bir bölümünde talihsiz bir kaza yaşandı.
10.07.2023 Magazin
Orman yangınlarına karşı yeni tedbir! İçişleri duyurdu: 31 Ekim 2023'e kadar yasaklandı
Orman yangınlarına karşı yeni tedbir! İçişleri duyurdu: 31 Ekim 2023'e kadar yasaklandı İçişleri Bakanlığı, orman yangınlarına karşı tedbir alınması için genelge yayımladı. Genelge ile orman yangını için risk taşıyan bölgelerde, 31 Ekim 2023 tarihine kadar ormanlık alanlara girişler yasaklandı.
6.07.2023 Gündem
HDP binasına operasyon: Terörist başı Öcalan'ın posterleri bulundu
HDP binasına operasyon: Terörist başı Öcalan'ın posterleri bulundu İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube ile Terörle Mücadele Şube müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, Halkların Demokratik Partisi (HDP)’nin Esenyurt’taki ilçe binasında terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın fotoğraflarının bulunduğu tespit edildi.
6.07.2023 Gündem
Ankara Valiliği duyurdu! 30 Eylül'e kadar yasaklandı
Ankara Valiliği duyurdu! 30 Eylül'e kadar yasaklandı Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, orman yangınlarının önlenmesi amacıyla, bazı piknik ve mesire alanları dışında ormanlık alanlara girişlerin 30 Eylül'e kadar yasaklandığını duyurdu.
3.07.2023 Gündem
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı?
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Ormanda piknik ve mangal yasak mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Yaz dönemiyle birlikte yangınların önüne geçilebilmek için ormanlık alanlara giriş yasakları uygulanmaya başlandı. İstanbul’un da yer aldığı birçok şehirde ormanlara giriş yasağı uygulanıyor. Vatandaşlar ise ormanlarda mangal yapıp yapmayacaklarını araştırıyor. Peki, Mangal yasak mı, ormanlara giriş vat mı?
29.06.2023 Gündem
Antalya Valiliği'nden genelge; ormanlara 4 kilometre mesafede bile ateş yakmak yasak
Antalya Valiliği'nden genelge; ormanlara 4 kilometre mesafede bile ateş yakmak yasak Antalya Valisi Ersin Yazıcı imzalı, 'Orman Yangınlarının Önlenmesi' başlıklı genelgeyle, orman alanlarının 4 kilometre civarında yer alan ve yakınlığı nedeniyle yangınlara neden olabilecek yerlerde, özel mülkiyete konu araziler de dahil ateş yakmak, yangına neden olabilecek havai fişek, dilek balonu gibi yanıcı madde kullanımı yasaklandı.
28.06.2023 Gündem
Edirne'de ormanlık alanlara girişler yasaklandı
Edirne'de ormanlık alanlara girişler yasaklandı Edirne Valiliği, yangınların önlenmesi amacıyla ormanlık alanlara girişlerin yasaklandığını duyurdu.
27.06.2023 Gündem
HDP'nin Okmeydanı temsilciliğine operasyon
HDP'nin Okmeydanı temsilciliğine operasyon HDP'nin Okmeydanı temsilcilik binasına yapılan operasyonda terör örgütü üyelerinin posterleri ile yasadışı eylemlerde kullanılacağı belirtilen malzemeler ele geçirildi.
17.06.2023 Gündem
Kuruçeşme'de Ajda Pekkan izdihamı! Bir gecede iki ayrı kutlama
Kuruçeşme'de Ajda Pekkan izdihamı! Bir gecede iki ayrı kutlama Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün akşam konser maratonuna anlamlı ve görkemli bir konserle start verdi. Sezon açılışında Ajda Pekkan’ı ağırlayan Kuruçeşme sahnesi, Süperstar'ın ışığıyla parlarken; hem 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu hem de ilk konser heyecanı bir arada yaşandı.
20.05.2023 Magazin
Seçim güvenliğini tehlikeye sokma arayışında olan 45 kişi gözaltına alındı
Seçim güvenliğini tehlikeye sokma arayışında olan 45 kişi gözaltına alındı Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan operasyonda, seçim güvenliğini tehlikeye sokma arayışında olan 45 kişi gözaltına alındı.
