Gopro

Gopro

Son dakika GoPro haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan GoPro ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını GoPro haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gopro

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gopro gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 gopro haberi bulunmuştur. Tüm gopro haberleri aşağıda listelenmiştir.
Takvim Gazetesi Akbank çekiliş sonuçları 2023! 12 Ocak Akbank Mobil çekiliş sonuçları iPhone 13, Playstation 5, GoPro Hero 9, asil-yedek kazanan listesi!
Takvim Gazetesi Akbank çekiliş sonuçları 2023! 12 Ocak Akbank Mobil çekiliş sonuçları iPhone 13, Playstation 5, GoPro Hero 9, asil-yedek kazanan listesi! Takvim Gazetesi Akbank çekiliş sonuçları açıklandı. Çekiliş kapsamında başvuru yapanlar iPhone 13, Playstation 5, GoPro Hero 9 ve Apple Wach kazandı. Talihlilere taahhütlü posta yolu ile bildirim yapılacaktır. İkramiyeyi teslim alabilmek için kazanan asil talihlilerin en geç 27.01.2023 tarihine kadar geri dönüş yapması gerekiyor. İşte 12 Ocak Akbank Mobil çekiliş sonuçları asil-yedek kazanan isim listesi…
12.01.2023 Ekonomi
Arşivci sapık her şeyi itiraf etti! 6 kadını gizlice kaydedip...
Arşivci sapık her şeyi itiraf etti! 6 kadını gizlice kaydedip... Yalova'da bir fotoğraf stüdyosu sahibi, kadın çalışanları ve müşterilerini iş yerine yerleştirdiği gizli kamerayla soyunurlarken videoya çekti. Görüntüleri arşivleyen sapık, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Zanlının emniyetteki ilk sorgusunda görüntüleri gizlice çektiğini itiraf ettiği öğrenildi.
8.10.2019 Yaşam
Kingston’dan yeni SD kart
Kingston’dan yeni SD kart 4K görüntü kaydeden cihazlar için optimum performans sunan Kingston Gold serisi microSD UHS-I Speed Class 3 (U3) 16GB, 32GB ve 64GB modelleri satışa sunuldu.
11.03.2017 Bilim ve Teknoloji
Aksiyon tavan yaptı
Aksiyon tavan yaptı Hareket halinde kaliteli fotoğraf ve video çeken aksiyon kameraların satışı, bu yılın ilk 5 ayında yüzde 68’lik artış gösterdi. En çok tercih edilen markalar ise GoPro, SjCam ve DJI olarak sıralanıyor.
6.06.2016 Bilim ve Teknoloji
Periscope'ta yeni dönem
Periscope'ta yeni dönem Twitter'ın sahip olduğu Periscope, kullanıcılara artık yayınlarını diledikleri kadar saklama imkanı da veren bir dizi yenilik yaptı.
10.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Microsoft ve GoPro'dan çapraz patent anlaşması
Microsoft ve GoPro'dan çapraz patent anlaşması Microsoft ve GoPro arasında “dosya depolama ve diğer sistem teknolojileri” kapsayan patent anlaşması imzalandı.
8.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Xiaomi Mi 5'in ilk görüntüsü yayınlandı
Xiaomi Mi 5'in ilk görüntüsü yayınlandı Xiaomi'nin bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonu Mi 5 ocak ayında tanıtılacak.
8.12.2015 Bilim ve Teknoloji
GoPro Hero4 Session'ın fiyatı düşmeye devam ediyor
GoPro Hero4 Session'ın fiyatı düşmeye devam ediyor GoPro aksiyon kamerası Hero4 Session'ın fiyatında bir kez daha indirime gitti. Kameranın fiyatı 199$'a geriledi.
5.12.2015 Bilim ve Teknoloji
Apple watchOS 2 yayımlandı
Apple watchOS 2 yayımlandı Apple, akıllı saati Apple Watch'un işletim sistemini güncelledi...
22.09.2015 Bilim ve Teknoloji
GoPro kameralarla uyumlu uzaktan kumandalı denizaltı
GoPro kameralarla uyumlu uzaktan kumandalı denizaltı GoPro kameraları özel geliştirilen denizaltı ile belgesel tadında görüntüler elde edilecek.
9.06.2015 Bilim ve Teknoloji
