Orhan Aydın

Orhan Aydın

Son dakika Orhan Aydın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Orhan Aydın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Orhan Aydın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orhan Aydın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orhan aydın gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.104 orhan aydın haberi bulunmuştur. Tüm orhan aydın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Savunma Sanayii Başkanı Görgün: Kendi kanatlarımızla 'Hürkuş' olacağız!
Savunma Sanayii Başkanı Görgün: Kendi kanatlarımızla 'Hürkuş' olacağız! Havacılık ve savunma şirketlerinin temsilcileriyle buluşmasında konuşan Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, savunma sanayii anlamında başkalarının kanatlarıyla uçma gibi bir durumun söz konusu olamayacağını söyledi. Başkan Görgün, "Biz kendi kanatlarımızla ‘Hürkuş’ olacağız" dedi.
26.04.2024 Gündem
İş dünyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik
İş dünyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sona ermesinin ardından dün akşam iş dünyasından da peş peşe açıklamalar geldi. Ekonomi dünyasının temsilcileri seçimden galip ayrılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik etti. Özellikle demokrasi vurgusu yapılan açıklamalarda iş dünyası temsilcileri seçim nedeniyle oluşan belirsizlik döneminin de geride kaldığının altını çizdi. Açıklamaların satır aralarında yeni döneme ilişkin beklentiler dile getirildi. Bu taleplerin başında enflasyonla mücadele, rekabetçi kur ve iş dünyası ile güçlü iletişimi olan bir kabine vardı.
29.05.2023 Ekonomi
Fuat Oktay: Tanzimatçı zihniyet, çareyi dışarıda arıyor
Fuat Oktay: Tanzimatçı zihniyet, çareyi dışarıda arıyor Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Kendi ülkesine ve milletine güvenmeyen 'Türkiye Yüzyılı'na inanmayan o Tanzimatçı zihniyet, bugün çareyi yine dışarıda arıyor" dedi.
29.04.2023 Gündem
Muhlis Asan son yolculuğuna uğurlandı!
Muhlis Asan son yolculuğuna uğurlandı! Usta sanatçı Muhlis Asan, 17 Ocak’ta tiyatro galasında kalp krizi geçirdi ve tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Ünlü isim son yolculuğuna uğurlandı.
27.02.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Muhlis Asan hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu Muhlis Asan hayatını kaybetti! ‘Unutma Bizi’ adlı tiyatro oyununun galasında kalp krizi geçiren ve yoğun bakımda tedavisine devam edilen oyuncu Muhlis Asan, dün akşam hayatını kaybetti. Acı haberi Orhan Aydın duyurdu.
26.02.2023 Magazin
Mine Tugay: Şehirler ağlıyor ben nasıl ağlamayayım!
Mine Tugay: Şehirler ağlıyor ben nasıl ağlamayayım! Tiyatro ve sinema sanatçısı Orhan Aydın sosyal medya hesabından kızı Eylem Aydın ve annesi Elif Torun Öneren'in enkaz altında kaldığını duyurup yardım istemişti. Aydın'ın eski eşi sağ kurtulurken, kızı Eylem'den acı haber 11 Şubat'ta geldi. Mine Tugay hem meslektaşı hem de arkadaşı olan Eylem Aydın'a sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafla veda etti.
22.02.2023 Magazin
Orhan Aydın'dan yürek yakan paylaşım! 'Babalarından önce ölmemeli çocuklar'
Orhan Aydın'dan yürek yakan paylaşım! 'Babalarından önce ölmemeli çocuklar' Tiyatrocu Orhan Aydın’ın Hatay’da enkaz altında kalan kızı Eylem Şafak Aydın, deprem felaketinin 6'ncı gününde hayatını kaybetti. 36 saat süren arama kurtarma çalışmalarının ardından kızını kaybeden usta oyuncu, Twitter'da yönetmen kızının fotoğrafını paylaşıp, yürekleri yakan bir mesaj yayınladı.
16.02.2023 Magazin
Orhan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? Orhan Aydın'ın kızı Eylem Aydın kurtarıldı mı?
