Görkem Sevindik

Görkem Sevindik

Son dakika Görkem Sevindik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Görkem Sevindik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Görkem Sevindik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Görkem Sevindik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan görkem sevindik gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 görkem sevindik haberi bulunmuştur. Tüm görkem sevindik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi?
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi? Bandırma Füze Kulübü nerede çekildi, Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü filmi beyaz perdenin ardından televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyenler, Bandırma Füze Kulübü 'nün çekim yerlerini ve hikayesinin gerçek olup olmadığını araştırıyor. Peki, Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, oyuncuları kimler?
8.02.2024 Magazin
Ateş Kuşları'nda Perihan dönemi başlıyor! Ateş Kuşları Perihan'ı kim oynuyor?Deniz Barut kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Ateş Kuşları'nda Perihan dönemi başlıyor! Ateş Kuşları Perihan'ı kim oynuyor?Deniz Barut kimdir, hangi dizilerde oynadı? ATV'de Cuma akşamları yayınlanan Ateş Kuşları dizisi izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik gibi yıldız isimlerin başrollerini paylaştığı diziye yeni bölüme Perihan karakteri de dahil oluyor. Perihan'ı gören seyirci, bu rolü canlandıran oyuncuyu araştırmaya başladı. Hikayede nasıl yer alacağı merak konusu olan Ateş Kuşları Perihan kimdir? Ateş Kuşları Perihan'i oynayan Deniz Barut kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Deniz Barut hakkında bilgiler...
1.12.2023 Televizyon
Ateş Kuşları Kara kimdir? Ali Önsöz kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Ateş Kuşları Kara kimdir? Ali Önsöz kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Ateş Kuşları dizisi ikinci sezonu ilk tanıtımı geldi. ATV'de yayınlanan ve başrollerinde İlayda Alişan, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik'in rol aldığı dizinin ikinci sezonun ilk bölümünde Gülayşe ve Kara'nın nikahıyla başlıyor. Diziye sonradan dahil olan Kara karakterini ise Ali Önsöz canlandırıyor. Peki Ali Önsöz kimdir? Ali Önsöz hangi dizilerde oynadı?
20.08.2023 Televizyon
Görkem Sevindik görüntülerin ardından konuştu: Bir tost satıyorum bir fotoğraf çektiriyorum
Görkem Sevindik görüntülerin ardından konuştu: Bir tost satıyorum bir fotoğraf çektiriyorum “Kurtlar Vadisi”nde canlandırdığı ‘Pusat’ rolüyle tanınan Görkem Sevindik’in Kocaeli Şehir Hastanesi’nin kantininde satış yaptığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
10.08.2023 Magazin
Görkem Sevindik trafik kazası geçirdi!
Görkem Sevindik trafik kazası geçirdi! Oyuncu Görkem Sevindik, motosikletiyle Bebek’te kaza geçirdi. Park halindeki araçtan inen kadının aniden açtığı kapıya çarpan oyuncunun eli kırıldı.
23.06.2023 Magazin
Ateş Kuşları dizisi hangi gün? Ateş Kuşları dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?
Ateş Kuşları dizisi hangi gün? Ateş Kuşları dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi Ateş Kuşları hangi gün yayınlanıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bozdağ Film yapımcılığında izleyiciyle buluşan ve yönetmenliğini Benal Tairi'nin yaptığı Ateş Kuşları dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?
3.03.2023 Televizyon
Ateş Kuşları dizisinin konusu nedir, ATV'nin yeni dizisi Ateş kuşları oyuncuları kimler? Ateş Kuşları oyuncuları ve karakterleri!
Ateş Kuşları dizisinin konusu nedir, ATV'nin yeni dizisi Ateş kuşları oyuncuları kimler? Ateş Kuşları oyuncuları ve karakterleri! Ateş Kuşları dizisi konusu nedir, ATV Ateş Kuşları oyuncuları kimler? ATV'nin yeni dizisi Ateş Kuşlar ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıkıyor. İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik gibi oyuncuların yer aldığı dizinin konusu, oyuncuları merak ediliyor. İşte Ateş Kuşları dizisinin oyuncuları ve karakterleri ile konusu…
14.01.2023 Televizyon
Ateş Kuşları dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Ateş Kuşları dizisinde çalan şarkı ne, kim söylüyor?
Ateş Kuşları dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Ateş Kuşları dizisinde çalan şarkı ne, kim söylüyor? ATV yeni sezon dizisi Ateş Kuşları dizisi bu akşam başlıyor. Cuma günleri ekranlara gelecek olan dizide en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun çöplükte kırk günlük bebek bulmasından sonra hayatlarının değişmesini anlatıyor. Kendilerine “Köksüzler" diyen bu kişilerin hayatları Gülayşe’nin aşık olmasıyla karışacak. Peki, Ateş Kuşları uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Ateş Kuşları dizisinde çalan şarkı ne, kim söylüyor?
