George Clooney

George Clooney

Son dakika George Clooney haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan George Clooney ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını George Clooney haber sayfamızda bulabilirsiniz.

George Clooney

haberleri sayfasında son dakika yaşanan george clooney gelişmeleri de dahil olmak üzere 336 george clooney haberi bulunmuştur. Tüm george clooney haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncudan acı haber! Uçak kazasında iki kızıyla birlikte hayatını kaybetti
Ünlü oyuncudan acı haber! Uçak kazasında iki kızıyla birlikte hayatını kaybetti Karayipler'de geçtiğimiz perşembe günü okyanusa düşen küçük uçakta iki kızıyla birlikte hayatını kaybeden kişinin, ünlü bir oyuncu olduğu açıklandı. Gerçek adı Christian Klepser olan Christian Oliver (51), George Clooney ve Tom Cruise gibi Hollywood yıldızlarının da rol aldığı filmlerde kamera karşısına geçmişti.
6.01.2024 Magazin
George Clooney'nin Matthew Perry itirafı şaşırttı! 'Bu dizi ona neşe, mutluluk ya da huzur getirmedi'
George Clooney'nin Matthew Perry itirafı şaşırttı! 'Bu dizi ona neşe, mutluluk ya da huzur getirmedi' Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Perry'nin yakın arkadaşlarından biri olan ünlü aktör George Clooney, cansız bedeni evindeki jakuzide bulunan meslektaşı hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.
20.12.2023 Magazin
George Clooney, 'Ocean's' serisinden resmen servet kazandı!
George Clooney, 'Ocean's' serisinden resmen servet kazandı! Dünyaca ünlü ABD'li aktör George Clooney (62), Steven Soderbergh'in yönetmen koltuğunda oturduğu 'Ocean's' serisinin üç filminde de rol aldı. Soygunu planlayan eski mahkum 'Danny Ocean' rolüyle hafızalara kazınan Clooney'nin, üçlemede diğer Hollywood yıldızlarından daha fazla maaş alıp, servet kazandığı ortaya çıktı.
12.09.2023 Magazin
Banu Alkan'ın 20 yaş küçük sevgilisi merak ediliyor! "İyi eğitimli, oldukça zengin..."
Banu Alkan'ın 20 yaş küçük sevgilisi merak ediliyor! "İyi eğitimli, oldukça zengin..." 64 yaşındaki Afrodit lakaplı Banu Alkan, kendisinden 20 yaş küçük olan Kemal Yıldız ile ilişki yaşadığını ilan etti. Dolu dizgin bir ilişki yaşayan Alkan, Instagram hesabını sevgilisinin fotoğraflarıyla doldururken, Kemal Yıldız merak konusu oldu.
1.08.2022 Magazin
Brad Pitt ve George Clooney yeni filmleri için düşük ücreti kabul etti!
Brad Pitt ve George Clooney yeni filmleri için düşük ücreti kabul etti! Hollywood'un iki önemli aktörü George Clooney ve Brad Pitt, birlikte oynayacakları yeni filmlerinde daha düşük ücret almayı kabul etti. Ancak ikili bu durumu bir şartla yapacaklarını söyledi.
28.01.2022 Magazin
THY’den George Clooney açıklaması: Reklam teklifimiz olmadı
THY’den George Clooney açıklaması: Reklam teklifimiz olmadı Hollywood yıldızı George Clooney'in reddettiği reklam filminin Türk Hava Yolları (THY) olduğu iddialarına THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'dan yanıt geldi.
26.12.2021 Ekonomi
George Clooney 35 milyon doları elinin tersiyle itti! 'Para için uykumun bir dakikasını bile feda etmem'
George Clooney 35 milyon doları elinin tersiyle itti! 'Para için uykumun bir dakikasını bile feda etmem' Hollywood'un en gözde ve en çok kazanan oyuncularından George Clooney, geçmişte bir havayolu şirketinin 35 milyon dolarlık teklifini reddettiğini söyledi. Servetinin 550 milyon dolar olduğu bilinen ünlü yıldız, bunun nedenini de açıkladı.
4.12.2021 Magazin
Eşler birbirinden sıkıldı, estetik operasyonlara ilgi arttı
Eşler birbirinden sıkıldı, estetik operasyonlara ilgi arttı Koronavirüs sürecinde evlerde geçen süre arttı. Bu durumun sonucunda bazı çiftler birbirinden sıkıldı, boşanmalar da arttı. Öte yandan birbirinden sıkılan, ilişkilerine heyecan katmak isteyen çiftlerin ise estetiğe ilgisi arttı. Hatta karı-koca gelip estetik operasyon yaptıranlar bile var.
14.03.2021 Sağlık
George Clooney hastaneye kaldırıldı!
George Clooney hastaneye kaldırıldı! Hollywood yıldızı George Clooney'nin, yeni filmi için 12 kilo verince hastanelik olduğu ortaya çıktı. Amerikalı aktöre pankreas yangısı teşhisi koyuldu.
