Günaydın Mesajları

Günaydın Mesajları

Son dakika günaydın mesajları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan günaydın mesajları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını günaydın mesajları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Günaydın Mesajları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan günaydın mesajları gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 günaydın mesajları haberi bulunmuştur. Tüm günaydın mesajları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sevgiliye etkileyici günaydın mesajları 2023! Kadın ve erkek için uzun kısa resimli seçenekli sevgiliye etkileyici günaydın mesajı ve sözleri!
Sevgiliye etkileyici günaydın mesajları 2023! Kadın ve erkek için uzun kısa resimli seçenekli sevgiliye etkileyici günaydın mesajı ve sözleri! Sevgiliye uzun kısa romantik günaydın mesajları, telefonları aktif kullandığımız bugünlerde günün vazgeçilmez ritüelleri arasına girdi. Uyanır uyanmaz aklına ilk gelenin o olduğunu hatırlatan, sabah gözlerimizi açar açmaz yüzümüzde gülümsemelere neden olan kısa mesajları daha duygu ve romantik kelimelerle süslemek mümkün. Kuru bir günaydın dışında sizler ve sevdikleriniz için hazırladığımız en güzel, romantik duygulu günaydın mesajlarından faydalanabilirsiniz. İşte Kadın ve erkek için etkileyici, resimli sevgiliye günaydın sözleri 2023!
28.01.2023 Gündem
Sevgiliye en güzel ve anlamlı günaydın mesajları!
Sevgiliye en güzel ve anlamlı günaydın mesajları! Sevgiliye en güzel ve anlamlı günaydın mesajlarını haberimizde derledik. Yeni bir güne başlarken en özel günaydın mesajları ile sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz. Uzun, kısa ve resimli günaydın mesajları arasından en sevdiklerinizi seçebilirsiniz.
10.01.2018 Gündem
Sevgiliye en güzel günaydın mesajları!
Sevgiliye en güzel günaydın mesajları! En güzel sevgiliye günaydın mesajlarını haberimizde derledik. Yeni bir güne başlarken sevdiğiniz insanı en anlamlı günaydın mesajlarıyla mutlu edebilirsiniz. Bu sayede yüzünde sizin yarattığınız bir tebessümle uyanır. İşte en güzel günaydın mesajları...
29.09.2021 Gündem
En güzel ve en anlamlı günaydın mesajları
En güzel ve en anlamlı günaydın mesajları En güzel ve en anlamlı günaydın mesajları ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Sizler için derlediğimiz günaydın mesajlarını sevdiklerinize göndererek onların keyifli bir güne başlamasına vesile olabilir, yüzlerinde tebessüm oluşturabilirsiniz. İşte en güzel günaydın mesajları...
29.09.2021 Gündem
En mutlu sabahlar için en güzel günaydın mesajları!
En mutlu sabahlar için en güzel günaydın mesajları! Sabahları güzel bir günaydın mesajıyla uyanmayı kim istemez ki? Kötü bir günün ardından gözlerini geceye yummuş ve bir sonraki güne hazırlanmak için uyumuşsanız, güzel bir günaydın mesajı keyfinizi yerine getirecek şey olabilir. Yine aynı şekilde sevdikleriniz, arkadaşlarınız ya da akrabalarınıza güzel bir günaydın mesajı göndererek onları mutlu edebilirsiniz. Sizler için derlediğimiz günaydın mesajlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz…
29.09.2021 Gündem
En güzel günaydın mesajları... (Günaydın mesajları sevgiliye)
En güzel günaydın mesajları... (Günaydın mesajları sevgiliye) En güzel günaydın mesajları ile sevdiklerinizin güne mutlu başlamalarını sağlayabilirsiniz. Günün ilki olma özelliğini taşıyan günaydın mesajları ile sevgiliye en özel armağanlardan birini vermiş olursunuz. İşte sizler için derlediğimiz en güzel ve en özel günaydın mesajları...
29.09.2021 Gündem
Günaydın mesajları -  2018 en güzel sevgiliye günaydın sözleri!
Günaydın mesajları - 2018 en güzel sevgiliye günaydın sözleri! Günaydın mesajları 'günün ilki' olma özelliğini taşır. Mesajlarını 'Günaydın'la sınırlı bırakmak isteyenler için en yaratıcı ve anlamlı mesajları derledik. Resimli günaydın mesajları ve sevgiliye özel günaydın mesajları da var...
29.09.2021 Gündem
Her şeyi olduğu gibi seviyorum
Her şeyi olduğu gibi seviyorum Sağlıklı beslenmek onun için bir yaşam tarzı, tutku ve kariyeri. Aklınıza kısıtlamalarla dolu bir mutfak gelmesin. Pınar Sabancı’nın evinde ve iş yeri olan Misa mutfağında lezzetli, sağlıklı ve hatta “anti-aging” atıştırmalıklar çıkıyor. MAG Dergisi Pınar Sabancı ile yeni işini, sonbaharı ve hayallerini konuştu.
