Görmez

Görmez

Son dakika görmez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan görmez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını görmez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Görmez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan görmez gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.739 görmez haberi bulunmuştur. Tüm görmez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yük treninde çıkan yangın korkuttu
Yük treninde çıkan yangın korkuttu Adana’nın Pozantı ilçesinde yük treninin balatasında çıkan yangı korkuttu. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.
3.04.2024 Adana
Ramazan hilali görünce fetih suresi okumak! Ramazan hilali görünce okunacak dua hangisi? İşte ramazan hilali duası
Ramazan hilali görünce fetih suresi okumak! Ramazan hilali görünce okunacak dua hangisi? İşte ramazan hilali duası Allah Resulü (sav)’in büyük zaferinden biri olan Hudeybiye anlaşmasının müjdelendiği bu ilk ayet nedeni ile sure bu ismi alır. Fetih suresi 29 ayetten oluşmuştur. Kuran-ı Kerim’de yer alma sırasına göre 48, nüzul olma sırasına göre ise 109. Sırada yer almaktadır. Peki, Ramazan hilali görünce okunacak dua hangisi? Ramazan hilali görünce fetih suresi okumak ile ramazan hilali duası
9.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak, haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse programı ve projesi olmayan zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas dizisiyle gündeme geldi: Alzheimer olan biri hapse girer mi?
Taş Kağıt Makas dizisiyle gündeme geldi: Alzheimer olan biri hapse girer mi? “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinin ilk bölümünde Alzheimer hastası Rıza’nın, yakın arkadaşının 22 yaşındaki kızını öldürmekle suçlanıp, olaya dair hiçbir şeyi hatırlamaması üzerine cezaevine konulması, “Alzheimer hastalığının cezai ehliyeti var mıdır?” sorusunu gündeme getirdi.
4.03.2024 Magazin
Deneme rekoru kıran Snickers pasta tarifi: Dikkat yaparken kan şekeriniz düşebilir!
Deneme rekoru kıran Snickers pasta tarifi: Dikkat yaparken kan şekeriniz düşebilir! Genellikle evde kalan kuru yemişlerin değerlendirildiği Snickers pasta tarifiyle karşınızdayız. Ev halkı görür görmez bayılacak. Snickers pastanın yapımı da oldukça pratik. Deneme rekoru kırılan Snickers pasta tarifi ve malzemeleri haberimizde.
15.02.2024 Gündem
Aliağa sahasında rakibini 2-0 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü
Aliağa sahasında rakibini 2-0 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü TFF 3. Lig’in 19. haftasında Karabük İdmanyurdu’nu konuk eden Aliağaspor FK, rakibini 2-0 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü.
11.02.2024 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zulme uğrayan tüm kardeşlerimize dua ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zulme uğrayan tüm kardeşlerimize dua ediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Filistin ve Gazze halkı başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında zor günler geçiren, zulme uğrayan tüm kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun diye dua ediyoruz" dedi.
19.01.2024 Gündem
İsrail rehine yakınlarıyla dalga geçti! Skandal olay
İsrail rehine yakınlarıyla dalga geçti! Skandal olay İsrailli vekil Keti Shitrit, rehine yakınlarıyla adeta dalga geçen bir paylaşımda bulundu. Keti'nin sözleri kısa sürede tepki çekerden İsrail medyasında da eleştirilerin odağı haline geldi.
8.01.2024 Gündem
Balkon cinayeti sanığı: Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum, kazayla oldu
Balkon cinayeti sanığı: Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum, kazayla oldu Esenler'de 2 çocuk babası Erhan Kaşa (32)'ın balkonda vurularak öldürülmesiyle ilgili görülen davada müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Esetekin, "Toplamda kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum. Bu kazayla meydana gelmiş bir olay, istemeyerek oldu. Ölen kişi benim kardeşim gibiydi, ona zarar vermek istemezdim" dedi.
26.12.2023 Gündem
Bakan Şimşek'ten ÖTV ve KDV açıklaması: Artış olmayacak
Bakan Şimşek'ten ÖTV ve KDV açıklaması: Artış olmayacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek " Bütçeyi düzeltmek için KDV, akaryakıtta ÖTV gibi enflasyonu artıran vergi artışlarına gittik. Bu vergi artışları tekrarlanmayacak, gelecek sene sistemden çıkmış olacak" dedi.
30.11.2023 Ekonomi
Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu'yla tanıştığı anı anlattı! “Tuttu kolumdan çekti”
Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu'yla tanıştığı anı anlattı! “Tuttu kolumdan çekti” Oyuncu Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu’yla tanıştığı anı anlattı. Kobal o anları “Görür görmez çarpıldım. Enerjisiyle çarptı. Tuttu kolumdan çekti.” İfadeleriyle aktardı.
