Gripin

Gripin

Son dakika gripin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gripin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gripin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gripin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gripin gelişmeleri de dahil olmak üzere 125 gripin haberi bulunmuştur. Tüm gripin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Eksi 5 derecede klip
Eksi 5 derecede klip Aydilge ile Gripin grubunun solisti Birol Namoğlu, ‘Parmak İzlerin’ parçası için bir araya geldi.
21.01.2021 Magazin
Gripin grubunun solisti Birol Namoğlu koronavirüse yakalandı
Gripin grubunun solisti Birol Namoğlu koronavirüse yakalandı Gripin grubunun solisti Birol Namoğlu, koronavirüse yakalandığını duyurdu.
14.11.2020 Magazin
'Şenlik' yarın başlıyor
'Şenlik' yarın başlıyor Sadece gençlerin katılabildiği “Genç Bi Şenlik” 26 Ekim'de İstanbul'da başlıyor.
25.10.2019 Kültür Sanat
Eylülde sanat var
Eylülde sanat var Eylül ayı ile kültür sanat dünyası yeniden hareketleniyor. Contemporary İstanbul’dan konserlere, tiyatro sahnelerinden, festivallere dört bir taraf etkinlikle dolup taşacak.
31.08.2018 Arşiv
Galatasaray şampiyonluk kupasını aldı
Galatasaray şampiyonluk kupasını aldı Süper Lig'i şampiyon bitiren Galatasaray, TT Stadyumu'nda 19:05 itibariyle kutlamalara başladı. Sarı-kırmızılılar, şampiyonluk kupasını Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Dürüst'ün elinden aldı.
20.05.2018 Galatasaray
Ufuk açıcı deneyimlerin festivali
Ufuk açıcı deneyimlerin festivali Türkiye’nin en büyük gençlik festivali olan İstanbul Gençlik Festivali’nde gençleri eğlenecekleri, vizyon kazanacakları, kendilerini ifade edecekleri, ilk kez deneyimleyecekleri etkinlikler bekliyor. Festival 2-6 Mayıs tarihleri arasında Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde
23.04.2018 Magazin
Gripin, Amerika turnesine hazır
Gripin, Amerika turnesine hazır 2012 yılının sonunda 'Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar' albümünü çıkaran Gripin grubu, yeni albümleri öncesi tekrar Amerika yolcusu...
27.09.2017 Kültür Sanat
Denizli'de Gripin konseri!
Denizli'de Gripin konseri! Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Ak Vadi Festivali kapsamında Grup Gripin konser verdi.
24.09.2017 Kültür Sanat
Şehre kahve kokusu yayıldı
Şehre kahve kokusu yayıldı Perşembe başlayan ve yarın akşama dek sürecek olan İstanbul Kahve Festivali’nde 100’ü aşkın katılımcı yer alıyor. Kahve tadımlarını, atölyeleri ve konserleri kaçırmayın.
22.09.2017 Arşiv
Keyifler yerinde
Keyifler yerinde Gripin grubunun solisti Birol Namoğlu, eşi Derya Beşerler ve köpekleriyle beraber Bodrum Gölköy’de objektiflere takıldı.
1.09.2017 Magazin
Flaş gelişme! Pişman mı oldu?
Flaş gelişme! Pişman mı oldu? Merve Boluğur’la evliliğini bitirme kararı alan popçu Murat Dalkılıç, dün Gripin’in bir şarkısındaki "Son bir defa boynuna sarılıp gitsem huzuru koklasam Ege‘de" kısmını videoya çekip paylaştı. Akıllara Çeşme’de tatilde olan Merve Boluğur geldi.
30.08.2017 Magazin
Çatalca’da festival zamanı!
Çatalca’da festival zamanı! Her yıl düzenli olarak yapılan Erguvan Festivali'nin 18'incisi bu yıl da Çatalca'da düzenleniyor.
14.08.2017 Kültür Sanat
Gripin Aydınlıları coşturdu!
Gripin Aydınlıları coşturdu! Gripin, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde verdiği konser ile ADÜ’lü öğrencilere unutulmaz bir gece yaşattı.
