Gelin Adayı

Gelin Adayı

Son dakika gelin adayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gelin adayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gelin adayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gelin Adayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gelin adayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.217 gelin adayı haberi bulunmuştur. Tüm gelin adayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bihter filminden sonra tövbe etmeye geliyor! Farah Zeynep Abdullah Kızılcık Şerbeti'ne dahil oldu mu?
Bihter filminden sonra tövbe etmeye geliyor! Farah Zeynep Abdullah Kızılcık Şerbeti'ne dahil oldu mu? Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi büyük bir transfere imza atmak üzere... Sosyal medyada yer alan bir iddiaya göre ünlü oyuncu Kızılcık Şerbeti'nde Pembe'nin yeni gelin adayı olacak.
24.11.2023 Televizyon
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken...
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken... Ünlü çift düğün için her türlü hazırlığı yapmış davetiyeler bile dağıtılmıştı. Ancak yaşan son gelişmeler magazin dünyasında gündem oldu. Şok ayrılık geçen hafta sonu gerçekleşti. Gelin adayı genç kadın, gidip büyük gününde giyeceği gelinliği bile alıp üstüne bir de arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisi yapmışken damat ani bir kararla düğünü iptal etti.
13.09.2023 Magazin
Yerli ve milli araba Togg, Batman’da ilk kez gelin arabası oldu
Yerli ve milli araba Togg, Batman’da ilk kez gelin arabası oldu Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, Batman'da gelin arabası olarak kullanıldı.
10.06.2023 Yaşam
Cansel Çördük son paylaşımıyla olay yarattı! "Eski haline dönüyorsun"
Cansel Çördük son paylaşımıyla olay yarattı! "Eski haline dönüyorsun" Kısmetse Olur yarışmasının gelin adayı olarak tanınan Cansel Çördük değişimiyle adından söz ettiriyor. Yarışmadaki hallerini unutturan pozlara imza atan Cansel Çördük son pozunu paylaşınca "Eski haline dönüyorsun" yorumları aldı.
22.05.2023 Magazin
Gelinim Mutfakta 2 Mart 2023 puan durumu! 2 Mart Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını hangi gelin adayı aldı?
Gelinim Mutfakta 2 Mart 2023 puan durumu! 2 Mart Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını hangi gelin adayı aldı? Kanal D'nin en sevilen yarışmalarından birisi olan Gelinim Mutfakta programı Nursel Ergin'in sunumuyla bu haftada ekranlara geliyor. İzleyiciler gün sonunda en yüksek puanı alıp çeyrek altın sahibi sorguluyor. Peki, Gelinim Mutfakta 2 Mart 2023 puan durumu ne, Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, günün birincisi kim oldu? Nursel Ergin hangi geline kaç puan verdi?
2.03.2023 Televizyon
Gelin düğünde öldü, damatla baldız evlendi! Şaşkına çeviren olay
Gelin düğünde öldü, damatla baldız evlendi! Şaşkına çeviren olay Hindistan'da bir düğünde kalp krizi sonucu gelin adayı hayatını kaybetti. Genç kadının ölümü sonrası yaşananlar ise dünyada 'akılalmaz' olarak nitelendirildi
28.02.2023 Dünya
Kısmetse Olur yeni gelin adayı Öykü kime talip geldi? Kısmetse Olur Öykü kimdir, kaç yaşında?
Kısmetse Olur yeni gelin adayı Öykü kime talip geldi? Kısmetse Olur Öykü kimdir, kaç yaşında? Fenomen yarışma Kısmetse Olur'a yeni gelin adayı olarak katılan Öykü hakkında araştırmalar başladı. Uzman psikolog olduğunu söyleyen Öykü'nün Kısmetse Olur evinde kime talip olduğu da merak konusu oldu. Peki Kısmetse Olur Öykü kimdir, kaç yaşında?
27.01.2023 Televizyon
Gelinim Mutfakta 28 Aralık puan durumu! 28 Aralık Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı?
