Halfeti

Halfeti

Son dakika halfeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan halfeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını halfeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halfeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halfeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 227 halfeti haberi bulunmuştur. Tüm halfeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
YSK açıkladı: Siverek, Halfeti ve Ürgüp'te seçim yenilenmeyecek
YSK açıkladı: Siverek, Halfeti ve Ürgüp'te seçim yenilenmeyecek Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Şanlıurfa'nın Siverek ve Halfeti ilçeleri ile Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde seçimlerin yenilenmesi doğrultusunda il seçim kurullarınca alınan kararları kaldırdı.
7.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP'yi eleştiren Erdoğan, "Şu anda CHP kendi bünyesinde adeta bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin bir taraftan yenisinin bir taraftan birbirine kılıç salladığı bu savaşın ne zaman biteceğini kimse bilmiyor." dedi. Dünkü Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısına değinen Erdoğan "Bu saldırıyı yapan teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden bu örgütün cezaevindeki elebaşına bizzat selam gönderdi." ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
Birecik ve Halfeti'nin Gaziantep'e bağlanması talebi, Şanlıurfa'yı karıştırdı! İşte nedeni
Birecik ve Halfeti'nin Gaziantep'e bağlanması talebi, Şanlıurfa'yı karıştırdı! İşte nedeni Şanlıurfa'nın Birecik ile Halfeti ilçelerinin Gaziantep'e bağlanması talebi, 5 yıl sonra yeniden gündeme geldi. Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup yazan Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saadettin Bilgin, bu kez İçişleri Bakanlığı'na dilekçe gönderip, Fırat Nehri kıyısındaki 2 ilçenin referandum yapılarak Gaziantep'e bağlanmasını istedi.
15.08.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Güvenlik şeridini tamamlayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Güvenlik şeridini tamamlayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa Kuzeybatı Çevre Yolu, Abide Kavşağı İlave Köprü Viranşehir Pompaj Sulaması 1. ve 2. Kademe ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Şanlıurfa'daki mitinge 110 bin kişinin katıldığını açıklayarak, "Bu bir rekor" dedi. Erdoğan, "Güvenlik şeridini mutlaka tamamlayacağız, terör koridoru kurulmasına izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.
3.12.2022 Siyaset
Bakan Nebati: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yazmaya devam ediyoruz
Bakan Nebati: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yazmaya devam ediyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir dizi ziyarette bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.
18.10.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Çığlık çığlığa yardım istedi! Nehir kenarında bıçaklanmış bir kadın bulundu
Çığlık çığlığa yardım istedi! Nehir kenarında bıçaklanmış bir kadın bulundu Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde bir kadın, bıçakla yaralanmış halde Fırat Nehri'nin kenarında bulundu. Ağır yaralı kadın, hastaneye kaldırıldı.
4.10.2022 Yaşam
Müslüm filmi nerede çekildi, hangi ilde? Müslüm filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
Müslüm filmi nerede çekildi, hangi ilde? Müslüm filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Arabesk müziğin efsaneleşmiş isimlerinden Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı Müslüm filmi bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Şanlıurfa'da doğan ardından ailesiyle Adana’ya göç eden Müslüm Gürses’in Adana'da yolu bir gün halkevine düşer ve bu tesadüf onun hayatının dönüm noktası olur. Müdür Limoncu Ali'den ilk müzik eğitimini alan, sesiyle kitleleri etkileyen Müslüm Gürses’in yolu Adana’dan sonra İstanbul’a düşer. Burada hayatının aşkı oyuncu Muhterem Nur'u bulur. Peki, Müslüm filmi nerede çekildi? İşte Müslüm filminin konusu ve oyuncu kadrosu…
26.08.2022 Televizyon
Tuba Ersöz kimdir? Tuba Ersöz Ünver nereli, kaç yaşında, İlk başörtülü il Başsavcısı Ersöz’ün eşi kimdir? Gümüşhane Başsavcılığı'na atanan Tuba Ersöz
Tuba Ersöz kimdir? Tuba Ersöz Ünver nereli, kaç yaşında, İlk başörtülü il Başsavcısı Ersöz’ün eşi kimdir? Gümüşhane Başsavcılığı'na atanan Tuba Ersöz HSK'nin, 5 bin 75 adli ve 351 idari hâkim ve savcıyı kapsayan yaz kararnamesi tamamlandı. Gümüşhane Başsavcılığı'na atanan Tuba Ersöz ilk başörtülü il Başsavcısı oldu. Peki, Tuba Ersöz kimdir, İlk başörtülü il Başsavcısı Tuba Ersöz Ünver nereli, kaç yaşında, Tuba Ersöz’ün eşi kimdir?
