Hatay Valiliği

Hatay Valiliği

Son dakika hatay valiliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hatay valiliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hatay valiliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hatay Valiliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hatay valiliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 348 hatay valiliği haberi bulunmuştur. Tüm hatay valiliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 ilde eğitim-öğretime 1 gün ara verildi
5 ilde eğitim-öğretime 1 gün ara verildi Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Malatya, Gaziantep, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay'da eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.
5.02.2024 Gündem
Hatay Valisi Rahmi Doğan kimdir, neden istida etti? Rahmi Doğan nereli, kaç yaşında, kaç yıldır görev yapıyordu, yeni Hatay Valisi kim olacak?
Hatay Valisi Rahmi Doğan kimdir, neden istida etti? Rahmi Doğan nereli, kaç yaşında, kaç yıldır görev yapıyordu, yeni Hatay Valisi kim olacak? Hatay Valisi istifa mı etti, neden istifa etti? sorusunun yanıt merak ediliyor. Hatay Valisi Rahmi Doğan istifa etti. Valilikten yapılan basın açıklamasında "Beş yıldır yürüttüğüm Hatay Valiliği görevinden, devlet büyüklerimin de müsaadeleri ile, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde, memleketim Sivas’tan “aday adayı” olmak üzere ayrılmış bulunmaktayım." ifadeleri kullanıldı. Peki Hatay Valisi kimdir, Rahmi Doğan nereli, kaç yaşında, milletvekili mi olacak? Yeni Hatay Valisi kim olacak?
15.03.2023 Gündem
'Hatay'da su ihtiyacı' iddialarına Bakan Soylu'dan yanıt
'Hatay'da su ihtiyacı' iddialarına Bakan Soylu'dan yanıt İçişleri Bakanı Süleyman Soylu depremler nedeniyle su şebekelerinin yoğun hasar gördüğü Hatay'da yaşanan su sıkıntısı iddilarına yönelik açıklama yaptı.
4.03.2023 Gündem
Deprem Kibar Feyzo'nun çekildiği tarihi konağı da vurdu
Deprem Kibar Feyzo'nun çekildiği tarihi konağı da vurdu Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen ve çevre illerde büyük yıkıma neden olan çifte deprem felaketi birçok tarihi yapıyı da vurdu.
25.02.2023 Gündem
Hatay Valilik binasının tarihteki önemi nedir? Depremden etkilenen Hatay Valilik Binası kaç yılında yapıldı, neden önemli, kim tarafından çizildi?
Hatay Valilik binasının tarihteki önemi nedir? Depremden etkilenen Hatay Valilik Binası kaç yılında yapıldı, neden önemli, kim tarafından çizildi? Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar gören tarihi Hatay Valiliği binasının bir bölümü, dün akşam 3 dakika arayla meydana gelen 5,8 ve 6,4 büyüklüğündeki depremlerde çöktü. Peki, Hatay Valilik binasının tarihteki önemi nedir? Depremden etkilenen Hatay Valilik Binası neden önemli, Valilik Binası ne zaman yapıldı?
21.02.2023 Gündem
Hatay'da enkaz kaldırma çalışmaları başladı
Hatay'da enkaz kaldırma çalışmaları başladı Hatay Valiliği'nin bugün enkaz kaldırma çalışmalarının başlayacağının duyurması üzerine kentte depremde yıkılan binaların enkazlarının kaldırma çalışmalarına başlandı. Kentte kamyon ve iş makinesi hareketliliği yaşanıyor.
19.02.2023 Gündem
İGA, Hatay'da 350 konteyner ev kurmak için harekete geçti
 İGA, Hatay'da 350 konteyner ev kurmak için harekete geçti İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu şehirlerden biri olan Hatay'da, 350 konteyner ev kurmak üzere harekete geçti.
17.02.2023 Gündem
Hatay’da okullar tatil mi? Bugün 19 Aralık Pazartesi deprem nedeniyle Hatay’da okullar var mı, Hatay Valiliği açıklama yaptı mı? İlkokul, ortaokul, liseliler ders işleyecek mi?
Hatay’da okullar tatil mi? Bugün 19 Aralık Pazartesi deprem nedeniyle Hatay’da okullar var mı, Hatay Valiliği açıklama yaptı mı? İlkokul, ortaokul, liseliler ders işleyecek mi? Hatay'da okullar tatil mi, bugün Hatay’da okullar var mı? AFAD’dan yapılan açıklamaya göre Hatay’da 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 11.67 km olarak açıklanırken saat 21.13’te kaydedilen deprem Adana, Osmaniye, Gaziantep ve Kilis gibi çevre illerden de hissedildi. Depremin ardından öğrenciler ve veliler zor geçen gecen ardından Peki Hatay’da okullar tatil mi? sorusuna yanıt arıyor.