Gelinim Mutfakta 28 Aralık puan durumu! 28 Aralık Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı? 28 Aralık 2022 Gelinim Mutfakta puan durumu ile günün birincisi sorgulanıyor. Gelinim Mutfakta gelin adayları Zeynep, Ece, Hatice ve Yeşim her gün çeyrek altını almak için yemekleriyle yarışıyor. Peki, Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı? İşte, Gelinim Mutfakta puan durumu 28 Aralık 2022…
28.12.2022 Televizyon
Nişanlanan gençler karşı karşıya geldi, 'rüya' bozuldu! Yargıtay'dan dikkat çeken karar
Nişanlanan gençler karşı karşıya geldi, 'rüya' bozuldu! Yargıtay'dan dikkat çeken karar Gençlerin nişanlandıktan sonraki tartışmaları ve darp iddiası, hem nişanın bozulmasına sebep oldu; hem de aileleri karşı karşıya getirip davalık etti. Gelin, damat tarafının kendisini ve annesini darp ettiğini öne sürdü ve manevi tazminat davası açtı. Yargıtay kararı ise emsal niteliğinde. Konuya ilişkin önemli detaylara yer veren uzman isim konunun nişanlılıkla bağlantısını da değerlendirdi. İşte detaylar...
25.12.2022 Gündem
Engin Alkan, 'Camdaki Kız' kadrosuna dahil oluyor
Engin Alkan, 'Camdaki Kız' kadrosuna dahil oluyor Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her perşembe seyirciyle buluşan Kanal D’nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız’ın kadrosuna başarılı oyuncu Engin Alkan dahil oldu. Alkan, dizide 'Metin' karakterine hayat verecek.
22.12.2022 Magazin
Gelin adayı Hanife Gürdal'ın yatak odası paylaşımı olay oldu! 'Bari orası gizli kalsın'
Gelin adayı Hanife Gürdal'ın yatak odası paylaşımı olay oldu! 'Bari orası gizli kalsın' Bir dönem katıldığı izdivaç programlarıyla milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Hanife Gürdal, 2021 yılında tiyatrocu Kemal Ayvaz ile evlenmişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Hanife Gürdal, bu defa yatak paylaşımıyla tepki topladı.
22.12.2022 Magazin
Yargıtay son noktayı koydu! Evlililik vaadiyle dolandırıcılık yapana şok
Yargıtay son noktayı koydu! Evlililik vaadiyle dolandırıcılık yapana şok Kendisiyle evleneceğini söyleyen kadına daire ve arabasını devreden genç adam hayatının yokunu yaşadı. Kadının evylenmekten vazgeçmesiyle sarsılan genç soluğu mahkemede aldı. Yıllar süren davaya son noktayı koyan yargıtay; evlilik vaadi ile davacının iradesinin fesada uğratıldığına dikkat çekti.
29.10.2022 Gündem
Nükhet Duru'nun dikkat çeken 'tayt' açıklamasına Aydilge'den tepki!
Nükhet Duru'nun dikkat çeken 'tayt' açıklamasına Aydilge'den tepki! Nükhet Duru, geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayı’nda katıldığı davet öncesi, "Tunikle giyildiğinde tamam ama sokakta çorapla dolaşan bir sürü kadın var. Buna bir 'dur' deyin" sözleriyle dikkat çekmişti. Duru'nun sözleri sosyal medyada kısa sürede gündem olmuştu. Şarkıcı Aydilge ise Nükhet Duru'nun 'tayt' çıkışına tepki gösterdi.
28.10.2022 Magazin
19 Ekim Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta 19 Ekim 2022 puan durumu…
19 Ekim Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta 19 Ekim 2022 puan durumu… Gelinim Mutfakta yarışmasında hafta içi her gün Kanal D ekranlarında gelinler yemekleriyle yarışıyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında kayınvalidelerden en yüksek puanı alarak bir gelin adayı günün birincisi oluyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı, günün birincisi belli oldu mu? İşte 19 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu…
19.10.2022 Televizyon
18 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı?
18 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta yarışmasında hafta içi her gün Kanal D ekranlarında gelinler yemekleriyle yarışıyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında kayınvalidelerden en yüksek puanı alarak bir gelin adayı günün birincisi oluyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı, günün birincisi belli oldu mu? İşte 18 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu…
18.10.2022 Televizyon
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal'ın eşinden şoke eden sözler! 'Nefret ediyordum'
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal'ın eşinden şoke eden sözler! 'Nefret ediyordum' Evlilik programıyla geniş kitlelerce tanınan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, Gelin Evi programına katıldı. Gürdal'ın eşi Kemal Ayvaz eşine sürpriz yaparak programa baskın yaptı.
13.09.2022 Magazin
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal yine olay oldu! Kalça dansı çok konuşuldu
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal yine olay oldu! Kalça dansı çok konuşuldu Zuhal Topal'ın sunduğu evlilik programıyla tanınan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Fenomen gelin adayının son paylaşımı ise olay yarattı. Gürdal'ın kalça dansı çok konuşuldu.