18.09.2015 Magazin
İş arkadaşı ile yaşadığı aşk korkunç bitti! İnternet aramaları kan dondurdu
İş arkadaşı ile yaşadığı aşk korkunç bitti! İnternet aramaları kan dondurdu İngiltere’de yaşanan olay okuyanları dehşete düşürdü. Yıllardır depresyonda olan şahıs, evine çağırdığı sevgilisini korkunç bir şekilde katletti. Katilin o gecenin ardından internetten yaptığı araştırmalar ise kan dondurdu.
4.11.2022 Dünya
Filiz Akın'dan iyi haber geldi!
Filiz Akın'dan iyi haber geldi! Geçtiğimiz aylarda ses tellerinde çıkan sorun sebebiyle boğazından parça alınan Filiz Akın'ın tahlil sonuçları temiz çıktı. İyi haberi eşi Sönmez Köksal'dan alan usta oyuncu, mutluluğunu sosyal medya hesabından yayınladığı video ile takipçileriyle de paylaştı.
10.10.2022 Magazin
Akıllara durgunluk veren dolandırıcılık hikayesi! Her şey bir mesajla başladı: Sonsuza kadar süper zenginiz...
Akıllara durgunluk veren dolandırıcılık hikayesi! Her şey bir mesajla başladı: Sonsuza kadar süper zenginiz... İstanbul Beyoğlu'nda yaşanan dolandırıcılık hikayesi akıllara durgunluk verdi. Kendisini Kamerunlu iş adamı olarak tanıtan ve adının Killo olduğunu söyleyen bir kişi, asansör firmasında çalışan Hasan Ö.'ye sosyal medya üzerinden ulaştı. Türkiye'ye yatırım yapacağını söyleyen Killo, Hasan Ö.'nün kendisine güvenmesin sağladı. Elindeki özel kimyasal madde ile paraları değiştirdiğini ve hayat boyu süper zengin olacağını söyleyen Killo, talihsiz adamdan 35 bin euro aldı. Gerçeği anlayan Hasan Ö.'nün dünyası ise başına yıkıldı... 
30.07.2022 Gündem
Arefe gününe özel Cuma mesajları 2022! Anlamlı, dualı, resimli ve en güzel Kurban Bayramı Arife gününe özel Cuma mesajları!
Arefe gününe özel Cuma mesajları 2022! Anlamlı, dualı, resimli ve en güzel Kurban Bayramı Arife gününe özel Cuma mesajları! Kurban Bayramı Arife gününün Cuma gününe denk gelmesiyle birlikte pek çok kişi sevdiklerinin hem Cuma hem de Arife gününü kutlayan mesajları araştırıyor. Bayrama saatler kala, Arife gününü en güzel, dualı ve ayetli mesajlarla kutlamak isteyenler için en güzel mesajları derledik. İşte Anlamlı, dualı, resimli ve en güzel Kurban Bayramı Arife gününe özel Cuma mesajları!
8.07.2022 Gündem
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Türkiye, Kıbrıs Cumhuriyeti'nin garantörüdür
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Türkiye, Kıbrıs Cumhuriyeti'nin garantörüdür Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin füze savunma sistemlerini güçlendirme girişimleri için, "Bu son derece yanlış. Şu anda Doğu Akdeniz’de olan gerginliği daha da arttırabilecek ve unutmamalılar ki Türkiye Cumhuriyeti, Kıbrıs Cumhuriyeti’nin garantörüdür. Garantör olarak bunlara vereceği cevaplar vardır” dedi.
27.01.2022 Siyaset
Cinsel istismar sebebiyle intihar etti! Damla Demir davası ile ilgili flaş gelişme
Cinsel istismar sebebiyle intihar etti! Damla Demir davası ile ilgili flaş gelişme Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde kendini iple asarak yaşamına son veren Damla Demir'e (16) ait telefonda komşusu M.K.'ye (56) yönelik cinsel taciz suçlamaları görüldü. Damla'nın tırnaklarından alınan doku örnekleri ile DNA'sı da eşleşen M.K. soruşturma kapsamında tutuklandı. ‘Sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı' ile ‘taksirle ölüme neden olma' suçlarından hakkında hapis cezası istenen M.K. ikinci duruşmada ise ev hapsi kararıyla tahliye edildi.
21.01.2022 Yaşam
Aralık ayı mesajları! Aralık ayı ile ilgili şiirler, güzel-kısa, resimli sözler!
Aralık ayı mesajları! Aralık ayı ile ilgili şiirler, güzel-kısa, resimli sözler! Kış mevsimi başladı. Bugün 1 Aralık ve kış mevsiminin ilk günü. Kış mevsimine hoş geldin demek için  Whatsap, Facebook, Instagram, Twitter'da paylaşmalık sözler, mesajları ve şiirler ilk sıradaki yerini aldı. Biz de aralık ayı mesajları ile aralık ayı ile ilgili şiirleri ve güzel-kısa, resimli sözleri bir araya getirdik.
