Hack

Hack

Son dakika hack haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hack ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hack haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hack

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hack gelişmeleri de dahil olmak üzere 707 hack haberi bulunmuştur. Tüm hack haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Sürmeli'nin hacklenen sosyal medya hesabı kurtarıldı
Ali Sürmeli'nin hacklenen sosyal medya hesabı kurtarıldı Ünlü oyuncu Ali Sürmeli'nin geçen hafta hacklenerek paylaşımlar yapılan sosyal medya hesabı kurtarıldı. Hesabın Amerika'dan IP kullanılarak hacklendiği ortaya çıktı.
12.02.2024 Magazin
Eğitim sitelerinde +18 reklamlara dikkat!
Eğitim sitelerinde +18 reklamlara dikkat! Türkiye’de birçok eğitim kurumunun sitesine gizlice +18 içerikli, yasa dışı reklamlar eklendi. Durumu fark eden üniversiteler, reklamları silmeye başlasa da liselerin sitelerinde dahi bu tarz reklamlara rastlamak mümkün
23.01.2024 Gündem
Mercedes’i böyle sömürdüler! Galerici tek tek itiraf etti: Araç başına 50 bin lira alıyordum
Mercedes’i böyle sömürdüler! Galerici tek tek itiraf etti: Araç başına 50 bin lira alıyordum Mayıs ayında Türkiye’de internetten araç satışına başlayan Mercedes-Benz’in, durumu fırsat bilen galeriler tarafından hack’lendiği iddia edilmişti. Olaydan aylar sonra Alman otomotiv devinin internet sitesine bot yazılımla müdahale ettiğini ileri süren galerici Hürriyet’e konuştu: “Araç sisteme düşmeden 5 saniye önce haberimiz oluyordu. Müşterilerimizden araç başına 50 bin TL komisyon alıyorduk.” Mercedes-Benz ise iddiaları “Sabote etmeye çalıştılar ama hızla tedbirimizi aldık” şeklinde yanıtladı.
31.10.2023 Yaşam
TEKNOFEST'te büyük heyecan! ! Ev eşyalarını hacklemek mümkün mü?
TEKNOFEST'te büyük heyecan! ! Ev eşyalarını hacklemek mümkün mü? Artık evimizde kullandığımız aletler de bizim gibi internete bağlanabiliyor. Kettle, fırın, buzdolabı gibi geleneksel ürünler dahi akıllı cihaz kategorisine girebiliyor. Bu da bir noktada güvenlik açıklarının ortaya çıkmasına neden olabiliyor.
30.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Trabzonspor'un Youtube kanalı hacklendi! Elon Musk'ın canlı yayını açıldı
Trabzonspor'un Youtube kanalı hacklendi! Elon Musk'ın canlı yayını açıldı Trabzonsporun video arşivinin yer aldığı ve canlı yayınlarını paylaştığı video platformu Youtube'daki kanalı, siber korsanlarca hacklendi. Kulüp yetkilileri, hesabın geri alınması için Youtube platformuyla iletişime geçti. Kulübün geçmiş tüm videolarının silindiği kanalda, saldırı sonrası Tesla şirketi sahibi Elon Musk'ın canlı yayın söyleşisi yer aldı.
11.03.2023 Trabzonspor
Kendini ölü gibi gösterip fotoğraflarını paylaştı! Sebebi herkesi şaşkına çevirdi
Kendini ölü gibi gösterip fotoğraflarını paylaştı! Sebebi herkesi şaşkına çevirdi Akılalmaz olay herkesi şaşkına çevirdi. 'L' olarak tanımlanan kadın, kendini öldü gibi gösterdi, bununla da kalmayıp cenazesinin fotoğraflarını sosyal medyada yayınlattı. Bunu neden yaptığını duyanlar şok oldu.
