Birecik

Birecik

Son dakika birecik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan birecik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını birecik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Birecik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan birecik gelişmeleri de dahil olmak üzere 419 birecik haberi bulunmuştur. Tüm birecik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP'yi eleştiren Erdoğan, "Şu anda CHP kendi bünyesinde adeta bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin bir taraftan yenisinin bir taraftan birbirine kılıç salladığı bu savaşın ne zaman biteceğini kimse bilmiyor." dedi. Dünkü Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısına değinen Erdoğan "Bu saldırıyı yapan teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden bu örgütün cezaevindeki elebaşına bizzat selam gönderdi." ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
Gaziantep’te damat dehşeti: 4 ölü, 3 yaralı
Gaziantep’te damat dehşeti: 4 ölü, 3 yaralı Gaziantep’in Nizip ilçesinde boşanma aşamasındaki eşinin evine giden Halil Çağlar, eşinin ailesine kurşun yağdırdı. Olayda 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise ağır yaralandı.
29.01.2024 Gündem
Gaziantep - Şanlıurfa otobanında katliam gibi kaza: 5 can kaybı
Gaziantep - Şanlıurfa otobanında katliam gibi kaza: 5 can kaybı Gaziantep-Şanlıurfa otobanında, bir minibüs otobanda budama yapan karayollarına ait kamyona arkadan çarparak taklalar attı. Korkunç kazada 5 kişi hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 17 kişi hastanelere kaldırıldı.
20.10.2023 Yaşam
Birecik ve Halfeti'nin Gaziantep'e bağlanması talebi, Şanlıurfa'yı karıştırdı! İşte nedeni
Birecik ve Halfeti'nin Gaziantep'e bağlanması talebi, Şanlıurfa'yı karıştırdı! İşte nedeni Şanlıurfa'nın Birecik ile Halfeti ilçelerinin Gaziantep'e bağlanması talebi, 5 yıl sonra yeniden gündeme geldi. Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup yazan Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saadettin Bilgin, bu kez İçişleri Bakanlığı'na dilekçe gönderip, Fırat Nehri kıyısındaki 2 ilçenin referandum yapılarak Gaziantep'e bağlanmasını istedi.
15.08.2023 Yaşam
Çocuklar Duymasın'ın Psikolog Sinan Bey'i son haliyle şaşırttı!
Çocuklar Duymasın'ın Psikolog Sinan Bey'i son haliyle şaşırttı! Fenomen dizi Çocuklar Duymasın kadrosunda Psikolog Sinan Bey karakterini canlandıran Nejat Birecik'in son hali ortaya çıktı.
28.07.2023 Magazin
Bakan Bozdağ: Hayvanların dahi gezemediği yerlerde şimdi halaylar çekiliyor
Bakan Bozdağ: Hayvanların dahi gezemediği yerlerde şimdi halaylar çekiliyor Şanlıurfa'da konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Huzur, barış, güvenlik her yerde; dağda da ovada da merada da. Hayvanların dahi dağlarda gezemediği yerlerde şimdi halaylar çekiliyor, düğünler yapılıyor. Bu istikrar ve huzur Türkiye'nin gücüdür" dedi.
17.04.2023 Gündem
Yasak aşk cinayeti iddiası! Öldürülüp Fırat Nehri'ne atılmış
Yasak aşk cinayeti iddiası! Öldürülüp Fırat Nehri'ne atılmış Gaziantep'te bir haftadır kayıp olarak aranan 22 yaşındaki Ömer Yılmaz'ın öldürüldükten sonra Fırat Nehri'ne atıldığı ortaya çıktı. Ömer Yılmaz'ın cesedi nehirden çıkarıldıktan sonra adli tıpta yapılan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edilirken Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili 1'i kadın 2 şüpheliyi gözaltına aldı.
18.03.2023 Yaşam
897 konut yapılacak! Şanlıurfa’nın iki ilçesinde ilk kazma vuruldu
897 konut yapılacak! Şanlıurfa’nın iki ilçesinde ilk kazma vuruldu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından, “asrın felaketi” 6 Şubat depremlerinin ardından 11 ilin inşası için başlatılan çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini anlatan bir video paylaştı. Videoda, Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde kalıcı konutlarla ilgili ilk kazmanın vurulduğu anlatılırken Bakan Kurum, yayımladığı mesajında, “Bilimsel, güçlü ve hızlı! TOKİ ile dirençli şehirlerimizi bu anlayışla inşa ediyoruz. Bilimden şaşmadan, hızlı hareket ederek, güçlü adımlarla, Şanlıurfa Birecik’te de başladık.” ifadelerini kullandı.
14.03.2023 Gündem
Bakan Kurum, deprem konutlarıyla ilgili detayları açıkladı: İnşa süreci başladı
Bakan Kurum, deprem konutlarıyla ilgili detayları açıkladı: İnşa süreci başladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesindeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, "507 bin bağımsız bölümden oluşan 156 bin binanın yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı olduğu tespitini yaptık." açıklamasını yaptı.
22.02.2023 Gündem
Tutuklu müteahhit sayısı 134’e çıktı
Tutuklu müteahhit sayısı 134’e çıktı Adıyaman’da yıkılan Huzur Apartmanı’nın müteahhiti Yıldıray Varki İstanbul Havaalanı’ndan İsviçre’ye gitmeye çalışırken yakalandı. Yıkılan binalarla ilgili tutuklu sayısı 134’e ulaştı. Adıyaman barosu konteynerde şikayetleri topluyor.
