Hastane Randevu

Hastane Randevu

Son dakika hastane randevu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hastane randevu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hastane randevu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hastane Randevu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hastane randevu gelişmeleri de dahil olmak üzere 332 hastane randevu haberi bulunmuştur. Tüm hastane randevu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hastane randevu sisteminde yeni dönem
Hastane randevu sisteminde yeni dönem Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastane randevu sorununu çözmek için alınacak olan yeni tedbirler alınacağını açıkladı. Bakan Koca, "Randevu alıp onay verdiği halde gelmeyenler için aynı branşta hiçbir hekime ve sağlık tesisine müracaat edilemeyecek. Aynı klinikten mükerrer randevu alınamayacak. Yakında devreye girecek yöntemle iki randevusunu aldığı halde ikinci kez randevusuna gelmeyenlerin randevu almasını 15 günlük zaman dilimi için bütün branşlara randevuya kapalı hale getireceğiz. Uygulama ilerledikçe ilave tedbirler almaya da devam edeceğiz" dedi.
17.04.2024 Gündem
İstanbul'da zincirleme taciz: Üstümü açmaya, parçalamaya başladı
İstanbul'da zincirleme taciz: Üstümü açmaya, parçalamaya başladı İstanbul'da seri tacizci paniği yaşandı. Kadıköy'de bir apartmana giren kadını hedef alan tacizci, tacizine asansörde başladı. Durumu fark eden kadının kaçmasına engel olan tacizci, kadının üstünü açmaya parçalamaya başladı. Tacize uğrayan kadın, "Bilincimi kaybetmeye başladım, çok koktum" dedi. Öte yandan tacizcinin aynı gün 1 saat içerisinde 4 kadını daha taciz ettiği ortaya çıktı.
23.12.2022 Yaşam
Hastane randevu sisteminde yeni dönem! 15 gün sınırı geliyor
Hastane randevu sisteminde yeni dönem! 15 gün sınırı geliyor Sağlık Bakanlığı harekete geçti. MHRS sistemi üzerinden hastanelere randevu alanlar için yeni dönem başlıyor. Artık yasaklanacak. 15 gün sınırı geliyor.
23.12.2022 Gündem
Hastane randevuları ile ilgili yeni tedbir! Bakan Koca duyurdu
Hastane randevuları ile ilgili yeni tedbir! Bakan Koca duyurdu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sorun yaşanan hastane randevularıyla ilgili yeni tedbirleri hızla aldıklarını belirterek, "Tamamen istediğimiz noktada olmasa da sorun giderek azaldı. Biliyorsunuz kamuya dönen hekimlerimiz oldu. Yaklaşık 6 bine yakın hekim döndü. Sanıyorum onlarda önümüzdeki 3-4 hafta içinde göreve başlamış olurlar. Sorunun her geçen gün azalacağını söyleyebilirim" dedi.
25.10.2022 Siyaset
SGK'dan özel hastaneler için flaş karar! Resmen kaldırılıyor, 1 hazirandan itibaren...
SGK'dan özel hastaneler için flaş karar! Resmen kaldırılıyor, 1 hazirandan itibaren... SGK'dan son dakika kararı. Özel hastaneye giden herkesi ilgilendiriyor. Artık kaldırılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), bazı özel hastanelerin kurumla sadece belli branşlarda yaptığı anlaşmaların kaldırılmasına ilişkin düzenlemeyle tüm vatandaşların tüm sözleşmeli hastanelerden tüm branşlarda eşit bir şekilde hizmet almasının sağlandığını bildirdi. İşte son dakika haberinin detayları...
28.05.2022 Ekonomi
Randevusuz hasta kabulu başladı mı? Hastanelerde randevu kalktı mı? Randevusuz muayene olur mu?
Randevusuz hasta kabulu başladı mı? Hastanelerde randevu kalktı mı? Randevusuz muayene olur mu? Sağlık Bakanlığı duyurdu! 81 ilin valiliklerine genelge gönderildi! Hastanelerde yeni dönem başladı. Koronavirüs salgını nedeniyle hastanelerdeki kalabalığın önüne geçmek için randevusuz hastalar muayene edilmiyordu. Geçtiğimiz ay yayınlanan genelge ile, hastanelerde randevu zorunluluğu kaldırıldı. Pek çok kişi son günlerde, “Randevusuz hasta kabulu başladı mı? Hastanelerde randevu kalktı mı? Randevusuz muayene olur mu?” sorularını araştırıyor. Peki, Hastane randevu kalktı mı? Randevusuz hasta bakılacak mı? Randevusuz hastaneye gidilir mi? Hastanelere randevusuz gidiliyor mu? İşte detaylar…
3.05.2022 Sağlık
Randevusuz muayene olur mu 2022? Sağlık Bakanlığı hastanelerde randevusuz muayeneyi başlattı mı, randevusuz hasta kabul ediliyor mu?
