Hatay Valisi

Hatay Valisi

Son dakika HATAY valisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan HATAY valisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını HATAY valisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hatay Valisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hatay valisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 511 hatay valisi haberi bulunmuştur. Tüm hatay valisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Koca, Hatay'da: Acıları içimizde ama umutlarımız hep taze
Bakan Koca, Hatay'da: Acıları içimizde ama umutlarımız hep taze Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay'da bayram namazını kılıp, deprem şehitleri mezarlığını ziyaret etti. Koca, Acıları içimizde ama umutlarımız hep taze" dedi.
10.04.2024 Gündem
Kaza şehidi polis memuru, son yolculuğuna uğurlandı
Kaza şehidi polis memuru, son yolculuğuna uğurlandı Şanlıurfa’da zırhlı aracın devrildiği kazada şehit olan polis memuru Ramazan Kütük'ün (31) cenazesi, Hatay'da toprağa verildi.
2.08.2023 Gündem
KYK yurt başvurularıyla ilgili Bakan Bak'tan önemli açıklama
KYK yurt başvurularıyla ilgili Bakan Bak'tan önemli açıklama Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYK) yurtlarına başvuracak öğrencilerle ilgili hazırlıkların sürdüğünü söyledi.
20.07.2023 Gündem
Hatay'da orman yangını! Bir köy tahliye edildi, müdahale sürüyor
Hatay'da orman yangını! Bir köy tahliye edildi, müdahale sürüyor Hatay'ın Belen ilçesinde orman yangını çıktı. Alevlerin yaklaştığı evler tahliye edildi. Söndürme çalışmaları için çevre illerden de destek istendi. Ekipler, yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor.
16.07.2023 Gündem
Hatay Valisi Masatlı, göreve başladı
Hatay Valisi Masatlı, göreve başladı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Hatay Valiliğine atanan Mustafa Masatlı, görevine başladı.
27.06.2023 Gündem
Atama kararları yayımlandı! Yeni Emniyet Genel Müdürü Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız oldu
Atama kararları yayımlandı! Yeni Emniyet Genel Müdürü Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
25.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs'ın sloganını duyurdu: Doğru adımlarla yola devam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs'ın sloganını duyurdu: Doğru adımlarla yola devam Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Seçim kampanyasındaki sloganlarını 'Doğru adımlarla yola devam' olarak belirlediklerini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hem şahsım, hem teşkilat olarak seçim kampanyamızı yüz yüze yürüteceğiz. Siyasette, 'Erdoğan stili' olarak kabul edilen bir tarz var. Nedir o? Yüz yüze, gönül gönüle ilişki" dedi. Deprem bölgesinde 27 bin 949 konutun inşasına başlandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete tepki göstererek, "Hayatında inşaat nedir görmemiş, kalkmış bizi eleştiriyor, temele çukur diyor" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kentsel dönüşümle ilgili olarak ise "Biz hocalarımızla beraber çalışıyoruz, yeni dönemde daha detaylı bir şekilde ele alıp yasal çerçevelerde de bir adımı atabiliriz. Artık imar affı düşünemeyiz. Düşünme vakti yok" dedi.
29.03.2023 Gündem
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Afetler siyaset malzemesi yapılmamalı
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Afetler siyaset malzemesi yapılmamalı AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme dair soruları yanıtladı. Kurtulmuş, siyasette "6284" tartışmasıyla ilgili, "Yeniden Refah Partisi kendi politik kimliği olan bir siyasi partidir. Bir koalisyon protokolü imzalanmıyor. Seçime dönük bir ittifak yapma peşindeyiz. Bu konuların tartışıldığı zemin ortada yok. Kadınlar için her türlü tedbiri alırız. Aileyi güçlendirmek kadını zayıflatmak değildir. Programımız ve yaptığımız siyasi çalışmalar ortadadır" dedi.
16.03.2023 Gündem
Hatay Valisi Rahmi Doğan kimdir, neden istida etti? Rahmi Doğan nereli, kaç yaşında, kaç yıldır görev yapıyordu, yeni Hatay Valisi kim olacak?