24.10.2023 Magazin
İhmal edilen periyodik bakım on binlerce liraya patladı! Uyarı geldi
İhmal edilen periyodik bakım on binlerce liraya patladı! Uyarı geldi Samsun’da bir vatandaş aracının periyodik bakımını zamanında yaptırmayınca sıfırdan motor yaptırmak zorunda kaldı. 3 bin TL’lik masraftan kaçıp, 80 bin TL’ye motor yaptıran vatandaş, bakım yaptırmadığı için pişman olduğunu söyledi.
10.10.2023 Ekonomi
Gece kulübü tuzağı! Turistleri böyle ağlarına düşürdüler: 62.000 TL ödedim
Gece kulübü tuzağı! Turistleri böyle ağlarına düşürdüler: 62.000 TL ödedim İstanbul’a gelen yüzlerce turist, tanıştıkları kişiler tarafından götürüldükleri Ortaköy’deki gece kulübünde binlerce TL dolandırıldı. ‘Basit dolandırıcılık’ gibi suçlardan işlem yapıldığı için gece kulübü yetkilileri her seferinde serbest kaldı. Başsavcılık, dolandırıcılık çetesi kurmakla suçladığı gece kulübü işletmecileri ve çalışanları hakkında 3 yıldır verilen tüm takipsizlik kararlarını kaldırdı.
30.09.2023 Yaşam
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş”
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş” Türkiye geçen hafta psikiyatr Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkındaki iddialarla sarsıldı. Haberlere göre Zoroğlu çocuklara hafıza kaybına da neden olan bir ilaç veriyor ve cinsel tacize uğradıkları yönünde telkinde bulunuyordu. Zoroğlu’na danışan üç aileye ulaştık, medyada çıkanlarla ilgili yorumlarını ve bu süreçte yaşadıklarını iddia ettikleri ‘inanılmaz’ olayları dinledik.
24.09.2023 Yaşam
Başakşehir'deki vale cinayetinde son dakika gelişmesi! Dur ihtarına uymayan şüpheliler polisle çatıştı...
Başakşehir'deki vale cinayetinde son dakika gelişmesi! Dur ihtarına uymayan şüpheliler polisle çatıştı... İstanbul Başakşehir'de şüpheliler otoparkın vale noktasında bir aracın anahtarlarını çalmış, durum farkeden vale 21 yaşındaki Ogün Tekin şüphelileri durdurmak isterken öldürülmüştü. Vale Ogün Tekin'in öldürülmesiyle ilgili çalışma yapan ekipler, Arnavutköy'de şüphelendikleri bir otomobili durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayan otomobil ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Hadımköy'e kadar devam eden kovalamaca sırasında polislerle otomobildekiler arasında çatışma çıktı. Hadımköy'de lastikleri patlayan otomobili bırakıp kaçan şüpheliler bir kamyoneti gasbederek kaçtı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
23.08.2023 Gündem
Aşure günü gül suyuna 7 Fatiha okumak > Aşure günü gül suyuna okunacak dua hangisi? Gül suyuna 7 Fatiha okumanın fazileti nedir?
Aşure günü gül suyuna 7 Fatiha okumak > Aşure günü gül suyuna okunacak dua hangisi? Gül suyuna 7 Fatiha okumanın fazileti nedir? Aşure günü gül suyuna okunacak dua merak ediliyor. Aşure Günü gül suyuna 7 Fatiha okumanın fazileti 2023 sorgulanırken, Aşure günü gül suyuna ne okunur? Sorusuna da yanıt aranıyor. Muharrem ayının 10. günü olan Aşure Günü bugün idrak ediliyor.  Aşure günü çeşitli ibadetler yapılıyor. Peki, Aşure günü 7 kere okunacak dua hangisi? Aşure günü gül suyuna okunan dua ve 7 Fatiha…
28.07.2023 Gündem
Otomatik Vites Araba Nasıl Kullanılır? Otomatik Vites Araba Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Otomatik Vites Araba Nasıl Kullanılır? Otomatik Vites Araba Kullanırken Yapılması Gerekenler... Araçların donanımları ve teknik özellikleri, aracın kullanımını etkiler. Araçlarda bulunan vites modelleri, kişilerin birbirinden farklı sürüş deneyimleri yaşamasına sebep oluyor. Bu durum ise kullanım şekline bağlı olacak şekilde araç tercih edilmesine olanak sağlıyor. Otomatik vites araçlar, kolay ve pratik kullanımıyla ön plana çıkıyor.
4.07.2023 Otomobil
Fatma Şahin'in babası, son yolculuğuna uğurlandı
Fatma Şahin'in babası, son yolculuğuna uğurlandı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in hayatını kaybeden babası Mustafa Kıymık (83), kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Cenazeye, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yanı sıra valiler ve siyasiler de katıldı.