Randevusuz muayene olur mu 2022? Sağlık Bakanlığı hastanelerde randevusuz muayeneyi başlattı mı, randevusuz hasta kabul ediliyor mu? Randevusuz muayene var mı, randevusuz muayene olur mu? Cumhurbaşkanlığı'ndan randevusuz muayene ile ilgili bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Ahmet Selim Köroğlu, doktorların artık randevusuz hasta kabul edeceğini açıkladı.
23.04.2022 Sağlık
Hastane randevu sistemi kalktı mı? Hastanelerde randevusuz bakılıyor mu, Merkez Hekim Randevu Sistemi (MHRS)
Hastane randevu sistemi kalktı mı? Hastanelerde randevusuz bakılıyor mu, Merkez Hekim Randevu Sistemi (MHRS) Hastanelerde randevu sistemi kalktı mı? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu, sosyal medya hesabından doktorların artık randevusuz hasta kabul edebileceğini açıkladı.
22.04.2022 Sağlık
MHRS'den randevu şartı kaldırıldı! 81 ile yazı gönderildi...
MHRS'den randevu şartı kaldırıldı! 81 ile yazı gönderildi... Toplumun tüm kesimlerini kapsıyor. Bakanlık harekete geçti ve yeni gelişme resmen duyuruldu. Hastaneye giden herkesi çok yakından ilgilendiren kararın detayları belli oldu. Sağlık Bakanlığı 81 ile yazı yolladı. Devlet hastanelerindeki muayene sistemi ile ilgili önemli bir düzenleme yapıldı. Bakanlık yazısında hasta muayenelerinde COVID nedeniyle uygulanmakta olan yalnızca MHRS sisteminden randevu alan hastalara muayene hizmetinin normalleşme sürecine geçilmiş olması nedeniyle hem randevusuz hem de randevulu hastalara bakılması şeklinde değiştirilmesi talep edildi.
14.03.2022 Gündem
Hastanelerde yeni dönem başladı! Resmen devreye girdi, milyonları ilgilendiriyor
Hastanelerde yeni dönem başladı! Resmen devreye girdi, milyonları ilgilendiriyor Sağlık Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan Neyim Var uygulaması ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Sağlık Bakan Yardımcısı Şuayip Birinci, kısa sürede milyonlarca kişinin kullandığı yapay zeka destekli "Neyim Var?" uygulamasının hekimlerin işini kolaylaştırdığını, hastayı doğru hekime yönlendirdiğini, hastaya erken ve doğru tanı imkanı sağladığını söyledi.
20.11.2021 Gündem
Hastane randevu detayını açıkladı! Aileler duyunca telefona sarıldı
Hastane randevu detayını açıkladı! Aileler duyunca telefona sarıldı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zafer Kurugöl’ün katıldığı bir canlı yayında bir bebeğe yanlışlıkla Kovid aşısı yapıldığı ve bebeğin izleminde hiçbir sorun çıkmadığını açıklaması, sosyal medyada büyük tepkilere neden olurken, aileler "Bizden habersiz çocuklarımıza Kovid aşısı mı yapılıyor?" kaygısıyla Aile Sağlığı Merkezlerini aramaya başladı. Sağlık Bakanlığı ise konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaparak "İddialar kabul edilemez." dedi. Aile Hekimliği Çalışanları Federasyonu (AHESEN) Başkanı Dr. Gürsel Özer ise yaptığı açıklamada, "Kovid aşıları için ayrı bir aşılama sistemi kullanılıyor. Çocukluk çağı aşılamaları ile Kovid aşıları aynı sistem üzerinden çalışmıyor. O nedenle ailelerimizin çocukluk çağı aşılarını yaptırmakta asla tereddüt etmemesi gerekli. Çünkü bugün kızamık ya da çocuk felci, çocuklarda Kovid’den daha fazla ölüm ya da sakatlığa yol açıyor" dedi.
23.09.2021 Gündem
SGK'dan flaş kararı! Artık ücretli olacak, geri ödemeden çıkarıldı
SGK'dan flaş kararı! Artık ücretli olacak, geri ödemeden çıkarıldı SGK'dan son dakika kararı. Resmen açıklandı. O ilaçlar kapsamdan çıkarıldı. Geri ödemeye alınmayacak. Artık ücretle satın alınacak. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığının "Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ" ile "Sağlık Hizmetleri Fiyatlandırma Komisyonu Kararı", Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.