20.06.2022 Gündem
Şanlıurfa'da zincirleme kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Şanlıurfa'da zincirleme kaza: 2 ölü, 8 yaralı Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde iki otomobil ile motosikletin karıştığı zincirleme trafik kazasında Mehmet Subaşı (23) ile Mehmet Kılıç (18) hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.
9.05.2022 Yaşam
Halk süpürme tekniğiyle aşılanıyor
Halk süpürme tekniğiyle aşılanıyor Türkiye’nin korona virüs aşılanma oranı düşük illeri arasında yer alan Şanlıurfa’da 102 ekipten oluşan 300 sağlık çalışanı, süpürme tekniğiyle aşılama çalışmaları yapıyor.
5.12.2021 Sağlık
Birecik-Halfeti yolu heyelan nedeniyle trafiğe kapandı
Birecik-Halfeti yolu heyelan nedeniyle trafiğe kapandı Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde meydana gelen heyelanda tonlarca toprak ve kaya parçası yola savruldu. Dağdan kopan kaya parçaları seyir halindeki 2 hafif ticari araçta hasara neden olurken, 3 kişi yaralandı.
29.08.2021 Gündem
Genç kadın saatlerce kurtarılmayı bekledi ama kimse görmedi! Ertesi gün...
Genç kadın saatlerce kurtarılmayı bekledi ama kimse görmedi! Ertesi gün... Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesine gezmeye giden Dilara Köseoğlu’nun (22) kullandığı otomobil, cumartesi akşamı 100 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Ters dönen otomobilden çıkamayan Köseoğlu, pazar günü öğle saatlerinde arazisine giden çiftçinin görerek haber vermesi üzerine itfaiye ekiplerince kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
21.06.2021 Gündem
Arabesk müziğin babası Müslüm Gürses ölümünün 8. yılında anılıyor! İşte Müslüm Gürses'in hayatı, şarkıları ve filmleri
Arabesk müziğin babası Müslüm Gürses ölümünün 8. yılında anılıyor! İşte Müslüm Gürses'in hayatı, şarkıları ve filmleri Müslüm Gürses'in aramızdan ayrılışının 8. yılında anılıyor. Müslüm Gürses acılarla dolu 60 yıllık yaşamına, 78 albüm ve 38 film sığdırdı. Hayranlarının "Müslüm Baba" adını taktığı Müslüm Gürses arabesk müziğin efsane ismi olarak gönüllerde yaşamaya devam ediyor. Peki, Müslüm Gürses kimdir? Müslüm Gürses kaç yılında öldü? Müslüm Gürses kaç yaşında vefat etti? İşte Müslüm Gürses hayatı, şarkıları ve filmleri
3.03.2021 Gündem
Tur teknesi alabora olmuştu! İlginç detaylar ortaya çıktı
Tur teknesi alabora olmuştu! İlginç detaylar ortaya çıktı Şanlıurfa’nın turizm ilçesi Halfeti’de tur teknesinin batması olayıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. Mersin Liman Başkanlığı tarafından görevlendirilen üç mühendis, gemide yaptığı inceleme sonucunda alabora nedeninin yolcu hatası olduğunu belirledi.