14.01.2023 Televizyon
Burak Deniz'den, Deniz Işın'la aşk sorusuna sert bakış!
Burak Deniz'den, Deniz Işın'la aşk sorusuna sert bakış! Yönetmen Derviş Zaim’in imzasını taşıyan 'Flaşbellek' filminin özel gösterimi yapıldı. Davetliler arasında meslektaşı Deniz Işın ile aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu Burak Deniz de vardı.
2.04.2022 Magazin
Görkem Sevindik'ten dikkat çeken yanıt: Taklit yapma konusunda fena değilim
Görkem Sevindik'ten dikkat çeken yanıt: Taklit yapma konusunda fena değilim Oyuncu Görkem Sevindik, eşi Kübra Siyahdemir'le önceki gün Yeniköy'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Sevindik, yaptığı bir taklidi eşinin sosyal medya hesbından paylaştığı hatırlatılınca, dikkat çeken bir cevap verdi.
2.04.2022 Magazin
Görkem Sevindik oğlunu ilk kez paylaştı!
Görkem Sevindik oğlunu ilk kez paylaştı! Geçtiğimiz yıl sevgilisi Kübra Siyahdemir ile sessiz sedasız dünyaevine giren ve baba olmanın mutluluğunu yaşayan Görkem Sevindik, kural bozdu. Bebeğinin fotoğrafını ilk kez yayınlayan ünlü oyuncu, "Oğlum diye demiyorum ama kendisi çok yakışıklıdır" dedi
9.12.2021 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağlatan belgesel: ‘Gözleri yaşlı izledim’
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağlatan belgesel: ‘Gözleri yaşlı izledim’ Çanakkale Savaşları sırasında, 25 Nisan 1915'te Gelibolu Yarımadası’ndaki Ertuğrul Koyu’na çıkarma yapan 3 bin askerden oluşan İngiliz kuvvetini, komutasındaki 67 askeriyle 32 saat süren mavzer atışlarıyla sahilde durduran Ezineli Yahya Çavuş’un kahramanlık destanının anlatıldığı belgeselin galası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Troya Müzesi'nde yapıldı. Yapımcılığını Nihal Ağırbaş, senaristliğini ise Ömer Erbil'in yaptığı belgeseli izleyenler duygusal anlar yaşadı. Belgesel gösteriminin ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben doğrusu gözleri yaşlı olarak izledim, ağladım" dedi.
14.11.2021 Siyaset
Türkler uzayı istilaya hazırlanıyor
Türkler uzayı istilaya hazırlanıyor The Washington Post gazetesinin 1960 yılında “Türkler uzayı istilaya hazırlanıyor” başlığıyla haber yaptığı Bandırma Füze Kulübü beyazperdeye taşınıyor. Yapımcılığını Mustafa Uslu’nun üstlendiği filmin çekimlerine 25 Ekim’de başlanacak.
17.10.2021 Magazin
Nilay Deniz en büyük tutkusunu açıkladı! 'Bir buçuk ayda...'
Nilay Deniz en büyük tutkusunu açıkladı! 'Bir buçuk ayda...' Son olarak Görkem Sevindik ile başrolleri paylaştığı 'Kahraman Babam' adlı dizide rol alan güzel oyuncu Nilay Deniz, açıklamalarda bulundu.
9.10.2021 Magazin
Görkem Sevindik baba oluyor!
Görkem Sevindik baba oluyor! Ünlü oyuncu Görkem Sevindik'in gizlice evlendiği ve yakında baba olacağı öğrenildi.
8.08.2021 Magazin
Görkem Sevindik, sevgilisi ile tatil sezonunu açtı
Görkem Sevindik, sevgilisi ile tatil sezonunu açtı 'Kahraman Babam' adlı diziyle ekranlara dönecek olan oyuncu Görkem Sevindik, basketbolcu sevgilisi Kübra Siyahdemir ile tatil sezonunu Bodrum'da açtı.
5.06.2021 Magazin
'Mavera' başlıyor
'Mavera' başlıyor Korel Cezayirli, Görkem Sevindik, Tansel Öngel ve Sinan Tuzcu’un başrolünü paylaştığı ‘Mavera’ dizisi, Ramazan ayı boyunca TRT 1’de ekrana gelecek.
9.04.2021 Televizyon
Resti çekti! 'Ya Görkem ya ben'
Resti çekti! 'Ya Görkem ya ben' Görkem Sevindik’in yeni sezonda ‘Ramo’ dizisinin kadrosunda yer almamasının nedeni ortaya çıktı.
1.09.2020 Magazin
Ramo ne zaman başlıyor? Ramo dizisi yeni bölüm ne zaman? Yeni sezon fragmanı yayınlandı!
