Gerard Depardieu

Gerard Depardieu

Son dakika Gerard Depardieu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gerard Depardieu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gerard Depardieu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gerard Depardieu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gerard depardieu gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 gerard depardieu haberi bulunmuştur. Tüm gerard depardieu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncu 13 kadın tarafından cinsel tacizle suçlanıyor! Setlerde ve halka açık yerlerde...
Ünlü oyuncu 13 kadın tarafından cinsel tacizle suçlanıyor! Setlerde ve halka açık yerlerde... 'Asteriks ve Oburiks'in yıldızı ünlü oyuncu Gerard Depardieu, 13 kadın tarafından cinsel taciz suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Oyuncu kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti. Depardieu, sinema oyuncusu Charlotte Arnould tarafından da 2020 yılı aralık ayında cinsel tacizle suçlanmıştı.
14.04.2023 Magazin
Depardieu hakkında "tecavüz" ve "cinsel tacizden" soruşturma açıldı
Depardieu hakkında "tecavüz" ve "cinsel tacizden" soruşturma açıldı Haziran 2019'da takipsizlik kararı verilen "tecavüz" ve "cinsel taciz" suçlamalarıyla ilgili yeniden suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi.
24.02.2021 Dünya
Gerard Depardieu: Türk vatandaşı olacağım!
Gerard Depardieu: Türk vatandaşı olacağım! 2013 yılında Rusya vatandaşlığına geçen ünlü Fransız aktör Gerard Depardieu, Ekim ayında Türkiye'ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini belirtti ve Türk vatandaşlığı almak istediğini söyledi.
17.09.2018 Dünya
Dünyaca ünlü isim Türk vatandaşı olmak istiyor
Dünyaca ünlü isim Türk vatandaşı olmak istiyor Ekim ayında Başkan Erdoğan'la görüşeceğini belirten Fransız oyuncu Gerard Depardieu, "Türk vatandaşlığı istiyorum" dedi.
16.09.2018 Magazin
Ünlü aktöre 'tecavüz' ve 'cinsel taciz' soruşturması
Ünlü aktöre 'tecavüz' ve 'cinsel taciz' soruşturması Fransız aktör Gerard Depardieu hakkında "tecavüz" ve "cinsel taciz" suçlamalarıyla ön soruşturma açıldı.
30.08.2018 Magazin
Gerard Depardieu, Cezayir’e yerleşiyor!
Gerard Depardieu, Cezayir’e yerleşiyor! Fransız oyuncu Gerard Depardieu, Rusya'dan sonra bu kez Cezayir'e yerleşme kararı aldı.
22.02.2018 Kültür Sanat
Antalya’nın önce altını sonra portakalı gitti
Antalya’nın önce altını sonra portakalı gitti Hepimizin Antalya Altın Portakal Film Festivali olarak bildiği 54 yıllık yarışma can çekişiyor. İsim değişikliğinin ardından Ulusal Yarışma Kategorisi’nin kaldırılmasıyla Türk sinemasının dinamosu ağır yara aldı...
27.10.2017 Arşiv
Dünya yıldızları Antalya’da
Dünya yıldızları Antalya’da 54. Uluslararası Antalya Film Festivali, aralarında Lindsay Lohan, Christopher Walken ve Matt Dillon gibi isimlerin de bulunduğu dünyaca ünlü yıldızları Antalya’da bir araya getiriyor
16.10.2017 Magazin
Artık değişti! Vatandaşlık almak eskisi kadar kolay değil!
Artık değişti! Vatandaşlık almak eskisi kadar kolay değil! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus vatandaşlığına geçiş sistemini değiştirdi.
31.07.2017 Dünya
Cannes’da Almodóvar dönemi
Cannes’da Almodóvar dönemi Bu yıl 70. kez düzenlenecek Cannes Film Festivali’nde jüriye usta yönetmen Pedro Almodóvar başkanlık edecek.
31.01.2017 Magazin
Gerard Depardieu'nün son hali şaşırttı!
Gerard Depardieu'nün son hali şaşırttı! Fransız aktör Gerard Depardieu, Buenos Aires'te sahneye koyacağı oyunun provalarında görüntülendi.
3.01.2017 Magazin
Gerard Depardieu özür diledi!
Gerard Depardieu özür diledi! R53'üncü Uluslararası Antalya Film Festivali'ne konuk olacağı açıklanan dünyaca ünlü aktör Gerard Depardieu, elinde olmayan nedenlerden dolayı Antalya'ya gelemeyeceğini açıkladı.
