Golan Tepeleri

Golan Tepeleri

Son dakika Golan Tepeleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Golan Tepeleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Golan Tepeleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Golan Tepeleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan golan tepeleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 313 golan tepeleri haberi bulunmuştur. Tüm golan tepeleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
İsrail, Suriye ve Lübnan’ı vurdu
İsrail, Suriye ve Lübnan’ı vurdu İsrail Hava Kuvvetleri, Suriye ve Lübnan’da hava saldırısı düzenledi. Hava kuvvetleri, Suriye’deki saldırının Golan Tepeleri yönünden gelen saldırıya yanıt olarak düzenlendiğini; Lübnan’da ise Hizbullah’ın hedef alındığını duyurdu. 
12.11.2023 Dünya
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu Hamas-İsrail savaşından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Gazze'de sivil katliamı yapan İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD Başkanı Joe Biden günler sonra sessizliğini bozdu ve 'İsrail'in kara harekatına ABD freni' iddialarına yanıt verdi. İsrail ordusu Gazze'nin ardından Suriye'deki hedeflere de saldırı düzenledi. ABD'deki 'İsrail çatlağı' ise Senato'ya sıçradı. ABD’nin askeri danışman olarak Felluce’de görev yapan Korgeneral Glynn’i İsrail’e gönderdiği bildirildi.
25.10.2023 Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktı
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktı Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Cumartesi günü gerçekleştirilen Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından İsrail Başbakanı Netanyahu kameraların karşısına geçmiş ve 'savaştayız' demişti. Netanyahu'nun bu açıklamasından saatler sonra İsrail resmen Hamas'a savaş ilan etti. Gazze'yi ablukaya alan İsrail güçlerinin saldırıları sürüyor. Hamas yetkilisinden İsrail'e ültimatom gibi bir uyarı geldi. Gazze'deki acı bilançoyu ise Filistin Sağlık Bakanı dünyaya duyurdu. Öte yandan Hamas tarafından büyük bir saldırı başladı. İşte bölgeden dakika dakika son gelişmeler...
10.10.2023 Dünya
İsrail gizli servisi Mossad'ı sarsan yasak aşk skandalı! Ülkesinin gizli sırlarını sevgilisi ve onun kocasıyla paylaştı...
İsrail gizli servisi Mossad'ı sarsan yasak aşk skandalı! Ülkesinin gizli sırlarını sevgilisi ve onun kocasıyla paylaştı... İsrail basının ortaya attığı iddia bomba etkisi yarattı. İstihbarat servislerinin adının son karıştığı skandalda İsrail gizli servisi Mossad başrolde! Mossad’ın eski şefi Yossi Cohen’in 2018 yılı sonlarında gizli aşk yaşamaya başladığı kadın ile kocasına, devlet sırlarını anlattığı öne sürüldü. Şaşırtıcı ancak istihbarat dünyasını sarsan bu skandal ilk değil...
29.12.2021 Dünya
İsrail Başbakanı  Naftali Bennett karantinaya alındı
İsrail Başbakanı Naftali Bennett karantinaya alındı İsrail Başbakanı Naftali Bennett, kızının Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından kabine toplantısından ayrılarak kendisini karantinaya aldı.
26.12.2021 Dünya
Kelly Craft: Türkiye’nin adımı ezber bozar!
Kelly Craft: Türkiye’nin adımı ezber bozar! Amerika'nın eski Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Kelly Craft CNN TÜRK’e konuştu. Craft, İsrail-Filistin geriliminden Türkiye-Mısır temaslarına kadar birçok konuyu değerlendirdi. Craft, "Türkiye'nin bu adımı Orta Doğu'da ezber bozar" dedi...
14.05.2021 Dünya
Esed rejimi, İsrail'in Şam'a hava saldırısı düzenlediğini öne  sürdü
Esed rejimi, İsrail'in Şam'a hava saldırısı düzenlediğini öne sürdü Beşşar Esed rejimi, İsrail'in, Suriye'nin başkenti Şam'a hava saldırısı gerçekleştirdiğini iddia etti.
28.02.2021 Dünya
İsrail duyurdu: İran'a saldırı düzenledik
İsrail duyurdu: İran'a saldırı düzenledik İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail savaş uçaklarının Suriye’de İran güçleri ile Suriye ordu hedeflerine saldırı düzenlediğini açıkladı.
18.11.2020 Dünya
ABD'den skandal karar: Doğum yeri Kudüs olanlar...
ABD'den skandal karar: Doğum yeri Kudüs olanlar... ABD yönetimi, Kudüs'te doğan ABD vatandaşlarına, doğum yerlerini İsrail olarak değiştirme imkanı sağlayacağını duyurdu.
29.10.2020 Dünya
AK Parti'li Çelik: Atılan bu adım siyasi bir suikasttir!
AK Parti'li Çelik: Atılan bu adım siyasi bir suikasttir! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) İsrail ile 'normalleşme' diyerek attığı bu adım, Filistin davasına yönelik siyasi bir suikasttir, hiçbir şekilde Filistin halkının yararına değildir, uluslararası toplumun savunduğu iki devletli çözümü yok etme girişimidir" dedi.
