Gözde

Gözde

Son dakika gözde haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gözde ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gözde haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gözde

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gözde gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.752 gözde haberi bulunmuştur. Tüm gözde haberleri aşağıda listelenmiştir.
Görme kaybıyla karşı karşıya kaldı, hastaneye gitti! Doktorlar şaşkına uğradı
Görme kaybıyla karşı karşıya kaldı, hastaneye gitti! Doktorlar şaşkına uğradı Ankara'da sağ gözünde ağrı şikayetiyle 4 hastaneye başvuran ve teşhis konulamayan Perihan Toprak, Etlik Şehir Hastanesi'ndeki tetkiklerinde beyninde tümör olduğu belirlendi. Toprak, "Gözümde hafif bir ödem var. Doktorlarım onun da kısa sürede geçeceğini söyledi" dedi.
25.04.2024 Gündem
Icardi ve Wanda Nara'nın kızı orgla 'Aşkın Olayım' çaldı! O anlar sosyal medyada gündem oldu
Icardi ve Wanda Nara'nın kızı orgla 'Aşkın Olayım' çaldı! O anlar sosyal medyada gündem oldu Galatasaray'da top koşturan Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi ve magazin camiasının gözde isimlerinden Wanda Nara'nın küçük kızı Francesca, orgla Simge Sağın'ın 'Aşkın Olayım' şarkısını çaldı. Wanda Nara, o anları sosyal medya hesabından yayınladı.
21.04.2024 Magazin
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
17.04.2024 İddaa
Erken tanı sayesinde kurtuldu! Tedavinin altını çizdi
Erken tanı sayesinde kurtuldu! Tedavinin altını çizdi İzmir'de yaşayan aşçı Mehmet Furkan Lastikçi, 4 yıl önce çift görme, dengesizlik, bulantı, kusma, konuşma bozukluğu gibi bulguların ardından Multipl Skleroz (MS) tanısı koyuldu. Tedavilerini aksatmayan Lastikçi, "Hastalık beynime zarar vermediği için bir sıkıntım kalmadı" dedi.
10.04.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın uçuş saati ile ilgili sosyal medyadan önemli bir mesaj paylaştı.
9.04.2024 Gündem
Kriptonun karnesi belli oldu! Dikkat çeken gelişmeler var
Kriptonun karnesi belli oldu! Dikkat çeken gelişmeler var Yılın ilk çeyreğinin geride kalmasıyla geleneksel ve dijital varlıkların ilk çeyrek karnesi de belli oldu. Bitcoin'in yılın başından 28 Mart'a kadar yüzde 65 değer kazandığını gösterdi. İlk çeyrek performansına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Küresel Büyüme Direktörü Kafkas Sönmez,"Kripto para biriminin bu yılki karnesinin oldukça iyi" dedi.
5.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi Siyah-Beyazlılar'ın devre arasında Legia Varşova'dan 10 milyon Euro'luk bedelle kadrosuna kattığı Arnavut oyuncu şimdiden Avrupa ekiplerini peşine taktı. Beşiktaş tarihinin en pahalı 2. transferi olarak tarihe geçen 23 yaşındaki futbolcu için İngiliz ekibi teklif hazırlığında. Öte yandan Ante Rebic ve Bakhtiyor Zaynudtinov'un da talipleri var.
2.04.2024 Beşiktaş
BBP Genel Başkanı Destici'den CHP'ye 'iş birliği' tepkisi
BBP Genel Başkanı Destici'den CHP'ye 'iş birliği' tepkisi Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CNN TÜRK'e yaptığı açıklamada, "Kim terör ve şiddetten besleniyorsa, kim terör ve şiddetin sözcülüğünü yapıyorsa, iltisaklıysa onun uzantısı da ve kim de onlarla iş birliği yaparak seçim kazanma yoluna gidiyorsa biz bunu doğru bulmuyoruz. Şimdi bunlar İstanbul'da iş birliği yapıyor. Kent uzlaştığı altında Mersin'de, Adana'da işbirliği yapıyor. Aynen Meclis kürsünde yaşananlar korkarım ki yarın İBB meclisinde, Adana meclisinde, Mersin meclisinde yaşanacak ve oradan bir güç devşirecekler, bir meşruiyet kazanmaya çalışacaklar. Onun için bu çok yanlış ve kim yapıyorsa yapsın ki şu anda CHP yapıyor gözüküyor" diye konuştu.