Hatay Valisi Rahmi Doğan kimdir, neden istida etti? Rahmi Doğan nereli, kaç yaşında, kaç yıldır görev yapıyordu, yeni Hatay Valisi kim olacak? Hatay Valisi istifa mı etti, neden istifa etti? sorusunun yanıt merak ediliyor. Hatay Valisi Rahmi Doğan istifa etti. Valilikten yapılan basın açıklamasında "Beş yıldır yürüttüğüm Hatay Valiliği görevinden, devlet büyüklerimin de müsaadeleri ile, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde, memleketim Sivas’tan “aday adayı” olmak üzere ayrılmış bulunmaktayım." ifadeleri kullanıldı. Peki Hatay Valisi kimdir, Rahmi Doğan nereli, kaç yaşında, milletvekili mi olacak? Yeni Hatay Valisi kim olacak?
15.03.2023 Gündem
Hatay Valisi Rahmi Doğan: İhbarlar aldık, değerlendiriyoruz!
Hatay Valisi Rahmi Doğan: İhbarlar aldık, değerlendiriyoruz! Hatay Valisi Rahmi Doğan yaşanan sonra depremler sonrası "Kentte deprem nedeniyle bazı ihbarlar aldık, bunları değerlendiriyoruz, taramalarımız sürüyor" açıklamasında bulundu.
20.02.2023 Gündem
Hatay depreminde yıkım var mı? 20 Şubat Hatay depreminde yıkılan bina var mı?
Hatay depreminde yıkım var mı? 20 Şubat Hatay depreminde yıkılan bina var mı? Hatay'da meydana gelen 6,4 ve 5,8 büyüklüğündeki iki deprem 3 dakika arayla meydana geldi. Hatay'ın Defne ve Samandağ ilçeleri merkez üssü oldu. Deprem sonrası bölgede yıkılan bina ihbarı aldıklarını belirten Hatay Valisi Rahmi Doğan, "Yıkılan bina ihbarlarını değerlendiriyoruz" dedi. Peki Hatay depreminde yıkım var mı? Hatay'daki depremde yıkılan bina var mı?
20.02.2023 Gündem
Bakanlar Akar ve Kurum Samandağ'da
Bakanlar Akar ve Kurum Samandağ'da Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Hatay'ın Samandağ ilçesindeki arama- kurtarma çalışmalarını inceledi; bölge halkına taziye ziyaretinde bulundu.
13.02.2023 Gündem
Hatay’da okullar tatil mi? Bugün 19 Aralık Pazartesi deprem nedeniyle Hatay’da okullar var mı, Hatay Valiliği açıklama yaptı mı? İlkokul, ortaokul, liseliler ders işleyecek mi?
Hatay’da okullar tatil mi? Bugün 19 Aralık Pazartesi deprem nedeniyle Hatay’da okullar var mı, Hatay Valiliği açıklama yaptı mı? İlkokul, ortaokul, liseliler ders işleyecek mi? Hatay'da okullar tatil mi, bugün Hatay’da okullar var mı? AFAD’dan yapılan açıklamaya göre Hatay’da 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 11.67 km olarak açıklanırken saat 21.13’te kaydedilen deprem Adana, Osmaniye, Gaziantep ve Kilis gibi çevre illerden de hissedildi. Depremin ardından öğrenciler ve veliler zor geçen gecen ardından Peki Hatay’da okullar tatil mi? sorusuna yanıt arıyor.
19.12.2022 Eğitim
Hatay’dan KKTC'ye deniz otobüsü HADO ile ilk sefer gerçekleşti
Hatay’dan KKTC'ye deniz otobüsü HADO ile ilk sefer gerçekleşti Hatay’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne deniz otobüsü HADO ile ilk sefer gerçekleşti.
19.05.2022 Yaşam
Hataylı şehit son yolculuğuna uğurlandı!
Hataylı şehit son yolculuğuna uğurlandı! Kuzey Irak’ta Pençe Yıldırım Harekatı bölgesindeki meydana gelen silah kazası sonucunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim Çete’nin cenazesi, memleketi Hatay'da toprağa verildi.
28.02.2022 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu, İdlib sınırındaki hudut karakolunu ziyaret etti
İçişleri Bakanı Soylu, İdlib sınırındaki hudut karakolunu ziyaret etti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye'nin İdlib sınırındaki hudut karakoluna ziyarette bulundu.
20.11.2021 Gündem
İdlib şehidi Abacı, son yolculuğuna uğurlandı
İdlib şehidi Abacı, son yolculuğuna uğurlandı Suriye'de İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ne teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Turgay Abacı (21), memleketi Hatay'ın Hassa ilçesinde toprağa verildi.