19.12.2022 Eğitim
Tıp fakültesini kazanan Faris, bıçaklı kavgada öldürüldü
Tıp fakültesini kazanan Faris, bıçaklı kavgada öldürüldü Hatay’da dün kimliği açıklanmayan kişilerle tartışan Faris Muhammed Al-Ali (17), bıçaklanarak öldürüldü. Faris Muhammed Al-Ali'nin, bu yıl tıp fakültesini kazandığı belirtildi.
4.09.2022 Yaşam
İdlib'de inşa edilen briket evlerin anahtar teslim töreni yapıldı
İdlib'de inşa edilen briket evlerin anahtar teslim töreni yapıldı Suriye'de iç savaştan etkilenen siviller için inşa edilen 60 bin briket evin anahtar teslim töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video mesajla, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da bölgede katılımıyla gerçekleştirildi. Bakan Soylu, "Celabrus, Azez, El-Bab, Resulayn, Tel Abyad'da Türkiye'de yerleşik bulunan Suriyeli 1 milyon kişiye evler yapılacak. Bunu hem uluslararası hem de kendi hayır kuruluşlarımızla yapacağız. Yine AFAD koordinasyonunda yapılacak. Projeleri tamamlandı. Yakın zamanda başlayacak" dedi.
3.05.2022 Siyaset
Afrin'de füzeli saldırı: 4 sivil öldü, 20 yaralı
Afrin'de füzeli saldırı: 4 sivil öldü, 20 yaralı Terör örgütü PKK/YPG'nin Suriye'nin Tel Rıfat bölgesinden Afrin ilçesindeki yerleşimlere füzeyle saldırması sonucu 4 sivil öldü, 20 sivil yaralandı.
20.01.2022 Dünya
Okullara kar tatili! Valilikler peş peşe duyurdu: Çok sayıda şehirde eğitime kar engeli...
Okullara kar tatili! Valilikler peş peşe duyurdu: Çok sayıda şehirde eğitime kar engeli... Eğitime bir çok şehirde yoğun kar yağışı nedeniyle bir gün ara verildi. Yoğun kar yağışı nedeniyle Adıyaman, Bilecik, Elazığ, Bingöl, Kütahya, Konya, Kastamonu, Malatya, Bolu, Muş, Hatay, Adana, Düzce, Bitlis, Uşak, Zonguldak, Erzurum ve Burdur'da yarın okulların tatil edildiği duyuruldu.
18.01.2022 Gündem
Afrin'de, Zeytin Dalı Kavşağı'nda bombalı saldırı: 3 yaralı
Afrin'de, Zeytin Dalı Kavşağı'nda bombalı saldırı: 3 yaralı Suriye'nin Afrin kentinde, Zeytin Dalı Kavşağı'nda canlı bomba kaynaklı olduğu değerlendirilen patlama meydana geldi. Patlamada 3 sivil yaralandı.
13.01.2022 Dünya
Terör örgütü PKK'dan Afrin'e hain saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Terör örgütü PKK'dan Afrin'e hain saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var Hatay Valiliği, YPG/PKK'lı teröristlerce Afrin kent merkezine düzenlenen füze atışı sonucu 3 sivilin hayatını kaybettiğini, 10 sivilin yaralandığını bildirdi.
19.11.2021 Gündem
İki askeri şehit edip, bir çocuğu öldürdüğünü itiraf etti
İki askeri şehit edip, bir çocuğu öldürdüğünü itiraf etti Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde, jandarma ekiplerince aranan kişilerle ilgili yapılan çalışmada, basit yaralama suçundan gözaltına alınan Suriye uyruklu PKK'lı terörist H.M., 2003 yılında Mazgirt ilçesinde 2 askeri şehit ettiğini itiraf etti. Ayrıca, şüphelinin 2009 yılında Irak'ın Hakurk bölgesinde bir çocuğu öldürdüğü, başka bir olayda öldürülen bir çocuğun cenazesini de Tunceli kırsalına gömdüğü bildirildi.
5.11.2021 Gündem
Asi Nehri’ne atlayan 3 arkadaştan 1’i hayatını kaybetti
Asi Nehri’ne atlayan 3 arkadaştan 1’i hayatını kaybetti Hatay'da 2 arkadaşıyla Asi Nehri’ne atlayan 19 yaşındaki Cemil Şerekioğlu, boğuldu.
3.11.2021 Yaşam
Geldi satırı vurdu gitti! 5 adam sadece izledi
Geldi satırı vurdu gitti! 5 adam sadece izledi Hatay'da, kendisini satırla kovalayan kişiden kaçan kadın, dükkan önünde tavla oynayanların yanına sığınıp, yardım istedi. Tavla oynayanların müdahale etmemesi üzerine satırlı saldırgan, kadına defalarca vurdu. Valilikten yapılan açıklamada, şüphelinin yakalandığı belirtildi.