10.05.2017 Kültür Sanat
Gripin, Kahramanmaraş'ta sahne alacak
Gripin, Kahramanmaraş'ta sahne alacak Son single çalışmaları 'Beni Boş Yere Yorma' ile beğeni toplayan rock grubu Gripin, Kahramanmaraş Piazza AVM’deki Hayal Kahvesi’nde hayranlarıyla buluşacak.
6.12.2016 Magazin
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu Bu yıl 43'cüsü düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nin sahipleri belli oldu. Altın Kelebek'te yılın dizisi 'Diriliş Ertuğrul' seçildi.
14.11.2016 Magazin
Kahve şenliği başladı! Son gün 9 Ekim
Kahve şenliği başladı! Son gün 9 Ekim 6-9 Ekim tarihlerinde İstanbul'da kahve ve müzik zamanı...
7.10.2016 Kültür Sanat
TOFAŞ Sezonu Açtı!
TOFAŞ Sezonu Açtı! TOFAŞ Spor Kulübü 2016-2017 sezonunu açtı. TOFAŞ’ın yeni logo ve formalarının tanıtıldığı açılış töreni renkli görüntülere ev sahipliği yaparken, 4 Ekim Salı günü Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte basketbol severler spora ve müziğe doydu.
5.10.2016 TBL
Ekonomi canlandı gelir ve vergi arttı
Ekonomi canlandı gelir ve vergi arttı Türkiye’nin 2015 yılında beklentilerin üzerinde büyümesi, vergi gelirlerinin artmasını sağladı. Tahakkuk ettirilen Gelir Vergisi tutarı yüzde 63 arttı. Vergi rekortmeni Semahat Arsel oldu.
13.07.2016 Ekonomi
Tesadüfün böylesi
Tesadüfün böylesi Tuba Ünsal önceki akşam Arnavutköy’de bir arkadaşıyla taksiye binerken görüntülendi...
22.06.2016 Magazin
Tuğba Altıntop rekor kırdı!
Tuğba Altıntop rekor kırdı! Tuğba Altıntop'un şarkıcılığa adım attığı single'ı 'La La', Youtube'da 4 milyona yakın tıklanarak Tarkan'ın 'Sevmekten Kim Usanır'ından, Sibel Can'ın 'Arabesque'inden ve 'İşte Benim Zeki Müren' albümündeki şarkılardan daha çok izlendi Aralarında Enrico Macias, Göksel, Engin Altan Düzyatan, Halit Ergenç, Muazzez Ersoy, Funda Arar’ın da bulunduğu 20 şarkıcının ve ünlü ismin birer Zeki Müren şarkısı seslendirdiği ‘İşte Benim Zeki Müren’ adlı albümün yapımcısı Murat Yıldırım, Youtube’daki izlenme sayıları karşısında şoke oldu...
11.06.2016 Magazin
Evlilik keyifliymiş
Evlilik keyifliymiş Geçtiğimiz yıl Bodrum’da hayatlarını birleştiren Gripin’in solisti Birol Namoğlu ve eşi Derya Beşerler Bebek’te görüntülendi...
7.06.2016 Magazin
Turizmcinin ’Bayram tatili 9 gün olsun’ talebi
Turizmcinin ’Bayram tatili 9 gün olsun’ talebi RUSYA krizi ve Avrupa turizmindeki ciddi düşüş oranları nedeniyle en kötü yılını geçiren sektör temsilcileri, Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasını ve bunun bir an önce açıklanmasını talep etti.
1.06.2016 Ekonomi
Ünlü şarkıcılar Kilis'e gidecek
Ünlü şarkıcılar Kilis'e gidecek Üyeleri arasında Tarkan, Teoman, Yalın, Sezen Aksu, Kenan Doğulu, Göksel, Serdar Ortaç, Gülşen, Athena, Gripin, Hande Yener gibi birçok ünlü şarkıcının bulunduğu MSG (Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği), Suriyeli kamplarında müzik eğitimi için proje geliştirdi...
28.04.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gripin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gripin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.