19.10.2016 Magazin
Uluslararası yarışma, dünyanın sinema ustalarına emanet
Uluslararası yarışma, dünyanın sinema ustalarına emanet Antalya Film Festivali'nde uluslararası yarışma jürisi açıklandı...
10.10.2016 Kültür Sanat
Türkiye’ye geliyor
Türkiye’ye geliyor Dünyaca ünlü oyuncu Gerard Depardieu, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 16-23 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek 53...
6.09.2016 Magazin
Stalin’i canlandıracak
Stalin’i canlandıracak Rus vatandışlığına geçen Fransız aktör Gerard Depardieu, Fransız aktris Fanny Ardant’ın yöneteceği ‘Divan Stalina’ (Stalin’in Koltuğu) filminde SSCB lideri Josef Stalin’i canlandıracak...
4.01.2016 Magazin
Fransa ile bağını kopartıyor
Fransa ile bağını kopartıyor Fransız sinema yıldızı Gerard Depardieu, ülkesindeki gayrimenkulünü satacağını açıkladı...
4.09.2015 Dünya
Ulusal güvenlik tehdidi sayıldı
Ulusal güvenlik tehdidi sayıldı Ukrayna, aralarında Fransız oyuncu Gerard Depardieu’nün de bulunduğu 13 aktör ve müzisyeni ‘ulusal güvenliğe tehdit’ ilan etti...
9.08.2015 Dünya
Gerard Depardieu, istenmeyen adam ilan edildi
Gerard Depardieu, istenmeyen adam ilan edildi Kırım konusunda Rusya'yı destekleyen Fransız aktör Gerard Depardieu'nun, Ukrayna'ya girişi yasaklandı.
29.07.2015 Dünya
Ünlü aktör İstanbul'da...
Ünlü aktör İstanbul'da... Sinema oyuncusu Gerard Depardieu ve aktrist Agathe Natanson'ın aynı sahneyi paylaştığı "Love Letters", 8 Ocak'ta Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nde sahnelenecek...
7.01.2015 Yaşam
‘Şahane Misafirler’e dair
‘Şahane Misafirler’e dair RAGIP ERTUĞRUL / ragipertugrul@gmail...
2.01.2015 Arşiv
Depardieu'dan garip aslan itirafı
Depardieu'dan garip aslan itirafı Fransız oyuncu Gerard Depardieu'dan şoke edici bir itiraf geldi. Depardieu, Burkino Faso'da aracının bozulduğunu, o sırada önlerine iki aslan çıktığını mecburen onları vurduklarını ve daha sonra yediklerini söyledi.
15.12.2014 Dünya
"Mezar soydum, erkeklere jigololuk yaptım"
"Mezar soydum, erkeklere jigololuk yaptım" 65 yaşındaki oyuncu Gerard Depardieu, otobiyografisini yayımladı. Kitapta ünlü aktör gençlik yılları hakkında çeşitli itiraflara yer verdi. Ünlü Fransız oyuncu Gerard Depardieu, geçmişi hakkında şaşırtan itiraflarda bulundu. Otobiyografisini kaleme alan Depardieu'un, 'Ce c'est fait comme ca' isimli kitabında aktörün genlik yılları hakkında şok edici bilgiler bulunuyor.
7.10.2014 Arşiv
"Mezar soydum, erkeklere jigololuk yaptım"
"Mezar soydum, erkeklere jigololuk yaptım" Ünlü aktör Gerard Depardieu, otobiyografisinde geçmişine dair bilinmeyen yönlerini anlattı. Para kazanmak için jigololuk yaptığını söyleyen Depardieu, alkolizmine de değindi.
7.10.2014 Magazin
‘Wolverine’ Zorlu PSM’de izleyiciyle buluşacak
‘Wolverine’ Zorlu PSM’de izleyiciyle buluşacak İstanbul'un görkemli salonu Zorlu Center PSM, yeni sezon programını açıkladı. 'Wolverine' olarak tanınan Hollywood yıldızı Hugh Jackman, Gerard Depardieu, Disney ile Broadway’in Ödüllü ve Orijinal Beauty & The Beast Müzikali, Fazıl Say,Sezen Aksu ve Kansu ikinci sezonda sahne alacak...
26.09.2014 Magazin
Hollywood İstanbul yolcusu!
Hollywood İstanbul yolcusu! Açılış sezonunda dünyaca ünlü müzikal ve performanslarla sanatseverlerin beğenisini toplayan Zorlu Performans Sanatları Merkezi, 2015 yılında Hugh Jackman ve Gerard Depardieu gibi dünyaca ünlü starları Türkiye’ye getirecek...
23.09.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gerard Depardieu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gerard depardieu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.