9.10.2021 Yaşam
Dersler 30 dakika mı olacak, ders saatleri azalacak mı?
Dersler 30 dakika mı olacak, ders saatleri azalacak mı? Sosyal medya üzerinden yayılan bir yazıda derslerin kısalacağı, 30 dakika olacağı ifadesine yer verilince veliler ve öğrenciler söz konusu yazının doğruluğunu teyit etmeye başladı. Arama motorları aracılığıyla “Dersler 30 dakika mı olacak, ders saatleri azalacak mı?” sorularına yanıt aranıyor.
11.09.2021 Gündem
Afrin'de park halindeki araç patlatıldı: 3 ölü, 6 yaralı
Afrin'de park halindeki araç patlatıldı: 3 ölü, 6 yaralı Suriye'nin Afrin kentinde meydana gelen patlamada 3 kişi hayatını kaybetti, 3'ü çocuk 6 kişi yaralandı.
5.09.2021 Dünya
Afrin’e füzeli saldırı: 3 sivil hayatını kaybetti
Afrin’e füzeli saldırı: 3 sivil hayatını kaybetti Hatay Valiliği, Suriye'nin Tel Rıfat bölgesinden YPG/PKK'lı teröristlerce Afrin'e düzenlenen füzeli saldırıda 1'i çocuk, 3 sivilin hayatını kaybettiğini, 4'ünün yaralandığını bildirdi.
18.08.2021 Gündem
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde...
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde... Yasaklarla ilgili flaş gelişme! Açıklamalar peş peşe yapıldı. Valilikler yasak kararlarını duyurdu. Yasak kararı alınan kent sayısının giderek artması bekliyor. Çok sayıda ilde harekete geçildi. Yangın haberlerinin ardından ormanlara girişlere yasak getirildi. Valilikler vatandaşlara ormanlara giriş yasağı kararlarının tüm ayrıntılarını tek tek açıkladı. Yeni eklenen illerle birlikte sayı artmaya devam ediyor. İşte yasak kararı alınan tüm iller...
3.08.2021 Gündem
Yasak kararı! Tek tek açıklandı, en az 15 gün...
Yasak kararı! Tek tek açıklandı, en az 15 gün... Son dakika yasak kararı! Tek tek açıklandı. En az 15 gün boyunca bu illerde artık girilmesi yasak. Balıkesir Valiliği tarafından alınan karar ile yangınların önlenmesi için belirlenen mesire alanları haricinde il genelindeki tüm ormanlık alanlara giriş yasaklandı. Gaziantep Valisi Davut Gül, kent genelindeki ormanlara girişlerin 15 gün süreyle yasaklandığını duyurdu. Çanakkale Valiliği'nce il genelinde ormanlık alanlara giriş yasaklandı. Kocaeli'nde il genelinde ormanlık alanlara girilmesinin yasaklandığı açıklandı. İstanbul'dan da son dakika yasak kararı geldi. 1 ay boyunca ormanlık alanlara girmek yasaklandı. İşte yasak kararı alınan diğer iller...
30.07.2021 Gündem
YPG/PKK'lı teröristlerden Afrin'e saldırı: 13 kişi hayatını kaybetti
YPG/PKK'lı teröristlerden Afrin'e saldırı: 13 kişi hayatını kaybetti Hatay Valiliği, terör örgütü YPG/PKK'nın Afrin'deki hastaneye saldırısında hayatını kaybeden sivillerin sayısının 13'e, yaralananların sayısının 27'ye yükseldiğini bildirdi.
12.06.2021 Gündem
Terör örgütü PYD/YGP'nin Afrin'e gönderdiği patlayıcılar ele geçirildi
Terör örgütü PYD/YGP'nin Afrin'e gönderdiği patlayıcılar ele geçirildi Hatay Valiliği, terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD/YPG'nin sansasyonel eylemlerde kullanılması için Afrin'e gönderdiği 4 el bombası, araç kumandası, bomba yapımında kullanılan elektronik devreler, 4 fünye ve motosiklet aküsünün Suriye Görev Gücü tarafından yapılan operasyonla ele geçirildiğini duyurdu.
18.04.2021 Gündem
Afrin'de iki kadın terörist, eylem öncesi bombalarla yakalandı
Afrin'de iki kadın terörist, eylem öncesi bombalarla yakalandı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) terörden arındırdığı Suriye'nin Halep kentine bağlı Afrin ilçesinde PKK/YPG üyesi iki kadın canlı bomba, üzerlerindeki bombalarla yakalandı.
1.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hatay Valiliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hatay valiliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.