Hamam Böceği

Hamam Böceği

Son dakika hamam böceği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hamam böceği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hamam böceği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hamam Böceği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hamam böceği gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 hamam böceği haberi bulunmuştur. Tüm hamam böceği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çoğu kişinin korktuğu hamam böceklerini fosseptik ve rögardan elleriyle topluyorlar!
Çoğu kişinin korktuğu hamam böceklerini fosseptik ve rögardan elleriyle topluyorlar! Antalya'da çoğu kişinin korktuğu, iğrendiği, görmeye tahammül edemediği hamam böceklerini fosseptik ve rögardan elleriyle toplayan biyoloji bölümünün kadın öğrencileri, popülasyonunun azaltılmasına yönelik deneysel araştırma yürütüyor.
29.02.2024 Gündem
Şikayetler arttı! Herkes uyuduktan sonra ortaya çıkıyor
Şikayetler arttı! Herkes uyuduktan sonra ortaya çıkıyor Avrupa'da bazı ülkelerin kabusu haline gelen tahtakurularıyla ilgili Türkiye'nin farklı noktalarından da şikayetler gelmeye başladı. Böcek Profesörü olarak bilinen Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Çetin, en çok şikayetin şu anda toplu yaşam alanlarından ve konutlardan geldiğini belirterek, “Gece uyuduğunuz zaman genellikle yatakların dikiş kenarlarında, ranzanın, bazanın ve dolaplar içerisinde görülüyorlar. Karanlığı ve kuytu noktaları seviyor. Lambayı yaktığınız zaman ortalıkta gözükmüyorlar. Ama siz ne zaman ışığı kapatıp yatmaya hazırlandıysanız o zaman onlarda yavaşça ortaya çıkabiliyorlar. Çözüm, profesyonel ilaçlama hizmeti almak ya da Sağlık Bakanlığı onaylı ürünlerle ilaçlama yapmak” dedi.
14.10.2023 Yaşam
Elazığ'da bir haftada üçüncü vaka! Ekmeğin içerisinden böcek çıktı
Elazığ'da bir haftada üçüncü vaka! Ekmeğin içerisinden böcek çıktı Elazığ’da ekmeğin içinden hamam böceği çıktı. Bir hafta önce yine ekmeğin içerisinde naylon ip çıkarken dün ise sucuğun içerisinde kurtçuklar fışkırmıştı.
23.06.2023 Yaşam
Mahallede hamam böceği kabusu! Gece saatlerinde ortaya çıkıyor
Mahallede hamam böceği kabusu! Gece saatlerinde ortaya çıkıyor Kocaeli’nin Derince ilçesi İbni Sina Mahallesi'ndeki bir sokakta çok sayıda hamam böceği evlere girdi. Gündüz sayıları azalan hamam böcekleri, gece saatlerinde yeniden ortaya çıktı.
17.04.2023 Yaşam
Ev kadınlarının korkulu rüyasıyken gelir kapısı oldu! Fiyatları türüne göre değişiyor
Ev kadınlarının korkulu rüyasıyken gelir kapısı oldu! Fiyatları türüne göre değişiyor Antalya’da girişimci Selami Gökgöl, ev kadınlarının adeta korkulu rüyası haline gelen hamam böceklerini gelir kapısı haline getirdi. 10 metrekare alanda 10 bin adet üretilen böcekler, birçok ilden alıcı buluyor. İş başvurularını değerlendiren Gökgöl, “Telefonda iş arayan kişiye durumu anlatıyorum ‘Sorun değil’ diyor, sonra gelip eline hamam böceğini alan ‘Ben bu işi yapamam’ deyip gidiyor” dedi.
30.03.2023 Ekonomi
Tatil kabusa döndü! 23 bin liralık hayal kırıklığı
Tatil kabusa döndü! 23 bin liralık hayal kırıklığı Pandemi sonrası stres atıp güzel vakit geçirmek için ev kiralayan ailenin tatili ilk günden kabusa döndü. Yaşadıklarını Facebook sayfasında paylaşan talihsiz kadının anlattıkları, 'bu kadar da olmaz' dedirtti.
23.06.2022 Dünya
O harfi ile hayvan isimleri - O ile başlayan hayvanlar...
