Hama

Hama

Son dakika hama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hama gelişmeleri de dahil olmak üzere 787 hama haberi bulunmuştur. Tüm hama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Depremin Suriye'deki bilançosu: 5 bin 801 kişi yaşamını yitirdi
Depremin Suriye'deki bilançosu: 5 bin 801 kişi yaşamını yitirdi Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Suriye'de 5 bin 801 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi. Sivil savunma ekibi Beyaz Baretliler, yaptıkları paylaşımlarda enkaz bölgelerinde arama-kurtarma çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.
18.02.2023 Dünya
Suriye Sağlık Bakanlığı: Hayatını kaybedenlerin sayısı 769’a yükseldi
Suriye Sağlık Bakanlığı: Hayatını kaybedenlerin sayısı 769’a yükseldi  Suriye Sağlık Bakanlığı bu sabah yaptığı açıklamada depremden etkilenen ve hükümetin kontrol ettiği bölgelerde ölü sayısının 769’a, yaralı sayısının ise 1448’e yükseldiğini açıkladı. 
7.02.2023 Dünya
Deprem Suriye'yi de vurdu: En az 230 kişi hayatını kaybetti
Deprem Suriye'yi de vurdu: En az 230 kişi hayatını kaybetti Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki deprem, en az 10 şehirde hissedildi. İlk belirlemelere göre, depremin komşu Suriye'de en az 230 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu.
6.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
İstiklal Caddesi saldırısında teröristin evlilik oyunu ortaya çıktı, işte sosyal medya hesabı
İstiklal Caddesi saldırısında teröristin evlilik oyunu ortaya çıktı, işte sosyal medya hesabı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Terörist Ahlam Albashır ile Bilal Hassan'ın sınırı geçmesine yardım ettikleri tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı. Bulgar basınındaki iddiaya göre bombalı saldırının 5 şüphelisi Bulgaristan'da yakalandı. Yakalananlar arasında Bilal Hassan'ın yardımcısı Amran Abdulrami de bulunuyor. Hain saldırı sonrası deşifre oldular. Bombalı saldırıyla irtibatlı isimlere dair kritik tespitler var. İşte ‘Hacı’dan ‘Jarkas Kardeşler’e, saldırının organizasyonunda yer alan kilit isimler ve rolleri...
19.11.2022 Gündem
Aztek Teknoloji halka arz tarihleri belli oldu! Aztek Teknoloji halka arz eşit mi, oransal mı?
Aztek Teknoloji halka arz tarihleri belli oldu! Aztek Teknoloji halka arz eşit mi, oransal mı? Halka arzlar yatırımcının gündeminde yer almaya devam ediyor. Aztek Teknoloji halka arz oluyor! SPK tarafından halka arzı onaylanan Aztek talep toplayacak. Peki, Aztek Teknoloji halka arz eşit mi, oransal mı? Aztek Teknoloji hisse fiyatı ne kadar? Aztek Teknoloji halka arz tarihi ne zaman? Aztek Teknoloji halka arz bilgileri!
8.08.2022 Ekonomi
Üniversiteden atıldığı için okulu basan öğrenci 2 profesörü öldürdü
Üniversiteden atıldığı için okulu basan öğrenci 2 profesörü öldürdü Irak’ın kuzeyindeki Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin (IKBY) Erbil kentinde üniversiteden atılan öğrenci okulu basarak 2 profesörü öldürdü.
28.06.2022 Dünya
Suriye'deki iç savaşla ilgili flaş açıklama: 350 binin üzerinde ölü...
Suriye'deki iç savaşla ilgili flaş açıklama: 350 binin üzerinde ölü... Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Michelle Bachelet, Suriye iç savaşında ölümleri teyit edilenlerin sayısının yaklaşık 350 bin, gerçek rakamın ise bunun çok üzerinde olduğunu bildirdi.
24.09.2021 Dünya
Esed rejimi sivilleri vurdu! Ölü ve yaralılar var
Esed rejimi sivilleri vurdu! Ölü ve yaralılar var Suriye'de Esed rejimi ve İran destekli terörist gruplar, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi sınırları içinde bulunan köye saldırdı. Saldırıda 7 sivil hayatını kaybetti, 3 sivil yaralandı.
