Haberal

Haberal

Son dakika haberal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan haberal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haberal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haberal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haberal gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.052 haberal haberi bulunmuştur. Tüm haberal haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Eski bakan Tanır için TBMM'de cenaze töreni
Eski bakan Tanır için TBMM'de cenaze töreni Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) hayatını kaybeden eski bakanlardan Vefa Tanır (96) için cenaze töreni düzenlendi.
13.03.2023 Gündem
Türkiye aşkına, vatan uğruna! 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, binler Saraçhane Meydanı'na akın ediyor...
Türkiye aşkına, vatan uğruna! 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, binler Saraçhane Meydanı'na akın ediyor... 15 Temmuz 2016 günü Türkiye, demokrasisine yönelen büyük tehlikeyi canlarını ortaya koyan halkın verdiği destansı mücadele sayesinde bertaraf etti. Millet iradesini hiçe sayan cuntacıların girişimi, sokaklara dökülen halk tarafından tarihin çöplüğüne gömüldü. O gün şehit ve gazi olan kahramanların anısı ise yaşatılmaya devam ediyor.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde “Türkiye Aşkına” temasıyla Türkiye genelinde ve yurt dışında binlerce anma etkinliği düzenleniyor.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul Saraçhane Meydanı’nda gerçekleşecek etkinliklere katılacak ve millete seslenecek.
Etkinliğe MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katılacak.
15.07.2022 Gündem
TBMM Başkanı Mustafa Şentop: Türkiye bu hain tertibi boşa çıkardı
TBMM Başkanı Mustafa Şentop: Türkiye bu hain tertibi boşa çıkardı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "15 Temmuz, darbelerle oluşan tarihi dönemin kapatıldığının tescil edildiği bir gecedir. Bu yönüyle 15 Temmuz'a çok net bir şekilde halk hareketi diyebiliriz. Böyle bir hareket dünya tarihinde de yoktur" dedi.
15.07.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu, eski milletvekili İsa Ayhan'ın cenaze törenine katıldı
Kılıçdaroğlu, eski milletvekili İsa Ayhan'ın cenaze törenine katıldı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tedavi gördüğü hastanede vefat eden 15'inci Dönem Aydın Milletvekili İsa Ayhan'ın (91) Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) cenaze törenine katıldı.
7.02.2022 Siyaset
Seren Serengil ameliyat oldu! Sevgilisinden ilk açıklama...
Seren Serengil ameliyat oldu! Sevgilisinden ilk açıklama... Seren Serengil, bir kez daha ameliyat oldu. Zayıflamak için gerçekleştirdiği operasyonlar yüzünden sürekli kilo kaybı yaşayan Seren Serengil, tekrar ameliyat masasına yattı. Ameliyat sonrası ilk açıklama, Seren Serengil’in sevgilisi Mustafa Tohma’dan geldi.
10.08.2021 Magazin
TSE "Okulum Temiz" belgelerini vermeye başladı
TSE "Okulum Temiz" belgelerini vermeye başladı Türk Standardları Enstitüsü (TSE), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ardından yeniden kapılarını açmaya hazırlanan okullara "Okulum Temiz" belgesi vermeye başladı. İlk belge, törenle Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Okulları yetkililerine verildi.
12.08.2020 Sağlık
TBMM kararları Resmi Gazete'de
TBMM kararları Resmi Gazete'de AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop'un Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı seçilmesi ile Meclis Başkanlık Divanı üyelikleri için yapılan seçime dair kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.
8.07.2020 Gündem
Rize'nin 'Pisa kuleleri' korkutuyor
Rize'nin 'Pisa kuleleri' korkutuyor Rize, yıllar önce inşa edilen ve dolgu olan zemindeki kayma nedeniyle yan yatmaya başlayan toplam 96 daireli 4 binada gün geçtikçe artan eğim korkutuyor. 'Pisa kuleleri' diye anılan binalardaki daire sahipleri, demir direklerle destekleyip, kendilerince önlem almaya çalıştıkları yapılarda korku içerisinde yaşıyor. İnşaat Mühendisleri Odası uzmanları yüzde 6 dolayında eğim oluşan riskli binaların bir an önce yıkılması gerektiğini açıkladı.
24.02.2020 Yaşam
'VIP dinleme' davası sanıklarına ceza yağdı!
'VIP dinleme' davası sanıklarına ceza yağdı! FETÖ/PDY adına siyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri suçlamasıyla aralarında Emniyet Genel Müdürlüğü eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak ile birçok eski emniyet müdürünün bulunduğu 'VİP dinleme' davasında karar çıktı.
