Hasan Karakaya

Hasan Karakaya

Son dakika Hasan Karakaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hasan Karakaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hasan Karakaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hasan Karakaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hasan karakaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 226 hasan karakaya haberi bulunmuştur. Tüm hasan karakaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fahrettin Altun, gazeteci Hasan Karakaya'nın anma programında konuştu
Fahrettin Altun, gazeteci Hasan Karakaya'nın anma programında konuştu Vefatının 6. yıl dönümünde gazeteci Hasan Karakaya için Haliç Kongre Merkezi’ndeki anma programı düzenlendi. Programa Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanvekili ve Eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş katıldı.
31.12.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Karakaya'nın anma programında konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Karakaya'nın anma programında konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu kalemşörler cumhuriyet mitinglerinden, gezi olaylarına, 17-25 Aralık’a, 15 Temmuz darbe girişimine kadar demokrasimize yönelik tüm girişimlerde tetikçilik yapmaktan geri durmadı. Gün oldu çapulcuları savundular, gün oldu teröristlere sözcülük ettiler, gün oldu Türkiye’yi karaladılar, gün oldu yabancı güçlere ülkemize müdahale çağrısı yaptılar. Ama her seferinde gizlemeye çalıştıkları faşist karakterlerini ellerine geçirdikleri ilk fırsatta ortaya dökmekten çekinmediler. 2023’e giden süreçte medyamızın bu iç hesaplaşmayı da yapacağına, bu habis zihniyetten kendisini bir an önce kurtaracağına inanıyorum" dedi.
31.12.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan gazeteci Hasan Karakaya'nın anma programında konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan gazeteci Hasan Karakaya'nın anma programında konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu kalemşörler cumhuriyet mitinglerinden, gezi olaylarına, 17-25 Aralıka, 15 Temmuz darbe girişimine kadar demokrasimize yönelik tüm girişimlerde tetikçilik yapmaktan geri durmadı. Gün oldu çapulcuları savundular, gün oldu teröristlere sözcülük ettiler, gün oldu Türkiyeyi karaladılar, gün oldu yabancı güçlere ülkemize müdahale çağrısı yaptılar. Ama her seferinde gizlemeye çalıştıkları faşist karakterlerini ellerine geçirdikleri ilk fırsatta ortaya dökmekten çekinmediler. 2023e giden süreçte medyamızın bu iç hesaplaşmayı da yapacağına, bu habis zihniyetten kendisini bir an önce kurtaracağına inanıyorum" dedi.
31.12.2021 Siyaset
PKK'lı teröristlerden asker ailesine bombalı saldırı
PKK'lı teröristlerden asker ailesine bombalı saldırı Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan patlayıcı, asker eşinin kullandığı sivil aracın geçişi esnasında infilak ettirildi. Terör saldırısında asker eşi yaşamını yitirdi, ağır yaralanan 9 aylık bebekte tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şehit olan anne ve oğlunun naaşları Hakkari'de düzenlenen törenin ardından memleketleri Sivas'a uğurlandı. Sivas'ta düzenlenecek cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.
1.08.2018 Gündem
21 gündür kayıp kişinin barajda cesedi bulundu
21 gündür kayıp kişinin barajda cesedi bulundu Konya'nın Ereğli İlçesi'nde 21 gündür kayıp olarak aranan 44 yaşındaki Hasan Karakaya'nın İvriz Barajı'nda cesedi bulundu.
29.09.2021 Gündem
'Hayır oyu Kandil'e gider, çukura gider'
'Hayır oyu Kandil'e gider, çukura gider' Cumhurbaşkanı Erdoğan referandum için, “Ben hayır dersem, oyumun gideceği yer Kandil'dir. Hayır dersem bu ülkede gideceğimiz yer istikrarsızlıktır. Hayır demek, eşittir çukur...” dedi.
2.03.2017 Siyaset
Erdoğan'dan referandum açıklaması
Erdoğan'dan referandum açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan dönüşü uçakta gazetecilere açıklamalar yaptı.
29.09.2021 Gündem
Adıyaman'da Belediye Başkanına motosiklet çarptı
Adıyaman'da Belediye Başkanına motosiklet çarptı Adıyaman’da karşıdan karşıya geçmek isteyen belediye başkanına motosiklet çarptı.
7.11.2016 Yaşam
FETÖ sanıklarının avukatlığını o üstlendi
FETÖ sanıklarının avukatlığını o üstlendi Geçmişte FETÖ’nün dizayn ettiği kumpas davalarında adı geçen Mehmet Taşdelen, şimdi FETÖ sanıklarının avukatlığını üstlendi
29.09.2021 Gündem
Alman turistlerden şok karar!