Orhan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? Orhan Aydın'ın kızı Eylem Aydın kurtarıldı mı? Sanatçı Orhan Aydın'ın enkaz altında yardım bekleyen kızı Eylem Şafak Aydın hayatını kaybetti. Peki, Orhan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? 
11.02.2023 Gündem
Orhan Aydın'ın enkaz altında kalan kızı Eylem'den acı haber
Orhan Aydın'ın enkaz altında kalan kızı Eylem'den acı haber Tiyatro ve sinema sanatçısı Orhan Aydın, sosyal medya hesabından kızı Eylem Aydın ve annesi Elif Torun Öneren'in, Hatay'da enkaz altında kaldığını duyurmuş ve yardım istemişti. Aydın'ın eski eşi enkazdan sağ kurtulurken, kızı Eylem'den bu sabah acı haber geldi.
11.02.2023 Magazin
Mert Fırat: Benim de akrabalarım göçük altında!
Mert Fırat: Benim de akrabalarım göçük altında! Türkiye'ye felaketi yaşatan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından oyuncu Mert Fırat, afet bölgesindeki vatandaşlar için harekete geçti. "Benim de akrabalarım göçük altında" diyen oyuncu, depremzedelere ulaştırılmak üzere yardım kolisi hazırladı.
9.02.2023 Magazin
Demet Özdemir'den yardım çağrısında bulundu!
Demet Özdemir'den yardım çağrısında bulundu! Oyuncu Demet Özdemir, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta gerçekleşen ve 10 ili yerle bir eden deprem sonrası yapımcılara ve televizyon yetkililerine seslenip, yardım çağrısında bulundu.
7.02.2023 Magazin
Erkan Petekkaya'dan yardım çağrısı! 'Ulaşamıyoruz!'
Erkan Petekkaya'dan yardım çağrısı! 'Ulaşamıyoruz!' Oyuncu Erkan Petekkaya, sosyal medya hesabından eşi Didem Petekkaya'nın akrabalarının enkaz altında olduğunu duyurup yardım istedi.
7.02.2023 Magazin
Orhan Aydın güzel haberi duyurdu!
Orhan Aydın güzel haberi duyurdu! Tiyatro ve sinema sanatçısı Orhan Aydın sosyal medya hesabından kızına ve annesine ulaşamadığını duyurmuştu. Usta oyuncu Aydın, kızına ulaşıldığını duyurdu.
7.02.2023 Magazin
İlayda Şeker Adıyaman'daki kuzeni için yardım istedi!
İlayda Şeker Adıyaman'daki kuzeni için yardım istedi! Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 şiddetindeki deprem birçok can kaybına yol açtı. Survivor yarışmacısı İlayda Şeker Adıyaman'daki kuzeninden haber alamadığını söyledi. Tiyatro sanatçısı Orhan Aydın da Hatay'da bulunan kızı ve eski eşine ulaşamadığını açıkladı.
6.02.2023 Magazin
Oyuncu Orhan Aydın: Kızıma ve annesine ulaşamıyorum
Oyuncu Orhan Aydın: Kızıma ve annesine ulaşamıyorum Tiyatro sanatçısı Orhan Aydın, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevredeki pek çok ili etkileyen deprem sonrasında Hatay'da bulunan kızı ve eski eşine ulaşamadığını açıkladı
6.02.2023 Magazin
17 üniversiteye rektör atandı
17 üniversiteye rektör atandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 17 üniversiteye rektör atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
15.09.2022 Gündem
Yeni satın aldığı motosikletiyle evine dönerken kazada öldü
Yeni satın aldığı motosikletiyle evine dönerken kazada öldü Aydın'dan satın aldığı motosiklet ile oturduğu Bursa’nın İnegöl ilçesine dönerken emniyet şeridinde park halinde bulunan kamyona arkadan çarpan Hakan Orhan (50), hayatını kaybetti.
