Geyik

Geyik

Son dakika geyik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan geyik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını geyik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Geyik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan geyik gelişmeleri de dahil olmak üzere 615 geyik haberi bulunmuştur. Tüm geyik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tuzlu deniz suyunun kullanılması yüksek maliyet gerektiriyor!
Tuzlu deniz suyunun kullanılması yüksek maliyet gerektiriyor! Muğla'nın Bodrum İlçesinde bulunan Mumcular Barajı'nda su seviyesi yüzde 17, Geyik Barajı'nda ise yüzde 58'de kaldı.Dünyaca ünlü turistik ilçenin su ihtiyacını karşılayan baraj hakkında konuşan Doç. Dr. Ceyhun Özçelik, tuzlu suyun yüksek maliyet gerektirdiğini söyledi.
16.04.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor Kanal D’nin iddialı dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ile ekrana dönen ünlü oyuncu Yüsra Geyik, hayat verdiği “Rüya Emirkıran” karakteri ve dizideki rol arkadaşı “Umut” ile ilgili ilk kez konuştu. Geyik, “İkisi arasındaki ilişkiyi çok yüzeyde görüyorum. Çünkü Rüya, bir hukukçu olarak Umut’u beğeniyor ve iletişim halindeler. Ama henüz çok iç gıdıklayacak bir yerde değiller.” dedi.
16.04.2024 Magazin
İrfan Can Eğribayat künefe ve Adana Bombası’na hayran kaldı
İrfan Can Eğribayat künefe ve Adana Bombası’na hayran kaldı Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat, Adana’da yediği künefeye ve Adana Bombası’na hayran kaldı.
3.04.2024 Adana
31 Mart 2024 Nevşehir yerel seçim sonuçları: Nevşehir Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Nevşehir belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Nevşehir yerel seçim sonuçları: Nevşehir Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Nevşehir belediye başkan adayları Nevşehir yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Nevşehir iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Nevşehir Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Nevşehir aday listesi
31.03.2024 Gündem
Taş Kâğıt Makas'ın Rüya’sı Yüsra Geyik: Başarı tesadüf değil
Taş Kâğıt Makas'ın Rüya’sı Yüsra Geyik: Başarı tesadüf değil Kanal D’nin sevilen dizisi “Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu”nun Rüya’sı Yüsra Geyik, önceki gün Akmerkez’de objektife takıldı.
27.03.2024 Magazin
Ali Üstay kimdir, nereli? Hayvan kaçakçılığı cezası nedir, kaçak hayvan müzesi ile dikkat çeken Ali Haydar Üstay ne iş yapıyor?
Ali Üstay kimdir, nereli? Hayvan kaçakçılığı cezası nedir, kaçak hayvan müzesi ile dikkat çeken Ali Haydar Üstay ne iş yapıyor? Ali Haydar Üstay kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İstanbul’da kaçakçılık polisi, kaçak hayvan müzesi açtığı belirlenen iş insanı Ali Haydar Üstay'ın iki farklı adresine operasyon düzenledi. Operasyonda şoke eden detaylar ortaya çıktı. Ali Haydar Üstay'ın Türkiye'deki son Anadolu kaplanını da Hakkari'de vurup öldürdüğü, derisini de sergilediği iddia edildi. Üstay'ın kutup ayısını avlamak için Kanada'da 2 ay kaldığı, çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldığı öğrenildi. Peki, Hayvan kaçakçılığı cezası nedir? Kaçak hayvan müzesi ile dikkat çeken Ali Haydar Üstay hakkında merak edilenler…
21.03.2024 Gündem
Yaban hayatını kurutmuş! Son Anadolu Kaplanı'nı da o vurdu
Yaban hayatını kurutmuş! Son Anadolu Kaplanı'nı da o vurdu 30 ülkede yüzlerce hayvanı avlayan iş adamı, bunların içini doldurup kaçak müzede sergiledi. Ali Haydar Üstay leopar, bizon, kutup ayısı, timsah ve jaguar gibi koruma altındaki hayvanları özellikle avladı. Çizgili geyik vurabilmek için iki hafta ağaçta yaşamayı göze alan iş adamı, içini doldurduğu ya da dişlerini aldığı hayvanları müzesinde sergiledi. Polis ele geçirdiği 396 parçayı Millî Parklar Genel Müdürlüğüne teslim edecek. Ali Haydar Üstay’ın, son Anadolu kaplanını Hakkâri’de öldürdüğü, derisini de sergilediği ortaya çıktı.