7.09.2022 Magazin
Gelinim Mutfakta 2 Eylül puan durumu ne, haftanın birincisi kim oldu, kim elendi? 2 Eylül 2022 Gelinim Mutfakta altın bileziği kim kazandı?
Gelinim Mutfakta 2 Eylül puan durumu ne, haftanın birincisi kim oldu, kim elendi? 2 Eylül 2022 Gelinim Mutfakta altın bileziği kim kazandı? Gelinim Mutfakta puan durumu, haftanın birincisi, elenen isim ve altın bileziği alan isim belli oldu. 4 gelin adayının yarıştığı kaynanaların puan verdiği yarışmada bu hafta da sona gelindi. Kanal D'nin sevilen programlarından Gelinim Mutfakta 2 Eylül puan durumu ne, Gelinim Mutfakta’da kim elendi, haftanın birincisi olup altın bileziği hangi gelin adayı aldı?
2.09.2022 Televizyon
30 Ağustos Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı?
30 Ağustos Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı? Nursel Ergin'in sunduğu Gelinim Mutfakta programı yeni tüm hızıyla başladı. Yarışmayı takip edenler günün birincisi olup, çeyrek altını kazanan gelini sorguluyor. Peki, Gelinim Mutfakta puan durumu 30 Ağustos 2022 ne, Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, günün birincisi kim oldu?
30.08.2022 Televizyon
23 Ağustos 2022 Salı Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta günün birincisi kim, çeyrek altını kim aldı?
23 Ağustos 2022 Salı Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta günün birincisi kim, çeyrek altını kim aldı? Nursel Ergin'in sunduğu Gelinim Mutfakta programı yeni sezona başladı. Yarışmayı takip edenler günün birincisi olup, çeyrek altını kazanan gelini sorgulamaya başladı. Peki, Gelinim Mutfakta puan durumu 23 Ağustos 2022 ne, Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, günün birincisi kim oldu?
23.08.2022 Televizyon
Hanife Gürdal'ın yüzündeki değişim görenleri şaşkına çevirdi!
Hanife Gürdal'ın yüzündeki değişim görenleri şaşkına çevirdi! Zuhal Topal'ın sunduğu evlilik programında üne kavuşan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal sosyal medya paylaşımıyla takipçilerini şoke etti. Gürdal'ın yüzündeki değişim herkesi şaşırttı.
18.08.2022 Magazin
Kısmetse Olur ile ünlenen Cansel Çördük’ten yeni imaj
Kısmetse Olur ile ünlenen Cansel Çördük’ten yeni imaj Kısmetse Olur yarışmasının gelin adayı olarak tanınan Cansel Çördük değişimi ve paylaşımlarıyla sosyal medyada öne çıkan bir isim. Bir süredir Miami'de olan Cansel Çördük yeni saç rengiyle dikkat çekti. Kısmetse Olur Cansel minicik bikinisini giyip teknede poz vermeyi de ihmal etmedi.
28.07.2022 Magazin
Cansel Çördük son paylaşımıyla adından söz ettirdi!
Cansel Çördük son paylaşımıyla adından söz ettirdi! Kısmetse Olur yarışmasının gelin adayı olarak tanınan Cansel Çördük değişimiyle adından söz ettiriyor. Yarışmadaki hallerini unutturan pozlara imza atan Cansel Çördük son paylaşımında kasığına kadar uzanan dekoltesiyle kendine hayran bıraktı.
20.07.2022 Magazin
Cansel Çördük tatilde! Sere serpe uzandı ve...
Cansel Çördük tatilde! Sere serpe uzandı ve... Kısmetse Olur yarışmasının gelin adayı olarak tanınan Cansel Çördük son haliyle adından söz ettiriyor. Yarışmadaki hallerini unutturan pozlara imza atan Cansel Çördük son olarak bikinisiyle sere serpe uzanıp fotoğraf çekti.
14.07.2022 Magazin
Naz Mila, Demi Rose'a özendi! Tatil pozlarıyla olay yarattı...
Naz Mila, Demi Rose'a özendi! Tatil pozlarıyla olay yarattı... İzdivaç programıyla adını duyuran fenomen gelin adayı Naz Mila, sosyal medyada cesur pozlarını paylaşarak adından söz ettiriyor. Son dönemde bir filmde de rol alan Naz Mila tatil pozlarıyla hayranlarını mest etti.
9.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gelin Adayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gelin adayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.