7.06.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Terörün kökünü kurutmaya devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Terörün kökünü kurutmaya devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği'nin (ASKON) düzenlenmiş olduğu iftar programında konuşma yaparak, Milletimizin huzuru, refahı ve güvenliği için; bölgemizde istikrar ve barış için; terörün kökünü kurutmaya devam edeceğiz” dedi.
21.04.2022 Siyaset
Bakan Dönmez'den 'İran' açıklaması! Doğal gaz kesintisi...
Bakan Dönmez'den 'İran' açıklaması! Doğal gaz kesintisi... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sanayicilerle bir araya geldiği çevrimiçi toplantıda, “İran’ın, kontratımızda yazılı olan basınçla ilgili şartları tutturamadığını görüyoruz. İran bize bir kaçak olduğunu söyledi. Bizim ekiplerimizde o bölgeye gittiler. Bizim yaklaşımımız bu kaçağın bir müddet tehir edilmesi, kış şartlarının atlatılmasından sonra tamiratın yapılması yönündeydi. Onlar bu riski alamayacaklarını söylediler. Geçmişte İran ile düşük sevkiyatlar sıkıntısı da yaşamıştık” dedi.
24.01.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika döviz ve faiz açıklaması: Yılbaşından itibaren...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika döviz ve faiz açıklaması: Yılbaşından itibaren... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ASKON Genel Kurulu'nda konuştu. Erdoğan, "Yılbaşından itibaren hem firmalarımızın, hem vatandaşlarımızın kendi paramıza dönüşü daha da hızlandıracaklarının işaretlerini görüyoruz." dedi.
31.12.2021 Siyaset
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati iş dünyası ile bir araya geldi: Adımları hızlıca atmayı sürdüreceğiz
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati iş dünyası ile bir araya geldi: Adımları hızlıca atmayı sürdüreceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bugün İstanbul'da iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiği toplantı sona erdi. Bakan Nebati toplantı sonrası Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İş dünyası, reel sektör ve STK temsilcilerimiz ile bugün verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönemde de, istişareye dayalı bir anlayış ile hareket edecek, ülkemizi başarıya götürecek adımları hızlıca atmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.
11.12.2021 Ekonomi
BBP Genel Başkanı Destici: Türkiye'nin komple bir sanayi hamlesine ihtiyacı var
BBP Genel Başkanı Destici: Türkiye'nin komple bir sanayi hamlesine ihtiyacı var Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, ülke kalkınmasında sanayinin büyük önem taşıdığını belirterek, "Türkiye'nin komple bir sanayi hamlesine ihtiyacı var. Çünkü, bizim ekonomideki çaremiz, sanayileşme ve üretimdir. Güçlü sanayi hamleleri yapmak zorundayız." dedi.
11.08.2021 Siyaset
İş dünyasından 15 Temmuz mesajı
İş dünyasından 15 Temmuz mesajı İş dünyası hain darbe girişiminin 5. yıl dönümünde birlik ve beraberlik mesajı verdi. Türk halkının demokrasiden yana tavır aldığını hatırlatan iş dünyası temsilcileri, üretime ve büyümeye aralıksız devam edildiğini vurguladı.
15.07.2021 Ekonomi
Yerli ve milli 5G ürünler tanıtıldı
Yerli ve milli 5G ürünler tanıtıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, gerek ULAK baz istasyonu gerek GTENT çatısı altında ve tüm yerli ve milli ürünlerle beraber olunduğu sürece 5G'ye kavuşmanın an meselesi olduğunu belirterek, "İnşallah 5G'ye yerli ve milli imkanlarla geçen ilk ülkelerden olacağız." dedi.
23.06.2021 Bilim ve Teknoloji
İş dünyasından ABD Başkanı Joe Biden'a tepki!
İş dünyasından ABD Başkanı Joe Biden'a tepki! İş dünyası ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarını "soykırım" olarak nitelemesine tepki gösterdi. İş dünyasının önde gelen isimleri adeta tek ses olarak ABD Başkanı Biden,ı kınadı.
24.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Orhan Aydın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orhan aydın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.