Sosyal medyada yeni merak: Elphie
Sosyal medyada yeni merak: Elphie Uzaktan herkesi ve etrafınızdaki her şeyi kapsayan geniş açılı bir selfie mi çekmek istiyorsunuz? Selfie çubuğunu bir yana bırakın ve bir fil bulup hortumunu kullanın! Tayland'a giden 22 yaşındaki Kanadalı Christian Le Blanc, Koh Phangan'da kendisine yakınlık gösteren file yiyecek verirken hiç ummadığı bir şey oldu...
25.05.2015 Yaşam
GoPro kameralar artık daha dengeli çekim gerçekleştirecek
GoPro kameralar artık daha dengeli çekim gerçekleştirecek GoPro dengeleyicisi StabCam çok yakında kullanıcılardan destek aramaya başlayacak.
19.04.2015 Bilim ve Teknoloji
NASA, aksiyon kamerasıyla kayıt altına alınan uzay yürüyüşünü yayınladı
NASA, aksiyon kamerasıyla kayıt altına alınan uzay yürüyüşünü yayınladı Astronotun uzay yürüyüşü aksiyon kamerasıyla kayıt altına alındı.
16.04.2015 Bilim ve Teknoloji
Fenomen selfiecinin çantası!
Fenomen selfiecinin çantası! Brezilyalı Instagram fenomeni Thiago Correa’yı herkes Rio’nun sembolü Kurtarıcı İsa heykelinin en tepesine çıkıp baş döndürücü bir selfie denemesi yaparken tanıdı. Thiago, Instagram’da devam eden #facesofistanbul projesi için İstanbul’a geldi ve Türkiye’de birbirinden ilginç selfie’ler çekmeye başladı.
3.04.2015 Arşiv
Xiaomi aksiyon kamerası üretti
Xiaomi aksiyon kamerası üretti Dünyanın en büyük telefon üreticileri arasında yer alan Xiaomi, aksiyon kamerası üretti.
3.03.2015 Bilim ve Teknoloji
Yükseklik korkusu olan izlemesin
Yükseklik korkusu olan izlemesin Lunapark'ta Roller Coaster'a binen adam eğlenceli dakikalarını GoPro ile kayıda alarak kaydediyor.
5.02.2015 Yaşam
Apple, o alana gözünü dikti
Apple, o alana gözünü dikti Giyilebilir kamera için patent alan Apple'ın bu alanda ürettiği ürünlerle ciddi bir başarı yakalayan GoPro'ya rakip olacak bir cihaz üretmeye hazırlandığı iddia ediliyor...
15.01.2015 Bilim ve Teknoloji
Paris saldırganlarının 27 bin Euro'luk envanteri
Paris saldırganlarının 27 bin Euro'luk envanteri Fransa'da dergi ve marketi basan saldırganların üzerlerinden çıkan silahlar ve malzemeler incelendi. Kuaşi kardeşlerin silah envanteri 15 bin, Amedy Coulibaly'in ise 12 bin Euro'ya ulaşıyor. Düzenli geliri olmayan saldırganların bu parayı nereden bulduğu merak ediliyor.
13.01.2015 Dünya
2014'ün en çok istenen 10 cihazı!
2014'ün en çok istenen 10 cihazı! 2014'te en çok istenen teknolojik cihazlar hangileri oldu? Cevap bu listede...
4.01.2015 Bilim ve Teknoloji
Zeliha’nın gözünden İstanbul!
Zeliha’nın gözünden İstanbul! Özel sahne performansları ilgiyle takip edilen Zeliha Sunal’ın, ‘Çok Ayıp’ albümünün ikinci klibi, albümle aynı adı taşıyan şarkısına çekildi...
22.12.2014 Magazin
Köpeklere kamera takılacak!
Köpeklere kamera takılacak! Aksiyon kamerası denince akla gelen ilk markalardan biri olan GoPro, insan ve çeşitli cihazlara kameralarını takma aksesuarlarına yenisi ekledi...
31.08.2014 Bilim ve Teknoloji
Hastane kapısında doğurdu!
Hastane kapısında doğurdu! ABD’nin Teksas eyaletinde Tory Dickerson isimli bir adam sancıları başlayan hamile eşi Kristen’ı hastaneye götürmek üzere gece saatlerinde yola çıktı.
10.07.2014 Dünya
CeBIT 2013 fuarı başladı!
CeBIT 2013 fuarı başladı! CeBIT 2013 fuarı, teknoloji severlere kapılarını açtı. İşte tanıtılan ürünler!
6.03.2013 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Gopro ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gopro haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.