24.12.2022 Dünya
Ed Sheeran'ın yayımlanmamış şarkılarını çalmıştı! Hacker hakkında flaş karar
Ed Sheeran'ın yayımlanmamış şarkılarını çalmıştı! Hacker hakkında flaş karar İngiliz müzisyen Ed Sheeran’ın yayımlanmamış iki şarkısını çalıp satan bilgisayar korsanı hakkında karar verildi.
22.10.2022 Magazin
İran devlet televizyonu 'hacklendi'
İran devlet televizyonu 'hacklendi' İran devlet televizyonu, “Ali’nin Adaleti” adlı hacker grubu tarafından hacklendi.
8.10.2022 Dünya
Binance hacklendi mi 2022, Binance hack olayı nedir?
Binance hacklendi mi 2022, Binance hack olayı nedir? Binance hacklendi mi 2022, Binance hack olayı nedir? Kripto para borsası Binance'e siber saldırı gerçekleştirildi. Binance yönetiminine göre bu saldırı kapsamında 100 milyon dolar civarında kripto para çalındı. İşte Binance hack olayı…
7.10.2022 Bilim ve Teknoloji
Merve Şarapçıoğlu'dan şoke eden iddia! 'Beni Yıldız’la aldattı'
Merve Şarapçıoğlu'dan şoke eden iddia! 'Beni Yıldız’la aldattı' Berk Oktay'ın eski eşi avukat Merve Şarapçıoğlu, 'Söylemezsem Olmaz' programına telefon bağlantısı ile canlı yayın konuğu oldu. Beraat ettiği Berk Oktay davasıyla ilgili konuşan Şarapçıoğlu, geçtiğimiz hafta Polonezköy'de dünyaevine giren eski eşi ve Yıldız Çağrı Atiksoy hakkında şoke eden bir iddiada bulundu.
13.09.2022 Magazin
Kripto para piyasasında şok eden gelişme! 100 milyar dolar buhar oldu! Yatırımcısı kara kara düşünüyor
Kripto para piyasasında şok eden gelişme! 100 milyar dolar buhar oldu! Yatırımcısı kara kara düşünüyor Kripto para piyasasında son dakika gelişmesi. Kripto para piyasasında cuma günü gerçekleşen kritik gelişme sonrası düşüş hızlandı. Bitcoin, 20 bin doların altına gerilerken, piyasada 100 milyar dolar buhar oldu. Öte yandan sosyal medyada dolaşan bir iddia kripto para yatırımcılarının panik satışına geçmesine yol açtı. İşte detaylar...
28.08.2022 Ekonomi
NATO'da büyük şok! Sırlar hacklendi online satışa çıktı...
NATO'da büyük şok! Sırlar hacklendi online satışa çıktı... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş tüm şiddetiyle devam ederken tüm dünyanın gözlerini çevirdiği NATO'da büyük bir kriz yaşanıyor. Bir hacker grubu tarafından online ortamda satışa çıkarılan gizli askeri bilgiler NATO'yu zor durumda bıraktı. Ukrayna'da kullanılan silahların tasarımlarının da yer aldığı 80 GB'lık dosya, halihazırda herkes tarafından görülebiliyor.
26.08.2022 Dünya
'Aranan hacker' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank çıktı
'Aranan hacker' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank çıktı Teknofest Hack Karadeniz'de yarışan 'beyaz hacker'ların bir dizi şifreyi çözerek 2 gün boyunca ulaşmaya çalıştığı 'siyah hacker'ların, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank ile Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç olduğu çıktı.
16.08.2022 Siyaset
Fenerbahçe Kulübü'nün Youtube hesabı hacklendi
Fenerbahçe Kulübü'nün Youtube hesabı hacklendi Sarı-Lacivertli kulübün 2.3 milyon üyeli resmi YouTube Kanalı hacklendi. Daha sonra Fenerbahçe Kulübü hesabını geri alarak ismini eski haline çevirdi.
9.08.2022 Fenerbahçe
WhatsApp'ta büyük tehlike! Bunu en kısa sürede yapın, mesajlar ve fotoğraflar...
