Happy Hour

Happy Hour

Son dakika happy hour haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan happy hour ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını happy hour haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Happy Hour

haberleri sayfasında son dakika yaşanan happy hour gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 happy hour haberi bulunmuştur. Tüm happy hour haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sinan Akçıl: Üç yıl sonra ilk kez bekar sahne alıyorum
Sinan Akçıl: Üç yıl sonra ilk kez bekar sahne alıyorum Yazdığı şarkılar ve yaptığı bestelerle büyük bir kitleye hitap eden Sinan Akçıl önceki gün Bodrum Miya Beach de sahne aldı.
12.07.2022 Magazin
Edis ve Gülşen duymasın... Sinan Akçıl'dan olay yaratacak sözler!
Edis ve Gülşen duymasın... Sinan Akçıl'dan olay yaratacak sözler! Sinan Akçıl, Edis ve Gülşen’in düet şarkısı “Nirvana”yı beğenmediğini söyledi.
31.08.2020 Magazin
Kampanyadan yararlanmak istedi! Hakarete uğradı
Kampanyadan yararlanmak istedi! Hakarete uğradı Belçika'nın Anvers kentinde yeni açılan bir restoran, kasa fişinde yer alan kadın müşteriye yönelik ayrımcı ifadeler nedeniyle yoğun tepki aldı.
19.12.2019 Dünya
İçerisi 18 yaş altı çocuk kaynıyor, sigara,alkol...
İçerisi 18 yaş altı çocuk kaynıyor, sigara,alkol... 'Beach club'ların içerisi 18 yaş altı çocuk kaynıyor. Hemen hemen hepsinin elinde sigara, alkol.Yaşları 13-18 aralığında. Kapıdan ellerini kollarını sallayarak giriyorlar. Kimlik soran yok. “Giremezsin” diyen yine yok.
26.07.2019 Gündem
Kutluay'ın romantik tatili!
Kutluay'ın romantik tatili! İbrahim Kutluay, sevgilisi Edvina Sponza ile Çeşme'de tatilde
24.07.2019 Magazin
Beachler çıldırdı
Beachler çıldırdı Bodrum ve Çeçme’nin cep yakan beach fiyatları bayram tatili nedeniyle iyice arttı. Harcama kotası olarak belirlenen bu ücretler 200 TL’den başlayarak 2.500 TL’ye kadar çıkıyor.
25.08.2018 Arşiv
Türkiye’nin en gözde beachleri
Türkiye’nin en gözde beachleri Bodrum ve Çeşme plajları yenilenen dekorasyonu ve mutfaklarıyla misafirlerini ağırlıyor. Happy hour partileri, gösterişli locarıyla birbiriyle yarışan beachlere giriş 50 ile 200 lira arasında değişiyor.
27.07.2018 Arşiv
Rıza’dan dans!
Rıza’dan dans! Şarkıcı Baran Bayraktar, önceki gün Çeşme Spiaggia Grande Beach Club’ta gerçekleştirilen Happy Hour Party’de sahne aldı.
20.07.2018 Magazin
"Altımı çekmeye çalışma boşuna..."
"Altımı çekmeye çalışma boşuna..." Ünlü popçu Demet Akalın sahne aldığı Bodrum'da giyim tarzıyla yine tüm dikkatleri üzerine çekti. Zaman zaman frikik veren Akalın, "Röntgenci arkadaşım, altımı çekmeye çalışma boşuna. Mayo var, hemde Gucci" diyerek herkesi güldürdü.
6.07.2018 Magazin
Hafta sonunda nostaljik yolculuk
Hafta sonunda nostaljik yolculuk Bu hafta sonu Klasik Otomobil Festivali’nde nostaljik bir yolculuğa çıkabilir, pop’un kralı Michael Jackson’ı canlı ilzeyebilir veya Frida’nın eserlerine yeniden hayat verebilirsiniz.
29.06.2018 Arşiv
Beach’i konser alanına çevirdi