Ramo ne zaman başlıyor? Ramo dizisi yeni bölüm ne zaman? Yeni sezon fragmanı yayınlandı! Ramo ne zaman başlıyor, Ramo dizisi yeni bölüm ne zaman soruları dizi takipçileri tarafından merak edilen soruların başında geliyor. Ramo'nun suç dünyasında yükselişi ve sıradışı hikayesinin anlatıldığı dizi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Ramo dizisinin ilk fragmanı bugün yayınlandı. Peki, Ramo ne zaman başlıyor? Ramo dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte Ramo dizisi ile ilgili merak edilenler...
11.08.2020 Gündem
Ramo dizisi ne zaman başlıyor? Ramo dizisi yayınlanacak mı, yeni bölümü ne zaman?
Ramo dizisi ne zaman başlıyor? Ramo dizisi yayınlanacak mı, yeni bölümü ne zaman? Ramo dizisi yeni bölüm ne zaman? Ramo dizisi ne zaman başlayacak? Soruları dizi setlerinin verilen aranın ardından başlamasıyla merak ediliyor. Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan Hürriyet mahallesinde gerçekleştirilen dizide Ramo'nun suç dünyasında yükselişi ve hikayesi izleyiciye aktarılıyor. BKM film imzalı, ilk bölümü 14 Ocak 2020 tarihinde yayımlanan dizinin yönetmen koltuğuna Yağız Alp Akaydın oturuyor. Senaryosunu Yılmaz Şahin'in kaleme aldığı aksiyon ve dram türündeki dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım'ın canlandırdığı Ramo, gerçek bir karakterden kurgulanmıştır. Peki, Ramo dizisi ne zaman yayınlanacak? Ramo dizisi yeni bölüm ne zaman?
15.06.2020 Gündem
Ramo ne zaman başlayacak? Ramo bu akşam var mı, yeni bölüm (12. Bölüm) ne zaman? Corona virüsü nedeniyle Ramo bugünde mi yok?
Ramo ne zaman başlayacak? Ramo bu akşam var mı, yeni bölüm (12. Bölüm) ne zaman? Corona virüsü nedeniyle Ramo bugünde mi yok? Salı günlerinin sevilen dizilerinden Ramo hakkında araştırmalar arttı. Corona nedeniyle setlere ara verilinde en son 11. Bölümü ile ekranlara gelen Ramo dizinin 12. Bölümü merak ediliyor. Başrollerinde Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo dizinin son bölümünde köstebeği bulmak için her şeyi yapılırken, aşkları intikamlarından ağır gelecek ve Sibel ile Ramo kavuşacaktı. Ramo ne zaman başlayacak? Ramo bu akşam var mı, yeni bölüm (12. Bölüm) ne zaman? Corona virüsü nedeniyle Ramo bu akşam da mı yok?
21.04.2020 Gündem
Ramo 11. bölüm bu akşam var mı? Ramo yeni bölüm ne zaman? İşte Ramo 11. Bölüm fragmanları…
Ramo 11. bölüm bu akşam var mı? Ramo yeni bölüm ne zaman? İşte Ramo 11. Bölüm fragmanları… Salı günleri izleyici ile buluşan Ramo dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Corona virüsten dolayı bazı diziler çekimlere ara verme kararı aldı. Bu karar sonrasında izleyiciler Ramo’nun yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Peki Ramo 11. bölüm bu akşam var mı? Ramo yeni bölüm ne zaman? İşte Ramo 11. Bölüm fragmanları…
24.03.2020 Gündem
Ramo 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ramo yeni bölüm ne zaman?
Ramo 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ramo yeni bölüm ne zaman? Ramo, dün akşam yeni bölümüyle yayınlandı. Show Tv’de ekranlara gelen Ramo dizisinin 6. bölümünde Sibel’in düşünceli halleri ve Ramo’nun öldürülmesinden korkan annesinin korku dolu anları izleyenleri derinden etkiledi. Peki Ramo 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ramo yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar…
12.02.2020 Gündem
Ramo 4. yeni Bölüm fragmanı yayınlandı: Herkesin kaderini değiştirdiniz, son sözü hayat söyler
Ramo 4. yeni Bölüm fragmanı yayınlandı: Herkesin kaderini değiştirdiniz, son sözü hayat söyler Ramo 3. Bölümü ile dün akşam TV ekranlarına geldi. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in yer aldığı dizinin son bölümünde; Yavuz'un boynuna ilmek geçirdiği Ramo bir kamyonete bindirilir ve Adana'nın yönetildiği odaya götürülür. Ramo’nun 3. Bölümünün yayınlanmasından sonra, Ramo 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? soruları da arttı. İşte Ramo 3. son bölüm izleme linki…
29.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Görkem Sevindik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki görkem sevindik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.