22.01.2020 Gündem
Şehit Uzman Onbaşı Umut Coşkun son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Onbaşı Umut Coşkun son yolculuğuna uğurlandı Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde yaralanmasının ardından kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Umut Coşkun, son yolculuğuna uğurlandı.
22.10.2019 Gündem
MHP lideri Bahçeli taburcu edildi!
MHP lideri Bahçeli taburcu edildi! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi'nden taburcu edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bahçeli'nin hastanede yatışını zorunlu kılan bir durumun söz konusu olmadığını bildirdi.
23.09.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! İşte resmileşen önemli atamalar...
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! İşte resmileşen önemli atamalar... Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü ile Türk Patent ve Marka Kurumuna ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı. Ayrıca Sağlık Endüstrileri Yönlendirme Komitesi üyelerinin yeniden belirlenmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Genelgesi de Resmi Gazete'de yayımlandı.
14.12.2018 Siyaset
Köksal Toptan'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı
Köksal Toptan'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı Eski TBMM Başkanı ve Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Köksal Toptan'ın annesi Saadet Toptan, son yolculuğuna uğurlandı.
3.12.2018 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan ortak aday açıklaması
Kılıçdaroğlu'ndan ortak aday açıklaması CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Demokrasiyi yerelde bu topluma göstereceğiz, kazandıracağız ve güçlendireceğiz" dedi.
1.12.2018 Siyaset
TBMM Başkanı Yıldırım Belarus'a gitti
TBMM Başkanı Yıldırım Belarus'a gitti TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "Türkiye-Belarus ilişkilerinde 1 milyar dolar ticaret hedefimizin yakalanması adına çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdüreceğiz." dedi.
13.11.2018 Siyaset
İnsanlığın yeniden ‘Nizam ve Merhamet Medeniyeti’ ile buluşmasını sağlamalıyız
İnsanlığın yeniden ‘Nizam ve Merhamet Medeniyeti’ ile buluşmasını sağlamalıyız Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu Kazakistan Ankara Büyükelçiliğinde düzenlenen etkinlikte konuştu. Topçu, "İnsanlığın 'Nizam ve Merhamet Medeniyeti' ile buluşmasını sağlamalıyız" dedi.
16.10.2018 Siyaset
OHAL sonrası için 27 maddelik teklif, Meclis Başkanlığı'na sunuldu
OHAL sonrası için 27 maddelik teklif, Meclis Başkanlığı'na sunuldu OHAL sonrası için yeni düzenleme ile ilgili teklif Meclis Başkanlığı'na sunuldu. Düzenlemenin, geçici maddeyle birlikte toplam 27 maddeden oluştuğu öğrenildi.
16.07.2018 Siyaset
Rektör atamaları Resmi Gazete'de
Rektör atamaları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 8 üniversiteye yaptığı rektör atamaları Resmi Gazete'de yer aldı. Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk Kazak Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyeliğine ise Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın atandı.
14.06.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 8 üniversiteye rektör atadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 8 üniversiteye rektör atadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 üniversiteye yeni rektörler atarken, 4 üniversitenin rektörünü yeniden aynı göreve atadı
13.06.2018 Gündem
MHP'nin listesine 79 kadın aday girdi
MHP'nin listesine 79 kadın aday girdi MHP'nin milletvekili aday listesinde, Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu ve Kadın Kolları Başkanı Nevin Taşlıçay'ın da aralarında bulunduğu 79 kadın yer aldı.
19.05.2018 Siyaset
MHP’de 8 vekil istediği halde listeye giremedi
MHP’de 8 vekil istediği halde listeye giremedi MHP’nin 24 Haziran seçimleri için milletvekili aday listesi belli oldu. Mevcut 13 milletvekili listede yok. Bu isimlerden aralarında Oktay Vural ve Mehmet Parsak’ın da bulunduğu 8 isim yeniden seçilmek için başvurmuştu
18.05.2018 Siyaset
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.
18.05.2018 Siyaset
Eski rektör Namık Çevik'e son görev
Eski rektör Namık Çevik'e son görev İzmir'de, yolun karşısına geçerken otomobilin çarpmasıyla yaşamını yitiren Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) eski rektörlerinden Prof. Dr. Namık Çevik için, DEÜ Rektörlüğü'nde cenaze töreni düzenlendi.
10.05.2018 Yaşam
O doktor adli tıp imamı çıktı!
O doktor adli tıp imamı çıktı! MİT’in, Kosova’da 6 FETÖ’cüyü kıskıvrak yakalaması, örgüte ağır bir darbe daha vurdu. Yakalananlardan doktor Osman Karakaya’nın Ergenekon sürecinde İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda FETÖ lehine raporlar düzenlediği ortaya çıktı
31.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Haberal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haberal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.