6.05.2023 Gündem
Çarşamba Suri nedir, Çarşamna Suri kutlamaları ne demek? İran’da Hicri Şems takvimine göre yılın son çarşambası!
Çarşamba Suri nedir, Çarşamna Suri kutlamaları ne demek? İran’da Hicri Şems takvimine göre yılın son çarşambası! İran'da Hicri Şemsi takvime göre yılın son çarşamba gecesi yapılan "Çarşamba Suri" etkinliklerinin hem hazırlık hem de erken kutlamaları esnasında meydana gelen kazalarda 15 kişi hayatını kaybetti, 372 kişi ise yaralandı. Peki, Çarşamba Suri nedir, Çarşamna Suri kutlamaları nedir?
15.03.2023 Gündem
Yunanistan'da çekildi, gündemi altüst etti! 'Utanç görüntüleri'
Yunanistan'da çekildi, gündemi altüst etti! 'Utanç görüntüleri' 1500 nüfuslu bir kasabadaki bir apartmanın zemin katında çekilen görüntü, tren faciasının yol açtığı krizin tam ortasında gündemi altüst etti. Yunan medyasının başlıklarında ve sosyal medyada öfke patlaması var.
6.03.2023 Dünya
Platonik aşık kabusu! Hepsini patlattı, mesajları ortaya çıktı: Yetmiyor mu
Platonik aşık kabusu! Hepsini patlattı, mesajları ortaya çıktı: Yetmiyor mu İstanbul'da kabus dolu dakikalar yaşandı. Bayrampaşa'da bir kişi, platonik aşık olduğu Esra I.'nın başkasıyla sevgili olduğunu öğrenince çıldırdı. Mesajlarda gerçeği itiraf eden platonik aşık, yaptığı saldırıyla kabus dolu dakikalar yaşattı. İşte haberin detayları...
11.01.2023 Yaşam
Yeni yıla saatler kala İstiklal Caddesi ve Taksim'e akın ettiler
Yeni yıla saatler kala İstiklal Caddesi ve Taksim'e akın ettiler İstanbul'da yılbaşı yoğunluğu Taksim İstiklal Caddesi’nde oluştu. Polis, İstiklal Caddesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Yılbaşı alışverişi denilince akla ilk gelen Eminönü'nde alışverişi son ana bırakanlar büyük yoğunluk oluşturdu. Yılbaşı gecesini evde geçirmek isteyenlerin tercihi ise lokum, kuruyemiş ve sucuk gibi ürünlerden yana oldu.
31.12.2022 Yaşam
Dünya 2023'e 'merhaba' diyor! Yeni Zelanda yeni yıla girdi
Dünya 2023'e 'merhaba' diyor! Yeni Zelanda yeni yıla girdi Yeni Zelanda her sene olduğu gibi yeni yılı ilk karşılayan ülke oldu, Yeni Zelanda ile birlikte bölge ülkeleri Samoa ve Tonga da 2023'e girdi. Avustralya Sydney'de takvimler değişmeden üç saat önce gökyüzünü havai fişekler aydınlattı.
31.12.2022 Dünya
Yeni yılda değişiyor! Uçağa binenler dikkat, cezalar belli oldu
Yeni yılda değişiyor! Uçağa binenler dikkat, cezalar belli oldu Uçakla seyahat eden herkesi ilgilendiriyor. Yeni yılda sivil havacılıkta ilgili maddelerine aykırı davrananlara uygulanacak cezalar belli oldu
31.12.2022 Ekonomi
Meksika’da havai fişek atölyesinde patlama meydana geldi: 5 ölü, 19 yaralı
Meksika’da havai fişek atölyesinde patlama meydana geldi: 5 ölü, 19 yaralı Meksika’da bir havai fişek atölyesinde meydana gelen patlamada 5 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi yaralandı.
8.12.2022 Dünya
Esenyurt'ta asker eğlencesinde patlayan havai fişek ortalığı savaş alanına çevirdi
Esenyurt'ta asker eğlencesinde patlayan havai fişek ortalığı savaş alanına çevirdi Esenyurt'ta asker eğlence yapan gruptakilerin yaktığı havai fişek ortalığı savaş alanına çevirdi. Tedbir alınmadan yakılan havai fişek, çevredekilerin üzerine patladı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
5.12.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Havai Fişek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki havai fişek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.