30.11.2021 Gündem
Hakim Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Tatlıtuğ talebini reddetti
Hakim Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Tatlıtuğ talebini reddetti Kıvanç-Başak Tatlıtuğ çifti, Sinan Altıntaş adlı şahsın tehditlerine devam ederek koruma kararına aykırı davrandığını iddia ederek zorlama hapis talebinde bulundu. Ancak mahkeme, somut delilin bulunmadığını belirterek hapis talebini reddetti.
2.10.2020 Magazin
Yaşar İpek’e mahkemeden ‘zorla getirme’ kararı!
Yaşar İpek’e mahkemeden ‘zorla getirme’ kararı! Ünlü şarkıcı Yaşar İpek eski eşi Seren Serengil hakkında yayın yapan Can Tanrıyar’ı ağır ifadelerle tehdit edince mahkemelik oldu. İpek, 7 yıl hapis istemiyle yargılandığı davaya katılmayınca hakkında zorla getirme kararı verildi.
25.09.2020 Magazin
Ece Erken savcılığa koştu! ‘Yanına gelmeyeyim...'
Ece Erken savcılığa koştu! ‘Yanına gelmeyeyim...' Sunucu Ece Erken kendisini, ‘Behzat Ç. rol yapar, Erdal Ç. gerçekleri yapar. Susmaya devam edersen yanına gelmek zorunda kalacağım, aksiyonu severim’ diye tehditler savuran sapığı hakkında suç duyurusunda bulundu
28.05.2020 Magazin
Ünlü şarkıcı Nez'i korkutan mesaj: Seni kimseye yar etmem
Ünlü şarkıcı Nez'i korkutan mesaj: Seni kimseye yar etmem Daha önce her yerde kendisini takip eden sapık hayranıyla davalık olan Nez, bu kez sosyal medyadan “Benim olacaksın, seni kimseye yar etmem” diye mesajlar atan kişiyi şikayet etti
5.01.2020 Yaşam
İrem Derici'yi taciz ettiği iddia edilen sanık konuştu!
İrem Derici'yi taciz ettiği iddia edilen sanık konuştu! Şarkıcı İrem Derici'nin Harbiye'de oturduğu evin kapısına gelerek taciz ettiği iddiasıyla şikayetçi olduğu,  gözaltına alınıp adli kontrol kararıyla serbest bırakılan Erol K.'nın (33) yargılamasına başlandı. Celse arasında ifade veren Erol K., "İrem hanımın evinde çalıştığı yardımcısına İrem hanımı sevdiğimi söyledim. 26 Ağustos tarihinde evin kapısını çaldım ama kimse açmadı. Kötü bir amacım yoktur. Pişmanım" dedi.
13.11.2019 Magazin
Çiçekli sapık kapıya dayandı! İrem Derici gözyaşları içinde polise koştu
Çiçekli sapık kapıya dayandı! İrem Derici gözyaşları içinde polise koştu İrem Derici’nin takıntılı hayranı, şarkıcının evine giderek paniğe neden oldu. Gözyaşları içinde emniyete giden Derici, şahsın kendisine taciz mesajları attığını da bildirdi.
27.08.2019 Magazin
'Sonun geldi' dedi cezayı yedi!
'Sonun geldi' dedi cezayı yedi! Şebnem Schaefer, kendisini ‘Hazırlıklı ol, sonun geldi’ diyerek tehdit eden eski sevgilisi Murat Kadıoğlu’ndan şikayetçi oldu. Kadıoğlu, yargılama sonrası 4 ay hapis cezasına çarptırıldı
29.05.2019 Magazin
Bülent Serttaş'a şok! 'Kapıdan ilk çıkanı vuracağım'
Bülent Serttaş'a şok! 'Kapıdan ilk çıkanı vuracağım' Türkücü Bülent Serttaş, “Arabanı benzinle yakacağım, evinin önüne yatıp kapıdan ilk çıkanı vuracağım. Hepinizi yok edeceğim" diyerek kendisini tehdit ettiğini öne sürdüğü eski çalışanı Muhlis K.’dan şikayetçi oldu. Savcılık, Muhlis K.’ya dava açtı
21.03.2019 Magazin
Emrah Karaduman: Bıçaklanmamdan Erol Köse sorumlu
Emrah Karaduman: Bıçaklanmamdan Erol Köse sorumlu Emrah Karaduman, Aleyna Tilki’yi istismar ettiğine dair paylaşımlar yapan Erol Köse’den şikayetçi oldu. Ancak mahkeme takipsizlik kararı verdi. Emrah Karaduman, küçük düşürüldüğünü ve bu olayın saldırıya uğramasına sebep olduğunu söyleyerek karara itiraz etti
17.01.2019 Magazin
Tacizciyi işten attılar ama dur durak tanımadı!
Tacizciyi işten attılar ama dur durak tanımadı! İstanbul Fatih’te aynı iş yerinde çalıştığı B.D. (29) isimli kadını mesaj atarak taciz eden muhasebeci M.P. (34), "Kişilerin huzur ve sükununu bozma" ve "Cinsel taciz" suçlarından toplam 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme cezayı erteledi.
8.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Günaydın Mesajları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki günaydın mesajları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.