Harvey Weinstein

Harvey Weinstein

Son dakika Harvey Weinstein haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Harvey Weinstein ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Harvey Weinstein haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Harvey Weinstein

haberleri sayfasında son dakika yaşanan harvey weinstein gelişmeleri de dahil olmak üzere 118 harvey weinstein haberi bulunmuştur. Tüm harvey weinstein haberleri aşağıda listelenmiştir.
80'den fazla kadın itiraf etti! Harvey Weinstein ömrünün sonuna kadar hapiste kalacak
80'den fazla kadın itiraf etti! Harvey Weinstein ömrünün sonuna kadar hapiste kalacak Dünyaca ünlü yapımcı Harvey Weinstein'ın, taciz ettiği kadınların konuşması ile yıllarca süren skandal ortaya çıkmış ve #MeToo akımı başlamıştı. Aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu 80'den fazla kadın, Weinstein'ın kendilerine yaşattıklarını anlatmıştı. Geçtiğimiz aylarda çıktığı mahkemede kendisine yöneltilen 7 suçlamanın 3'ünden suçlu bulunan Weinstein'in, son aldığı ceza ile hayatının sonuna kadar hapishanede kalacağı kesinleşmiş oldu.
25.02.2023 Magazin
Sosyal medya devleri de içinde! 7 şirket için flaş yasak kararı
Sosyal medya devleri de içinde! 7 şirket için flaş yasak kararı Facebook, Whatsapp ve Instagram gibi uygulamaların sahibi Meta şirketi, yedi adet izleme şirketini, kendi platformlarında kullanıcıları hedef almasını engellemek için yasakladığını duyurdu. Şirket, izleme şirketlerini sahte hesaplar üretmek, hedef kitleyle uygulamalar üzerinden arkadaş olmak, karşılıklı takipleşmek ve hacklemek gibi faaliyetler üzerinden bilgi toplamakla suçladı.
17.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Milyarder iş adamından ilişki skandalı! 5 bin kadınla birlikte oldu
Milyarder iş adamından ilişki skandalı! 5 bin kadınla birlikte oldu ABD basınına yansıyan bir cinsel ilişki skandalı adeta ülke gündemine bomba gibi düştü. Michael Goguen adındaki teknoloji milyarderi iş insanına yöneltilen suçlamalar arasında kendisine bir harem kurmak, cinsel ilişki yaşadığı kadınların listesini yapmak ve reşit olmayan kızları rızaları dışında ilişkiye zorlamak gibi akılalmaz iddialar var.
21.11.2021 Dünya
Yönetmene şok cinsel saldırı suçlaması! Çıplak uyandım...
Yönetmene şok cinsel saldırı suçlaması! Çıplak uyandım... İtalyan oyuncu Asia Argento, 2002 yapımı “xXx” filminde rol aldığı sırada, yönetmen Rob Cohen’in kendisine otel odasında uyuşturucu verdikten sonra tecavüz ettiğini öne sürdü.
26.01.2021 Magazin
İngiltere Kraliçesi affetmedi! Nişanı geri aldı...
İngiltere Kraliçesi affetmedi! Nişanı geri aldı... İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, çok sayıda kadına tecavüz ve cinsel tacizde bulunduğu iddiaları üzerine yargılandığı davada suçlu bulunan ABD'li film yapımcısı Harvey Weinstein'a verdiği onur nişanını geri aldı.
18.09.2020 Dünya
Cezaevindeki ABD'li film yapımcısı Harvey Weinstein'ın Kovid-19 testi  pozitif çıktı
Cezaevindeki ABD'li film yapımcısı Harvey Weinstein'ın Kovid-19 testi pozitif çıktı Cezaevindeki ABD'li film yapımcısı Harvey Weinstein'ın yeni tip corona virüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.
23.03.2020 Corona Virüsü
ABD'li film yapımcısına hapis şoku
ABD'li film yapımcısına hapis şoku ABD'li film yapımcısı Harvey Weinstein, çok sayıda kadına tecavüz ve cinsel taciz suçlarından 23 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
11.03.2020 Dünya
Tacizle suçlanan ünlü yapımcıya bir şok daha!
Tacizle suçlanan ünlü yapımcıya bir şok daha! ABD'li film yapımcısı Harvey Weinstein hakkında yeni cinsel taciz suçlamalarıyla dava açıldı.
6.01.2020 Dünya
"Rol almak için benimle birlikte oldular" iddiasına sert tepki
"Rol almak için benimle birlikte oldular" iddiasına sert tepki Hakkındaki taciz iddiaları nedeniyle kariyeri yerle bir olan yapımcı Harvey Weinstein, ünlü Hollywood oyuncusu Charlize Theron'un rol için kendisiyle birlikte olduğunu iddia etmişti. İddialara ünlü oyuncudan yalanlama geldi.