8.09.2021 Ekonomi
Bakanlık duyurdu! Aşılamada bir eşik daha aşıldı
Bakanlık duyurdu! Aşılamada bir eşik daha aşıldı Sağlık Bakanlığı, koronavirüsle mücadele kapsamında ülke genelinde uygulanan birinci, ikinci ve üçüncü doz toplam aşı miktarının 65 milyonu aştığını duyurdu.
23.07.2021 Sağlık
Kovid-19 aşılama programı bayramda da devam ediyor
Kovid-19 aşılama programı bayramda da devam ediyor Sağlık Bakanlığınca, Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan aşılama programı, bayram tatili süresince de devam ediyor.
22.07.2021 Sağlık
İşçi, memur ve tüm çalışanlar için geçerli! Resmen başlıyor, internetten...
İşçi, memur ve tüm çalışanlar için geçerli! Resmen başlıyor, internetten... Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. İşçi, memur herkes için geçerli. Resmen başlıyor. SGK'ya kayıtlı çalışanlar dikkat. Sağlık Bakanı Koca resmen duyurdu. SGK'ye kayıtlı tüm çalışanlar yarından itibaren koronavirüs aşı randevusu alabilecek.
14.06.2021 Gündem
40 yaş aşı sırası ne zaman, 40 yaş aşı randevusu nasıl alınır?
40 yaş aşı sırası ne zaman, 40 yaş aşı randevusu nasıl alınır? 40 yaş ne zaman aşı olacak, 40 yaş aşı randevusu ne zaman açılacak? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kovid-19 aşısına ilişkin, "40 yaşa kadar indik. Yaşınız 40 veya üstüyse bu sabahtan itibaren randevu alabilirsiniz. Yüzde yüz katılım bekliyoruz." açıklamasında bulundu. Peki, 40 yaş aşı randevusu nasıl alınır? İşte aşı randevusu alma…
13.06.2021 Gündem
Biontech aşısı aile hekimliğinde yapılıyor mu? Biontech aşı randevusu nasıl alınır?
Biontech aşısı aile hekimliğinde yapılıyor mu? Biontech aşı randevusu nasıl alınır? Biontech aşısı aile hekimliğinde yapılıyor mu? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, BioNTech aşılarının bugünden itibaren Aile Hekimlerinde uygulanabileceğini kaydetti. Peki, biontech aşı randevusu nasıl alınır?
8.06.2021 Gündem
50 yaş üstü aşı randevusu nasıl alınır? 50 yaş üstü aşı başladı mı? (MHRS aşı randevu alma ekranı)
50 yaş üstü aşı randevusu nasıl alınır? 50 yaş üstü aşı başladı mı? (MHRS aşı randevu alma ekranı) Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 50 yaş üzeri vatandaşların aşı programının bugün başladığını açıkladı. Toplam yapılan aşı sayısı 29 milyona ulaştı. Bir yandan ikinci doz aşı çalışmaları devam ederken, ilk doz aşıda sıra 50 yaş üstü vatandaşlara geldi. Peki, 50 yaş üstü aşı randevusu nasıl alınır?
1.06.2021 Gündem
65 yaş üstü aşılama nasıl olacak? 65 yaş üstü aşı randevusu nasıl alınır, 65 yaş üstü aşılama başladı mı, ne zaman?
65 yaş üstü aşılama nasıl olacak? 65 yaş üstü aşı randevusu nasıl alınır, 65 yaş üstü aşılama başladı mı, ne zaman? 65 yaş üstü aşı süreci başladı. Toplum Bilim Kurulu ve Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 65 yaş üstü aşılama süreci hakkında bilgi vererek, 65 yaş üstü vatandaşların aşılanmasının bugün başlayacağını duyurmuştu. 65 yaş üstü vatandaşlar bugünden itibaren aşı olmak için sisteme tanımlanacak.