WhatsApp'ta büyük tehlike! Bunu en kısa sürede yapın, mesajlar ve fotoğraflar... WhatsApp kullanan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. WhatsApp 1 milyardan fazla kullanıcıya sahip. Bu kadar büyük bir kitlenin tehlikelere karşı korunması da oldukça önemli. Bir hack saldırısının hedefi olmamak için ise tüm WhatsApp kullanıcıların değiştirmesi gereken bir WhatsApp ayarı var. İşte her WhatsApp kullanıcısının en kısa sürede açması gereken WhatsApp ayarı...
13.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Rusya, Ukrayna’ya siber saldırılarını yüzde 196 artırdı
Rusya, Ukrayna’ya siber saldırılarını yüzde 196 artırdı STM ThinkTech, bu yılın ilk çeyreğini kapsayan Siber Tehdit Durum Raporu’nu açıkladı. Ukrayna-Rusya savaşındaki siber operasyonların ele alındığı raporda, Rusya’nın Ukrayna askeri ve devlet kurumlarına yönelik çevrimiçi saldırılarını yüzde 196 artırdığı vurgulandı. Ukrayna’nın ise, Rusya’daki askeri ve kritik altyapı hedeflerine saldırmak için siber güvenlik uzmanları ordusu oluşturduğuna dikkat çekildi.
20.04.2022 Dünya
Kredi kartı ile internetten alışveriş yapanlar dikkat! IBAN numarası oyunu ortaya çıktı, bunu yapan anında...
Kredi kartı ile internetten alışveriş yapanlar dikkat! IBAN numarası oyunu ortaya çıktı, bunu yapan anında... Kredi kartı, mobil uygulama kullanan ve internetten alışveriş yapan herkesi ilgilendiren uyarı! IBAN numarası oyunu deşifre oldu. Anında iptal ettirilmesi gerekiyor yoksa paralar yanıyor. Her geçen yıl artan teknoloji ile birlikte sosyal ortamlardaki saldırı ve dolandırıcılık olayları artarken, Konya Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin mücadelesiyle suçlular yakalanıyor. Sanal suçların izini süren uzmanlar, sanal şüphelilerin dönemsel olarak dolandırıcılık konu linkleri hazırladıkları konusunda uyarıyor. İşte detaylar...
3.04.2022 Gündem
Rusya-Ukrayna arasında siber savaş! Zelenski'nin ‘teslim olun’ çağrısı ortalığı karıştırdı
Rusya-Ukrayna arasında siber savaş! Zelenski'nin ‘teslim olun’ çağrısı ortalığı karıştırdı Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinde iki ülke arasındaki savaş giderek şiddetleniyor, can kayıpları katlanarak artıyor. Gerilim sahalara olduğu gibi internet ortamına da yansıdı. Zelenski'nin Ukrayna'da devlet televizyonunda ülkeye teslim olma çağrısı yapması şok etkisi yarattı. Ülkede kısa süreli paniğe neden olan video mesajın, bir siber saldırı olduğu ortaya çıktı.
17.03.2022 Dünya
Rus izleyiciler şaşkına döndü! Televizyon ekranları aniden karardı... 'Güle güle'
Rus izleyiciler şaşkına döndü! Televizyon ekranları aniden karardı... 'Güle güle' Rusya - Ukrayna savaşı 12'nci gününde devam ederken mücadele sadece cephede sürmüyor. Rusya'da televizyonlar bir anda karardı, haberler anında değişti. Ekran başındaki Ruslar ise gördükleri karşısında neye uğradıklarını şaşırdı. Hacker topluluğu Anonymous'un, Ukrayna'daki savaşın görüntülerini göstermek için Rus devlet televizyonu yayınlarını hack'lediği ve Rusya Federal Güvenlik Servisi'nin internet sitesini çökerttiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. BBC, iddiaları bağımsız olarak doğrulayamadı ancak saldırılar, Russia Today tarafından doğrulandı.