7.12.2019 Magazin
Tecavüzle suçlayan iki kadınla 44 milyon dolarlık uzlaşmaya gidiyor
Tecavüzle suçlayan iki kadınla 44 milyon dolarlık uzlaşmaya gidiyor Hakkındaki cinsel taciz iddialarının seslendirilmesiyle Hollywood sinema sektörü içinde kadınların tacizi teşhir ettiği bir kampanyanın başlamasına vesile olan Harvey Weinstein'ın avukatları, ünlü yapımcının, şikayetçi kadınlardan ikisiyle milyonlarca dolarlık bir uzlaşmaya vardığını açıkladılar.
24.05.2019 Dünya
Kevin Spacey bugün 'cinsel taciz' suçlamasıyla mahkemeye çıkıyor
Kevin Spacey bugün 'cinsel taciz' suçlamasıyla mahkemeye çıkıyor ABD Massachusetts'de görülecek duruşmada ünlü oyuncu bizzat bulunacak, Spacey suçlu bulunursa beş yıl hapis cezası alabilir.
7.01.2019 Magazin
"Jennifer Lawrence'la İlişkiye Girdim" diyen yapımcı Harvey Weinstein, aktrise tecavüz etti
"Jennifer Lawrence'la İlişkiye Girdim" diyen yapımcı Harvey Weinstein, aktrise tecavüz etti Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Lawrence ile ilişkiye girdiğini söyleyerek film festivalinde tuvalette zorla bir kadına tecavüz eden Amerika film yapımcısı Harvey Weinstein hakkında soruşturma başlatıldı.
15.12.2018 Magazin
House of Cards'ın spin-off'u geliyor
House of Cards'ın spin-off'u geliyor Kevin Spacey hakkındaki taci iddialarının hemen ardından final kararı alan House of Cards dizisinin spin-off'u için düğmeye basıldı. Yeni dizi Michael Kelly'nin canlandırdığı Doug Stamper'ın hikayesine odaklanacak.
7.11.2018 Kültür Sanat
O yönetmen hakkında mahkeme kararını verdi!
O yönetmen hakkında mahkeme kararını verdi! ABD'de, üç kadına yönelik cinsel taciz suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Harvey Weinstein'a karşı yöneltilen suçlamalardan biri düşürüldü.
11.10.2018 Magazin
Cara Delevingne itiraf etti: Tacize uğradım
Cara Delevingne itiraf etti: Tacize uğradım İngiliz model ve oyuncu Cara Delevingne (25), Hollywood filmleri yapımcısı Harvey Weinstein tarafından tacize uğradığını itiraf etti.
28.09.2018 Magazin
Ünlü TV yöneticisi istifa etti! Cinsel istismar...
Ünlü TV yöneticisi istifa etti! Cinsel istismar... ABD medyasının en güçlü isimlerinden CBS'in CEO'su Les Moonves cinsel istismar iddiaları sonrası istifa etti.
10.09.2018 Dünya
Yılın en dikkat çekici isimleri seçildi
Yılın en dikkat çekici isimleri seçildi GQ Men of the Year (Yılın Erkekleri) 2018 ödülleri sahiplerini buldu. Bu yıl 21’inci kez verilen GQ Men of the Year ödülleri; moda, siyaset, eğlence ve spor alanında başarılı kadın ve erkeklere takdim edildi. İngiltere’nin başkenti Londra’daki Tate Modern’de gerçekleşen törene ise kadınlar damga vurdu
6.09.2018 Magazin
Yapımcı Harvey Weinstein'a bir tecavüz suçlaması daha!
Yapımcı Harvey Weinstein'a bir tecavüz suçlaması daha! ABD'li yapımcı Harvey Weinstein'a yönelik taciz ve tecavüz suçlamalarına bir yenisi daha eklendi. Bir Alman aktris, tecavüzle suçladığı Weinstein hakkında dava açtı
24.08.2018 Dünya
İtalyan kadın oyuncuya 'cinsel taciz' suçlaması
İtalyan kadın oyuncuya 'cinsel taciz' suçlaması İtalyan oyuncu Asia Argento cinsel saldırıyla suçlanıyor. Argento kendisini cinsel tacizle suçlayan eski çocuk yıldız Amerikalı Jimmy Bennett'e 380 bin dolar ödedi.
20.08.2018 Dünya
2 tecavüze 1 milyon dolar
2 tecavüze 1 milyon dolar Hollywood’taki taciz ve tecavüz skandalının en önemli ismi yapımcı Harvey Weinstein dün karakola giderek teslim oldu.
25.05.2018 Dünya
Weinstein 1 milyon dolara serbest
Weinstein 1 milyon dolara serbest Oyuncular dahil onlarca kadına cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıkan ünlü Hollywood yapımcısı Harvey Weinstein, kelepçelenerek mahkemeye çıkarıldı. Weinstein'ın 1 milyon doları nakit olmak üzere 10 milyon dolarlık kefaletle tutuksuz yargılanmasına ve GPS cihazıyla takip edilmesine karar verildi.
25.05.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Harvey Weinstein ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki harvey weinstein haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.