12.02.2021 Gündem
Aşı randevusu nasıl alınır, başvuru? 70 yaş üstü aşı başladı mı, mhrs.gov.tr ve e Nabız’dan 70 yaş üstü aşı randevusu alma
Aşı randevusu nasıl alınır, başvuru? 70 yaş üstü aşı başladı mı, mhrs.gov.tr ve e Nabız’dan 70 yaş üstü aşı randevusu alma Koronavirüs aşı programı kapsamında 70 yaş üstünün ne zaman aşı olacağı sorgulanıyordu. 70 yaş üstü aşı başladı mı, sorusuna dün yapılan Bilim Kurulu Toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıt verilmiş oldu. Sağlık Bakanı Koca, 3 milyona yakın vatandaşın aşı olduğunu, yurt genelinde öncelikli gruptaki vatandaşların aşılandığını açıklayarak, 70 yaş üstünün bugün açılanacağını aktardı. Peki 70 yaş üstü aşılama randevusu nasıl alınır?
11.02.2021 Gündem
75 yaş üstü aşı başvurusu nasıl yapılır? 75 yaş üstü aşı randevusu nasıl alınır, evde aşı olur mu? İşte e-Devlet MHRS E-Nabız aşı randevusu alma…
75 yaş üstü aşı başvurusu nasıl yapılır? 75 yaş üstü aşı randevusu nasıl alınır, evde aşı olur mu? İşte e-Devlet MHRS E-Nabız aşı randevusu alma… 75 yaş üstü ne zaman aşı olacak, sorusuna yanıt geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün yaptığı açıklamada bugün sabahtan itibaren 75 yaş üzerindeki vatandaşların sağlık kuruluşlarından randevu alarak aşı olmaya gidebileceklerini duyurdu. Koca, video konferans yöntemiyle katılarak başkanlık ettiği Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından yazılı açıklama yaptı. Açıklamasında, "Sağlık ordumuz silahlandı, büyüklerimiz koruma altında" başlığına yer veren Koca, salgının dünyadaki birinci yılını tamamladığı günlerde salgına karşı umutla beklenen mücadele gücü olan aşının uygulanabilir hale geldiğini belirtti. Yapılan açıklamanın ardından 75 yaş üstü aşı randevusuyla ilgili araştırmalar arttı. 75 yaş üstü aşısı nerede nasıl yapılır? İşte e-Devlet MHRS E-Nabız aşı randevusu alma…
28.01.2021 Gündem
Sağlık Bakanlığı paylaşıyor! İşte Türkiye'de şu ana kadar aşı olan kişi sayısı...
Sağlık Bakanlığı paylaşıyor! İşte Türkiye'de şu ana kadar aşı olan kişi sayısı... Sağlık Bakanlığı'nın canlı aşı takip sistemi açıldı. Türkiye'de koronavirüs aşısı olan kişilerin sayısı anlık olarak sitede paylaşılıyor. Peki şu ana kadar kaç kişi aşı oldu? Öncelikli olarak kimler aşı olacak, nasıl randevu alınacak, yan etkileri neler ve yan etki durumunda ne yapılması gerekiyor? İşte aşı ile ilgili adım adım tüm bilgiler...
15.01.2021 Gündem
Türkiye'de tarihi gün! Aşılama süreci bugün başladı
Türkiye'de tarihi gün! Aşılama süreci bugün başladı Türkiye'de tarihi bir gün. Bugünden itibaren aşılama uygulaması başladı. Farklı hastanelerde aşılama çalışmaları yapılıyor. Türkiye'de toplam 1 milyon 119 bin sağlık çalışanı aşılanacak. Çin aşıları geldiğinde ise diğer kategorideki vatandaşlar aşılanacak. Aşılar ücretsiz olacak.
14.01.2021 Gündem
Türkiye'nin gözü orada! Bilim Kurulu aşı gündemiyle toplandı
Türkiye'nin gözü orada! Bilim Kurulu aşı gündemiyle toplandı Koronavirüs Bilim Kurulu saat 18:00’de Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca başkanlığında aşı gündemiyle toplandı. Masada aşı ile ilgili önemli başlıklar var. Aşının dağıtımına ilişkin somut olarak bir takvim ortaya konulacak. Toplantının ardından Bakan Koca'nın kısa bir açıklama yapması bekleniyor.
13.01.2021 Gündem
E-devlet üzerinden başladı! Aşı ile ilgili flaş gelişme
E-devlet üzerinden başladı! Aşı ile ilgili flaş gelişme Aşı randevuları MHRS ve e-devlet üzerinden alınmaya başlandı. İlk risk grubunda olan vatandaşlar sistem üzerinden bağlı oldukları Aile Sağlık Merkezleri, tüm kamu, özel ve üniversite hastanelerinden randevu alabilecek. Aynı zamanda vatandaşlar aşı için risk grubunda olup olmadığını da sistem üzerinden öğrenebilecek.
13.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hastane Randevu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hastane randevu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.