12.09.2021 Yaşam
MSB duyurdu! İdlib'den acı haber
MSB duyurdu! İdlib'den acı haber Milli Savunma Bakanlığı, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde, arama-tarama faaliyeti sonrası yapılan saldırı sonucu 2 askerin şehit olduğunu, 3 askerin yaralandığını açıkladı.
11.09.2021 Gündem
Hatay'da 82 metrelik künefe yarım saatte tükendi
Hatay'da 82 metrelik künefe yarım saatte tükendi Hatay’ın anavatana katılışının 82’nci yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında 82 metre uzunluğunda künefe yapıldı. 5 bin kişinin katıldığı etkinlikte 82 metrelik künefe yarım saatte tükendi.
23.07.2021 Yaşam
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu polislere hitap ederken gözyaşlarını tutamadı!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu polislere hitap ederken gözyaşlarını tutamadı! Son dakika haberi; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde bulunan Afrin ve Azez'de güvenlik güçleriyle bayramlaştı. Afrin Şehit Emniyet Müdürü Murat Ertekin Polis Özel Harekat Karargahından polislere hitabında gözyaşlarını tutamayan Soylu, "Allah sizden razı olsun. Allah hepinize uzun ömürler versin. Ak saçlı olasınız. Ak sakallı olasınız. Torunlarınızı okşayasınız. Onlara kahramanlık türkülerinizi anlatasınız. Duamız sizin için budur" dedi.
20.07.2021 Gündem
PKK vahşeti! Toplu mezardan 61 ceset çıktı
PKK vahşeti! Toplu mezardan 61 ceset çıktı Hatay Valisi Doğan, Afrin'de toplu mezarda bulunan ceset sayısının 61'e ulaştığını açıkladı.
15.07.2021 Yaşam
Bakan Pakdemirli: Türkiye'de ilk defa bu yıl ekilen alanlarda artış var
Bakan Pakdemirli: Türkiye'de ilk defa bu yıl ekilen alanlarda artış var Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Yaptığımız doğru işler sayesinde, Türkiye'de ilk defa bu yıl ekilen alanlarda azalış yok, artış var." dedi.
24.05.2021 Ekonomi
Tarlada 12 lira! Çilek hasadı başladı
Tarlada 12 lira! Çilek hasadı başladı Hatay'ın Yayladağı ilçesinde 2011 yılında devlet desteğiyle ekimine başlanan ve bu dönem yetiştirme alanı 4 bin 180 dekara çıkan çileğin hasadına başlandı. Büyük bir bölümü ihracata giden ve ilçe ekonomisine 80 milyon TL civarında katkı sunan Yayladağı çileği, tarlada kilosu 12 TL'den satılıyor.
18.05.2021 Ekonomi
Bakan Soylu İdlib'te! 'Yüzbinlerce insana hayat eli uzatılıyor'
Bakan Soylu İdlib'te! 'Yüzbinlerce insana hayat eli uzatılıyor' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye’nin İdlib kentinde AFAD koordinasyonunda yapılan briket evlerde incelemede bulundu. Soylu, ziyaretine ilişkin Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "AFAD, Kızılay ve STK’larla yüzbinlerce insana briket ev, milyonlarcasına gıda, hayat eli uzatılıyor. Bir kez daha sorumluluğumuzu gördüm. Milletimiz var olsun, Allahımıza hamd olsun" dedi.
1.01.2021 Gündem
Hatay İskenderun’da ne oldu? Hatay İskenderun’da yaşanan bomba patlama olayı nasıl oldu? (Hatay İskenderun son dakika haberleri)
Hatay İskenderun’da ne oldu? Hatay İskenderun’da yaşanan bomba patlama olayı nasıl oldu? (Hatay İskenderun son dakika haberleri) Hatay İskenderun’da bir patlama meydana geldi. 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaştığı açıklamasında, "Aferin kahramanlarımıza, ikisi de elde. Hikayesini anlatacağız" ifadelerine yer verdi. Hatay Valiliği ise yaptığı açıklamada patlamada herhangi bir can kaybı meydana gelmediğini bildirirken, Hatay Valisi Rahmi Doğan da, olayla ilgili yaptığı açıklamada Amanos dağlarında terör örgütü PKK'nın varlığına son verildiğini belirtti.
27.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hatay Valisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hatay valisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.