30.03.2024 Gündem
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kameraların karşısına bu kez bir eş ve bir baba olarak çıktı. “Murat Kurum ile 24 Saat” belgeselinde, Kurum’un, seçim kampanyasının son günlerinde bir gününü nasıl geçirdiği, yoğun çalışma temposunun aile bireyleriyle ilişkilerine nasıl yansıdığı soruları yanıt buldu.
29.03.2024 Gündem
Ekrana uzun süre bakmak şaşılık riskini artırıyor
Ekrana uzun süre bakmak şaşılık riskini artırıyor Çocuklarda şaşılık, cep telefonu ve tablet gibi küçük ekranlara bağımlılığa paralel olarak arttırdığı tespit edildi.
28.03.2024 Gündem
ASELSAN'ın GÖZDE ve ASELFLIR-500 sistemleri ile bir ilk gerçekleşti!
ASELSAN'ın GÖZDE ve ASELFLIR-500 sistemleri ile bir ilk gerçekleşti! ASELSAN tarafından ambargolara yanıt olarak geliştirilen GÖZDE ve ASELFLIR-500 sistemlerinin ilk ihracatı gerçekleştirildi.
27.03.2024 Gündem
Şakirin camii nerede? Bahar Öztan’ın cenazesi ne zaman kalkacak?
Şakirin camii nerede? Bahar Öztan’ın cenazesi ne zaman kalkacak? Uzun süredir kanserle mücadele eden Yeşilçam yıldızı Bahar Öztan 61 yaşında hayatını kaybetti. Öztan’ın cenazesi Şakirin Cami’den kalkacak. Peki, Şakirin camii nerede? Bahar Öztan’ın cenazesi ne zaman kalkacak, Şakirin Cami’ye nasıl gidilir?
22.03.2024 Gündem
Uzman isim uyardı! Çocuklarda görülmeye başladı
Uzman isim uyardı! Çocuklarda görülmeye başladı Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hatice Onur, gözde kızarma ve çapaklanma hakkında bilgi verdi. Konjonktivitin en sık görülen göz enfeksiyonlarında olduğunu ifade eden Onur, “Her kırmızı göz konjonktivit olmayabilir, bunu mikroskobik muayene ile anlarız” dedi.
21.03.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlunu ABD'de görüntüleyen kişi anlattı: Rahatlıklarını görünce şok oldum
Eylem Tok ve oğlunu ABD'de görüntüleyen kişi anlattı: Rahatlıklarını görünce şok oldum Eyüpsultan'da ehliyetsiz kullandığı otomobille, Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ile onu ABD'ye kaçıran annesi Eylem Tok, New York'ta görüntülendi. Neşeli ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken anne ile oğlunun fotoğraflarını çeken Gözde G., "Yaklaştım, neşe ve kahkaha içerisinde yürüdüklerini görünce açıkçası kanıma dokundu. Rahatlıklarını görünce şok oldum" dedi.
14.03.2024 Gündem
Çukurova’nın narenciye gen kaynakları yenileniyor
Çukurova’nın narenciye gen kaynakları yenileniyor Çukurova Üniversitesi Suptropik Meyveler Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde bulunan ağaçların mevsimlik bakımları yapıldı. Çukurova Bölgesi’nin narenciye gen kaynaklarını koruyan merkez bünyesinde bulunup ekonomik ömrünü tamamlamış, yaşlanmış, gelişimleri durmuş olan ağaçlar sökülerek yerine yeni fidanlar dikiliyor.
14.03.2024 Adana
Gen kaynakları yenilendi: ÇÜ'de ağaçların mevsimlik bakımları yapıldı
Gen kaynakları yenilendi: ÇÜ'de ağaçların mevsimlik bakımları yapıldı Çukurova Üniversitesi Suptropik Meyveler Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde bulunan ağaçların mevsimlik bakımları yapıldı.
12.03.2024 Adana
Bahar Öztan'dan kötü haber! Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor
Bahar Öztan'dan kötü haber! Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor Yeşilçam'ın göz bebeği Bahar Öztan, geçtiğimiz ekim ayında sağlık durumunu sosyal medya hesabında takipçilerine paylaşarak dualarınıza ihtiyacım var demişti. Dördüncü kez kansere yakalanan Öztan'ın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor.
12.03.2024 Magazin
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirerek, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” dedi.
