Gülriz Sururi

Gülriz Sururi

Son dakika Gülriz Sururi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gülriz Sururi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gülriz Sururi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülriz Sururi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülriz sururi gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 gülriz sururi haberi bulunmuştur. Tüm gülriz sururi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Orhan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? Orhan Aydın'ın kızı Eylem Aydın kurtarıldı mı?
Orhan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? Orhan Aydın'ın kızı Eylem Aydın kurtarıldı mı? Sanatçı Orhan Aydın'ın enkaz altında yardım bekleyen kızı Eylem Şafak Aydın hayatını kaybetti. Peki, Orhan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? 
11.02.2023 Gündem
Aydemir Akbaş kanser mi, ne kanseri? Aydemir Akbaş kaç yaşında, nereli, kimdir, sağlık durumu nasıl?
Aydemir Akbaş kanser mi, ne kanseri? Aydemir Akbaş kaç yaşında, nereli, kimdir, sağlık durumu nasıl? Aydemir Akbaş kanser olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Akbaş "Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam" dedi. Peki, Aydemir Akbaş ne kanseri, Aydemir Akbaş kimdir, nereli, kaç yaşında?
25.01.2023 Magazin
Birce Akalay'a Dubai'den ödül! Kıyafetiyle göz kamaştırdı
Birce Akalay'a Dubai'den ödül! Kıyafetiyle göz kamaştırdı Birce Akalay, bu yıl Dubai’de 6’ncısı gerçekleşen Diafa ödül töreninde 'Yılın Uluslararası Kadın Oyuncusu' ödülüne layık görüldü. Törene Özgür Masur tasarımı bir kıyafetle katılan Akalay, göz kamaştırdı.
5.11.2022 Magazin
Anta Toros, Gülriz Sururi'nin vasiyetini açıkladı!
Anta Toros, Gülriz Sururi'nin vasiyetini açıkladı! Anta Toros, meslektaşı Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 31 Aralık 2018 tarihinde hayata gözlerini yuman Gülriz Sururi ile birlikte en uzun çalışan kadın oyuncu olan 74 yaşındaki sanatçı, "Bana bir vasiyeti olmuştu" diyerek, usta ismin kendisiyle paylaştığı sözleri açıkladı.
5.11.2022 Magazin
Buket Dereoğlu kimdir? Buket Dereoğlu’nun üvey babası Ercan Yazgan kimdir, ne zaman öldü?
Buket Dereoğlu kimdir? Buket Dereoğlu’nun üvey babası Ercan Yazgan kimdir, ne zaman öldü? Alişan ile Hayata Gülümse programına katılan Buket Dereoğlu üvey babası Ercan Yazgan ile ilgili anılarını anlattı. Bizimkiler dizisinin Cafer’i Ercan Yazgan’ın hayatı merak ediliyor. Peki, Buket Dereoğlu kimdir? Buket Dereoğlu’nun üvey babası Ercan Yazgan kimdir, ne zaman öldü? İşte detaylar…
14.03.2022 Gündem
Fatma Girik ve Memduh Ün evli miydi? Fatma Girik’in vasiyeti var mı?
Fatma Girik ve Memduh Ün evli miydi? Fatma Girik’in vasiyeti var mı? COVID-19’a bağlı zatürre nedeniyle hayatını kaybeden usta oyuncu Fatma Girik, son yolculuğuna uğurlandı. Fatma Girik, Bodrum’da hayat arkadaşı Memduh Ün’ün yanına defnedilecek. Pek çok kişi Fatma Girik ve Memduh Ün aşkını, ve Fatma Girik’in vasiyetini merak ediyor. Peki, Fatma Girik ve Memduh Ün evli miydi? Fatma Girik’in vasiyeti var mı? İşte detaylar…
27.01.2022 Gündem
Oyuncu Atilla Pekdemir hayatını kaybetti
Oyuncu Atilla Pekdemir hayatını kaybetti Akciğer kanseri ile mücadele eden Atilla Pekdemir hayatını kaybetti.
1.02.2021 Magazin
Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir? Gönül Yazar'dan tartışma yaratacak sözler!
Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir? Gönül Yazar'dan tartışma yaratacak sözler! Bir döneme damga vuran Gönül Yazar yönetmen Rüzgar Mağden ile olan birlikteliği ile gündemden düşmüyor. Evlilikleri, söylemleri ve dillere destan güzelliği ile bir döneme damga vuran gazino sahnelerinin yaşayan efsanesi " Taş Bebek" lakabıyla Gönül Yazar 21 yıl sonra kalbinin kapılarını Rüzgar Mağden’e açmıştı. Kanal D'nin sevilen magazin programı Müge ve Gülşen'de çıkan Gönül Yazar'ın yönetmen Rüzgar Mağden'den ayrıldığı haberleri ve Gönül Yazar'ın polemik yaratacak sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Magazin takipçileri internette sıklıkla Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Gönül Yazar’ın eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir, kaç yaşında? sorularını aratıyor. İşte Gönül Yazar ve eski sevgilisi Rüzgar Mağden hakkında merak edilenler…
16.05.2020 Gündem
Umur Bugay hayatını kaybetti
Umur Bugay hayatını kaybetti Edebiyat dünyasının ve Türk dizilerinin usta kalemi Umur Bugay hayatını kaybetti.