10.12.2020 Yaşam
Selena Gomez 'Yılın Kişisi' oldu
Selena Gomez 'Yılın Kişisi' oldu People dergisi, George Clooney, Dr. Anthony Fauci, Selena Gomez ve Regina King’i ‘2020 Yılın Kişileri’ olarak belirledi.
5.12.2020 Magazin
"14 milyon doları arkadaşlarıma dağıttım"
"14 milyon doları arkadaşlarıma dağıttım" Oyuncu George Clooney, ünlü olmadan önce kendisine yardım eden 14 arkadaşına 1'er milyon dolar verdiğini doğruladı: Onlarsız şimdi sahip olduklarımın hiçbirinin olmayacağını düşündüm.
18.11.2020 Magazin
Suriyeli çocuklar için okul yaptırdı
Suriyeli çocuklar için okul yaptırdı George Clooney, Suriyeli çocukların eğitiminin aksamaması için Lübnan'da okul yaptırdı.
6.06.2020 Magazin
George Clooney - Amal Clooney çiftinden çocuklarına milyonluk hediye!
George Clooney - Amal Clooney çiftinden çocuklarına milyonluk hediye! Hollywood'un gözde çiftlerinden George Clooney ile Amal Clooney, ikizleri Ella ve Alexander için kesenin ağzını açtı. Clooney çifti, 2 yaşındaki ikizleri için 176 milyon dolarlık yani yaklaşık 1 milyon 200 bin TL'lik oyun evi yaptırıyor.
13.04.2020 Magazin
Tiyatro severlere müjde!
Tiyatro severlere müjde! TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Eren, "TRT 2'yi daha geniş tabanlı bir platform, çok boyutlu, çok mecralı bir kültür sanat markası yapma hedefimiz var." dedi.
2.09.2019 Televizyon
Hadise'den annesi Gülnihal Açıkgöz'e tatil jesti
Hadise'den annesi Gülnihal Açıkgöz'e tatil jesti Geçen yıl annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişimiyle sarsılan Hadise, kötü anıları silmek için kolları sıvadı. Hadise, annesinin mutluluğu için İtalya tatili organize etti. Popçu, kardeşi Derya’nın da yer aldığı Como Gölü kıyısındaki tatilin masraflarını kendi karşıladı
1.07.2019 Magazin
Buket Aydın ile 40'ın konuğu Tamer Karadağlı
Buket Aydın ile 40'ın konuğu Tamer Karadağlı CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sunduğu 40 programının bu haftaki konuğu olan Tamer Karadağlı soruları yanıtladı.
24.04.2019 Televizyon
BM Gazeteciler Cemiyeti galasına THY damgası
BM Gazeteciler Cemiyeti galasına THY damgası Her sene BM Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenli olarak yaptığı yıllık galada Türk Hava Yolları özel seyahat paketi vererek, Türkiye'nin büyük tanıtımını yaptı. THY New York Müdürü Cenk Öcal, kürsüde kazanan iki talihliye THY seyahat paketini sundu. Paket içinde iki kişilik business bileti ve 5 yıldızlı otelde konaklama bulunuyor.
6.12.2018 Ekonomi
Acılar bitti evleniyor
Acılar bitti evleniyor 2014’te DEAŞ militanları tarafından Irak’taki köyünden kaçırılıp seks kölesi yapılan Ezidi aktivist Nadia Murad, Almanya’da hayatının aşkını buldu
21.08.2018 Dünya
George Clooney trafik kazası geçirdi
George Clooney trafik kazası geçirdi Dünyaca ünlü oyuncu George Clooney, motosiklet sürerken otomobile çarptı.
10.07.2018 Magazin
Evde kaldım derken George ile tanıştım
Evde kaldım derken George ile tanıştım Amal Clooney’den olay itiraflar: “35 yaşında tam evde kalmış olduğum gerçeğiyle yüzleşmişken George ile tanıştım. O sıralar, Londra’daki dairemde gizli saklı buluşup vakit geçiriyorduk”
8.06.2018 Magazin
Adeta bir rüya
Adeta bir rüya İngiltere tahtının 6’ncı varisi Prens Harry (33) sabah Dük unvanı aldı, Düşes olarak anılacak ABD’li oyuncu nişanlısı Meghan Markle (36) ile rüya gibi bir törenle İngiltere’nin Windsor kentinde bulunan St. George Şapeli’nde evlendi
19.05.2018 Dünya
Dünyada son dakika... Ve evlendiler!
Dünyada son dakika... Ve evlendiler! Birleşik Krallık Kraliyet Ailesi'nin 33 yaşındaki gözde bekarı Prens Harry ve ABD'li oyuncu Meghan Markle evlendi. Prens Harry'e babaannesi olan İngiltere Kraliçesi Elizabeth tarafından Sussex Dükü unvanı verildi. Haberi Buckingham Sarayı duyurdu. Kraliyet ailesinin takipçileri, günler öncesinden çiftin evleneceği Windsor Kalesi yakınlarında kamp kurarken, güvenlik önlemleri en üstü seviyeye çıkarıldı.
19.05.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

George Clooney ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki george clooney haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.