20.03.2024 Vatan TV
Avcının kaçak müzesi ortaya çıktı! Anadolu Kaplanı'nı vurdu
Avcının kaçak müzesi ortaya çıktı! Anadolu Kaplanı'nı vurdu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak hayvan müzesi açtığı belirlenen Ali Haydar Üstay'ın iki farklı adresine operasyon düzenledi. Operasyonda, 405 ayrı hayvana ait tahnit ele geçirildi. Öte yandan Üstay'ın Türkiye'deki son Anadolu kaplanını da Hakkari'de vurup öldürdüğü, derisini de sergilediği iddia edildi.
19.03.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik oldu
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik oldu Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosu genişliyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken diziye, dördüncü bölümünden itibaren güzel oyuncu Yüsra Geyik dahil olacak.
11.03.2024 Magazin
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı İstanbul’da sahte cinsel içerikli ilaçları internet sitesi üzerinden satışa çıkarıp, sipariş veren kişileri telefonla arayarak 'Kargonuzu teslim almadığınız için hakkınızda icra takibi başlatıldı' mesajıyla yüzlerce kişiyi dolandıran 82 kişilik şebeke hakkında yürütülen soruşturma tamamlanarak, iddianame düzenlendi.
29.02.2024 Gündem
Sevgililer Günü'ne özel kalp şeklinde katmer! Müşterileri şaşırttı
Sevgililer Günü'ne özel kalp şeklinde katmer! Müşterileri şaşırttı Adanalı kadın tatlıcı, Sevgililer Günü’ne özel çiftlere katmeri kalp şeklinde servis ediyor.
15.02.2024 Adana
Zombi Geyik Hastalığı | Zombi Geyik Virüsü nedir, belirtileri nelerdir, nasıl bulaşır? Zombi Geyik salgını ve tedavisi...
Zombi Geyik Hastalığı | Zombi Geyik Virüsü nedir, belirtileri nelerdir, nasıl bulaşır? Zombi Geyik salgını ve tedavisi... ABD’de görülen zombi geyik hastalığı ile ilgili uzmanlardan uyarılar geliyor. Geyiklerde görülen ve ölümcül olduğu bilinen zombi geyik hastalığı Kuzey Amerika’da ortaya çıktı, insanların geyikleri tüketimi açısından hastalık büyük risk taşıyor. Tedavisi ya da aşısı bulunmayan zombi geyik hastalığı, özellikle gelecek yıllar için çok tehlikeli. Peki, Zombi geyik hastalığı nedir, nasıl bulaşır, Zombi geyik hastalığı belirtileri neler?
26.12.2023 Sağlık
‘Av’ için ağıt yaktı
‘Av’ için ağıt yaktı Tan Taşçı, av konusuna dikkat çekmek için ‘Urfa’nın Etrafı Dumanlı Dağlar’ı söyleyerek, ağıt yaktı ve hayranlarına seslendi.
4.11.2023 Magazin
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Basketbolda temsilcilerimizin sahne alacağı günde birbirinden keyifli maçların heyecanını “Süper Oran”lar ve canlı yayınlarla Misli’de daha fazla yaşayın! 
18.10.2023 İddaa
Bodrum'da 24 saatlik su kesintisi
Bodrum'da 24 saatlik su kesintisi Muğla'nın turistik kenti Bodrum'un 26 noktasında, barajların su alımına kapatılmasının ardından 24 saatlik su kesintisi başladı.
13.10.2023 Yaşam
Tatil cennetinde alarm! İlçe halkı tedirgin, barajda su bitti
Tatil cennetinde alarm! İlçe halkı tedirgin, barajda su bitti Turizmin göz bebeği Bodrum'u besleyen Mumcular Barajı'nda su bitti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Su Kaynakları Ana Bilim Dalı Başkanı Ceyhun Özçelik, “Acil durum eylem planı için geç kalıyoruz” dedi.
6.10.2023 Yaşam
Sarıyer'de 5 gün boyunca dehşeti yaşadı! Uçurumdan düşen adam böyle hayatta kaldı
Sarıyer'de 5 gün boyunca dehşeti yaşadı! Uçurumdan düşen adam böyle hayatta kaldı Sarıyer'de uçurumdan düşen 65 yaşındaki Remzi Geyik düştüğü yerde 5 gün boyunca kurtarılmayı bekledi. Bugün piknikçiler tarafından fark edilen yaşlı adam kurtarıldı. Geyik'in, 5 gün boyunca yanında bulunan suyu içerek hayatta kaldığı öğrenildi.