O harfi ile hayvan isimleri - O ile başlayan hayvanlar... İsmi O ile başlayan hayvanlar arasında egzotik bir çok hayvanlar yer almaktadır. Farklı özelliklere sahip bu hayvanların bazıları bilindik bazıları ise pek bilinmeyen türlerdir.
22.02.2022 Gündem
Kentlerdeki herbisitler kanser yapıyor!
Kentlerdeki herbisitler kanser yapıyor! Oturduğunuz sitenin bahçesinde dinlenirken, yemyeşil çimle kaplı parkta piknik yaparken ya da çimenlerin üzerinde çocuğunuzla oynarken yavaş yavaş zehirleniyor olabilirsiniz. Çünkü yol kenarlarından okul ve site bahçelerine, parklardan piknik alanlarına kadar, kentlerdeki yeşil alanlarda kullanılan ot öldürücü (herbisit) kimyasallar ve diğer tarım zehirleri (pestisitler) insan sağlığını ve doğal varlıkları tehdit ediyor.
9.10.2021 Sağlık
Kadıköy'ün kabusu oldu! Kahverengi Kokarca Böceği istilası...
Kadıköy'ün kabusu oldu! Kahverengi Kokarca Böceği istilası... Kadıköy'de son zamanlarda artan 'Kahverengi Kokarca Böceği' nedeniyle bir çok kişi şikayetçi. Öldürüldüğü zaman kötü koku yayması ile bilinen bu böcek nedeniyle ilaçlama firmalarına talepler de arttı. Öte yandan bu böceğin tarım ürünlerine zararı olduğunu belirten Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Başkanı Murat Kapıkıran, "Yüzde 50'ye varan tarımsal zarar oluşturacağı yönünde de çeşitli ön görüler var" dedi.
21.10.2020 Yaşam
Adana'da böcek istilası! Vatandaşlar isyan etti, ağza ve kulağa giriyor...
Adana'da böcek istilası! Vatandaşlar isyan etti, ağza ve kulağa giriyor... Adana'da bir mahalleyi istila eden hamam böcekleri, mahalle sakinlerini canından bezdirdi. Dolaplardan, prizlerden fışkıran böceklerin yavrularının da uyuyan çocuklarının ağzına, kulağına girdiğini anlatan mahalle sakinleri, yardım istedikleri belediyenin ilgisizliğine de isyan etti.
19.08.2020 Yaşam
Beyaz Saray'ın çevresini fareler ve hamam böcekleri bastı!
Beyaz Saray'ın çevresini fareler ve hamam böcekleri bastı! ABD’nin başkenti Washington'da göstericilerin özerk bölge ilan etmek istedikleri yerleri fareler istila etti. Onlarca farenin çöplere saldırdığı görülürken, sokaklarda ayrıca hamam böcekleri de görüntülendi.
2.07.2020 Dünya
Genç adamın kulağından hamam böceği ailesi çıktı
Genç adamın kulağından hamam böceği ailesi çıktı Kulağında büyük bir hamam böceği gören aile, genç adamı Sanhı Hastanesi'ne götürdü. Burada doktor Cong Yicin tarafından tedavi edilen adamın kulağından biri büyük, 10'u yavru 11 hamam böceği çıkarıldı.
7.11.2019 Yaşam
Böcek öldürmek isterken bahçesini havaya uçurdu
Böcek öldürmek isterken bahçesini havaya uçurdu Brezilya’da bir adam, bahçesindeki hamam böceklerini öldürmek isterken bahçesini havaya uçurdu. Evin güvenlik kameraları, patlama anını saniye saniye görüntüledi.
24.10.2019 Dünya
"Astım riski azaltılabilir"
"Astım riski azaltılabilir" Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğtimi ve Araştırma Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Cantürk Taşçı, alerjik rinitin erken tespiti ve tedavisiyle astım görülme riskinin azaltılabileceğini belirterek, "Alerjik rinit tanısında şikayetlerle, deri testlerinin de değerlendirilmesi önem arz etmekte olup, astım bulguları da eklenen hastalarda solunum fonksiyon testleriyle tanı kesinleştirilmekte ve etkin bir tedavi verilebilmektedir." dedi.
9.05.2019 Sağlık
Böyle eziyet görülmedi! Çalışanlarına idrar içirdi!