Alman turistlerden şok karar! Geçen ay yaşanan Sultanahmet saldırısı turizmi vurdu. 11 Alman turistin hayatını kaybettiği saldırı sonrası bölge vatandaşları ülkemize gelmekten vazgeçti
1.02.2016 Ekonomi
Eski vekil hayatını kaybetti
Eski vekil hayatını kaybetti Uşak siyasetinin duayen ismi, 20. Dönem Uşak Milletvekili Hasan Karakaya hayatını kaybetti.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18...
29.09.2021 Gündem
Yeni Akit'ten 'dik duruş' özrü
Yeni Akit'ten 'dik duruş' özrü Yeni Akit Gazetesi; Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya’nın ölümünün ardından Genelkurmay Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Tuğgeneral Ertuğrul Gazi Özkürkçü’nün taziye telefonu sırasında "Haksızlığa karşı en zor zamanda konuşmasını bilmiş ve dik duruşundan asla taviz vermemiştir" ifadelerini kullanmadığını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Genelkurmay'dan Akit yazarı Karakaya için taziye
Genelkurmay'dan Akit yazarı Karakaya için taziye Genelkurmay Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Tuğgeneral Ertuğrul Gazi Özkürkçü'nün, Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü ve yazarı Hasan Karakaya'nın vefatı dolayısıyla taziyede bulunduğu bildirildi...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan: Önce Kandil'i temizleyin!
Erdoğan: Önce Kandil'i temizleyin! HDP eşbaşkanlarının açıklamalarını “Anayasa suçu” olarak değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti kapatmaya karşı olduğunu dile getirerek, dokunulmazlıkların kaldırılmasını önerdi.
29.09.2021 Gündem
Karakaya’yı uğurladılar...
Karakaya’yı uğurladılar... Gazeteci Hasan Karakaya’nın cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu da katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan mezarlıkta mikrofonu alarak Kuran okudu
29.09.2021 Gündem
Başbakan Davutoğlu Hasan Karakaya'nın cenazesinde
Başbakan Davutoğlu Hasan Karakaya'nın cenazesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyareti sırasında kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya için İstanbul'da cenaze töreni düzenleniyor. Törene katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu basın camiasına başsağlığı diledi.
29.09.2021 Gündem
Medine’de vefat etti
Medine’de vefat etti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suudi Arabistan ziyaretine eşlik eden gazeteci 58 yaşındaki Hasan Karakaya, Medine’de kaldığı otelde kalp krizi geçirerek vefat etti.
29.09.2021 Gündem
Terör operasyonlarına 2016’da devam mesajı
Terör operasyonlarına 2016’da devam mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni yıl mesajı: “Güvenlik güçlerimiz, hem dağları hem de şehirleri, karış karış teröristlerden temizliyor, temizlemeye devam edecek. 2015 yılında 3 bin 100 terörist etkisiz hale getirildi”
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan dönüşü gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı.
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan başsağlığı telefonu
Kılıçdaroğlu'ndan başsağlığı telefonu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya ile torunu Mustafa Asaf'ın vefatı nedeniyle Yeni Akit Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu'nu telefonla arayarak başsağlığı diledi.
29.09.2021 Gündem
Cenazesi Erdoğan'ın uçağıyla Türkiye'ye gelecek!
Cenazesi Erdoğan'ın uçağıyla Türkiye'ye gelecek! Geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Hasan Karakaya'nın cenazesi Erdoğan'ın bulunduğu uçak ile Türkiye'ye getiriliyor.
29.09.2021 Gündem
Hasan Karakaya hayatını kaybetti!
Hasan Karakaya hayatını kaybetti! Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
29.09.2021 Gündem
'Gülen'i ABD'ye Ecevit gönderdi'
'Gülen'i ABD'ye Ecevit gönderdi' Hasan Karakaya, Fethullah Gülen’in 28 Şubat’ta kendisine zulmedildiği için Amerika’ya gitmediğini, Ecevit’in kendisini tedavi olması için gönderdiğini söyledi
29.09.2021 Gündem
Öcalan konusunda mutabık kaldık!
Öcalan konusunda mutabık kaldık! Akil İnsanlar Heyeti İç Anadolu Bölgesi Grubu Üyesi Celalettin Can, "HDP'nin şu son olaylardaki rolü biraz abartıldı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hasan Karakaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hasan karakaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.