22.07.2021 Gündem
Rusya'nın İdlib'e hava saldırılarında bir sivil öldü, iki sivil yaralandı
Rusya'nın İdlib'e hava saldırılarında bir sivil öldü, iki sivil yaralandı Rusya'ya ait savaş uçaklarının Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib iline yaptığı hava saldırılarında bir sivil hayatını kaybetti, iki sivil yaralandı.
21.03.2021 Dünya
Rus savaş uçakları, İdlib'de Suriye Milli Ordusu güçlerini vurdu
Rus savaş uçakları, İdlib'de Suriye Milli Ordusu güçlerini vurdu Rus savaş uçakları, Suriye'nin İdlib ilinde ılımlı muhaliflerin eğitim kampını vurdu, çok sayıda asker hayatını kaybetti.
26.10.2020 Dünya
İdlib'de TSK'ye destek gösterileri düzenlendi
İdlib'de TSK'ye destek gösterileri düzenlendi Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib kentinde halk, Türkiye'nin bölgedeki askeri varlığını destekleyen gösteriler düzenledi.
18.09.2020 Dünya
Suriyeli Muhammed bebek, Emine Erdoğan'ın misafiri oldu!
Suriyeli Muhammed bebek, Emine Erdoğan'ın misafiri oldu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Suriye'de yaşadıkları Hama kentinin bombalanmasının ardından İdlib'deki çadır kente sığınan ve İçişleri Bakanlığının talimatı ile Türkiye'ye getirilen Mosaytıf ailesi ve Muhammed bebekle bir araya geldi.
7.09.2020 Gündem
ABD'den flaş yaptırım kararı! Esed'in oğlu da var
ABD'den flaş yaptırım kararı! Esed'in oğlu da var ABD yönetimi, "Sezar Suriye Sivil Koruma Yasası" kapsamında, aralarında Beşşar Esed'in oğlu Hafız Esed'in de bulunduğu bazı Suriyeli isimleri yaptırım listesine aldı.
29.07.2020 Dünya
Esed rejimi İsrail'in Şam'a hava saldırısı düzenlediğini iddia etti
Esed rejimi İsrail'in Şam'a hava saldırısı düzenlediğini iddia etti Beşşar Esed rejimi, İsrail'e ait savaş uçaklarının, Suriye'nin başkenti Şam'a hava saldırısı düzenlediğini ileri sürdü.
20.07.2020 Dünya
Uluslararası Göç Filmleri Festivali bu akşam sona eriyor
Uluslararası Göç Filmleri Festivali bu akşam sona eriyor Bu yıl ilki gerçekleştirilen dünyanın en geniş katılımlı ve kapsamlı tematik film festivali ‘Uluslararası Göç Filmleri Festivali, bu akşam gerçek zamanlı 3D sanal stüdyoda ‘artırılmış gerçeklikle’ düzenlenen yeni nesil kapanış töreniyle sona erecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, İngiltere’deki Stonehenge Anıtı ile Göbeklitepe’nin dijital olarak harmanlanmasıyla oluşturulan sanal sahnede gerçekleştirilecek kapanış törenine video konferansla katılacak.
21.06.2020 Gündem
Rus savaş uçakları İdlib'de ateşkesi ihlal etti!
Rus savaş uçakları İdlib'de ateşkesi ihlal etti! Rus savaş uçaklarının İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ndeki ateşkesi ihlal ederek, sivil yerleşim ve cephe hatlarına düzenlediği hava saldırısı sonucunda en az üç sivil hayatını kaybetti, üç sivil yaralandı.
8.06.2020 Dünya
İdlib'de TSK konvoyuna taciz ateşi
İdlib'de TSK konvoyuna taciz ateşi Ateşkes ihlallerine dün ve bugün de devam eden rejim unsurları, gerekli koordine yapılmasına rağmen TSK'ye ait ikmal konvoyuna makinalı tüfekle taciz ateşi açtı. Rejim unsurlarının bir başka birliğin yakınına üç havan mermisi attığı tespit edildi.