Beach’i konser alanına çevirdi Bayram’da Yalıkavak Palmarina Tren Beach’te sahne alan Berkay, Happy Hour partiyi konser alanına çevirdi.
3.09.2017 Magazin
Çalışanlardan oldu
Çalışanlardan oldu DJ ve stil danışmanı Kemal Doğulu önceki gün Yalıkavak Palmarina Tren Beach’te sahne aldı.
2.09.2017 Magazin
Bayramda parti  var
Bayramda parti var Kurban Bayram’ında tatil cenneti Bodrum’da yerli ve yabancı turistler Happy Hour partilerinde eğlenceye doyacak!
30.08.2017 Magazin
Alaçatı'ya ünlü yağmuru!
Alaçatı'ya ünlü yağmuru! Çeşme Alaçatı, ünlü isimlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
28.08.2017 Kültür Sanat
Sahnede çıplak ayak
Sahnede çıplak ayak Berkay, yaz boyu düzenlenen ve tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği Happy Hour Party’ler kapsamında Yalıkavak Palmarina Tren Beach’te sahne aldı
26.08.2017 Magazin
Berkay Bodrum'u salladı!
Berkay Bodrum'u salladı! Popçu Berkay Şahin, geçtiğimiz gün Yalıkavak Palmarina Tren Beach’te happy hour'da sahne aldı.
15.08.2017 Kültür Sanat
Kemal Doğulu beach'i coşturdu
Kemal Doğulu beach'i coşturdu Stil danışmanı Kemal Doğulu, önceki gün Bodrum Yalıkavak Palmarina Tren Beach'teki happy hour'da Dj kabinine geçti.
9.08.2017 Kültür Sanat
Davalar, FETÖ'cü hainlerin ikiyüzlülüğünü ortaya çıkarıyor
Davalar, FETÖ'cü hainlerin ikiyüzlülüğünü ortaya çıkarıyor Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensupları, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından 62 ilde açılan 269 davada bağımsız Türk mahkemeleri önünde hesap verirken, yargılamalar FETÖ'cülerin ikiyüzlülüğünü de tüm çıplaklığı ile ortaya koyuyor.
29.09.2021 Gündem
Eğlence tam gaz
Eğlence tam gaz ‘İçerde’ dizisinin final yapmasıyla soluğu Bodrum’da alan Rıza Kocaoğlu ve Uluç Bayraktar önceki gün Türkbükü Çilek Beach’de eğlenirken görüntülendi.
20.07.2017 Magazin
Hem göze hem kulağa
Hem göze hem kulağa Kendi, yaz tatiline iş molası verdi.
17.07.2017 Magazin
Eğlence zirvesi
Eğlence zirvesi Bodrum, yaz eğlencesinin kalbi olmaya devam ediyor.
13.07.2017 Magazin
Fatih Ürek'ten sert uyarı: Su gibi alkol tüketiliyor
Fatih Ürek'ten sert uyarı: Su gibi alkol tüketiliyor Geçtiğimiz akşam Bodrum'da sahne alan Fatih Ürek, Happy Hour partileriyle ilgili sert konuştu.
9.07.2017 Magazin
DJ’liği çok sevdi
DJ’liği çok sevdi Stil danışmanı Kemal Doğulu önceki gün Bodrum’da Yalıkavak Palmarina Tren Beach Club’teki happy hour’da DJ kabinine geçti.
5.07.2017 Magazin
Şarkısı beğenildi
Şarkısı beğenildi DJ Burak Yeter, önceki gün Bodrum By Majestueux Beach Club’da Happy Hour partisinde sevenleriyle buluştu.
4.07.2017 Magazin
Yazlıkçıları coşturdu
Yazlıkçıları coşturdu Bu yaz Bodrum’a hızlı giriş yapan Yalıkavak Palmarina Tren Beach’te tatilciler gündüzleri güneşin ve kumun keyfini çıkartırken akşam üstü ise happy hour partileri ile eğleniyorlar.
2.07.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Happy Hour ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki happy hour haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.