5.10.2023 Yaşam
Yüsra Geyik bikinili poz verdi, yorum yağmuruna tutuldu! Zayıflığı dikkat çekti: "Kemiklerin sayılıyor"
Yüsra Geyik bikinili poz verdi, yorum yağmuruna tutuldu! Zayıflığı dikkat çekti: "Kemiklerin sayılıyor" Uzun yıllar Arka Sokaklar’da canlandırdığı Zeliş karakteriyle hafızalara kazınan Yüsra Geyik reyting rekortmeni Aile dizisinde Serenay Sarıkaya’nın kardeşini canlandırıyor. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflar sık sık gündeme gelen oyuncu son olarak bikinili pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin tatil pozlarına beğeni yağarken, zayıflığı dikkat çekti.
19.08.2023 Magazin
Frida Kahlo Eserleri Nelerdir? Frida Kahlo Eserleri'nin Özellikleri
Frida Kahlo Eserleri Nelerdir? Frida Kahlo Eserleri'nin Özellikleri Yazar, ressam, müzisyen ve daha birçok alanda dünyaca ünlü isimler bulunmaktadır. Bunlardan biriside Frida Kahlo olarak bilinir. Kahlo'nun ilgilendiği alan ise ressamlık olmuştur. Dünyaca ünlü bu ressam oldukça önemli eserler vererek büyük başarılara ulaşmıştır. Buda Frida Kahlo'nun sahip olduğu ünün eserlerinden kaynaklandığını gösterir. 
17.08.2023 Gündem
WhatsApp'taki şaka grubu yargıya taşındı, paylaşımı yapana 10 yıla kadar hapis istemi
WhatsApp'taki şaka grubu yargıya taşındı, paylaşımı yapana 10 yıla kadar hapis istemi İzmir'de iddiaya göre şaka amaçlı kurdukları WhatsApp grubunda esnaf arkadaşı Belma Ateş (53) hakkında, bilgisi dışında paylaşımlar yaptığı öne sürülen Volkan Y. (38) hakkında 'zincirleme biçimde yazılı bir ileti ile hakaret' ve 'zincirleme biçimde özel hayata ilişkim görüntüleri ifşa etmek' suçlarından 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
29.07.2023 Gündem
Ünlü isimlerin tatil keyfi! Bikinisiyle gövde gösterisi yaptı
Ünlü isimlerin tatil keyfi! Bikinisiyle gövde gösterisi yaptı Magazin gündeminin tanınan simaları yaz tatillerine devam ediyor. Merve Boluğur, Burcu Esmersoy ve Yüsra Geyik gibi isimler Bodrum'da deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkarırken; Zeynep Bastık ve Aslı Bekiroğlu rotalarını Çeşme'ye çevirdi.
9.07.2023 Magazin
'Dönence' ilk bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi!
'Dönence' ilk bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosunu ise Nuray Uslu'nun kaleme aldığı ve büyük bir merakla beklenen yeni dizisi 'Dönence' ilk bölümü ile ekrana geldi. Başrollerini Sümeyye Aydoğan ile Caner Topçu’nun paylaştığı, usta oyuncuların yanı sıra genç yetenekleri de kadrosunda buluşturan 'Dönence' izleyicilerden tam not aldı.
5.07.2023 Magazin
'Afrodit' Banu Alkan'a 6 bin 80 lira adli para cezası!
'Afrodit' Banu Alkan'a 6 bin 80 lira adli para cezası! ‘Afrodit’ lakaplı Banu Alkan’ın, müzisyen Nicole Rona’nın sesini izinsiz olarak kendisine aitmiş gibi kullandığı iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, Alkan’ı ‘mali ve manevi haklara tecavüz’ suçundan 6 bin 80 lira adli para cezasına çarptırarak hakkındaki hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına hükmetti. Duruşmanın ardından Alkan, ‘’Yargı önünde çıkan karara saygımız sonsuzdur’’ dedi.
19.06.2023 Magazin
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu 87-78 yenerek adını finale yazdırdı
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu 87-78 yenerek adını finale yazdırdı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off Yarı Final serisi dördüncü maçında Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya geldi. seride 2-1 önde olan Anadolu Efes sahadan 87-78 skorla galip ayrıldı ve adını finale yazdırdı
9.06.2023 TBL
Falda Geyik Görmek Ne Demek? Kahve Falında Geyik Nasıl Yorumlanır?
Falda Geyik Görmek Ne Demek? Kahve Falında Geyik Nasıl Yorumlanır? Falda geyik çıkması yaşanacak olan olumlu gelişmelerin çok hızlı yaşanacağı anlamına gelir. Bu olumlu bir durumdur ve fal sahibinin çevresi tarafından da güzel karşılanır. Eğer iş hayatınızda bir gelişme bekliyorsanız bu gelişme çok yakınınızdadır. Falda geyik görmek fal uzmanları tarafından olumlu gelişmeler yaşanacağı şeklinde yorumlanır. Maddi ve manevi alınacak müjdeler olarak yorumlanabilir.
7.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Geyik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki geyik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.