6.08.2019 Magazin
Aleyna'ya 1 milyonluk heykel
Aleyna'ya 1 milyonluk heykel Aleyna Tilki, dünyaca ünlü liderler, sanatçılar ve sporcuların balmumu heykellerinin bulunduğu 'Madame Tussauds Müzesi'nin, İstanbul şubesinde yer alacak.
26.07.2019 Magazin
Babalık davasında karar çıktı
Babalık davasında karar çıktı Sinema ve tiyatro oyuncusu Meral Görgeç Küçükerol, merhum karikatürist Bedri Koraman'ın kızı olduğu iddiasıyla 2015 yılında açtığı babalık davasını kazandı.
5.03.2019 Magazin
Bakan Ersoy'dan Gülriz Sururi açıklaması
Bakan Ersoy'dan Gülriz Sururi açıklaması Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, resmi Twitter hesabından Gülriz Sururi'nin vefatına ilişkin bir açıklamada bulundu.
1.01.2019 Gündem
İşte Gülriz Sururi'nin vasiyetinin nedeni
İşte Gülriz Sururi'nin vasiyetinin nedeni Tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Gülriz Sururi, bugün vasiyeti gereği sessiz sedasız toprağa verildi. Ölüm haberi toprağa verildikten sonra duyurulan ünlü sanatçı, 2 yıl önce Hürriyet'ten Ayşe Arman'a verdiği röportajda bu vasiyetinin nedenini anlatmıştı.
1.01.2019 Magazin
Gülriz Sururi vefat etti
Gülriz Sururi vefat etti Ünlü sanatçı Gülriz Sururi 90 yaşında hayatını kaybetti.
1.01.2019 Magazin
Kadıköy'de sanat adına dev proje
Kadıköy'de sanat adına dev proje Kadıköy Belediyesinin, İstanbul’un en önemli tiyatro atmosferine sahip Kadıköy’e yepyeni bir tiyatro binası kazandırmak için yola çıktığı proje 'Kadıköy Tiyatro'nun temeli tiyatro sanatçıları ile birlikte atıldı. 8 bin 300 metrekare alanı olan proje birbirinden ünlü oyuncu ve sanatçıların önerileri dikkate alınarak tasarlandı.
9.10.2018 Kültür Sanat
89 yaşında bikinili paylaşım
89 yaşında bikinili paylaşım 89 yaşındaki ünlü tiyatrocu Gülriz Sururi, bikinili paylaşımlarını sürdürüyor.
9.09.2018 Magazin
89 yaşındaki Gülriz Sururi’den bikinili poz
89 yaşındaki Gülriz Sururi’den bikinili poz 89 yaşındaki tiyatro sanatçısı Gülriz Sururi, sosyal medya sayfasından paylaştığı bikinili fotoğrafıyla dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeyi başardı.
19.08.2018 Magazin
Burası tüm  tiyatrocuların evi
Burası tüm tiyatrocuların evi Şevket Çoruh’un büyük emeklerle açmayı başardığı Baba Sahne, geçtiğimiz gün birinci yaşını kutladı. Çoruh, “Burası tüm tiyatrocu ve sanatseverlerin evi” dedi
2.04.2018 Magazin
Yılmaz Zafer kimdir?
Yılmaz Zafer kimdir? Yılmaz Zafer kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Perihan Savaş'ın eşi olan Yılmaz Zafer beyin kanaması sonucu hayatını kaybetmişti. İşte Yılmaz Zafer'in hayatına dair merak edilen tüm bilgiler ve filmografisi...
14.02.2018 Gündem
Yeni dizi Hıçkırık başladı!
Yeni dizi Hıçkırık başladı! Kanal D’nin merakla beklenen günlük dizisi 'Hıçkırık' başladı. Kerime Nadir’in eserinden uyarlanan dizi, etkileyici bir aşk öyküsünü ekrana taşıyor. Hıçkırık dizisi fragmanı izle. İşte Hıçkırık dizisinin oyuncuları...
4.01.2018 Magazin
Sahnenin Göçmenler’i
Sahnenin Göçmenler’i Genco Erkal’ın belgesel tiyatro formunda tasarladığı yeni oyunu ‘Göçmenleeeer’, Kenter Tiyatrosu’nda gerçekleşen özel bir gösterimle tiyatroseverlerle buluştu
25.11.2017 Magazin
Gülriz Sururi'den bikinili paylaşım!
Gülriz Sururi'den bikinili paylaşım! 88 yaşındaki tiyatrocu Gülriz Sururi, 2004'ten beri yılda bir kere bikinili fotoğrafını sosyal medyada paylaşıyor.
19.10.2017 Magazin
‘Terör değil huzur ve adalet istiyoruz
‘Terör değil huzur ve adalet istiyoruz CHP lideri yürüyüşünün 16’ncı gününde Sakarya’dan geçerken Gaffar Okkan’ın mezarını ziyaret etti, “Terörden çok acı çektik. Terör değil, huzur ve adalet istiyoruz” dedi
30.06.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Gülriz Sururi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülriz sururi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.