9.03.2020 Gündem
İdlib'deki ateşkese rejim ihlali
İdlib'deki ateşkese rejim ihlali İdlib'deki ateşkesin yürürlüğe girmesinden 10 dakika sonra rejimin ihlallere başladığı, ilk günün sonunda 15 ateşkes ihlali gerçekleştirdiği belirlendi.
8.03.2020 Gündem
Rusya, İdlib'de sivilleri vurdu! 16 ölü!
Rusya, İdlib'de sivilleri vurdu! 16 ölü! Rus savaş uçaklarının İdlib'de bir tavuk çiftliğine sığınan sivilleri hedef aldığı saldırıda 16 sivil hayatını kaybetti.
5.03.2020 Dünya
Esad'a ağır darbe! En güvendiği isim Süheyl Hasan vuruldu, Rusya'dan flaş hamle
Esad'a ağır darbe! En güvendiği isim Süheyl Hasan vuruldu, Rusya'dan flaş hamle TSK, Serakib’i ele geçiren rejim güçlerini SİHA ve topçu atışlarıyla etkili vurdu. Rejime bağlı Kaplan Kuvvetleri Komutanı Tuğgenaral Süheyl Hasan’ın SİHA atışı sonucu ağır yaralandığı ileri sürüldü. Rejimin İdlib sorumlusu üst düzey general Ramazan Yusuf ve yanındaki subaylar Cebel El Zaviye bölgesinde obüs atışıyla öldürüldü Öte yandan Rus askeri polisi de Serakib’den çekildi
5.03.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Yüreğin yetiyorsa' dedi ve meydan okudu
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Yüreğin yetiyorsa' dedi ve meydan okudu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Kılıçdaroğlu, eğer bu ülkenin yönetiminde sorumluluk almak istiyorsa, kendisine bunun yolunu hemen göstereyim. Bu iş öyle sütre gerisinden saldırarak, birilerini öne sürüp arkadan kıs kıs gülerek olmaz. Malum olduğu üzere, 2023 yılında bu ülkede bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Yüreğin yetiyorsa çıkarsın meydana "ben ülkeyi yönetmeye talibim" dersin, milletten yetkiyi alabilirsen de söylediklerini yaparsın. Ama o güne kadar bu zata düşen görev, milli güvenliğimizi ilgilendiren konularda sorumluluk sahiplerine destek vermektir." diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüşmeyle ilgili soruya da “Her şeye açığız. Beklentimiz ateşkesin sağlanması” ifadesini kullandı. ABD’den gelen mühimmat desteği açıklamasına ise “Bu tür taleplerimizi Sayın Trump’a ilettim” yorumunu yaptı.
4.03.2020 Siyaset
Rejim ve Rus uçakları İdlib'de sivilleri vurdu! 12  ölü
Rejim ve Rus uçakları İdlib'de sivilleri vurdu! 12 ölü Esad rejimi ve Rusya'nın İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ne saldırılarında 12 sivil hayatını kaybetti.
3.03.2020 Dünya
Görüntüler ortaya çıktı! Esad rejimi askerleri, ambulansları kalkan yaptı!
Görüntüler ortaya çıktı! Esad rejimi askerleri, ambulansları kalkan yaptı! Beşşar Esad rejimi ordusunun özel kuvvetlerinin, ülkenin güneyindeki Dera ilinden sivil ambulansları kalkan yaptığı görüntüler sosyal medyada yayılırken, askerlerin İdlib'e intikal etmek için yola çıktığı iddia ediliyor.
2.03.2020 Dünya
F-16 karanlık bölgeye geçti! İşte adım adım SU-24 operasyonu
F-16 karanlık bölgeye geçti! İşte adım adım SU-24 operasyonu İdlib'te Suriye Rejim Ordusu'na yönelik başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı'nda Türk Silahlı Kuvvetleri, Rejim hava savunma sistemlerini elektronik harp sistemleri uygulayarak imha ediyor. Milliyet'e konuşan Savunma politikası analisti Turan Oğuz, bu başarının altında elektronik harp sistemlerinden İHA-SİHA operatörlerinin başarısına, güdümlü mühimmatlardan F-16 savaş uçaklarına kadar pek çok koordinasyonun önemine dikkat çekti.
2.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.