21.02.2023 Gündem
Balıklıgöl’ün suyu, deprem sonrası çamur rengine döndü
Balıklıgöl’ün suyu, deprem sonrası çamur rengine döndü Şanlıurfa’nın simgesi olan, dünyanın tek doğal akvaryumu olarak bilinen tarihi Balıklıgöl de depremden etkilendi. Berrak ve mavi olan gölün suyu, depremin ardından çamur rengini aldı.
17.02.2023 Gündem
Deprem bölgesinde AFAD kıyafetiyle hırsızlık rezaleti
Deprem bölgesinde AFAD kıyafetiyle hırsızlık rezaleti Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 şiddetinde deprem tüm yurdu sarstı. Kurtarma ekipleri enkaz altındaki kurtarmak için zamanla savaşırken hırsızlar yardım kuruluşlarına ait kıyafetleri giyerek boşaltılan evlerden hırsızlık yaptıkları belirlendi.
8.02.2023 Gündem
Bakan Nebati: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yazmaya devam ediyoruz
Bakan Nebati: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yazmaya devam ediyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir dizi ziyarette bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.
18.10.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Çığlık çığlığa yardım istedi! Nehir kenarında bıçaklanmış bir kadın bulundu
Çığlık çığlığa yardım istedi! Nehir kenarında bıçaklanmış bir kadın bulundu Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde bir kadın, bıçakla yaralanmış halde Fırat Nehri'nin kenarında bulundu. Ağır yaralı kadın, hastaneye kaldırıldı.
4.10.2022 Yaşam
Şanlıurfa'da yolcu otobüsü şarampole devrildi: 20 yaralı
Şanlıurfa'da yolcu otobüsü şarampole devrildi: 20 yaralı Şanlıurfa'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrilirken, saman yüklü kamyon da otobüse çarpmamak için sürücüsünün manevra yaptığı sırada devrildi. Kazada 20 kişi yaralandı.
1.10.2022 Yaşam
Fırat Nehri'ne giren çocuk boğuldu!
Fırat Nehri'ne giren çocuk boğuldu! Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde serinlemek için Fırat Nehri'ne giren yabancı uyruklu çocuk boğuldu.
28.08.2022 Yaşam
TSK’nın terör hedeflerini vurduğu anlara ait görüntüler ortaya çıktı
TSK’nın terör hedeflerini vurduğu anlara ait görüntüler ortaya çıktı PKK-YPG terör örgütünün Şanlıurfa’nın Birecik ilçesindeki hudut karakoluna düzenlediği saldırı sonrası TSK’nın terör hedeflerini vurduğu anların görüntüleri ortaya çıktı.
17.08.2022 Gündem
Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı! MSB duyurdu: 22 terörist etkisiz hâle getirildi
Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı! MSB duyurdu: 22 terörist etkisiz hâle getirildi  Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde hudut karakolunda 2 Mehmetçiğin şehit olduğu saldırı sonrasında belirlenen hedeflerin vurulduğunu ve şu ana kadar 22 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.
17.08.2022 Gündem
MSB acı haberi duyurdu! Şanlıurfa'da 1 asker şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu! Şanlıurfa'da 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde hudut hattına yapılan havan tacizi sonucu yaralanan Topçu Sözleşmeli Er Enes Gazi Özdemir'in kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu açıkladı.
17.08.2022 Gündem
Şanlıurfa'da 1 askerimiz şehit oldu! 13 terörist etkisiz hale getirildi
Şanlıurfa'da 1 askerimiz şehit oldu! 13 terörist etkisiz hale getirildi Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Birecik ilçesindeki Çiçekalan Hudut Karakolu'na düzenlenen saldırıda 1 askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada ayrıca, "Bölgede ilk belirlemelere göre 13 terörist etkisiz hale getirilmiştir" denildi.
16.08.2022 Gündem
3 çocuk annesi kadın, yasak aşk yaşadığı adama sokak ortasında kurşun yağdırdı
3 çocuk annesi kadın, yasak aşk yaşadığı adama sokak ortasında kurşun yağdırdı Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 3 çocuk annesi kadın, yasak aşk yaşadığı adama sokak ortasında kurşun yağdırıp öldürdü.
10.07.2022 Yaşam
Bayram iznine çıkan uzman çavuş kazada hayatını kaybetti
Bayram iznine çıkan uzman çavuş kazada hayatını kaybetti Şanlıurfa’da TIR ile otomobilin çarpıştığı kazada bayram tatili için memleketlerine gittikleri öğrenilen bir uzman çavuş hayatını kaybederken, diğeri yaralandı.
4.07.2022 Gündem
Sokağı temizlerken bulduğu içinde 3 bin euro olan cüzdanı sahibine teslim etti
Sokağı temizlerken bulduğu içinde 3 bin euro olan cüzdanı sahibine teslim etti Şanlıurfa'da, temizlik işçisi Yusuf Akın, sokakta bulduğu cüzdandaki 3 bin euroyu sahibine teslim etti. Cüzdanıyla parasına kavuşan Mehmet Öztürk, Akın'a sarılıp teşekkür etti.
24.06.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Birecik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki birecik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.