Böyle eziyet görülmedi! Çalışanlarına idrar içirdi! Çin'de bir firma çalışanlarının sırtlarına kemerle vurulduğunu ve çalışanlara sarı bir sıvı içirildiğini ortaya koyan görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından polis harekete geçti.
7.11.2018 Dünya
Lise öğrencisi, hamam böceği ve bor bileşiminden radyasyon zırhı üretti
Lise öğrencisi, hamam böceği ve bor bileşiminden radyasyon zırhı üretti Balıkesir'de lise son sınıf öğrencisi Alperen Berberoğlu (18), Çernobil gibi nükleer faciada sağ kalan ve zarar görmeyen hamam böceklerinden esinlenerek, böceklerin kabuklarından elde ettiği kitosan maddesi ve bor bileşimlerinden radyasyon zırhı yaptı. Piyasada 600 liraya mal edilen radyasyon yeleklerini, kitosan ve bor bileşimi madde ile 20 liraya yapan Berberoğlu, yeleğin radyasyona karşı yüzde 98,25 oranında koruma sağladığını söyledi.
15.10.2018 Yaşam
Kırmızı etten fazla protein içeren hamam böcekli ekmek
Kırmızı etten fazla protein içeren hamam böcekli ekmek Bu ekmek fotoğrafı normal görünüyor değil mi? Oysa bu ekmek, kısmen hamam böceklerinden üretildi. Nasıl mı? Devamı detayda...
5.10.2018 Dünya
Zayıflamak için bakın ne içiyormuş!
Zayıflamak için bakın ne içiyormuş! Gösteri dünyasındaki Barbie bebek modasının erkek versiyonu olan Ken Bebek akımının önde gelen temsilcisi olarak tanınan Rodrigo Alves, kilo vermek için hamam böceği sütü içtiğini açıkladı.
24.06.2018 Magazin
Çin, yılda 6 milyar hamam böceği üretiyor
Çin, yılda 6 milyar hamam böceği üretiyor Çin, endüstriyel düzeyde böcek üretimine başladı.Devasa depolarda yaşayan milyarlarca hamam böceği, ilaç yapımı için kullanılıyor.
27.04.2018 Dünya
Polis eve gelince şoke oldu! Dondurucuda 3 tane...
Polis eve gelince şoke oldu! Dondurucuda 3 tane... ABD'de 35 yaşındaki kadının çocuklarını ihmal ettiği ihbarını alan polis, eve vardığında şoke edici bir manzara ile karşılaştı. Evdeki buzdolabında 3 tane köpek vardı.
19.12.2017 Dünya
Beyaz Saray şikayetleri yeniden gündemde!
Beyaz Saray şikayetleri yeniden gündemde! Beyaz Saray'da çok sayıda fare, hamam böceği ve karıncanın görüldüğü ve yapının eski olması sebebiyle bazı bölgelerinde tavan akıntılarının olduğu bildirildi
2.12.2017 Dünya
Bavuldan 200 hamam böceği çıktı
Bavuldan 200 hamam böceği çıktı Çin'de havaalanında güvenlik kontrolü sırasında bir çiftin bavulundan yaklaşık 200 canlı hamam böceği çıktı.
1.12.2017 Dünya
Otelde müşterilere röntgen iddiası
Otelde müşterilere röntgen iddiası Dilan B. isimli bir kadın ve 2 arkadaşı bayram tatili için Ayvalık’a gitti.
1.07.2017 Yaşam
Otel sahibi müşterilerini taciz etti
Otel sahibi müşterilerini taciz etti Bugün sosyal medyaya yansıyan olay Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, butik otel olarak hizmet veren bir işletmede yaşandı. Ramazan Bayramı'nda tatile giden 3 kız arkadaş otel sahibi tarafından kapı arasından izlendiklerini iddia etti.
1.07.2017 Yaşam
Hamam böceğinin tanesini 4 liradan satıyor
Hamam böceğinin tanesini 4 liradan satıyor Antalyalı bir girişimci, her türlü etçil hayvanlarda canlı yem olarak kullanılan hamam böceklerinin tanesini iç piyasada 4 liradan satıyor.
5.06.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hamam Böceği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hamam böceği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.