15.08.2020 Siyaset
İsrail ordusu kendisine ait İHA’yı Lübnan’dan geldiğini zannederek  vurdu
İsrail ordusu kendisine ait İHA’yı Lübnan’dan geldiğini zannederek vurdu İsrail ordusunun Lübnan’dan geldiğini iddia ederek vurduğu insansız hava aracının (İHA) İsrail’e ait olduğu ortaya çıktı.
8.08.2020 Dünya
Rusya'dan İsrail'e "Suriye'ye saldırı" kınaması
Rusya'dan İsrail'e "Suriye'ye saldırı" kınaması Rusya Dışişleri Bakanlığı, Suriye'nin başkenti Şam'ın güneyine saldırı düzenlemesi nedeniyle İsrail'i kınadı.
4.08.2020 Dünya
İsrail'den Şam'ın güneyindeki rejim ordusu hedeflerine saldırı
İsrail'den Şam'ın güneyindeki rejim ordusu hedeflerine saldırı İsrail’e ait savaş uçakları ve helikopterleri, Suriye'nin başkenti Şam'ın güneyinde konuşlu Esed rejimi ordusu hedeflerine saldırı düzenledi.
3.08.2020 Dünya
Esed rejimi İsrail'in Şam'a hava saldırısı düzenlediğini iddia etti
Esed rejimi İsrail'in Şam'a hava saldırısı düzenlediğini iddia etti Beşşar Esed rejimi, İsrail'e ait savaş uçaklarının, Suriye'nin başkenti Şam'a hava saldırısı düzenlediğini ileri sürdü.
20.07.2020 Dünya
Ömer Çelik'ten son dakika önemli açıklamalar
Ömer Çelik'ten son dakika önemli açıklamalar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Siyaset
BM İnsan Hakları Konseyi Filistin lehine sunulan tasarıları kabul etti
BM İnsan Hakları Konseyi Filistin lehine sunulan tasarıları kabul etti Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Konseyi, "işgal altındaki Filistin topraklarında İsrail'in yasa dışı Yahudi yerleşim birimleri" planına karşı tasarının da aralarında bulunduğu Filistin lehine sunulan tasarıları kabul etti.
22.06.2020 Dünya
Golan Tepeleri nerede? Golan Tepeleri 'Trump Tepeleri' mi oluyor? Golan Tepeleri sorunu nedir?
Golan Tepeleri nerede? Golan Tepeleri 'Trump Tepeleri' mi oluyor? Golan Tepeleri sorunu nedir? İsrail 53 yıldır işgal altında tuttuğu Suriye toprağı Golan tepelerinin adını "Trump tepeleri" olarak değiştiriyor. Golan tepelerinde inşa edilecek yerleşim birimine "Trump tepeleri" ismi verilecek. Peki, Golan Tepeleri nerede? Golan Tepeleri sorunu nedir? İşte Golan Tepeleri ile ilgili merak edilenler...
16.06.2020 Gündem
Suriye devlet televizyonu: İsrail helikopterleri saldırı düzenledi
Suriye devlet televizyonu: İsrail helikopterleri saldırı düzenledi Güneydeki üç ayrı noktadaki askeri hedeflerin vurulduğunu duyuran televizyon, üç yaralı olduğunu izleyicilerine aktardı.
28.02.2020 Gündem
İsrail'den Suriye'deki hedeflere saldırı
İsrail'den Suriye'deki hedeflere saldırı İsrail ordusunun, Filistin İslami Cihad Hareketi'nin Suriye'deki hedeflerine hava saldırısı düzenlediği bildirildi.
23.02.2020 Dünya
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanı Erdoğan gerekli talimatları verdi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanı Erdoğan gerekli talimatları verdi AK Parti MKYK sonrası Ömer Çelik İdlib ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Çelik yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ilgili bütün kurumlara talimat verdi. Gelinen noktada kararlılık en üst düzeydedir." dedi.
10.02.2020 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'ndan sert tepki!  Barış değil, ilhak planıdır
Bakan Çavuşoğlu'ndan sert tepki! Barış değil, ilhak planıdır Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Başkanı Donald Trump'ın açıkladığı sözde barış planının "ilhak planı ve satış belgesi" olduğunu belirterek, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) içinde Filistin ile ilgili kararları destekler görünüp bunun aksine hareket edenleri ilkeli davranmaya davet etti.
3.02.2020 Siyaset
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu ziyaretini yarıda kesti
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu ziyaretini yarıda kesti İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran Devrim Muhafızları'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani'nin ABD hava saldırısında öldürülmesi nedeniyle Yunanistan ziyaretini yarıda keserek ülkesine geri döndü.
3.01.2020 Gündem
Netanyahu'dan skandal açıklama
Netanyahu'dan skandal açıklama İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan yasa dışı Yahudi yerleşim birimleri ve Ürdün Vadisi'nin "İsrail'e ilhakını" ABD yönetimine kabul ettireceği vaadinde bulundu.
24.12.2019 Dünya
İsrail'den Suriye'ye hava saldırısı
İsrail'den Suriye'ye hava saldırısı İsrail ordusu, İran ve Suriye ordusuna ait onlarca noktaya hava saldırısı düzenlediğini açıkladı.
20.11.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Golan Tepeleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki golan tepeleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.