11.03.2024 Gündem
Gelinim Mutfakta 8 Mart 2024 puan durumu! Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta'da bilezikleri kim aldı, bugün kim birinci oldu?
Gelinim Mutfakta 8 Mart 2024 puan durumu! Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta'da bilezikleri kim aldı, bugün kim birinci oldu? 8 Mart 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu, programı takip edenler tarafından sorgulanıyor. Gelinim Mutfakta'da kimin bilezikleri aldığı ve kimin birinci olduğu merak ediliyor. Gelinim Mutfakta yarışması haftanın final günü bu hafta da geldi çattı. Bugünkü yarışta hangi gelinin en güzel yemeği yapıp, en yüksek puanı topladığı araştırılıyor. Günlük ödül olan çeyrek altını, haftalık ödül olan 10 bileziğin kazanıldığı Gelinim Mutfakta’da bilezikleri kim aldı, bugün kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi?
8.03.2024 Magazin
Son ana kadar farkedilmeyen hastalık: Glokom
Son ana kadar farkedilmeyen hastalık: Glokom Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Konuralp Yakar, son ana kadar hiçbir belirti vermeyen ve görme kaybına neden olan glokomun (göz tansiyonu) önüne geçmek için düzenli aralıklarla göz muayenesi yaptırılması gerektiğini söyledi.
6.03.2024 Sağlık
O dünyanın hayranlık duyduğu bir ünlü... Ama aslında yok bütün kadınlardan bir farkı
O dünyanın hayranlık duyduğu bir ünlü... Ama aslında yok bütün kadınlardan bir farkı Dünyanın neresinde olursa olsun kadınlar için hep benzer durumlarda benzer değerlendirmeler yapılır... Bir kadın saçlarını kestirirse ya da rengini değiştirirse eski hayatından sıkıldığı ve yeni bir sayfa açtığı söylenir.
1.03.2024 Nazan Mengü
Gram altın rekor üstüne rekor kırdı! Yüksek kâr için yatırımcıya kritik uyarı yapıldı
Gram altın rekor üstüne rekor kırdı! Yüksek kâr için yatırımcıya kritik uyarı yapıldı Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları üst üste rekorlara imza attı. Altın yatırımcısına yüksek kâr için önemli uyarı yapıldı. Bunun yanında piyasada mevduat faizlerinin sabit kalmasının ardından yatırımcı tercihleri değişti. Enflasyonun üstünde yüksek getiri sağlamayı amaçlayan yatırımcılar alternatiflere yönelmeye başladı. Peki yeni yılın gözde iki yatırım aracı altın ve borsada tahminler neler? İşte detaylar...
29.02.2024 Ekonomi
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir!
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir! Göz sulanmasının tehlikeli olabileceğine değinen Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tezer Nur Gücükoğlu, “Tehlikelidir çünkü pek çok görmeyi tehdit eden göz hastalıklarının habercisidir. Tedavide geç kalınmamalıdır. Göz sulanması konjonktivit, blefarit, şalazyon, arpacık, glokom, katararkt, üveit, doğuştan ve sonradan olma gözyaşı kanalı tıkanıklığı ve bahar nezlesi habercisidir” dedi.
28.02.2024 Sağlık
Borsa ve gram altında yeni rekor hedefi! Yatırımcıya uzmanlardan 15 gün uyarısı yapıldı
Borsa ve gram altında yeni rekor hedefi! Yatırımcıya uzmanlardan 15 gün uyarısı yapıldı Altın ve borsa ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yeni yılın en gözde yatırım araçları borsa, altın ve mevduat oldu. Geçtiğimiz hafta itibarıyla altın ve borsada yukarı yönlü seyir dikkat çekti. Gram altın 2038 lira seviyesini test ederken, borsa 9400 puanı gördü. Öte yandan yatırımcılara altın ve borsa için yeni rekor uyarısı yapıldı. Peki yeni rekorların ardından borsa ve gram altında hedef seviyeler ne, hangi yatırım aracı daha cazip? İşte detaylar...
26.02.2024 Ekonomi
Adana Yüreğirli gençler ‘drone pilotu’ olacak
Adana Yüreğirli gençler ‘drone pilotu’ olacak Yüreğir Belediyesi, geleceğin gözde meslekleri arasında yer alan ‘drone pilotluğu’ konusunda eğitim ve ehliyet almak isteyen gençler için ücretsiz destek programını hayata geçiriyor.
24.02.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Gözde ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gözde haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.