19.09.2020 Gündem
Tur teknesinin alabora olduğu anlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı
Tur teknesinin alabora olduğu anlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesindeki Birecik Baraj Gölü’nde 29 kişinin ölümden döndüğü tur teknesinin alabora olduğu olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Yardıma gelen başka bir tekneden çekilen görüntülerde büyük panik yaşandığı görüldü.
19.09.2020 Haber
Şanlıurfa'da tur teknesi battı! İçinde 26 yolcu vardı
Şanlıurfa'da tur teknesi battı! İçinde 26 yolcu vardı Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde, Birecik Barajı Gölü'nde gezi esnasında su alan tekne battı, 26 yolcu ise kurtarıldı.
17.09.2020 Gündem
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
Şanlıurfa'da çok sayıda ev karantinaya alındı!
Şanlıurfa'da çok sayıda ev karantinaya alındı! Şanlıurfa'da yeni tip corona virüs tedbirleri kapsamında 65 evde karantina uygulaması başlatıldı.
2.07.2020 Gündem
Kardeşlerin arazi kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 2 yaralı
Kardeşlerin arazi kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 2 yaralı Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde kardeşler arasında yaşanan arazi kavgasında 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi yaralandı.
20.05.2020 Yaşam
Dünya devleri peşinde! Halfeti'de kara gülün ardından yeşil gül yetiştirilecek
Dünya devleri peşinde! Halfeti'de kara gülün ardından yeşil gül yetiştirilecek Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde yetişen kara gülden sonra aynı bölgede yeşil gül yetiştirilmesine başlandı.
12.05.2020 Ekonomi
Beyaz takım elbise en çok ona yakışıyordu! Müslüm Gürses kimdir? Çocukluğu, sanat hayatı ve ölümü
Beyaz takım elbise en çok ona yakışıyordu! Müslüm Gürses kimdir? Çocukluğu, sanat hayatı ve ölümü Beyaz takım elbise deyince herkesin aklına ilk o gelir. Arabesk müziğin babası, halk müziği sanatçısı Müslüm Gürses, ölümünün 7. yılında anılıyor. Sanatçı, 7 Mayıs 1953'te Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bağlı Fıstıközü köyünde, tarım işçisi Mehmet ve Emine Akbaş çiftinin ilk çocuğu olarak dünyaya geldi. Zeyno ve Ahmet adında iki kardeşi olan Gürses'in ailesi, ekonomik sıkıntılar nedeniyle kendisi 3 yaşındayken Adana'ya göç etti. Müslüm Gürses, ilkokuldan sonra eğitime devam edemeyerek, bir süre ayakkabı tamircisi ve terzi olarak çalıştı. Babasının engellemesine rağmen, annesinin desteğiyle 1967'de henüz 14 yaşındayken Adana'da bir çay bahçesinde düzenlenen ses yarışmasına katılan sanatçı, birinci olarak dikkati çekti. Peki Müslüm Gürses kimdir? Müslüm Gürses kaç yaşında öldü? Müslüm Gürses'in hayatı...
3.03.2020 Gündem
80 belediye İŞKUR üzerinden KPSS şartsız 960 personel alınacak! (Şartları ve başvuru tarihleri)
80 belediye İŞKUR üzerinden KPSS şartsız 960 personel alınacak! (Şartları ve başvuru tarihleri) 80 belediye İŞKUR üzerinden 690 memur-işçi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınlanan iş ilanında, il/ilçe belediyelerine KPSS’siz en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden 960 memur-işçi alımı yapılacağı bildirildi.
31.01.2020 Personel Alımı
Yakalanan kadın terörist saldırı planını anlattı: 2 şehir için talimat aldım!
Yakalanan kadın terörist saldırı planını anlattı: 2 şehir için talimat aldım! Adana'da yakalanan PKK'lı terörist Elif K. ifadesinde hain planın tüm aşamalarını itiraf etti.
15.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Halfeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halfeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.