7.03.2022 Dünya
TEKNOFEST Karadeniz'de başvuru süresi 7 Mart'a uzatıldı
TEKNOFEST Karadeniz'de başvuru süresi 7 Mart'a uzatıldı TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında bu yıl 40 ana yarışma-99 farklı kategoride düzenlenen teknoloji yarışmalarının son başvuru tarihi gençlerden gelen yoğun talep üzerine 7 Mart’a kadar uzatıldı.
28.02.2022 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları başvuruları 28 Şubat’ta sona eriyor
TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları başvuruları 28 Şubat’ta sona eriyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen Teknoloji Yarışmalarına başvurular 28 Şubat’ta sona eriyor.
24.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Elektrik faturaları dolandırıcıların yeni yöntemi! Sakın tıklamayın, hesabınız boşaltılabiliyor
Elektrik faturaları dolandırıcıların yeni yöntemi! Sakın tıklamayın, hesabınız boşaltılabiliyor Sosyal medya dolandırıcılarının yeni yöntemi elektrik faturaları oldu. Bu yöntemle birçok kişinin banka ya da sosyal medya hesabına erişerek tuzağa düşürmek isteyen dolandırıcılar için Siber Güvenlik Uzmanı Osman Demircan uyarılarda bulundu. Demircan, "En önemli kriterleri gündemi kullanmak. Gelen linkler tıklandığında tüm hesabınız boşaltılabiliyor ya da sosyal medya hesabınız hack'leniyor. Linklere tıklamayın ve şikayet edin" dedi.
22.02.2022 Gündem
Elektrik faturaları ile ilgili flaş uyarı! İnanılmaz tuzak, elektrik faturalarının farkı...
Elektrik faturaları ile ilgili flaş uyarı! İnanılmaz tuzak, elektrik faturalarının farkı... Elektrik faturaları ile ilgili son dakika uyarısı! Pek çok kişi mağdur oldu, tuzak kuruyorlar. Sosyal medya dolandırıcılarının yeni yöntemi elektrik faturaları oldu. Bu yöntemle birçok kişinin banka ya da sosyal medya hesabına erişerek tuzağa düşürmek isteyen dolandırıcılar için Siber Güvenlik Uzmanı Osman Demircan uyarılarda bulundu. Demircan, “En önemli kriterleri gündemi kullanmak. Gelen linkler tıklandığında tüm hesabınız boşaltılabiliyor ya da sosyal medya hesabınız hack'leniyor. Linklere tıklamayın ve şikayet edin” dedi.
22.02.2022 Gündem
Tarihi kripto para vurgununda 'Türk Martha Stewart' detayı!
Tarihi kripto para vurgununda 'Türk Martha Stewart' detayı! Kripto para tarihinin en büyük vurgununda ayrıntılar ortaya çıktı. 2016 yılında kripto para borsası Bitfinex hack'lendiğinde yaklaşık 3.6 milyar dolar değerinde kripto para çalındı. Dünya dün, ABD Adalet Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya kilitlendi. Milyarlık vurgunun kilit isimleri olan evli çiftin yakalandığı açıklandı. Bitcoinleri aklamak için komplo kurdukları tespit edilen çift, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Milyarlık vurgunda bir de şoke eden detay vardı...
10.02.2022 Dünya
Kripto para piyasası görülmemiş vurgun! 'Ele geçirilen en büyük miktar'
Kripto para piyasası görülmemiş vurgun! 'Ele geçirilen en büyük miktar' Kripto para piyasası bu Bitcoin vurgununu konuşuyor, akılalmaz dolandırıcılık yöntemi ABD’ye damga vurdu. Bugüne kadar böylesi görülmedi. Yetkililer ele geçirilen miktarın bugüne kadar görülmemiş büyüklükte olduğunu açıkladı. Ilya Litchtenstein ve Heather Morgan'ın kripto para üzerinden yaptığı vurgunun detayları...
9.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hack ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hack haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.