2.07.2023 Gündem
Kars'ta polis, kadın kıyafetiyle dolaşan erkeği arıyor
Kars'ta polis, kadın kıyafetiyle dolaşan erkeği arıyor Kars'ta kadın kıyafeti giyerek mahallelerde dolaşan erkek tedirginlik yarattı. Vatandaşların şikayeti üzerine polis ekipleri, cadde ve sokaklarda bu kişiyi arıyor. Halitpaşa Mahallesi'nde perşembe günü saat 06.30 sıralarında vatandaşlar, kadın kıyafeti giymiş, sırt çantasıyla dolaşan erkeği fark edip, fotoğrafını çekerek polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye gelen polisi gören şüpheli, sırt çantası ve eşyalarını bıkarak kaçtı. 4 bin 500 nüfuslu mahallede dün sabah saatlerinde şüpheli kişi, bir kez daha ortaya çıktı.
17.06.2023 Gündem
Yağış artışları nedeniyle tahılda 'sarı pas' riski! 'Mücadele edilmezse verim düşer'
Yağış artışları nedeniyle tahılda 'sarı pas' riski! 'Mücadele edilmezse verim düşer' Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Bitkisel ve Hayvansal Üretim, Organik Tarım Programı öğretim görevlisi Volkan Yörük, bu yıl baharda görülen yağış fazlalığı nedeniyle tahıl çeşitlerinde 'sarı pas' hastalığı riski bulunduğunu belirtti. Tahıl yaprakları üzerinde sarı çizgiler görüldüğünde ve tarladaki oranı yüzde 30'a ulaştığında çiftçilerin kimyasal mücadeleye başlamaları gerektiğini belirten Yörük "Mücadele edilmezse verim düşer" dedi. 
20.05.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültür sanatta dev adımlar attık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültür sanatta dev adımlar attık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Modern’in yeni binasının açılış töreninde konuştu. Kültür sanat alanında önemli adımlar atıldığını söyleyen Erdoğan, "Kültür ve sanat alanında her türlü eseri teşvik ediyoruz. Sanatımıza katkı veren herkese destek olmayı görev telakki ediyoruz. Kuşatıcı yaklaşımla hareket ediyoruz. Resmi ideoloji tarafından yasaklanan kim varsa hepsine kucak açtık." dedi.
19.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu kasetle geldi, şimdi de bir adayı saf dışı bıraktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu kasetle geldi, şimdi de bir adayı saf dışı bıraktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da halka seslendi. Adaylıktan çekilen Muharrem İnce için açıklamada bulunan Erdoğan "Adaylardan bir tanesi ne yapmış adaylıktan çekilmiş. Doğrusu üzüldüm keşke bu yarış sonuna kadar böyle devam etseydi. Acaba ne oldu da çekildi?" dedi. Öte yandan yüksek kira sorununu çözeceklerinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Her mesele gibi bunun da üstesinden geleceğiz' ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Ankara’nın Sincan ilçesinde düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan açıklamasında, "Bay Bay Kemal kasetle geldi. Şimdi de cumhurbaşkanı adaylarından birini saf dışı bıraktı." ifadelerini kullandı.
11.05.2023 Gündem
Büyük gizem 10 dakikada çözüldü! 22 aylık bir bebekken kaçırıldı gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu
Büyük gizem 10 dakikada çözüldü! 22 aylık bir bebekken kaçırıldı gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu ABD'nin Teksas eyaletinde 22 aylıkken kaçırılan bir kadın gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu. Melissa'nın annesi bebeğine bir bakıcı bulmak için gazeteye ilan verirken, yarım asır sürecek bir acının temellerini attığından habersizdi. Bakıcı ilanına cevap veren bir kadın, Melissa'yı alıp götürdü ve bir daha da geri getirmedi...
8.05.2023 Dünya
Bahçeli'den 'sandık' çağrısı: Oyunuzu kullanınız, ülkenize ve geleceğinize sahip çıkınız
Bahçeli'den 'sandık' çağrısı: Oyunuzu kullanınız, ülkenize ve geleceğinize sahip çıkınız Muğla'da vatandaşlara hitap eden Bahçeli, vatandaşlara oy kullanmaları yönünde çağrıda bulunarak, 'Mutlaka sandığa gidiniz, oyunuzu kullanınız. Ülkenize ve geleceğinize sahip çıkınız. Siz sahip çıkmazsanız aydınlık karanlığımızı karanlığa boğacaklar.' ifadelerini kullandı.
4.05.2023 Gündem
Vakıa Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Vakıa Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali
Vakıa Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Vakıa Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali Kuran’da birçok sure bulunuyor. Surelerin her birinin okunması, surelerle dualar edilmesi oldukça önemlidir. Her surenin kendine ait fazileti bulunuyor. Hadisler aracılığı ile bildirilen faziletler ile beraber daha çok fazla sırlar, bilinmeyen faziletler bulunmaktadır. Surelerin esrarı, hikmeti tam olarak Allah tarafından bilinmektedir.
9.05.2023 Sureler

Benzer Haber Etiketleri

Görmez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki görmez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.